Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
a klub fellebbez ramos piroslapja ellen.
marca
marca
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ez erős túlzás.mert valljuk be meghaltak a pályán a srácok
tudod ez egy fórum, ami arra van, hogy mindenki leírhassa a véleményét, megoszthassa a többiekkel és megvitassák a történéseket. attól még, hogy nem egyezik a véleményetek, nem hülyeMatt009 hozzászólásához inkább nem írok semmit! Okos gyerek...
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Néha már úgy érzem, hogy ezek azért történnek mert Én a Madridnak szurkolok(kivagyok én?). Át kéne állnom a sötét oldalra, hogy végre lássam is a csapatomat GYŐZNI? Na viccet félre téve nehogy már még ilyenkor is a saját játékosainkat szidjuk.. persze mi mást tehetünk mi szurkolók.. De ez pont egy olyan meccs volt ahol partyba voltunk, jól játszottunk, szarásig alakítottunk ki ziccereket(!) nem csak holmi helyzetecskét. Ronaldo mellett meg ilyenkor kéne kiállni(talán ez is az amire ő gondolt amikor szomorkás volt pici lelkem tavaly.) mert valljuk be meghaltak a pályán a srácok(tudom Ronaldo játéka sehol nincs az aranylabda előttihez képest) csak azt is tegyük hozzá, hogy őt próbálták legjobban ellehetetleníteni. Az meg megint más kérdés, hogy mér vezeti rá 4 védőre..de hát ugye senki sem tökéletes. Lényeg amit mondani szerettem volna, hogy Ronaldo reakciója a meccs után szerintem igenis érthető főleg annak aki valaha már focizott komolyan.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Asensio, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Matt009 hozzászólásához inkább nem írok semmit! Okos gyerek...
nem csak szted.amúgy csak szerintem gusztustalan, hogy a játékvezető bármit mondhat a játékosnak, anyázhat, felhúzhatja őt a döntéseivel, grimaszolhat rá, de semmi szankció, míg ha egy játékos már csúnyán néz a bíróra, az már rögtön fel van rá hatalmazva, hogy sárgával/pirossal büntesse?
egész nap ezt pofáztam eddig.
ezek nem emberek. ezeket mindentől féltik meg óvják. egy gyáva senkik.
sztem zárják ki az egész real madridot, mint csapatot az idei bajnokságból.Most már az AS is megerősítette, hogy meg fogják vizsgálni az elhangzottakat.
az lenne a legjobb.
senki nem kapna agyvérzést.
ezek a nímand majom játékvezetők nyugodtan fújkálhatnák a 11eseket sorra a barcának. senki meg sem szólalna. nem kellene egyesével visszahallgatni melyik köcsög real játékos, h bántotta meg az épp aktuális játékvezető édes kis lelkivilágát... nem lenne semmi gond.
hajrá.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Most már az AS is megerősítette, hogy meg fogják vizsgálni az elhangzottakat.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
szerintem azért ez túlzás, Matt. Ha visszanézed az elmúlt évek El Clásicóit, akkor láthatod, van abban igazság, amit Ronaldo mondott. Persze ha eltiltják, akkor nem ezért fogják, hanem azért, mert konkrétan a tegnapi játékvezetőt szidta.A világ szégyene CR pofázása azok után, hogy az első súlyos tévedést a Barca ellen követe el a bíró. Ha eltiltják ezért, meg is érdemli.
arról nem beszélve, hogy beismerte, hogy az övé sem ért tizenegyest, ergo magát a játékvezetői tevékenységet bírálta (ugye több be nem fújt szabálytalanság, két nagyon kérdőjeles tizenegyes, lesszituációk elnézése, di maria felesleges sárgája és busquets taposásának elnézése például) de a játékvezetőt úgyse fogják elmeszelni
amúgy csak szerintem gusztustalan, hogy a játékvezető bármit mondhat a játékosnak, anyázhat, felhúzhatja őt a döntéseivel, grimaszolhat rá, de semmi szankció, míg ha egy játékos már csúnyán néz a bíróra, az már rögtön fel van rá hatalmazva, hogy sárgával/pirossal büntesse?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És szerinted az rendben van ,hogy ha valaki szarul végzi a dolgát nem lehet kritizálni? Butaság volt Cé részéről de nevetséges már ami itt folyik...A barca is nem egyszer bírózott már és nem nagyon emlékszek eltiltásra ilyesmiért, nálunk ez rendszeres kb...Matt009 írta:
A világ szégyene CR pofázása azok után, hogy az első súlyos tévedést a Barca ellen követe el a bíró. Ha eltiltják ezért, meg is érdemli.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A világ szégyene CR pofázása azok után, hogy az első súlyos tévedést a Barca ellen követe el a bíró. Ha eltiltják ezért, meg is érdemli.Géci írta:Ha ez igaz akkor ez a világ szégyene...Banán írta:Cristiano Ronaldo could be banned for at least 5 matches after last night's remarks he gave about the referee [Eurosport]
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De alapból nem értem ennek az egésznek a logikáját...edzőt lehet kritizálni, játékost lehet kritizálni de bírót nem mert akkor megbüntetnek ? Nem tudom minek kéne már történnie ,hogy valami változás történjen játékvezetői szinten az egész világon, a homorítások teljesen beépültek a fociba, a lesgólok is és még sorolhatnánk, ezeket 2014-ben nem igaz ,hogy nem lehet meg oldani, egyszerűen csak nem akarják...Toti írta:ha ez megtörténik, mármint h ronaldo - ramos kap 3-4-5 meccses eltiltást ezért, akkor én többet nem jövök. nyílván nem fogok hiányozni senkinek sem, de akkor itt van a vége.
akkor bohóc ez az egész spanyol liga.
Egyetlen esélyt látok, Brazília hazai pályán vb-döntőn nyilvánvaló csalással vereséget szenved(hehe majd kárpótolva lesz a 10ikkel ) , talán ez az egy eset tudna akkora felháborodást kelteni ,hogy tényleg muszáj legyen valamit lépnie a FIFA-nak UEFA-nak addig kb szerencsejáték az egész...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
ha ez megtörténik, mármint h ronaldo - ramos kap 3-4-5 meccses eltiltást ezért, akkor én többet nem jövök. nyílván nem fogok hiányozni senkinek sem, de akkor itt van a vége.
Még megvárom a hiteles forrást, mert ez arckönyvről van. De láttam olyat is, ahol Ramosnál is kilátásba helyeztek a több meccset. Remélem ezek csak szenzációvadász hírek és semmi több.Géci írta:Ha ez igaz akkor ez a világ szégyene...Banán írta:Cristiano Ronaldo could be banned for at least 5 matches after last night's remarks he gave about the referee [Eurosport]
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha ez igaz akkor ez a világ szégyene...Banán írta:Cristiano Ronaldo could be banned for at least 5 matches after last night's remarks he gave about the referee [Eurosport]
Cristiano Ronaldo could be banned for at least 5 matches after last night's remarks he gave about the referee [Eurosport]
Ha erről szólna, akkor nem lenne értelme a maradék 36 meccsnek, ez csak egy nagy adag adalék. Gondolom még is jobb lett volna egyszer a számotokra is, ha odavertek nekünk egyet. Persze az elvakultak takarózhatnak ezzel is.Drake írta:
Tavaly pont ti takaróztatok ezzel...Akkor az ment,hogy a barca nem is tekinthető igazán bajnoknak,mivel nem verte el a Realt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Tavaly pont ti takaróztatok ezzel...Akkor az ment,hogy a barca nem is tekinthető igazán bajnoknak,mivel nem verte el a Realt.Csabi írta:ha a barcelona tudna fórumozni, ez a mondat lenne az aláírásában.az idei bajnokságot, ha be is húzza a Real, nem mi nyertük meg, hanem ôk veszítették el
Nem is értem... Valószínűleg a Barca bukja el, mert mi csúnya Real képesek voltunk stabilan jól teljesíteni és több pontot szerezni.Csabi írta:ha a barcelona tudna fórumozni, ez a mondat lenne az aláírásában.az idei bajnokságot, ha be is húzza a Real, nem mi nyertük meg, hanem ôk veszítették el
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K