Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha isten meghallgat akkor Hegyi nem lesz ott a stúdióban ma,nincsen szükségem a madrid ekézésére.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Most hoztam biztos, ami biztos alapon 2 dobozzal, sörök is behűtve...végetek van, mint a botnak.Ja, torjack, remélem, nem marad cigid estére...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
hehe írta:na elemeztem 3 ilyen real-barca balhévideót az elmúlt sok évből - volt termés bőven - és arra az eredményre jutottam, hogy mi durvák vagyunk, a barcások meg cigányok.
Szörpözz rendesen, kolléga, aztán menjen majd a buli a Megy a meccs topikban.
Ja, torjack, remélem, nem marad cigid estére...
Naná. Csak nehogy félórás tie break legyen, aztán belelógjon a meccs a Clásicóba.Dupla D írta:te is ennyire várod az esti CF klasszikust?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tùl nagyot nem tudna hùzni... Max beteszi Iscot azt annyi...realistahuni írta:Ha Benzema nem tudja vállalni akkor bajt érzek, mert hajlamos lesz Carlo eltaktikázni abban az esetben.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha Benzema nem tudja vállalni akkor bajt érzek, mert hajlamos lesz Carlo eltaktikázni abban az esetben.
Meglepő, hogy Benzemára tippelsz. Én nem merek tippelni mondjuk, mert vagy nagyon megcsapjuk őket vagy nagyon pofára esünk.Csabi írta:1-0 vagy 2-0 nekünk. ez a tippem. cé és benzema.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
0-0, unalmas, passzolgatós, befosi, taktikázos meccs lesz impotens támadókkal.
Good day to everyone.
Good day to everyone.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Az Én tippem 2-2.Jó hajtós és élvezetes meccsen.Tőletek CR és Modric fog betalálni tőlünk meg Messi dupla.
Amúgy a focista- és csapatnevekre csak Nekem dob be top eleven linkeket? o.O
Amúgy a focista- és csapatnevekre csak Nekem dob be top eleven linkeket? o.O
-
3 a minimum... BBC oszt csőCsabi írta:1-0 vagy 2-0 nekünk. ez a tippem. cé és benzema.
-
Hozzám estére jönnek a haverok, és lesz itt is vagy 2 barcás. Remélem nyerünk, mert ki akarom magam élni mint mùltkor a Schalke meccsen mikor mondja haver, hogy a Schalke egy középcsapat. Hát mondom a nagy bundesligában 3... Erre jön haver, hogy hát azért...Erre mindom neki, hogy mert a Barca most hanyadik?hehe írta:én ilyenkor mindig a verekedéseket, balhékat meg a rugdosódásokat nézem meg a youtube-on, így hergelem magam minden el clasico előtt
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
na elemeztem 3 ilyen real-barca balhévideót az elmúlt sok évből - volt termés bőven - és arra az eredményre jutottam, hogy mi durvák vagyunk, a barcások meg cigányok.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én ilyenkor mindig a verekedéseket, balhékat meg a rugdosódásokat nézem meg a youtube-on, így hergelem magam minden el clasico előtt
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
támadjatok már be azért, mert 4-1-et írtam tippnek.
értelmezzétek már a mondatokat is legyetek szívesek. előtte írtam le, hogy 55-45%-ot adok nekünk, tehát nagyon-nagyon szoros lesz a meccs, és a Barca rohadtul oda fogja magát tenni. ezt a 4-1-et nyilván részrehajlással mondtam, és tippként. realitásokat nézve szoros meccset várok, és 2-1-et ide.
értelmezzétek már a mondatokat is legyetek szívesek. előtte írtam le, hogy 55-45%-ot adok nekünk, tehát nagyon-nagyon szoros lesz a meccs, és a Barca rohadtul oda fogja magát tenni. ezt a 4-1-et nyilván részrehajlással mondtam, és tippként. realitásokat nézve szoros meccset várok, és 2-1-et ide.
te is ennyire várod az esti CF klasszikust?Dettó, valamiért most nagyon fel vagyok pörögve
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fő az optimizmus szoktam mondani, de nem szabad átesni a ló túloldalára, mert magasról lehet a legnagyobbat koppanni ami ritka sz*r érzés. Én azt mondom, hogy nyerni fogunk, szép játékkal, jó hozzáállással, de ne kezeljük a BArcát úgy, mintha egy senki középcsapat lenne. Nem szabad ennyire túlkapni, hogy 4-1... meg stb. Ugyanakkor a pesszimistáknak nem itt a helyük, sőt szurkolóknál nem dukál az ha valaki pesszimista, akkor minek szurkoló?
Legalábbis az én véleményem szerint, aki drukker ne legyen pesszimista, csakis optimista egy bizonyos határt betartva és akkor jó lesz. Nyerni fogunk, kész. Tudom, naiv vagyok, mert optimistán állok hozzá és győzelmet várok.
Legalábbis az én véleményem szerint, aki drukker ne legyen pesszimista, csakis optimista egy bizonyos határt betartva és akkor jó lesz. Nyerni fogunk, kész. Tudom, naiv vagyok, mert optimistán állok hozzá és győzelmet várok.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az nagy szívás lesz az tuti. Legyünk optimisták, látszani fog rajta, hogy milyen állapotban van. Félidőben meg jöhet Isco, ha nem megy a franciának, bár megmondom őszintén nem örülnék, ha egy félidőt csatárposzton Iscoval kéne lehúzni. Utálom a klasszikus napjait olyan lassan telik az idő..Anthony írta:Benzema ha nem 100%-os, esetleg még rá is sérül, az azért kellemetlenül fogja érinteni a csapatot.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
lyenkor szoktak jönni a nagy pofára esések Sokan lenézik ezt a Barcát pedig nem rossz csapat.tubatibi írta:4-1?3-1?
Gyerekek, azért kicsit vegyünk visszább szerintem.
Semmivel sem jobb csak inkább maradjunk a realitásnál. Kemény meccs lesz és nagyon kell hajtanunk azért hogy győzzünk. Sokan beharangozzák azt hogy itt 3-4-5 góllal is nyerhetünk meg hogy simán szétverjük a Barcát. De tudhatjuk hogy akármelyiknek is van a jobb csapata attól függetlenül mindig megizasztja a másikat. Vegyük csak azt figyelembe hogy a Barcának egy kisit jobb csapata volt az utóbbi időben mint a Madridnak , mégsem sikerült nyerniük az utobbi jó pár meccsen.Géci írta:Mert jobb, ha valakitől azt lehet olvasni hetek óta, hogy kikapunk... Még szerencse, hogy a csapat nem így áll hozzá...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Benzema ha nem 100%-os, esetleg még rá is sérül, az azért kellemetlenül fogja érinteni a csapatot.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én inkább koppanok, mint sem hogy nyafogjak előre, hogy kikapunk...hogy aztán ha meg tényleg bekövetkezik, rázendíthessek az "én megmondtam" kezdetű nótára. Milyen hozzáállás ez? Remélhetőleg a csapatunk nem ezt a mentalitást fogja követni. Hazai pályán vagyunk, jó pozícióból kezdünk, a Barcán a nagyobb most a nyomás...be kell húzni, nincs mese. Nyilván baromi nehéz lesz, de akkor is.