![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Premier League
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Premier League
Becsszó GT, csak egy cigire mentem ki...erre mindjárt kettőt kaptok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
GT ezzel lelkileg felkészülhetsz az estére
Szépen csinálták amúgy. Lallana rohadt jó, már csak a neve is![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Baszki ez jó meccs.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Szépen csinálták amúgy. Lallana rohadt jó, már csak a neve is
Baszki ez jó meccs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. március 23., vasárnap 15:01-kor.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ott is a jól megérdemelt Soton-gól, ki gondolta volna. Eddig nagyjából a nullával egyezik meg a mai teljesítményünk, jó lenne felpörögni egy kicsit, ha nem akarunk megint leégni, de nagyon...
Kaboul jó gyorsan fordul, sőt nem is fordul, hanem kanyarodik, mint a 61-es villamos a Moszkva téren, Lennon pedig megint otthon hagyta az agyát, úgy tűnik.
Nem rossz ez a Soton egyébként, van elképzelés a játékukban, nagy munkabírású, sokat robotoló, de technikás játékosok alkotják, Lallanában, Lambertben, Jay Rodríguezben mindig ott van a veszély...
Kaboul jó gyorsan fordul, sőt nem is fordul, hanem kanyarodik, mint a 61-es villamos a Moszkva téren, Lennon pedig megint otthon hagyta az agyát, úgy tűnik.
Nem rossz ez a Soton egyébként, van elképzelés a játékukban, nagy munkabírású, sokat robotoló, de technikás játékosok alkotják, Lallanában, Lambertben, Jay Rodríguezben mindig ott van a veszély...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az elég megye 3 szint volt, alászalad a labdának
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Ne parázz, a dekket megtartom estére.GT37 írta:Neee...torjack írta:Épp az jutott eszembe, hogy a cigi-mágiát kipróbálom szpörsz meccsen is...kimegyek rágyújtani, addig a szpörsz kap egy gólt...egy próbát megérSzépen kérlek, ne tedd ezt velem.
![]()
![]()
Inkább csináld úgy, hogy kimész rágyújtani, közben meg Soldado rúg egy gólt.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akarod mondani az 5. helyért az Evertonnal és a MU-val?GT37 írta:Muszáj lenne nyerni, ha versenyben akarunk maradni a negyedik helyért...
- GT37
Neee...torjack írta:Épp az jutott eszembe, hogy a cigi-mágiát kipróbálom szpörsz meccsen is...kimegyek rágyújtani, addig a szpörsz kap egy gólt...egy próbát megér
Inkább csináld úgy, hogy kimész rágyújtani, közben meg Soldado rúg egy gólt.
- torjack
Épp az jutott eszembe, hogy a cigi-mágiát kipróbálom szpörsz meccsen is...kimegyek rágyújtani, addig a szpörsz kap egy gólt...egy próbát megér
- GT37
Our line-up today: Lloris; Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose; Lennon, Bentaleb, Chadli, Dembélé, Eriksen; Soldado.
And our subs this afternoon: Friedel, Dawson, Fryers, Paulinho, Sigurdsson, Townsend, Kane.
Southampton team vs Tottenham: Boruc, Clyne, Fonte, Lovren, Shaw, Cork, Ward-Prowse, S. Davis, Lallana (c), Rodriguez, Lambert.
Southampton substitutes vs Tottenham: Gazzaniga (GK), Yoshida, Ramírez, Chambers, Hooiveld, Reed, Gallagher.
Adebayor elvileg sérült, úgyhogy reménykedtem benne, hogy Kane kezd majd, de nem, Soldado... Én Siggy-t is beraktam volna a kezdőbe Chadli kárára, de mindegy. Talán jó lesz ez így is.
Muszáj lenne nyerni, ha versenyben akarunk maradni a negyedik helyért...
COYS!
And our subs this afternoon: Friedel, Dawson, Fryers, Paulinho, Sigurdsson, Townsend, Kane.
Southampton team vs Tottenham: Boruc, Clyne, Fonte, Lovren, Shaw, Cork, Ward-Prowse, S. Davis, Lallana (c), Rodriguez, Lambert.
Southampton substitutes vs Tottenham: Gazzaniga (GK), Yoshida, Ramírez, Chambers, Hooiveld, Reed, Gallagher.
Adebayor elvileg sérült, úgyhogy reménykedtem benne, hogy Kane kezd majd, de nem, Soldado... Én Siggy-t is beraktam volna a kezdőbe Chadli kárára, de mindegy. Talán jó lesz ez így is.
Muszáj lenne nyerni, ha versenyben akarunk maradni a negyedik helyért...
COYS!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pedig ha normálisan osztanák az aranylabdát, akkor nem szabadna ennyire elfogultnak lennie a világnak a két nagyágyú irányába. Suarez tavalyi idénye és az idei elég brutálisan jó. a 2014-es aranylabda szavazáson ott KELL lennie min a top5-ben, hacsak a VB-n valaki nem viszi a hátán a csapatát a végéig. Suarez idén a csapata 82 góljából 48-ban szerepet vállalt. és már messze nem az az önző játékos aki volt évekkel ezelőtt, akitől a labdát csak örökölni lehetett (mint anno CR-től). élemény nézni a játékát, többször is benyomtam az éppen aktuális Pool meccset streamen, csak úgy ficánkolt a legtöbbször - maga is veszélyes a kapura, de emellett sorra osztja a gólpasszokat is, plusz több tucat olyan labdája volt, amit egy minőségibb támadótárs simán (nagyobb %-ban bevarr), mint Sturridge vagy a fiatal Sterling.torjack írta:A mindenes kp-kat én is mindig többre értékeltem. Az meg külön tragédia ezeknek a játékosoknak, hogy amikor az egyéni elismeréseket osztják, fel sem merül komolyan a nevük. A köv. aranylaszti osztás sem Yayáról, vagy Modricról fog szólni...lesz CR, lesz Messi meg egy jó eséllyel Suárez. Mondjuk tőle nem sajnálom. Persze az uru bőven lemaradva a két alfahím mögött.
Egy szó mint száz, CR-messi párosnak ott a helye az aranylabda top5-ben mindenképpen, de az arányok nagyon nem a valóságot mutatják már évek óta (most is messi x hónapot sérült volt, aztán CR alig nyert)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- torjack
A mindenes kp-kat én is mindig többre értékeltem. Az meg külön tragédia ezeknek a játékosoknak, hogy amikor az egyéni elismeréseket osztják, fel sem merül komolyan a nevük. A köv. aranylaszti osztás sem Yayáról, vagy Modricról fog szólni...lesz CR, lesz Messi meg egy jó eséllyel Suárez. Mondjuk tőle nem sajnálom. Persze az uru bőven lemaradva a két alfahím mögött.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van abban valami, amit RMFC mond. Szerintem is Touré a legjobb, de legalább is egy szinten van Messivel meg CR-rel. Meg lehet nézni, hogy ez a 2 túlhypeolt játékos (akik csak a góljaik miatt vannak túlhypeolva) mennyit rak hozzá a csapatuk játékához (CR konkrétan nem sokat, de jelenleg Messi sem), meg Yaya mennyit rak hozzá. Ég és föld a különbség. Csak hát a gólok kompenzálnak, és a teljesítmény elszáll, a gólok meg megmaradnak.
Én személy szerint sosem tagadtam, hogy sokkal inkább szimpatizálok a Yaya-Schweini-Modric-Xabi féle játékosokkal, mint a csatárokkal, akik a gólokat rúgják, méghozzá pont azért, amiért RMFC szerint Yaya a világ legjobbja. Ezek a játékosok meghatározzák a csapatuk játékát olyan szinten, ahogy arra senki más nem képes, és a középszerű anyagot ami alatt egyébként Aguerot, Kompanyt és (talán) Silvát leszámítva az egész City értendő, egy magasabb szintre emelik. Ő volt az oka annak, hogy City olyan kibaszottul erősnek tűnt, hogy sokan (még én is) erősen túlbecsültük azt a bandát.
Én személy szerint sosem tagadtam, hogy sokkal inkább szimpatizálok a Yaya-Schweini-Modric-Xabi féle játékosokkal, mint a csatárokkal, akik a gólokat rúgják, méghozzá pont azért, amiért RMFC szerint Yaya a világ legjobbja. Ezek a játékosok meghatározzák a csapatuk játékát olyan szinten, ahogy arra senki más nem képes, és a középszerű anyagot ami alatt egyébként Aguerot, Kompanyt és (talán) Silvát leszámítva az egész City értendő, egy magasabb szintre emelik. Ő volt az oka annak, hogy City olyan kibaszottul erősnek tűnt, hogy sokan (még én is) erősen túlbecsültük azt a bandát.
- torjack
Nem kutyaütő nyilván, de Yaya nélkül rohadtul nem lennének versenyben a bajnoki címért. Negyedik hely kb. Képzeljük el Touré helyén HávidzsítMike írta:Top 5, de az első két hely CR és Messié
ha valaki annyira sokat ad egy csapatnak, és világlegjobbja, akkor nem nulltényező évekig a csapata a BL-ben. Pedig azért az a City nélküle sem kutyaütő csapat...
De kár, hogy az ilyen formák, mint Yaya anno fel sem merültek...Essient is mikor hoztuk már el...Ha belegondolok, hogy a 2006-os VB után az Emerson-Diarra kombó helyett egy Yaya-Essien duó jött volna...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Matt,ott a vezerbikank,Ozil ;) ![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
(az mas dolog hogy herelt bika)
(az mas dolog hogy herelt bika)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
===> Mérkőzős összefoglalója , Konkrétan a 3. (Yaya) gól!R.M.C.F írta:Majd nézzük meg touré 3. gólját.....az gól. Ezt hivják gólnak.
valahogy így, igen. a világlegjobbja nem. City motorja, irányítója, gólfelelőse ezelőtti 3 idényben lőtt 6+6+6 gólt, most meg már 16-nál jár (igaz most 11-eseket is rúghat, barcában köze sem volt ehhez). Nagy kár, hogy anno "ilyeneket" nem vett a Real (ő az "afrikai Modric": elegáns, technikás, jó lövőerő és célzás, mindenben az élmezőny tagja, csak kár, hogy egyre korosabb ő is - Afrika sok éve 3 legjobbja: Eto'o Drogba Yaya nemsokára befejezik)torjack írta:Nálam a City legjobbja...meg a posztja legjobbja is.
Őbelőlük is még kihozta valaki (Carlo) utoljára amit tudtak és kiégtek sokan, kellett a frissítés, ami elsőre nem sikerült, majd jött Di Matteo aki még ezekkel is BL-t nyert.Matt009 írta:Aztán következő októberre úgy szétestek, hogy 2 év kellett, mire észhez tértek.
Poolnak meg a hátralévő 8 meccsen kell 21 gólt lőni.
(elmaradt Sunderland elleni és a Totten, WHU, City, Norwich, Chelsea, Crystal Palace, Newcastle)
(ami már akár simán meglenne most is, ha Suarez és Sturridge nem hagy ki 5 + 8-9 meccset)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ne szítsátok a tüzet, RMCF kolléga épp keresi a kínai gyártót, aki legyártja neki a bebújhatós életnagyságú yayaturé négerbabát
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/160607/ronaldo_www.kepfeltoltes.hu_.png)
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/160607/brasil-bybukefal_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/160607/valentino_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Top 5, de az első két hely CR és Messié
ha valaki annyira sokat ad egy csapatnak, és világlegjobbja, akkor nem nulltényező évekig a csapata a BL-ben. Pedig azért az a City nélküle sem kutyaütő csapat...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
Mondjuk szerintem értelmetlen összehasonlítani egy középpályást egy csatárral vagy egy védővel, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy Touré jelenleg a világ egyik legjobb középpályása, a box-to-box midfielderek között pedig talán a legjobb, legalábbis nálam előrébb van a sorban, mint pl. Vidal.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerinted. Szerintem meg az. Ha a nudli nálunk lenne,ő lenne a csapat mindene,igy is az,ott......csak elhomályositja a többi féllúzer.
Mindegy,nem fogok ezen vitázni,mert világlegjobbja nem csak támadó lehet és nem csak a legjobb csapatból lehet,bár ez a gyakorlat, és a drukker a legjobbat a gólok száma,vagy a média cikkei szerint "lövi be".
Jelenleg ez a faszi az,aki a legtöbbet ad.
Mindegy,nem fogok ezen vitázni,mert világlegjobbja nem csak támadó lehet és nem csak a legjobb csapatból lehet,bár ez a gyakorlat, és a drukker a legjobbat a gólok száma,vagy a média cikkei szerint "lövi be".
Jelenleg ez a faszi az,aki a legtöbbet ad.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
torjack írta:Nálam a City legjobbja...meg a posztja legjobbja is.
Jelenleg....a világ legjobbja. nézzük meg mit csinál egy meccsen....mennyire ő a csecsemő anyja,apja,csecse,teje,pelenkája....mindene.
Óriási....óriási....jelenleg,meghatározóbb mint messi vagy cr. (nem csak gólok vannak a világon).
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.