De.Nem ugy van hogy csak ev vegen tavozik??
Csak egy általános kérdés volt, aminek eredménye az lett, hogy a madridisták nem akarják már Mout nézegetni a kispadon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 11:19
De.Nem ugy van hogy csak ev vegen tavozik??
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 11:10
De, elvileg igen. Ez csak egy kérdés volt, most vagy az AS-en, vagy a Marcán.JM-et már felállították? Nem csak szezonvégén köszön le?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 11:08
JM-et már felállították? Nem csak szezonvégén köszön le?Realista24 írta:Egyébként egy szavazáson a többség azt szeretné, ha Toril ülne le a hátralévő két meccsen a padra.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. május 21., kedd 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 10:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:49
Figyelj, ha Mourinho elvesztette a tekintély( fogjuk az önfejűségére ), akkor bárki elveszítheti. Sokkal inkább bedobnám Torilt, mint Ancelottit. Nem is értem, hogy ti miért akarjátok ennyire az olaszt. Főleg te, akinek az számít a legjobban, hogy szépen játsszon a csapat. Di Matteo se volt tekintélyes, de összhangba került a csapattal és megoldották. Ennyi kockázat belefér...hehe írta:értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 10:46
Ha Casillasnél és Ramosnál átmegy a szűrőn, akkor bármi lehet.értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 10:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:38
Nem tőlem kérdezted, de az én véleményem az, hogy Toril egész jól szerepel a Castillával. Támadó focit játszat velük, folyik a labda és a tapasztalatlan játékosokkal - bár még a kiesés szele is simogatta őket -, de erős középcsapatot csinált a frissen feljutó csapatából, ahonnét eladtak 2 kulcs játékost és Moratat is kivették félig meddig. Ezenkívül nagyjából ismeri a közeget és talán sok ember örömére bemerné vállalni a fiatalokat is. A világhíres La Masia növendékek is csak 3 ponttal vannak előttük pedig ott már van némi rutin a másodosztályban.hehe írta:miért?Csabi írta:Én meg Torilt akarom látni az első csapat élén... (ha Kloppot nem tudja elhozni)
(amúgy carlo lesz.)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:21
+1 és én Karankat is itt tartanám a következő edző kilététől függetlenül.Csabi írta:Én meg Torilt akarom látni az első csapat élén... (ha Kloppot nem tudja elhozni)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 10:20
miért?Csabi írta:Én meg Torilt akarom látni az első csapat élén... (ha Kloppot nem tudja elhozni)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 20., hétfő 23:58
Wenger majd a következő lesz! :Đ De komolyan; úgy tűnik minden "nagyágyút" 3X-szor kell körbenyalnunk/ugrálnunk, mire ÁMENT kapunk tőlük! José papa 2007, 2009, 2010; Ancelotti 2006 (Perez a lemondása előtt szóban már megegyezett az olasszal és szépen le volt zsírozva, hogy a nyáron átveszi a Madridot + ajándékba megkapja hozzá még Henryt is), 2009, ?2013?; Wenger 2006, 2009, ?201.?; na ???Egyet kell értsek sonickal, én is megnézném Wengert a RM edzőjeként
Matt009 és még sokan mások .............hehe, de lényegtelen, mert igaz.
Én írtam,vissza kell keresni,de tényleg lényegtelen. by R.M.C.F
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 23:37
Én írtam,vissza kell keresni,de tényleg lényegtelen. A baloldali kreatív szárnyunk elszállt a hiányával,ő volt a részmegoldás a félig működő khedira alonso kp-ára.Mivel sokat lépett fel,így nem szakad szét annyira a pálya,na meg a betörései is úgy hiányoztak mint tanyára a villany.hehe, de lényegtelen
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 20., hétfő 23:32
hehe, de lényegtelen, mert igaz.Toky írta:Talán nmate?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 20., hétfő 23:26
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 20., hétfő 23:23
Szerintem a játék képének hanyatlása köszönhető az elcseszett előszezonnak és Marcelo kidőlésének is. Ez utóbbit már valaki említette. Bocs, de most nem jut eszembe, hogy ki volt az. Talán nmate?Zooler írta:Engem csak az az egy zavar, ha egy Mourinho kaliberű embernek beletörik a bicskája a csapatba (ellentétek, szarkavarás vs eddig mindehol tűzbe mentek érte a játékosok) akkor ki lesz az akinél rend lesz? Most az másodlagos, hogy ebben az évben szerintem is nézhetetlen volt a csapat játéka az idény 90%-ban, de ezt részben sok háttérkavarás, szarkavarás egy mellékes eredményének tekintem...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem