de hogy a kibaszott messire miért nem lehet figyelni..miért nem lehet faultolni...kire figyelnek, xavira? hagyjuk márLaci írta:Les volt?
Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
ebből azért Bale-t kivenném, visszazárt, próbált hátul segíteni, párharcait sokszor megnyerte. ellenben Ronaldo mikor emberhátrányban voltunk, akkor is csak botorkált a pálya közepénBale, CR, Alonso menjen el a faszomba...
Persze, így jönnek ki a bírók a tanfolyamról, hogy a Realt meg kell szívatni minden áron... Gondolkodjatok már.
Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy a két 100 milliós mért volt ekkora nulla egész meccsen. Alonso helyére már két éve kéne ember...
Ramos pirosa is fixen jön minden Barca elleni meccsen.
Ezeken kéne gondolkodni, nem mindig a bíróra mutogatni.
Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy a két 100 milliós mért volt ekkora nulla egész meccsen. Alonso helyére már két éve kéne ember...
Ramos pirosa is fixen jön minden Barca elleni meccsen.
Ezeken kéne gondolkodni, nem mindig a bíróra mutogatni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
most előjönnek azok az emberek akik épp kikapcsolták a fifát és a fél csapatot eladnák...no commentMike írta:így van, még az alapvonalat is könnyedén átjátszotta, a reklámtábla alig tudta megállítanipavel írta: Bale volt a fék? Hát banyek nektek semmi sem jó? Megy mint az ökör!
szeretem hogy egyik héten még kupát sem szabad várni a csapattól, a másikon meg Ramosnak és Xabinak mennie kell...aztán Ramos megint tanár lesz, Xabi meg mikor hosszabbítani kellett azok akik most leugassák is a gatyájukba csináltak mert jajj lehet távozik
Ez is évek óta betegsége a csapatnak, talán Mourinhonál kezdődött látványosan. Elképesztő, és talán mindig a barca ellen jön ez ki.Egyszerűen kegyetlenül be kell vernünk a helyzeteinket, ahogy a Barca is teszi...
Egyébként nem akarok károgni, mert tényleg egészen jók voltunk, sok szép helyzetet alakítottunk ki, csak ez sajnos nem változtat azon, hogy kikaptunk.
- ziro4vr
nem volt jó, de fék se volt..alba az egyik leggyorsabb és egyben legalattomosabb hátvéd a világon, egy alakuló Bale-nek sok volt..amit én hiányoltam, hogy mintha hátul kevesebbet segített volnaMike írta:így van, még az alapvonalat is könnyedén átjátszotta, a reklámtábla alig tudta megállítanipavel írta: Bale volt a fék? Hát banyek nektek semmi sem jó? Megy mint az ökör!
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nevetséges,hogy egyszer van egy jó Classico erre jön undorító májjenkó és kamikázézik egyet...mindkét csapat jó volt, Neymar műesése eldöntötte a meccset.Nem baj így még biztosabb vagyok benne,hogy a kupadöntőt behúzzuk,a bajnokság is a kezünkben van meg a BL is, sírni fölösleges hála a bírónak ez a meccs sem mérvadó.
Holnapra kialussza magát mindenki, aztán darálás május végéig, aki szurkoló az szurkolja végig aki meg "a jajj a csodabarca meg a bájernmüntyentől is kikapunk" típus az rettegjen a következő másfél hónapban...
Hala Madrid !
Holnapra kialussza magát mindenki, aztán darálás május végéig, aki szurkoló az szurkolja végig aki meg "a jajj a csodabarca meg a bájernmüntyentől is kikapunk" típus az rettegjen a következő másfél hónapban...
Hala Madrid !
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
így van, még az alapvonalat is könnyedén átjátszotta, a reklámtábla alig tudta megállítanipavel írta: Bale volt a fék? Hát banyek nektek semmi sem jó? Megy mint az ökör!
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ennek így nincs értelme... ilyen kiélezett meccsen folyamatosan a bíró dönti el a meccset. 21. században vagyunk, itt az ideje a videóbírót bevezetni... A mi tizenegyesünk nem volt az. Az övüké elég erőteljesen véleményes, egyáltalán h Neymar lesről indult-e..., másrészt h Ramos hozzányúlt-e.. De a piros lap a legnagyobb vicc, dupla büntetés van még különben? Kirívó és durva szabálytalanság esetén persze van, az oké, de egy ilyenért??
Sajnálom Benzema helyzeteit, mert 4-5-öt is lőhetett volna. A védelmünk harmatgyenge volt, kész átjáróház, kapkodtak, futkostak mindenfelé, be voltunk fosva hátul megint az a helyzet...
MIndenesetre hol van az, hogy majd az Atletico így meg úgy, meg nem tényezők.. hát meg aztán nem.. simán benne van h az utolsó fordulóban dől el minden.. Pont nem fog érdekelni, hogy úgy nyerünk bajnokságot, hogy nem vertük meg egyiket sem, mert játékban simán partiban voltunk.. ez van...
Sajnálom Benzema helyzeteit, mert 4-5-öt is lőhetett volna. A védelmünk harmatgyenge volt, kész átjáróház, kapkodtak, futkostak mindenfelé, be voltunk fosva hátul megint az a helyzet...
MIndenesetre hol van az, hogy majd az Atletico így meg úgy, meg nem tényezők.. hát meg aztán nem.. simán benne van h az utolsó fordulóban dől el minden.. Pont nem fog érdekelni, hogy úgy nyerünk bajnokságot, hogy nem vertük meg egyiket sem, mert játékban simán partiban voltunk.. ez van...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
miért is? én ezt teljesen nem értem...azt kell csinálniuk mint eddig...szépen lassan hozni a meccseket, kiesnek a barca ellen a bl-ből és simán ott maradnak majd az élen, az utolsó forduló fog dönteniDavieS írta:a matracosok nem tényezők, és még van egy meccsük a katalánok ellen
a legeslegutolsó fordulóban... erre nehéz lesz alapozni...DavieS írta: a matracosok nem tényezők, és még van egy meccsük a katalánok ellen
-
Barca - Real 2-0, többet nem is kell hozzáfűzni!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát.. Elmondhatatlanul csalódott vagyok!
Egy fantasztikus meccs lehetett volna, hogy odafigyelünk. Sajnos Ramos szabálytalan volt, csak ne a kezeit, hanem a lábát nézzétek. Ezen ment el a meccs. Ismét. Ramos Úr és az ő agya. Tudom, hogy utólag, meg innen ülve könnyű okoskodni, de hagyni kellett volna Neymart a francba.. Rúgja be és?! Rúgunk még egyet.. mert a meccsben benne volt. Ehelyett, amikor felmutatták a pirosat tudtam, hogy vége.
A védelem sajnos Pepe kivételével gyenge volt. Lopez a gólról nem tehetett, amúgy dolga nem volt.
Di Maria nevét aranykeretbe foglalhatnánk az első félidő miatt, Karim pedig végre idén megérkezett Lyon-ból.. Kár a kihagyott helyzetekért.
Más nem értékelnék, nekem tetszett a meccs és úgy érzem behúztuk volna. (A kamu 11 ok, a két másik 11 ok, a bíró volt kicsit vakon néha..)
Egy fantasztikus meccs lehetett volna, hogy odafigyelünk. Sajnos Ramos szabálytalan volt, csak ne a kezeit, hanem a lábát nézzétek. Ezen ment el a meccs. Ismét. Ramos Úr és az ő agya. Tudom, hogy utólag, meg innen ülve könnyű okoskodni, de hagyni kellett volna Neymart a francba.. Rúgja be és?! Rúgunk még egyet.. mert a meccsben benne volt. Ehelyett, amikor felmutatták a pirosat tudtam, hogy vége.
A védelem sajnos Pepe kivételével gyenge volt. Lopez a gólról nem tehetett, amúgy dolga nem volt.
Di Maria nevét aranykeretbe foglalhatnánk az első félidő miatt, Karim pedig végre idén megérkezett Lyon-ból.. Kár a kihagyott helyzetekért.
Más nem értékelnék, nekem tetszett a meccs és úgy érzem behúztuk volna. (A kamu 11 ok, a két másik 11 ok, a bíró volt kicsit vakon néha..)
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt elbalfaszkodtuk, de a játékvezetés is megérne egy misét( pedig Mallenco még a normálisabb bírók közé tartozik)
Egyrészt, másrészt meg hozni kell MINDEN meccset, azért az se lesz egyszerű. És most megyünk Sevillába, akik vért ittak a héten a továbbjutással.ferni írta:és ami a legszebb.... egy Real Madridnak mostantól arra kell várnia, hogy mikor bukik az Atletico...
Di Maria és Benzema előtt leborulok.
Pepe és Ramos még dicsérhető.
Bale, CR, Alonso menjen el a faszomba... Meg Marcelo is a védekezésével.
Carvajalt jól le kell szidni Iniesta gólja miatt, amúgy nem volt rossz.
Szerencsétlen López...
Mallenconak meg a jó édes prostituált pénisz szopkodó anyját!
Pepe és Ramos még dicsérhető.
Bale, CR, Alonso menjen el a faszomba... Meg Marcelo is a védekezésével.
Carvajalt jól le kell szidni Iniesta gólja miatt, amúgy nem volt rossz.
Szerencsétlen López...
Mallenconak meg a jó édes prostituált pénisz szopkodó anyját!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Hát ez megint elég józanító volt.
Ami igazán bánt, h nem vagyunk rosszabbak, sőt jobbak voltunk a tizi + piros kombóig. Egyszerűen kegyetlenül be kell vernünk a helyzeteinket, ahogy a Barca is teszi...anélkül nem megy, a Nou campban is összetudtuk kapni magunkat, és ott is kihagytunk mindent, van még hova fejlődnünk, de h egy idényben kétszer is balszerencsések legyünk, mert ha van egy kis szerencsénk akkor mindkét meccs legalább x.
De majd idővel talán ez is meglesz, azért a hibák is látszottak, Bale még kevés, Ronaldo formán kivül, Xabi Alonso már kevés... főleg a gyors csapatok ellen.
A sokat vitatott bíróra is térjünk ki kicsit.
Hibázott ide is oda is, mezőnybe Alvesnek mindent szabadott, mért azt nem tudom.
A tizink nem volt tizi, kivül volt. Ezen kivül viszont két elég érdekes eset volt (mindkettő Piqunél).
A Barcánál az Alonsos eset, hát rohadt fölösleges volt...és elég szép szendvics, így sajnos nem igazán lehet vitatni!
A Ramosos eset az viszont érdekes volt, mert én egy nevetséges semmilyen kontaktot láttam, ami nálam szabi kifelé és sárga...és ez volt a döntő a meccs szempontjából...de ezt nem akarom kijelenteni, lehet tévedek.
Ami igazán bánt, h nem vagyunk rosszabbak, sőt jobbak voltunk a tizi + piros kombóig. Egyszerűen kegyetlenül be kell vernünk a helyzeteinket, ahogy a Barca is teszi...anélkül nem megy, a Nou campban is összetudtuk kapni magunkat, és ott is kihagytunk mindent, van még hova fejlődnünk, de h egy idényben kétszer is balszerencsések legyünk, mert ha van egy kis szerencsénk akkor mindkét meccs legalább x.
De majd idővel talán ez is meglesz, azért a hibák is látszottak, Bale még kevés, Ronaldo formán kivül, Xabi Alonso már kevés... főleg a gyors csapatok ellen.
A sokat vitatott bíróra is térjünk ki kicsit.
Hibázott ide is oda is, mezőnybe Alvesnek mindent szabadott, mért azt nem tudom.
A tizink nem volt tizi, kivül volt. Ezen kivül viszont két elég érdekes eset volt (mindkettő Piqunél).
A Barcánál az Alonsos eset, hát rohadt fölösleges volt...és elég szép szendvics, így sajnos nem igazán lehet vitatni!
A Ramosos eset az viszont érdekes volt, mert én egy nevetséges semmilyen kontaktot láttam, ami nálam szabi kifelé és sárga...és ez volt a döntő a meccs szempontjából...de ezt nem akarom kijelenteni, lehet tévedek.
- ziro4vr
Na lássuk, párolog a szesz, marad a fájdalom
Lopez-Nem hinném hogy elő lehet venni bármelyik gólért, de nyílván jönnek a Casillasos hangok, mert kikaptunk és négyet kaptunk
Carvajal-Alapvető hibákat vét, rutintalankodik, izgul és ezen tulajdonságai a nagy meccseken jönnek elő..nem jó kombináció
Pepe-Sokat hibázott az elején, egyszerűen nem nyerő ha két ennyire forrófejű védő legyen egymás mellett ekkora nyomás mellett (külső, belső egyaránt) Én úgy láttam rálökték fabregasra, de nemtom szeszes voltam
Ramos-Elején aludt, aztán tanárrá vált, aztán karrierje során 500. alkalommal hülyeségbe sodorta magát
Marcelo-van is nincs is, rossz is, nem is olyan rossz is, javuljon már fel mert ez így nem állapot
Xabi-Klasszikuson nem szabad játszatni, oké van 5 orgazmuspontos keresztlabdája, de védekezésben lemarad, rossz ütemet választ, nem ütközik, többet mozgó ember kell helyette, aki jobban tud tömörülni pl a barca ellen (Pogba, Vidal, Toure)
Modric-megtette amit lehetett, az erényei nem tudtak kiteljesedni, masszív túlórában volt Xabi miatt
DM-Ő meg tripladupla túlórában volt, ha hibázgatott is, nem lehett elővenni, amíg bírta úgy játszott mintha a világ legjobb extended b2bja lenne, aztán elfáradt és agyban sem bírja elviselni sajnos még saját magát se 90 percig
Bale-próbálkozott, volt hogy adódott területe, de Alba jó volt ellene, ez van. alakul, de se gól se assist, így kevésnek mondható, joggal
Benzema-lőtt két gólt, aktívkodott, elbalfaszkodott ziccereket, egy cserecsatár kell mögé, elé senki (amennyiért jöhetne annyiért senki)
CR-nos az van, hogy a játéka, azaz a játéka visszafejlődött fehér mezben, az eredményessége sokat javult, illetve sportemberként, versenyzőként is sokat, nagyon sokat javult..a régi énje lókukkert se csinált volna a második félidőben
Varane-utólag okos az ember, de kezdettem volna..kell az ő higgadtsága, tisztasága..
Undorító majjenkó bekaphatja a kukeszom, ennyi
A barcánál meg..szóval van az a fiú, a messi..alatta van az a fiú, az iniesta, alatta meg a többi, köztük a kavicsos, fetrengős neymar, aki szerintem azt hiszi, hogy a foci pontozásos sportág, szép esés=1 pont, 40 méterre a kaputól laza megoldás=0.5 pont. messi mögött elbújhat a többi és imádkozhat az istenéhez (nem azért mondom mert belőtt 2 büntetőt)
Még mindig a kezünkben van a dolog, amit nem szabad az károgni, puffogni..az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, a plakáton lehetne Carlo és Zizou
Kell egy atom kp, bhv csere és csatár csere, esetleg egy mindenes villámgyors szélsőcsere
Lopez-Nem hinném hogy elő lehet venni bármelyik gólért, de nyílván jönnek a Casillasos hangok, mert kikaptunk és négyet kaptunk
Carvajal-Alapvető hibákat vét, rutintalankodik, izgul és ezen tulajdonságai a nagy meccseken jönnek elő..nem jó kombináció
Pepe-Sokat hibázott az elején, egyszerűen nem nyerő ha két ennyire forrófejű védő legyen egymás mellett ekkora nyomás mellett (külső, belső egyaránt) Én úgy láttam rálökték fabregasra, de nemtom szeszes voltam
Ramos-Elején aludt, aztán tanárrá vált, aztán karrierje során 500. alkalommal hülyeségbe sodorta magát
Marcelo-van is nincs is, rossz is, nem is olyan rossz is, javuljon már fel mert ez így nem állapot
Xabi-Klasszikuson nem szabad játszatni, oké van 5 orgazmuspontos keresztlabdája, de védekezésben lemarad, rossz ütemet választ, nem ütközik, többet mozgó ember kell helyette, aki jobban tud tömörülni pl a barca ellen (Pogba, Vidal, Toure)
Modric-megtette amit lehetett, az erényei nem tudtak kiteljesedni, masszív túlórában volt Xabi miatt
DM-Ő meg tripladupla túlórában volt, ha hibázgatott is, nem lehett elővenni, amíg bírta úgy játszott mintha a világ legjobb extended b2bja lenne, aztán elfáradt és agyban sem bírja elviselni sajnos még saját magát se 90 percig
Bale-próbálkozott, volt hogy adódott területe, de Alba jó volt ellene, ez van. alakul, de se gól se assist, így kevésnek mondható, joggal
Benzema-lőtt két gólt, aktívkodott, elbalfaszkodott ziccereket, egy cserecsatár kell mögé, elé senki (amennyiért jöhetne annyiért senki)
CR-nos az van, hogy a játéka, azaz a játéka visszafejlődött fehér mezben, az eredményessége sokat javult, illetve sportemberként, versenyzőként is sokat, nagyon sokat javult..a régi énje lókukkert se csinált volna a második félidőben
Varane-utólag okos az ember, de kezdettem volna..kell az ő higgadtsága, tisztasága..
Undorító majjenkó bekaphatja a kukeszom, ennyi
A barcánál meg..szóval van az a fiú, a messi..alatta van az a fiú, az iniesta, alatta meg a többi, köztük a kavicsos, fetrengős neymar, aki szerintem azt hiszi, hogy a foci pontozásos sportág, szép esés=1 pont, 40 méterre a kaputól laza megoldás=0.5 pont. messi mögött elbújhat a többi és imádkozhat az istenéhez (nem azért mondom mert belőtt 2 büntetőt)
Még mindig a kezünkben van a dolog, amit nem szabad az károgni, puffogni..az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, a plakáton lehetne Carlo és Zizou
Kell egy atom kp, bhv csere és csatár csere, esetleg egy mindenes villámgyors szélsőcsere
Nem illik.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Neymar szerintem lesen volt. Bale volt a fék? Hát banyek nektek semmi sem jó? Megy mint az ökör! Fölbaxák, feláll s megy tovább! Fut mint az állat, visszajön védekezni! Persze nem egy ladbazsonglör, nem egy helyzetgyilkos, de azért kérem! Mutassatok a padon egy hasznosabbat! Cé, na ő fék volt! Vagy Marcelo! Ő nem fék volt, hanem egyenesen rükverc! Sajnos, pedig imádom a kis bohócot!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."