Karim Benzema
- mocsok
Re: Karim Benzema - 9
persze hát lőhetett volna 7 gólt. volt annyi helyzete.
kicsit gáz is, hogy csak kettőt vállalt, de ez van.
remélem összekapja magát, mert ez nem állapot.
kicsit gáz is, hogy csak kettőt vállalt, de ez van.
remélem összekapja magát, mert ez nem állapot.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tehetsz egy szivességethehe írta:benzema dupla.
Tedd hozzá, hogy Bale 2 assist
oké, de attól még kikapunk
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én nem bántom, nem érdemli meg. Egy fecske nem csinál nyarat mondás révén, nem tőle kellett volna várni a megváltást. Voltak helyzetei amiket kihagyott, de neki köszönhetően visszajöttünk a meccsbe. Ronaldo a játékunkhoz, pedig nem hogy hozzáadott, de még el is vett. ÉS megilleti a dicséret Benzemát, mert sikerült szintet lépnie és vágnia kettőt, utána kellett volna következnie Ronaldonak, esetleg Bale-nek. De ők elmaradtak.
Szóval Benz:
Szóval Benz:
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Maga eldönthette volna a meccset, sajnos nem jött össze. A két gólon kívül volt neki:
Az elején a labda amit ballal eltört,első ziccer amit főlé vágott,volt egy fejese a kapufa mellé, Pique mentése,bale indításából egyből lőtt és valdes mentett. Még lehet valamit kihagytam.
Szóval simán lőhetett volna még gólt/gólokat, de így is kettőt vállalt, nem is lehet rá haragudni. DM után, ő volt a legjobb.
Az elején a labda amit ballal eltört,első ziccer amit főlé vágott,volt egy fejese a kapufa mellé, Pique mentése,bale indításából egyből lőtt és valdes mentett. Még lehet valamit kihagytam.
Szóval simán lőhetett volna még gólt/gólokat, de így is kettőt vállalt, nem is lehet rá haragudni. DM után, ő volt a legjobb.
Ez ám a visszavágás. Bár mondjuk rád egy rossz szavunk nem lehet, hiszen te loptad el a istenektől a tüzet nekünk, kösz szépen!Prométheusz írta: rakj be még hat nevetőst... a tény tény marad. jut eszembe: az avatárodnak is sokat köszönhetünk kiállítás előtt
Benzema is nagyot játszott, ha nem kell lehozni szerintem vágott volna még egyet. Szerencsére folytatta az idei hagyományát, fasza, magabiztos játék, gólok. Igaz volt 2 (?) nagy helyzete, de van ilyen, hogy nem megy be. Azért csak ott van egy kapus a kapuban.
- mocsok
a tény az, hogy miatta és dm miatt voltunk egyáltalán meccsben.rakj be még hat nevetőst... a tény tény marad.
ha a másik két támadónk fele ennyire jól játszott volna akkor nyerünk is.
mellesleg messi is kihagyott az első félidőben egy legalább akkora helyzetet. mégis ő az istenfia.
nincs csatár aki mindent belő. lehet ez neked új infó.
tudom, és most mit csináljak?Prométheusz írta: jut eszembe: az avatárodnak is sokat köszönhetünk kiállítás előtt
cseréljek avatart?
marceloról egy szót nem írtam.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Sajnos ez a nagy igazság, bár őszintén szólva ma Bale is jobb volt mint CR és nem kicsit...Zsombor írta:Ja, más mit kapott volna... Ugyan már, messze Benzema volt a csapat legjobbja, láthatjuk a 2 100 milliós mekkora meccset hozott.Prométheusz írta:tényleg nagy király... 5 tiszta zinyóból (ja és az ötödik perc körül is volt egy amit ballal letört az ötös mellé) szóval majdnem hatból kettőt értékesített a király.. más mit kapott volna ezért..
+1, ezenkívül Benzema jól lépett vissza labdákért, megtudta játszani. CR-nek nem volt jó megmozdulása vagy beadása vagy akármije, Bale meg robotolt, de vagy kivitte a pályáról vagy bevezette 3 ember közé feleslegesen.realistahuni írta:Egyedül az első ziccer az ő sara, a fejesek meg nem tiszta helyzetből jöttek így nehéz volt őket irányítani, egy így is bement, piké mentésénél a legjobban csinálta ott máshová nem lehetett rúgni, szóval nem lehet panasz a teljesítményére. Ő és DM voltak ma a legjobbjaink.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
rakj be még hat nevetőst... a tény tény marad. jut eszembe: az avatárodnak is sokat köszönhetünk kiállítás előttmocsok írta:Prométheusz írta:tényleg nagy király... 5 tiszta zinyóból (ja és az ötödik perc körül is volt egy amit ballal letört az ötös mellé) szóval majdnem hatból kettőt értékesített a király.. más mit kapott volna ezért..
más mit kapott volna?
hát cé mit szokott kapni azok után a meccsek után mikor kihagy 10 ziccert?
"jajj szegénynek semmi nem jön össze, látszik is hogy már nagyon frusztrált, na mindegy legalább a tizit belőtte."
amíg benzema helyzetbe került és gólokat lőtt, addig a 100 milliós játékosaink egy labdát nem tudtak átvenni.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egyedül az első ziccer az ő sara, a fejesek meg nem tiszta helyzetből jöttek így nehéz volt őket irányítani, egy így is bement, piké mentésénél a legjobban csinálta ott máshová nem lehetett rúgni, szóval nem lehet panasz a teljesítményére. Ő és DM voltak ma a legjobbjaink.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
az elején olyanokat lőtt, mint a mamám, aztán ziccert hagyott ki..aztán két gólt szerzett
hogy is nézett volna ki ez a fenti mondat korábban? az elején olyanokat lőtt, mint a mamám, aztán ziccert hagyott ki..aztán olyanokat lőtt, mint a mamám
a görbe a lényeg, ami megy felfele..hagyott ki igen, de megtalálták a labdák, odakerült, és vágott kettőt egy klasszikuson, ki tudja milyen állapotban..én gratulálok neki, és a pártolóinak is, mint Zidane
hogy is nézett volna ki ez a fenti mondat korábban? az elején olyanokat lőtt, mint a mamám, aztán ziccert hagyott ki..aztán olyanokat lőtt, mint a mamám
a görbe a lényeg, ami megy felfele..hagyott ki igen, de megtalálták a labdák, odakerült, és vágott kettőt egy klasszikuson, ki tudja milyen állapotban..én gratulálok neki, és a pártolóinak is, mint Zidane
Nem illik.
- mocsok
Prométheusz írta:tényleg nagy király... 5 tiszta zinyóból (ja és az ötödik perc körül is volt egy amit ballal letört az ötös mellé) szóval majdnem hatból kettőt értékesített a király.. más mit kapott volna ezért..
más mit kapott volna?
hát cé mit szokott kapni azok után a meccsek után mikor kihagy 10 ziccert?
"jajj szegénynek semmi nem jön össze, látszik is hogy már nagyon frusztrált, na mindegy legalább a tizit belőtte."
amíg benzema helyzetbe került és gólokat lőtt, addig a 100 milliós játékosaink egy labdát nem tudtak átvenni.
Ja, más mit kapott volna... Ugyan már, messze Benzema volt a csapat legjobbja, láthatjuk a 2 100 milliós mekkora meccset hozott.Prométheusz írta:tényleg nagy király... 5 tiszta zinyóból (ja és az ötödik perc körül is volt egy amit ballal letört az ötös mellé) szóval majdnem hatból kettőt értékesített a király.. más mit kapott volna ezért..
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mondhatjuk, hogy lőhetett volna többet is, így sérülésből összedrótozva, de a két alfahímre így is köröket vert.tényleg nagy király... 5 tiszta zinyóból (ja és az ötödik perc körül is volt egy amit ballal letört az ötös mellé) szóval majdnem hatból kettőt értékesített a király.. Higu mit kapott volna ezért..
Kár, hogy Piqué nem rúgott luftot a vonalon vagy Benzema második fejes 10 centivel mellé ment, pedig hatalmas király lehetett volna... Bár szerintem így is az volt, mert a BBC-ből ma csak ő élt igazán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
tényleg nagy király... 5 tiszta zinyóból (ja és az ötödik perc körül is volt egy amit ballal letört az ötös mellé) szóval majdnem hatból kettőt értékesített a király.. más mit kapott volna ezért..mocsok írta:édesisten mekkora király ez az ember.
hát az a második gól.. nem bírom túltenni magam rajta.
kicsit mögé is jött, elég rossz helyre is. de ahogy combbal átvette és kapásból bebaszta úgy hogy a védőknek esélye se legyen odaérni. hát imádtam.
meg nagyon tetszik hogy megtanult fejelni. ma is többször úgy ment fel mint cé.
#aggyukel
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- mocsok
édesisten mekkora király ez az ember.
kicsit mögé is jött, elég rossz helyre is. de ahogy combbal átvette és kapásból bebaszta úgy hogy a védőknek esélye se legyen odaérni. hát imádtam.
#aggyukel
#aggyukel
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagy Zisten. Én is fel voltam háborodva a helyzete miatt, de kijavította a hibáját még úgyis, hogy nincs 100%-os állapotban, de fokozatot lépett, feljebb kapcsolt és gólt lőtt, kettőt. Ennyi, gyönyörű!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az első helyzetnél már láttam magam előtt, hogy kezdődik majd a benzematakaroggy, meg a vegyükmegsuareztbármennyibekerül...
de benz helyre tette a dolgokat
de benz helyre tette a dolgokat