Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem azt mondom, hogy Joséval előrébb lennénk a Ligában, de kétségtelen tény, hogy ő megtudta verni a Barcat.
Oké neki is kellett vagy 2 év hozzá, de aztán megvolt a receptje.
Carlo miért nem másolja le ezt a receptet?
De srácok..
Pl egy ilyen meccs után, hogy mennénk ki egy Bayern ellen???
Az még jobb csapat mint a Barca..
vagy egy Chelsea ellen.
Ezek után én azt mondom, hogy senki ne álmodozzon itt triplázásról, jó ha egy trófea valami nagy mákkal leesik nekünk.
Oké neki is kellett vagy 2 év hozzá, de aztán megvolt a receptje.
Carlo miért nem másolja le ezt a receptet?
De srácok..
Pl egy ilyen meccs után, hogy mennénk ki egy Bayern ellen???
Az még jobb csapat mint a Barca..
vagy egy Chelsea ellen.
Ezek után én azt mondom, hogy senki ne álmodozzon itt triplázásról, jó ha egy trófea valami nagy mákkal leesik nekünk.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Éreztem, hogy valamikor meg fog szakadni a 21 meccses veretlenségi sorozatunk...sajnos pont a Barca ellen történt...előbb vagy utóbb egyébként ígyis-úgyis megszakadt volna ez a szép sorozat...
Én mondjuk meccs előtt X-et éreztem, ami majdnem be is jött...de Ramos kiállításánál már éreztem, hogy baj lesz.
Amit én észrevettem, hogy a végére nagyon elfáradtunk, felemésztette minden energiánkat a védekezés. Akit dícsérnék az Benzema, Modric és Di Maria, a többiek szerintem magukhoz képest nem játszottak jól...a helyzetkihasználásunk is szörnyű volt...ha azokat belövi Benzema, akkor nem kéne a bíróval foglalkozni...
Most fel kell állni a padlóról, remélem tanulnak ebből a pofonból a srácok, mert a kupadöntőn szerintem lehet majd javítani.
Remélem azért egy kupa összejön a szezon végére, én már annak örülnék...a triplázás az pedig még irreális elvárás, fölösleges is a továbbiakban erről beszélni.
Nagyon kemény hetek jönnek, semelyik ellenfelet nem szabad már lebecsülni a továbbiakban...
Én mondjuk meccs előtt X-et éreztem, ami majdnem be is jött...de Ramos kiállításánál már éreztem, hogy baj lesz.
Amit én észrevettem, hogy a végére nagyon elfáradtunk, felemésztette minden energiánkat a védekezés. Akit dícsérnék az Benzema, Modric és Di Maria, a többiek szerintem magukhoz képest nem játszottak jól...a helyzetkihasználásunk is szörnyű volt...ha azokat belövi Benzema, akkor nem kéne a bíróval foglalkozni...
Most fel kell állni a padlóról, remélem tanulnak ebből a pofonból a srácok, mert a kupadöntőn szerintem lehet majd javítani.
Remélem azért egy kupa összejön a szezon végére, én már annak örülnék...a triplázás az pedig még irreális elvárás, fölösleges is a továbbiakban erről beszélni.
Nagyon kemény hetek jönnek, semelyik ellenfelet nem szabad már lebecsülni a továbbiakban...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
lehet röhögni, de sztem is... voltak hibái, de ez a meccs rutin lett volna neki.Sierra írta:Igen..biztosan..1000%...amúgy..
Mourinhoval nyertük volna ezt a meccset..
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
tenyérjóslást vállalsz? vagy holnap az rtl-en vagy az astro világban, nem érsz rápetiamadridista írta:amúgy..
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg Puskással és Di Stefanóval...petiamadridista írta:amúgy..
Láttuk, hogy mi volt, amikor itt volt Mou. Köszi, elég volt belőle. Előre kell tekinteni nem pedig hátra.
Amúgy azt nem értettem sokszor, hogy a szélső hátvédeink hogy tudtak ennyire rosszul helyezkedni? Főleg Carvajal. Elképesztő mennyire lemaradt mindig.
Tény, hogy a világ egyik legjobb támadósora jött velük szembe, de nekem akkor is nagyon kevésnek tűnt...
DM nagyon játszott, ő az új posztján hatalmas erősítés. Meg kell tartani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
És ezzel véget ért a veretlenségi sorozatunk is.
Igen..biztosan..1000%...amúgy..
-
amúgy..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
El Unico írta:Szerintem mindharom tizenegyes jogtalan volt. Nem magyarazom meg miert mert nincs kedvem telefonrol leirni,de en ezt egyertelmuen igy latom.
Jobbak voltunk,felalltunk egy-nullrol,a kozonseg fantasztikus volt,hihetetlen szurkolas volt.
Xabi Alonso helyett kellene mar egy Pogba nevu vadallat,vagy Vidal,akik felszantjak a palyat mint ma Di Maria. Ennyit kellene valtoztatni a csapaton. Modric tokeletes a KP-ra,de kell valaki melleje,aki zakatol helyette hogy tudjon a forintos passzokra koncentralni. Cr szar volt ma,a bunteton kivul semmit nem csinalt. Bale legalabb hajtott,kuzdotf es vedekezett,Cr meg azt sem...
Osszessegeben elegedett vagyok, teljesen maskepp es mas felfogasban jatszunk mint Mouval. Jo ez a Real,tanulunk ebbol a meccsbol is,es meg jobbak leszunk! HALA MADRID!
Ennyi lenne hölgyeim és uraim, kb. ez a lényeg.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem mindharom tizenegyes jogtalan volt. Nem magyarazom meg miert mert nincs kedvem telefonrol leirni,de en ezt egyertelmuen igy latom.
Jobbak voltunk,felalltunk egy-nullrol,a kozonseg fantasztikus volt,hihetetlen szurkolas volt.
Xabi Alonso helyett kellene mar egy Pogba nevu vadallat,vagy Vidal,akik felszantjak a palyat mint ma Di Maria. Ennyit kellene valtoztatni a csapaton. Modric tokeletes a KP-ra,de kell valaki melleje,aki zakatol helyette hogy tudjon a forintos passzokra koncentralni. Cr szar volt ma,a bunteton kivul semmit nem csinalt. Bale legalabb hajtott,kuzdotf es vedekezett,Cr meg azt sem...
Osszessegeben elegedett vagyok, teljesen maskepp es mas felfogasban jatszunk mint Mouval. Jo ez a Real,tanulunk ebbol a meccsbol is,es meg jobbak leszunk! HALA MADRID!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát a bőgés környékezett olyan szinten felkúrtam magam... 11 emberrel totál vezettük a meccset, és ez az amit nehéz feldolgozni az egészben. Most mindenki előadja, hogy jaaaj az Atletico igy meg úgy. Ja, hát igen. Nekik azért még most jön a java mint ahogy nekünk is jön most 1-2 húzós meccs, de az Atletico nem fogja birni a BL + bajnokit úgy, hogy Bilbao meg Villareal ellen kell majd nyomnia közben... 11 emberrel jobbak voltunk mondhattok bármint ez tény és nálam ez az ami számit. Elkúrtuk, de igenis jobbak vagyunk. Aki szerint ez nem igy van az vak. SZÉT BASZ AZ IDEG!!!!!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is hasonlóan érzemSierra írta: Szerintem meg nem. Egyáltalán nem, mi baszkodtuk el, megint vagy 3 hatalmas helyzet kimaradt, be kellett volna verni őket. Ők is rengeteg hibával játszottak, néha az se tudták melyik rendezvényen vannak, össze-vissza vagdosták ki a labdákat, meg adták oda ajándékba nekünk. De sajnos mi is sokszor csináltuk ezt.
Kétségtelenül a piros lap döntötte el a meccset, én ott éreztem, hogy az x sem lesz meg. Ott 3-3-nál piros lapnál nekik állt a zászló, ha nincs a 2. 11-esük, szvsz akkor is behúzták volna.
De 3-2-nél is ki-ki meccs volt. És teljesen egyenrangú meccs volt. Kár volt így elbaszni, buzi bíró.
Voltak hibák részünkről, nem is kevés..de amit nem értek, hogy Messire miért nem tapadtunk, mint a kullancs, miért nem lihegett valaki mindig a seggében, miért nem húztuk az agyát..ha őt kivesszük, mit értek? Neymar biciklizik a félpályánál, Xaxi forog mint a centrifuga és ennyi
Nem illik.
-
Bale jó volt.
CRonaldo volt ultarsz.r az egész meccsen.
Jó ez a garnitúra, de egyszerűen fejben nagyon kevés.
Így az igazán nagy győzelmek, nagy dicsőségek elkerülnek majd minket, amíg Ramos, Pepe, és társai kergetik a lasztit.
Egy Getafe után könnyű felvenni a nagy zsét, beülni a Lamborghinibe, aztán elmenni k.rvázni.
CRonaldo volt ultarsz.r az egész meccsen.
Jó ez a garnitúra, de egyszerűen fejben nagyon kevés.
Így az igazán nagy győzelmek, nagy dicsőségek elkerülnek majd minket, amíg Ramos, Pepe, és társai kergetik a lasztit.
Egy Getafe után könnyű felvenni a nagy zsét, beülni a Lamborghinibe, aztán elmenni k.rvázni.
Szerintem meg nem. Egyáltalán nem, mi baszkodtuk el, megint vagy 3 hatalmas helyzet kimaradt, be kellett volna verni őket. Ők is rengeteg hibával játszottak, néha az se tudták melyik rendezvényen vannak, össze-vissza vagdosták ki a labdákat, meg adták oda ajándékba nekünk. De sajnos mi is sokszor csináltuk ezt.R.M.C.F írta:Grat a barcának,megérdemelték ez ma.
Kétségtelenül a piros lap döntötte el a meccset, én ott éreztem, hogy az x sem lesz meg. Ott 3-3-nál piros lapnál nekik állt a zászló, ha nincs a 2. 11-esük, szvsz akkor is behúzták volna.
De 3-2-nél is ki-ki meccs volt. És teljesen egyenrangú meccs volt. Kár volt így elbaszni, buzi bíró.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Alap szabály, hogy ilyenkor nem a csatár mögött futunk, hanem mellette. Lehet így nem tudjuk szerelni, nem érjük utol, de legalább kiszorítjük, hogy a kapusnak könnyebb legyen fogni a szöget. Erre Ramos elfut keresztben mögötte, Neymar pedig dobta is magát, ahogy megérezte Sergio közelségét. Bosszantó, mert ez egy nagy Barca helyzet volt, és lehet Neymar be is vágta volna, de így a 11-es, piros kombó kivégzett minket.nmate írta:Egyik sem volt tizi, de Ramos ennek ellenére feleslegesen kergette ott már Neymart. Buta voltál kedves Sergio öcsém, akármennyire szeretünk. Jó meccs volt, élveztem.
Merci Zizou!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
korrekt,nagyjából így láttam én is.R.M.C.F írta:...
Xes meccs volt egyébként szerintem, mindkét védelem irgalmatlan sokat hibázott. Vicces,hogy 4et kell úrgnunk idegenben ellenetek,hogy győzni tudjunk,és még így is meleg volt a pite.
Di Maria nagyot ment ma,én őt láttam a legjobbnak tőletek.
Bajnokság így is nektek áll szerintem,sajnos mi simán belebakizhatunk idegenbeli meccsekbe még, rátok ez idén kevésbé jellemző.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
mert aztán kurvára örülni kell annak amit mutat az eredményjelző. pont azt csinálják egyesek mint a barca mikor kikap: de hááát mi birtokoltuk többet a labdáát..Hagyjad ,hagy sírjanak megérdemlik ,hogy egész szezonban maguk alá szarva-rettegve nézzék a meccseket,
carvajal.bale.vidal.jesé
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ziro4vr tökéletesen egyetértek veled, ez így van.
Di Maria volt a fény az éjszakában, de egyszer mindenki elfárad a végére ő is lemerült. Ronaldo tényleg nagy fék volt, sokszor akadályozta a támadásokat és lelassította az egészet. Bale-t lehet kritizálni hatékonysága révén, de nagyon hajtott és küzdött. Xabi Alonso sajnos kiöregedett. Varane kellett volna, az ő intelligenciája, higgadtsága kulcsmomentum egy ilyen meccsen. Ramos sajnos akaratlanul is belefutott NEymar csapdájába. Benzema pedig, az elején szidtam utána örültem neki. Sikerült túllépnie magát, de aztán neki sem jött össze újra.
A védekezésünk volt az elsősorban ami elősegítette a Barca győzelmet, majd a BBC gólnélkülisége illetve a játékvezető ítélete, mellyel padlóra küldött minket.
Remény az van, kiút még van az alagútból, de innentől tényleg egyetlen egy hibát sem szabad véteni, különben oda a bajnoki cím. Pofon volt ez is a javából, lehet okulni és tanulni.
Di Maria volt a fény az éjszakában, de egyszer mindenki elfárad a végére ő is lemerült. Ronaldo tényleg nagy fék volt, sokszor akadályozta a támadásokat és lelassította az egészet. Bale-t lehet kritizálni hatékonysága révén, de nagyon hajtott és küzdött. Xabi Alonso sajnos kiöregedett. Varane kellett volna, az ő intelligenciája, higgadtsága kulcsmomentum egy ilyen meccsen. Ramos sajnos akaratlanul is belefutott NEymar csapdájába. Benzema pedig, az elején szidtam utána örültem neki. Sikerült túllépnie magát, de aztán neki sem jött össze újra.
A védekezésünk volt az elsősorban ami elősegítette a Barca győzelmet, majd a BBC gólnélkülisége illetve a játékvezető ítélete, mellyel padlóra küldött minket.
Remény az van, kiút még van az alagútból, de innentől tényleg egyetlen egy hibát sem szabad véteni, különben oda a bajnoki cím. Pofon volt ez is a javából, lehet okulni és tanulni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyik sem volt tizi, de Ramos ennek ellenére feleslegesen kergette ott már Neymart. Buta voltál kedves Sergio öcsém, akármennyire szeretünk. Jó meccs volt, élveztem.
Ja, és Carlo nyakába a legkevésbé sem varrható a meccs.
Szerencsével nyert a Barca, ők jöttek ki jobban a odavissza fújkálásból. Piroslapnál ment el, Benzemának kis szerencséje van a fejesnél 6-2 a vége ide köbö. De nincs ha, tudom.
CR meg Bale... kurva kevés.
Ja, és Carlo nyakába a legkevésbé sem varrható a meccs.
Szerencsével nyert a Barca, ők jöttek ki jobban a odavissza fújkálásból. Piroslapnál ment el, Benzemának kis szerencséje van a fejesnél 6-2 a vége ide köbö. De nincs ha, tudom.
CR meg Bale... kurva kevés.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
R.M.C.F írta:mint ha sok kis hegyi iván lenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem fogok szép kívánságokat írni, inkább megtartom magamnak, ez nem a dühöngõ topik, de az mi, hogy 3 percet hosszabbít ismét a spanyol "bíró", amikor fetrengtek + 3 büntetõ is volt a második félidõ folyamán... Sajnos Angliát kell felhoznom ismét, minimum 6 percig engedte volna a játékot hasonló esetben a játékvezetõ, 2 gólos hátrányban is. A meccset bõbeszédûen és pár sorban is lehetne kommentálni, most sajnos visszafogom magamat, rengeteg mindent tudnék írni. A legjobbam bosszant, hogy bejött az elõzetes aggodalmam Ramos iránt, piros lap, büntetõ.
Folytatni kell tovább gõzerõvel, bárki is legyen az ellenfél, és nem lesz ismét szomorú a kedvünk. Hala Madrid!
Folytatni kell tovább gõzerõvel, bárki is legyen az ellenfél, és nem lesz ismét szomorú a kedvünk. Hala Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!