én elvennék tőlük mindent, kivéve a magyar bajnokságot, az az ő szintjük, csinálják csak, legyenek 4 órás kibeszélő showműsorok aztán hajráhehe írta: személy szerint az egész sporteggyet bezárnám a faszba, egyedül az nba-t tenném át a digire.
OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kilépett/kibaszták, túl sok újságirói munkára hivatkozva.pandris16 írta:Már pár hónapja feltűnt de csak most jutottam el odáig, hogy megkérdezzem, hogy mi lett sokunk kedvencével Horváth Ferenc kommentátorral? Asszem csak spanyol meccseket kommentált a sport tv-n szerencsére mostanra már azt se...
személy szerint az egész sporteggyet bezárnám a faszba, egyedül az nba-t tenném át a digire.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: RM, FTC, MU
Már pár hónapja feltűnt de csak most jutottam el odáig, hogy megkérdezzem, hogy mi lett sokunk kedvencével Horváth Ferenc kommentátorral? Asszem csak spanyol meccseket kommentált a sport tv-n szerencsére mostanra már azt se...
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
ez nekem magas
marad a pakisztáni gugli. amúgy is amennyit guglizok....
marad a pakisztáni gugli. amúgy is amennyit guglizok....
carvajal.bale.vidal.jesé
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ezt egy másik fórumon találtam hasonló témában:
de ha minden kötél szakad itt van egy kereső amit tudsz használni, míg nem oldódik meg a problémaBeállítások -> Tűzfal -> a csúszka Tanítási módra -> Beállítások -> Szabályok alkalmazásokra -> firefox.exén (nem tudom, mit használsz pontosan, lehet, hogy mozilla.exe) duplakatt. Itt lehet szabályokat hozzáadni. Ha paranoiás vagy, akkor a Sablonra kattintva Böngészőként hozzáadod, és más aktivitásra rákérdez, hogy engedélyezze. Ha nem, akkor Sablon -> Minden forgalom engedélyezése.
Ugyanígy utorrentet is beállíthatod, de ott simán lehet Minden forgalom engadélyezése.
- fringsquad
system caret gyorsan lefutottam ha az se oldja meg akkor marad a pakisztáni. mondjuk nekem annyiba más a probléma, h gmailtól kezdve a térképig minden megnyit. a kép keresőt is (tehát http://images.google.com/) megnyissa, de mikor beírom miről kell kép már nem adja ki.
carvajal.bale.vidal.jesé
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
remélem azért sikerül megoldani a problémát, szólj és ha nem sikerül megkérdezem bratyóm, ő szakértő ebben egyelőre annyit mondott, vagy vírus, vagy tűzfalat nézd meg, ezek esélyesek
- fringsquad
- fringsquad
igen. ezt kb 2 hete vettem észre, nagyon nem érdekelt mert nem guglizok, de most szükségem lenne rá...Victor írta:mást tökéletesen megnyit?miért van az, hogy egyik böngésző se képes megnyitni a guglit? (firefox, chrome, opera, explorer)
carvajal.bale.vidal.jesé
- fringsquad
miért van az, hogy egyik böngésző se képes megnyitni a guglit? (firefox, chrome, opera, explorer)
tölt, tölt majd nem tölti be. firefoxnál ezt dobja ki
tölt, tölt majd nem tölti be. firefoxnál ezt dobja ki
miért van ez?A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.google.com helyen.
Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e ww.valami.hu-t a www.valami.hu helyett.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
carvajal.bale.vidal.jesé
vedd fel, tedd félre, aztán csak rájönnek, hogy leszarod
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
titeket is hívogatnak rejtett számról ?
nem szoktam felvenni, de mikor harmadjára hívott, csak felvettem, és egy ilyen idősebb pali hangján bemondtak egy felhívást valami békemenettel kapcsolatban, hogy mikor lesz, hol lesz, stb, oké, leraktam, de azóta is hívogatnak napi 2x...
nem szoktam felvenni, de mikor harmadjára hívott, csak felvettem, és egy ilyen idősebb pali hangján bemondtak egy felhívást valami békemenettel kapcsolatban, hogy mikor lesz, hol lesz, stb, oké, leraktam, de azóta is hívogatnak napi 2x...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi szépen, nem fogok személyeskedésbe belemenni, így inkább a meccsre koncentrálok, Hala Madrid, és mindenkinek nagyon szép estét!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Kedves lordgabi!
Immár évek óta örömmel olvasom, illetve észlelem facebookon, hogy szépen-lassan felcseperedtél(bár mindössze 2 év különbség van közöttünk). Hosszú ideje tudjuk, hogy mennyit szoktál vezetni, éppen kivel végzed az aktuális tevékenységed, kikkel szoktál filmet nézni, mikor debütálsz a felnőttcsapatban és így tovább. Most éppen körülbelül 20 óra leforgása alatt a fórum másodszor értesülhetett arról, hogy ma névestéd van(ezúton is isten éltessen!), sőt, másodjára az is kiderült, hogy alkoholt is fogyasztottál a nap során. Ez mind szép és jó, csak kérdem én: ezekre mi szükség van? Lehet túlzásnak hangzik, de jelenleg ugyanolyan "élvezettel" olvasom Anis illetve a te írásaidat (persze, akár le is tilthatnálak titeket). Nyílván én is beírhatnám, hogy hány zh-m volt a héten, mennyi lesz a következőn, hogy voltam-e valahol szórakozni, csak szerintem ez a kutyát nem érdekelné, pláne nem egy Real vs Barca, a kommentáld a híreket vagy akármilyen más topikban. Kérlek mellőzd ezeket, mert nem egy embernek szemet szúrt már ez, akik csak nevetnek rajtad, és az elején még számomra is vicces volt, de most már elég idegesítő lett.
Üdvözlettel: egy jelenlegi szerkesztő
ui:persze az is megoldás lehet, hogy valamelyik kedves moderátor nyit egy "Mi történt veled ma?" topikot és akkor ott a fórum népe kénye-kedve szerint informálhatná a társait életének ügyes-bajos dolgairól.
Immár évek óta örömmel olvasom, illetve észlelem facebookon, hogy szépen-lassan felcseperedtél(bár mindössze 2 év különbség van közöttünk). Hosszú ideje tudjuk, hogy mennyit szoktál vezetni, éppen kivel végzed az aktuális tevékenységed, kikkel szoktál filmet nézni, mikor debütálsz a felnőttcsapatban és így tovább. Most éppen körülbelül 20 óra leforgása alatt a fórum másodszor értesülhetett arról, hogy ma névestéd van(ezúton is isten éltessen!), sőt, másodjára az is kiderült, hogy alkoholt is fogyasztottál a nap során. Ez mind szép és jó, csak kérdem én: ezekre mi szükség van? Lehet túlzásnak hangzik, de jelenleg ugyanolyan "élvezettel" olvasom Anis illetve a te írásaidat (persze, akár le is tilthatnálak titeket). Nyílván én is beírhatnám, hogy hány zh-m volt a héten, mennyi lesz a következőn, hogy voltam-e valahol szórakozni, csak szerintem ez a kutyát nem érdekelné, pláne nem egy Real vs Barca, a kommentáld a híreket vagy akármilyen más topikban. Kérlek mellőzd ezeket, mert nem egy embernek szemet szúrt már ez, akik csak nevetnek rajtad, és az elején még számomra is vicces volt, de most már elég idegesítő lett.
Üdvözlettel: egy jelenlegi szerkesztő
ui:persze az is megoldás lehet, hogy valamelyik kedves moderátor nyit egy "Mi történt veled ma?" topikot és akkor ott a fórum népe kénye-kedve szerint informálhatná a társait életének ügyes-bajos dolgairól.