Elég egyértelmű. Heynckess szabad, ő lesz az edző, ha nem jön Ancelotti. Kérdés, hogy mennyi időre tervez Perez, illetve Jupp. Ha bármelyikük is úgy gondolkodik, hogy max 1 év, akkor nem érdemes idehozni. Abban sem vagyok biztos, hogy hosszabb időre érdemes lenne, de nálam előrébb van a sorban Carlonál.
Laudrup. Ő a lista végén van. A Swansea-vel meggyőző volt, nagy játékos volt, tekintélye is lenne, nekem nem lenne ellenemre az érkezése. Lehet, hogy elsőre nagy falat lenne neki a Real, de ez nincs kőbe vésve. Nálam jelenleg Jupp mellett/előtt áll a sorban. Az elhozhatósága kérdés.
AVB-t és Benitezt jelenleg nem akarom. Utóbbi szót sem érdemel, előbbinek pedig kellene egy keveset bizonyítania. Ha megteszi, akkor szívesen látom.
Löw. Az aláírásomon is látszik, ő az én favoritom. Már sokszor leírtam, miért, most nem részletezem. Sokan nem akarják, az ellenérvekkel is egyet tudok érteni. De tökéletes jelölt nincs. Még Klopp sem az. Ennyit tudok mondani.
Az ő érkezése jelenleg kizárható. Az ok egyszerű: a VB előtt nem fogja otthagyni a Nationalelfet. Ez evidens. Viszont, ha az idei edző megbukik, és a jelenlegi viszonyokat tekintve van rá esély (legyen az bárki is), 2014 nyarától Löw lesz a Real edzője, és nem elképzelhetetlen, hogy világbajnokként. Ha ez így lesz, akkor ő lesz a szurkolók többségének szemében az ideális jelölt.
Csak annyit tennék hozzá, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a 2012-es EB-t leszámítva a másik 3 világversenyén a németek finoman szólva, nem voltak favoritok. Ő érmet szerzett mindegyik eseményen, és mindezt úgy, hogy 1-2 posztot leszámítva botlábú, egy dimenziós játékosokkal érte el a sikereket. Poldi, Klose, Schneider, Gomez, Khedira, Metzelder... és még lehetne sorolni. Ez az ember tudta, hogy mit csinál, és meg is csinálta. A nagy siker hiányzik a neve mellől. Lehet már nem sokáig...
Ez egy állat. Bírom a palit.Klopp: „A Bayern elnöke, Uli Hoeness megkérdezte, hogy találkozhatunk-e valamikor. Természetesen igennel feleltem, bár hozzátettem, hogy még meg kell beszélnem az anyukámmal."