Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 14:12

'shutterisland írta:akit érdekel, van egy új video is a ramos-neymar esetről.

Ugyanaz a véleményem továbbra is,hozzá sem ért,vagy ha kicsit igen,akkor inkább neymar rakja/hagyja ott a lábát a kontaktért,majd összeveri a két lábát hogy látványosabb legyen.
Sima rájátszás, sárga lap és kifelé rúgás. de ezt lehet tudni neymarról, a "kiharcolt" szabadrúgásai nagy része kamu.
ramos meg minden tőle telhetőt megtett hogy ne akadályozza az amúgy is lesről induló támadót .

ja,és az utolsó ember piros,szabály......már megszűnt,már csak sárga.Március 1től ha jól tudom.

csakaszokásos. :agree: :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2014. március 25., kedd 14:17-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 25., kedd 14:08

'shutterisland írta:akit érdekel, van egy új video is a ramos-neymar esetről.
Lehet ezt kockázni, csűrni-csavarni, Neymar mocskosul rájátszott. Más haszna sincs eddig a gyereknek.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 25., kedd 14:03

akit érdekel, van egy új video is a ramos-neymar esetről.

becike80
Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: becike80 » 2014. március 25., kedd 10:20

phys írta:
Stark írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... mzese.html

Az ilyen cikkektől kinyílik a bicska a zsebemben!! :vivo: :-@
Ebben benne van a CR szabijánál a kezezés és a többi "érdekesség" is.....

"Végignéztük a meccs vitatott ítéleteit..."

Pár dolog felett azért sikerült elsiklaniuk... Neymar lesről indult, hopp hát persze, hogy teljesen jogos Ramosnak a piros lap. Bale esete meg említésre se méltó, végül is csak felrúgta Piqué a 16oson belül. Kihoztak 2 tévedést a Real javára, 1-et meg a Barcának, a kezezés nem egyértelmű, Ramos-Neymar "eset" meg helyes ítélet :DDD, de legalább a cikk felfogása szinkronban van a tegnapi meccsel... Az emberek meg elolvassák a cikket és ez alapján ítélnek.
Tegnap nekem is sikerült ezt a cikket elolvasni mikor már kezdtem megnyugodni!
Erre ez a cikk aminél sehol nincs feltüntetve hogy barszás vak köcsög irta aki valami kocsmában félrészeg alkoholisták bekiabálása után irta e cikket újra felidegesitett! hogy engedhetnek ilyeneket megjelenni! Miért nem valami blogban irja le a szubjektív véleményét? viszont megtudtam belőle hogy Di Maria nem védekezett illetve hogy a barcsza győzelme teljesen megérdemelt volt hisz 60% os labdabirtoklás és a 91% passzpontosság magáért beszél! :lol: !
Szóval most már tudom hogy az origón sem olvashatok cikket a nso ról már régen leszoktam!

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 25., kedd 9:42

azért ha megnézitek, szerintem pepe belépője neymarral szemben sem volt éppen szabályos, nem hiszem, hogy szólhattunk volna, ha befújják. ez a bíró bűn rossz volt ,de nem fogják eltiltani, pedig gyakorlatilag egy jó ítéletet sem hozott. :roll:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 21:36

ilyen felfogásban kellene nyomnunk mindig, mert mi vagyunk a real madrid. sokan nem értik....
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 24., hétfő 19:42

Kedvencem az volt a 2009-es Chelsea meccsnél, amikor Pique kezezésére az volt a magyarázat, hogy Pique keze nem kereste a labdát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wtf.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: phys » 2014. március 24., hétfő 19:39

Stark írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... mzese.html

"Végignéztük a meccs vitatott ítéleteit..."

Pár dolog felett azért sikerült elsiklaniuk... Neymar lesről indult, hopp hát persze, hogy teljesen jogos Ramosnak a piros lap. Bale esete meg említésre se méltó, végül is csak felrúgta Piqué a 16oson belül. Kihoztak 2 tévedést a Real javára, 1-et meg a Barcának, a kezezés nem egyértelmű, Ramos-Neymar "eset" meg helyes ítélet :DDD, de legalább a cikk felfogása szinkronban van a tegnapi meccsel... Az emberek meg elolvassák a cikket és ez alapján ítélnek.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 24., hétfő 19:36

Zidane írta:Miért írjátok h Piqué a fejét védte a kezezésnél, amikor a teste mellett volt, ráadásul a kéz mozgott a labda felé...

píqué eset
fejét védte...fabregasnak :lol:
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 19:35

Marca összeszedte a tegnapi tizi vagy nem tizi szitukat

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 19:31

Pedig tegnap Ronaldo visszajárt védekezni...igaz embert nagyon nem támadt, csak próbálta valamennyire zavarni. Inkább támadásban volt nagyon gyenge. A szabadokat pedig továbbra sem neki kéne már lőnie...

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 24., hétfő 19:29

Na ez a meccs nem a birón ment el, még egy ajándék tizit is kaptunk. Kétszer megnyertük a meccset, 2-1-nél és 3-2-nél. Csak a végén szokásosan elkurtuk. CR meg ne dumáljon, hanem menjen gyakorolni a labdaátvételt. DM, Benz nagy meccset hozott, Ramos szokásos idiótasága miatt megint loose, Varane-t a kezdőbe. Bale sokat volt játékban, nagyot harcolt ott a jobb oldalon de igazán neki sem ment a játék. Összeségében elkeseredett vagyok ugyan de amikor akartunk játszani akkor jöttek a nagyobbnál nagyobb helyzetek. Benzema sajnos 5-ből kettőt vágott, be(talán a két legnehezebbet). Ennél a csapatnál már évek óta agyban nincs valami rendben.4 rangadóbol 3 vereség 1 döntetlen. Mindenesetre szoros lesz a liga legalább a végéig, ami nem jó mivel nem pihenhetünk a BL-re, de én még igy is bizakodó vagyok.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 24., hétfő 19:17

Miért írjátok h Piqué a fejét védte a kezezésnél, amikor a teste mellett volt, ráadásul a kéz mozgott a labda felé...

píqué eset

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 19:12

Stark írta:Bocsi a dupláért szerkesztettem az előzőt,de ELBA SZigetére hajóztam :D

CR büntetője vagy nem büntetője, Nem is volt olyan rég de máris a feledés homályába került a city elleni odavágó messiás vs Demichelis szituja ohh wait http://www.youtube.com/watch?v=GR9HcqJ9ZdQ
Arra is volt megoldás, a szabálytalankodás a 16oson kívül kezdődött de a 16oson belül ért véget... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezeken a furfangos kislányokon egyszerűen nem lehet fogást találni, mindenre van válasz :salute:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Stark
Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo, Robi Carlos, CR7, Zidane, Figo

HozzászólásSzerző: Stark » 2014. március 24., hétfő 19:00

Bocsi a dupláért szerkesztettem az előzőt,de ELBA SZigetére hajóztam :D

CR büntetője vagy nem büntetője, Nem is volt olyan rég de máris a feledés homályába került a city elleni odavágó messiás vs Demichelis szituja ohh wait http://www.youtube.com/watch?v=GR9HcqJ9ZdQ
HALA MADRID

Stark
Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo, Robi Carlos, CR7, Zidane, Figo

HozzászólásSzerző: Stark » 2014. március 24., hétfő 18:46

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... mzese.html

HALA MADRID

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 24., hétfő 18:20

hehe írta:

Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...
nem tudom, akkor én keverem vmi másik sporttal?
nem az van, hogy magadat védheted a kezeddel? pl a buksit? (természetesen nem a labda elütésére vagy megfogására gondolok :lol: )

vagy akkor ha a sorfalból vkit tökön lősz, de ő védte a falloszt, akkor az is kéz és sárga, nem? :lol:
szabadrúgásnál hátra kell tenni a kezed, nincs önvédelem. F.szod elé se teheted. Kb 1 éve van ilyen szabály. Legalábbis a mennyei megyeibe. Hogy aztán ez télleg előírás e, vagy csak nálunk buzik a bírok azt nemtudom. Sándort kéne megkérdezni a stúdióban.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 17:53

Cé esetében ilyenkor az a gond szerintem, hogy neki önmagában az nem kielégítő, ha megnyerünk egy ilyen meccset. Neki kell lennie a hősnek, máskülönben durci van. Aranylasztihoz, gólkirályi címhez, aranycipőhöz gólok kellenek, neki ez a lényeg. Nem megy hátra segíteni, mert akkor nincs elől, hogy Ő rúgja a gólt. Nem akaródzik letenni a lasztit, mert akkor a másik lesz a hős. Sajna, amíg nem lövi meg a gólját, addig csapatemberként használhatatlan
Valahogy így; ez a maximalizmusban megjelenő egója a legfőbb ereje egyben a legnagyobb Achilles-pontja is! :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 24., hétfő 17:41

Bármekkora kedvencem, ezzel sajnos nem lehet vitatkozni! :roll: Ezeken a meccseken (és majdhogynem egyedül csak ezeken) kellene igazán alárendelnie magát a csapatnak és inkább teret engedni a többieknek, akikre kevésbé figyel a védelem, de tegnap még a szokásos formáját sem hozta és nagyon könnyelmű volt! :sly: :kivagyhe:
Cé esetében ilyenkor az a gond szerintem, hogy neki önmagában az nem kielégítő, ha megnyerünk egy ilyen meccset. Neki kell lennie a hősnek, máskülönben durci van. Aranylasztihoz, gólkirályi címhez, aranycipőhöz gólok kellenek, neki ez a lényeg. Nem megy hátra segíteni, mert akkor nincs elől, hogy Ő rúgja a gólt. Nem akaródzik letenni a lasztit, mert akkor a másik lesz a hős. Sajna, amíg nem lövi meg a gólját, addig csapatemberként használhatatlan. Almeriák ellen belefér, komoly meccseken nem. Persze lehetne azt csinálni, amit Matt is ír, hogy legyen leszabályozva, még ha ez azzal is jár, hogy kevesebb lesz a gólja, de az egója nem biztos hogy elviselné.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 17:26

Mind1 igazából ez már a múlt, fociban lettünk megverve? Mert szerintem nagyon nem, amik voltak hibák ugyanúgy a túloldalon is voltak, 2 erős csapat játszott egy jó meccset a bíró ismét döntött sokadszor ugyanabba az irányba..Jöhet a Revansok időszaka, Dortmund-Barca mindkettőnek lehet törleszteni a tartozást a bajnokságban meg lesz ami lesz, nem nehéz a sorsolásunk, hozható Cé nélkül is...Május végén lehet szidni mindenkit ha addig nem verünk meg Top csapatot nekem továbbra is tetszik amit látok. :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: