Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Soha nem volt a szÍvem csücske a barcelona,de elvoltam velük,csak kicsit sok lett ez az elmúlt években,túl sok pluszt kaptak,és soha sem szerettem az igazságtalanságot.
Tegnap megérdemelték,mert jobban akartak,de a tegnapi is kicsit hasonlÍtott a korábbiakhoz,minden aljas eszközt bedobnak,hogy győzzenek. Aki focizott az tudja,apróságoktól dobálják fel magukat,és próbálnak nem tiszta előnyhöz jutni.
Mi durvák voltunk éveken át? Igen. Ők milyenek voltak? El tudja valaki mondani? pl egy barcás? Tisztában van vele,miért is idegesiti a sok madridistát a csapata? A sok álszenteskedés és a sok olyan módszer ami övön aluli.
Egy durva pepe még mindig emberibb,focistább,őszintébb mint egy állandóan csak a feldobálásokra játszó neymar,alves,mascerano vagy alba.
Nekem soha sem voltak szimpatikusak a drukkereik sem,persze vannak kivételek,mint GT...nem is értem,nem tudom hová tenni,annyira "nem barcás" stilusu, nem is igazán a nagyképűségük miatt,mert ezt betudom hogy nagyon olcsó és ostoba a foci drukkerek zöme,hanem mert a média agymosás miatt,eltorzult sokuk látásmódja. A barcelona megitélése,jellemzése őszintétlen,nem valós volt......durván túlsztárolt,védett,óvott...olyan mindenki kicsi barcája.
Ahogy blatter is mondta a messi vs cr-re....ami a létező legjobban bemutatja a két klub közötti különbséget is....a jófiú,minden szülő álma.....és a rossz fiú. NA ez a megkülönböztetés megy a barca és a real között is hosszú évek óta.
Ronaldonak igaza volt,a két klub között van némi differencia,a megitélés,a birói döntések,a vélemények között. Jogtalanul a barca felé.
Az hogy a rossz döntések kiegyenlitik egymást,egy szar,olcsó mese....semmi más,mert a tények mást mondanak,azzal meg csak a buták vitáznak.
Én soha nem mondtam hogy egy biró úgy megy fel a pályára,na....ma megveretem a madridot,de az biztos,minden porcikám ezt mondatja,sok esetben,sokkal több esetben mint az átlag,megszivattak minket,azokban a szitukban,ahol mérlegelni lehetett,mi húztuk összeségében a rövidebbet.
Nem kell itt összeesküvés eleméleteket gyártani,dehogy....egyszerű ez nagyon.....a barca és a játékosai,úgy vannak felépitve,hogy a tökéletes példa.......mig a madrid ellenkezőleg. A médiának is megvan ebben a nagy szerepe,hiszen a két klub tusakodása,igy még kontrasztosabb,elhatároltabb,megosztottabb egymástól.
Régebben,évekkel ezelőtt,sokszor beszéltem ezekről,és hittem is benne,persze rengetegen kinevettek,de nem hatott igazán meg,mert tisztában voltam vele,hogy majd évek távlatában,nem leszek egymagam ezekkel a véleményekkel,és többen is látni fogják mi folyik ott.
Látják......kicsit későn,de legalább megtörtént.
Szóval,nem a barcát akartam ekézni,mert nagyon akartak,és ezt el kell ismernünk,mi pedig rosszabbak,pontatlanabbak voltunk mint szoktunk......de azért hány és hány meccs kell,hogy ne érezzük magunkat becsapva? Mikor jön el egyszer végre,az hogy mi megyünk le úgy a pályáról,hogy húzzuk a pitsánkat,mert a biró leléptette a barcát? Kiállitotta busquetset,alvest vagy azokat akik olyan sokszor megérdemelték volna,de nem történt meg.Nem hiszem hogy ez mostanában el fog jönni.
Ahogy pepe arcát taposták,arra lehet gondolni,ez hány meccset érhet ha ezt mi tesszük? 10? vagy csak 5-6? Másnak nem hiszem hogy fog.
JM-nak is kurva sok dologban igaza volt....és az a jó ezekben,már ha ez jó....hogy ezeket nem tőlük hallom életemben először,hanem már előttük is tökélesen igy láttam.
Már franco miatt is mi voltunk a kegyvesztettek mindenhol,holott egy szarházi , félhazug, fele sem igaz mese az egész,és a számok ezt igazolják,de ez persze nem elég.
Nem tudom miért lettem pont real drukker...hiszen világ életemben a hazudozás,az igazságtalanság ellen lázadtam....illetve tudom,mert amikor realos lettem,akkor is igaztalanul,becstelenül támadták a klubot,és úgy állitották be,mint egy rozoga szart........1999ben. Két BL győzelem között,sivalkodva,erőltetett álröhögésekkel....a média leszólta mindennek a klubot,és én erre lettem figyelmes,ez volt számomra a kiinduló impulzus feléjük,hogy kik ezek,akikről ennyire alázóan,közönségesen tud egy szimpla semleges drukker,vagy a média beszélni,irni.........ez a real madrid. A klubok klubja. Minden foci etalonja. A győztes.....akinek minden győzelme,sikere fáj a többségnek,és őket megverni a legnagyobb dicsőség a világon.
Szeretem ezt a klubot. Ilyen vagyok emberként is,őszinte,becsületes.
Tegnap megérdemelték,mert jobban akartak,de a tegnapi is kicsit hasonlÍtott a korábbiakhoz,minden aljas eszközt bedobnak,hogy győzzenek. Aki focizott az tudja,apróságoktól dobálják fel magukat,és próbálnak nem tiszta előnyhöz jutni.
Mi durvák voltunk éveken át? Igen. Ők milyenek voltak? El tudja valaki mondani? pl egy barcás? Tisztában van vele,miért is idegesiti a sok madridistát a csapata? A sok álszenteskedés és a sok olyan módszer ami övön aluli.
Egy durva pepe még mindig emberibb,focistább,őszintébb mint egy állandóan csak a feldobálásokra játszó neymar,alves,mascerano vagy alba.
Nekem soha sem voltak szimpatikusak a drukkereik sem,persze vannak kivételek,mint GT...nem is értem,nem tudom hová tenni,annyira "nem barcás" stilusu, nem is igazán a nagyképűségük miatt,mert ezt betudom hogy nagyon olcsó és ostoba a foci drukkerek zöme,hanem mert a média agymosás miatt,eltorzult sokuk látásmódja. A barcelona megitélése,jellemzése őszintétlen,nem valós volt......durván túlsztárolt,védett,óvott...olyan mindenki kicsi barcája.
Ahogy blatter is mondta a messi vs cr-re....ami a létező legjobban bemutatja a két klub közötti különbséget is....a jófiú,minden szülő álma.....és a rossz fiú. NA ez a megkülönböztetés megy a barca és a real között is hosszú évek óta.
Ronaldonak igaza volt,a két klub között van némi differencia,a megitélés,a birói döntések,a vélemények között. Jogtalanul a barca felé.
Az hogy a rossz döntések kiegyenlitik egymást,egy szar,olcsó mese....semmi más,mert a tények mást mondanak,azzal meg csak a buták vitáznak.
Én soha nem mondtam hogy egy biró úgy megy fel a pályára,na....ma megveretem a madridot,de az biztos,minden porcikám ezt mondatja,sok esetben,sokkal több esetben mint az átlag,megszivattak minket,azokban a szitukban,ahol mérlegelni lehetett,mi húztuk összeségében a rövidebbet.
Nem kell itt összeesküvés eleméleteket gyártani,dehogy....egyszerű ez nagyon.....a barca és a játékosai,úgy vannak felépitve,hogy a tökéletes példa.......mig a madrid ellenkezőleg. A médiának is megvan ebben a nagy szerepe,hiszen a két klub tusakodása,igy még kontrasztosabb,elhatároltabb,megosztottabb egymástól.
Régebben,évekkel ezelőtt,sokszor beszéltem ezekről,és hittem is benne,persze rengetegen kinevettek,de nem hatott igazán meg,mert tisztában voltam vele,hogy majd évek távlatában,nem leszek egymagam ezekkel a véleményekkel,és többen is látni fogják mi folyik ott.
Látják......kicsit későn,de legalább megtörtént.
Szóval,nem a barcát akartam ekézni,mert nagyon akartak,és ezt el kell ismernünk,mi pedig rosszabbak,pontatlanabbak voltunk mint szoktunk......de azért hány és hány meccs kell,hogy ne érezzük magunkat becsapva? Mikor jön el egyszer végre,az hogy mi megyünk le úgy a pályáról,hogy húzzuk a pitsánkat,mert a biró leléptette a barcát? Kiállitotta busquetset,alvest vagy azokat akik olyan sokszor megérdemelték volna,de nem történt meg.Nem hiszem hogy ez mostanában el fog jönni.
Ahogy pepe arcát taposták,arra lehet gondolni,ez hány meccset érhet ha ezt mi tesszük? 10? vagy csak 5-6? Másnak nem hiszem hogy fog.
JM-nak is kurva sok dologban igaza volt....és az a jó ezekben,már ha ez jó....hogy ezeket nem tőlük hallom életemben először,hanem már előttük is tökélesen igy láttam.
Már franco miatt is mi voltunk a kegyvesztettek mindenhol,holott egy szarházi , félhazug, fele sem igaz mese az egész,és a számok ezt igazolják,de ez persze nem elég.
Nem tudom miért lettem pont real drukker...hiszen világ életemben a hazudozás,az igazságtalanság ellen lázadtam....illetve tudom,mert amikor realos lettem,akkor is igaztalanul,becstelenül támadták a klubot,és úgy állitották be,mint egy rozoga szart........1999ben. Két BL győzelem között,sivalkodva,erőltetett álröhögésekkel....a média leszólta mindennek a klubot,és én erre lettem figyelmes,ez volt számomra a kiinduló impulzus feléjük,hogy kik ezek,akikről ennyire alázóan,közönségesen tud egy szimpla semleges drukker,vagy a média beszélni,irni.........ez a real madrid. A klubok klubja. Minden foci etalonja. A győztes.....akinek minden győzelme,sikere fáj a többségnek,és őket megverni a legnagyobb dicsőség a világon.
Szeretem ezt a klubot. Ilyen vagyok emberként is,őszinte,becsületes.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is nagyon bizakodó vagyok , nem játékban múltak felül minket, egy teljesen ki-ki meccs volt, sőt szerintem jobbak is voltunk...Már Cé büntetőjénél is húztam a számat ,hogy kívül volt mert éreztem ,hogy anélkül is meg lett volna a 3-2...11-11 ellen magunkat éreztem jobbnak de a barca is nagyon jó meccset tolt, ezt a szinészetet kéne valahogy kipusztítani ebből a sportból...
Komolyan azon megy a vita,hogy volt e KONTAKT ? Értitek egy azon vitázik több százezer ember,hogy két felnőtt férfi szaladt egymás után mellett, és hogy ujjheggyel hozzáért-e egyik a másikhoz amitől az 9 métert repül és csinál 5 bukfencet...ha még egy kicsit meg is lökné akkor is egy normál fizikumú ember nem esik el ennyitől, csak mivel a sportág teret engedett ezeknek a homorításoknak, megesik az ,hogy 90kilós fullizom CR is úgy röpköd amikor hozzá érnek mintha egy MMA harcos hajítaná arrébb...
Sosem voltam még semmiben sem biztosabb, mint hogy ez a meccs egy nagyon jókor jött pofon volt, a kupadöntő meg lesz ilyen játékkal meg kevesebb hibával(meg talán legalább egy félvak bíróval ) a Dortmundot komolyan kell venni mert erősek,de nem hiszem ,hogy nem leszünk ott az elődöntőben.A ligában továbbra is rajtunk múlik minden, meleggé tettük de a végén általában a konstans jó teljesítményt nyújtó csapat nyer és az nem a Barca hanem mi vagyunk (+az atletico,de ha nem durrannak daraborka a 2 negyeddöntő között én leborulok előttük...az embertelen lenne)...
Micsoda meccs volt, és bíró még így is ellopott 20 percet belőle, mert szerintem még nagyobb meccs lett volna ha egálba vagyunk végig...De már most április 16ra számolok vissza, ott megtorlás lesz.
Komolyan azon megy a vita,hogy volt e KONTAKT ? Értitek egy azon vitázik több százezer ember,hogy két felnőtt férfi szaladt egymás után mellett, és hogy ujjheggyel hozzáért-e egyik a másikhoz amitől az 9 métert repül és csinál 5 bukfencet...ha még egy kicsit meg is lökné akkor is egy normál fizikumú ember nem esik el ennyitől, csak mivel a sportág teret engedett ezeknek a homorításoknak, megesik az ,hogy 90kilós fullizom CR is úgy röpköd amikor hozzá érnek mintha egy MMA harcos hajítaná arrébb...
Sosem voltam még semmiben sem biztosabb, mint hogy ez a meccs egy nagyon jókor jött pofon volt, a kupadöntő meg lesz ilyen játékkal meg kevesebb hibával(meg talán legalább egy félvak bíróval ) a Dortmundot komolyan kell venni mert erősek,de nem hiszem ,hogy nem leszünk ott az elődöntőben.A ligában továbbra is rajtunk múlik minden, meleggé tettük de a végén általában a konstans jó teljesítményt nyújtó csapat nyer és az nem a Barca hanem mi vagyunk (+az atletico,de ha nem durrannak daraborka a 2 negyeddöntő között én leborulok előttük...az embertelen lenne)...
Micsoda meccs volt, és bíró még így is ellopott 20 percet belőle, mert szerintem még nagyobb meccs lett volna ha egálba vagyunk végig...De már most április 16ra számolok vissza, ott megtorlás lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én már a birói ténykedéssel úgy vagyok,h várom a hibát, vagy ide vagy oda.. Most már olyan vagyok mint egy leszedált tegnap enyhén habzott a pofám de hát ilyen ez.. Lehet,h jogtalan volt a kiállitás de el kellett volna dönteni ezt a meccset hamarabb, Benzema egyedül lőhetett volna még hármat.. Igazából igy visszagondolva nem nagyon félek a dortmundtól, ott még a labda is nálunk lesz. A tavalyi felfogással/taktikával nyertünk volna tegnap este,de ez a csapat már igényli a labdát is, ami nem baj, egyáltalán nem baj csak a barca ellen nehéz magadnál tartani.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Igen, a szezon eddigi egyik legjobb meccse volt, kár, hogy most minden a bíróról szól és nem a gólokról, meg a játékról. Mindegy, az élet megy tovább...a bajnokság pedig tovább élesedik.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Gyenge volt a biro teny!! Hat azt megszokhattuk hogy jo szineszek a barca focistak evek ota etetik a birokat akik szepen meg is kajaljak. mind a 3 kamu 11 es volt Iniestae meg aztan vicc azt a labdat az eletbe nem futotta volna be es bele rohant Alonso testebe lababa ..ilyennel eldonteni egy addig tok jo meccset egyszeruen nevetseges..meg Ramos is nyilatkozta a Neymar esetnel hogy ugy volt vele nem bantja lojje be hozza sem ert ja de a lendulettol megsimogatta a hatat eppenhogy teny hogy nem egy vasgyuro alkat Neymar de azt a nagyuter sem vette volna eszre!! Jo csapat a barcelona senki nem vonja ketsegbe ..de nagy rafinaltak is ..Bale esete Pique ugy beakasztott neki na az volt az egyertelmu 11 es labkulcs tiszta gancs volt ..ezek meg egy szellotol borulnak es ott a 11 egy ilyen meccsen..ezt bl dontobe csinalja egy biro megeszik!! Bayern meccsen a Barca ellen nem is tudom 3-4golnal Muller adott egy kemenyebb eltarast a barca vedonek ott a Biro semmi mehet tovabb es be is verte a bayern ..ezt kene mar megtanulni hogy ez egy ffias jatek neha kenyeny de minden xarert buntetot adni enyhen szolva abszurd..ami meg tiszta 11 azt elnezi ..nagyon gaz volt a biro elbacta a meccset!! Mindegy tovabb kell lepni mar le van carva igy alalult!! Amugy Qva jo meccs volt reg lattam hasonlo jot .elkeseredni nem kell mert jatekban ott voltunk 11-11 ig.
- hunmadridista
Ancelotti korrekten nyilatkozott...örültem is neki, hogy nem kezdett el vádaskodni, mert abból csak mi jövünk ki rosszabbul...sajnos Ronaldo és Ramos is túl buta volt és kinyitották a szájukat...még ha igazat is mondtak, jól kibabráltak most a csapattal, mert min. 3 meccset fognak kapni mindketten...nmate írta: Ilyet akkor se mondunk. Ezzel csak jobban hergelünk, csak mi szívjuk meg. Ancelotti jó úton kezdett elindulni: szépen kussban tenni tovább a dolgunkat, aztán egyszer el fogjuk őket verni, mint a büdösrománisten. Aztán lehet jönni az álszent nyilatkozatokkal.
Ancelotti legalább higgadt maradt...Mourinho "Máónika showt" rendezett volna a meccs után...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
R.M.C.F írta:Ronaldo nyilatkozata meg rémes,
Viszont igaz.
Ilyet akkor se mondunk. Ezzel csak jobban hergelünk, csak mi szívjuk meg. Ancelotti jó úton kezdett elindulni: szépen kussban tenni tovább a dolgunkat, aztán egyszer el fogjuk őket verni, mint a büdösrománisten. Aztán lehet jönni az álszent nyilatkozatokkal.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ne aggódj, a kupadöntőn meglesznek csapkodva, én a tegnapi meccsel minden sportszerűségem(már amennyi maradt még az elmúlt évek után) megfogtam és belevertem a WC ajtóba...Az a legdurvább, hogy akárhányszor a Real Madrid javára tévednek csak a nagyon vakok tagadják, Cé tizije kamu volt ezt mindenki elismeri, a tavalyi Nani kiállítás kamu volt ezt is mindenki belátta...De ezek a kis picsák egyszerűen mindent kimagyaráznak, soha ismétlem SOHA nem volt olyan ,hogy igen itt nekünk fújt a bíró...Kislányok mind,gerinctelenek, Adebayor jól összefoglalta ezt 2011ben...Toti írta:én amúgy ezekután már esküszöm nem is leszek kíváncsi a kupadöntőre.
h megint agyfaszt kapjak? tök egyértelmű, h mi lesz.
piros + tizi kombó garantált oda.
bár ezután a meccs után, ha megint elmerik játszani majd... egy kupadöntőn... de nyílván elmerik. miért ne mernék? 6-7 éve ez megy megállás nélkül.
Innentől kezdve szarok a sportszerűségre, toljon minket az UEFA a BL döntőig, nyerjük meg egy kamutizivel, verni fogom a mellkasom az összes majomnak, Pepe randalírozzon nyugodtan a kupadöntőn, kacagni fogok, úgyis akármit csinál ő egy vadállat marad akkor adjon is rá okot...Mindig megpróbálok sportszerű maradni ha a barcelonáról van szó ,de gyenge vagyok a gyűlöletem egyszerűen mindent elmos ha erről a garnitúráról van szó, mert ezek kislányok ahogy a szurkolóik többsége mert az az 1-2 kivétel aki akad az mind a VanGaal-Rijkaard érából való...
Tiltsák el Cét egész szezonra feküdjünk rá a Bl-re meg a kupára...Én büszke vagyok a csapatra mert vereség semmiképpen nem volt benne a meccsben Neymar bukfencéig, egy nagyon jó meccs volt két jó csapattal(mind2nél voltak hibák is) 2-2 akciógóllal aztán a bíró inkább 11es párbajt akart...
Soha nem fogom elismerni ezt a Barcelona-t hiába voltak a legjobbak 2009-2011ig mindig kulcsmomentumokban kapták a bírói segítséget,BL elődöntőkben,Classicó-kon, Kupa elődöntőkben...Ők se ismerik el a se Cr-t se a Real Madridot semmit, egy nagy kamu az egész banda az utánpótlás maszlaguktól az adócsalásokig...És ez a vereség csak még jobban erősít abban ,hogy a Real Madrid az én csapatom nem választottam hibásan, biztos vagyok benne ha 2010ben kezdtem volna el focit nézni akkor is okádnom kéne az egész mesqueunclub hazugságoktól...
Elnézést de ez kijött belőlem... A csapatnak meg hajrá, jött egy pofon(sőt egy gyomros), szerintem nagyon jókor, bedaráljuk ezt a másfél hónapot és a végén mi nevetünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hozni kell a hatralevo meccseket es tovabb kell lepni ezen a Classicon ,kupa donton meg van lehetoseg javitasra rewansra folyt kov!!! Real sociedad elleni meccs lesz nagyon meleg!! Sevilla meg a Valladolig nem lesz annyira veszelyes..Sevilla kikapot otthon a tok utolso Betistol.. mas kerdes hogy megforditottak es 11esekkel tovabb mentek hala az egnek..orulok neki igy legalabb nem fognak annyira menni elore hogy a kozonseguket kiengeszteljek..ez valahol jo nekunk..meg mindig ott van az az 1pont a Barca elott az atletico ha megnyeri az osszes meccset ami igencsak kizart azt mondom meg is erdemlik a bajnoki cimet ..de el fognak fogyni az valoszinubb.
Amúgy tuti az lesz, hogy C kap 3 meccset a nyilatkozat miatt, Ramos meg visszaesőként szintén ennyit. Kinézem a liga vezetésből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amit kiemeltem, engem is az idegesít legjobban. Ma már nem egy emberrel beszéltem, és mind azt mondták, hogy jobb volt a Real és, hogy megérdemelték volna a győzelmet. Mindenki jön, hogy nagyon-nagyon régen látták ilyen jól játszani a Realt, és, hogy kár, hogy a bíró belenyúl egy olyan meccsbe amit minimum 10 éve nem láttunk, mert ez 11 vs 11 lett volna a lefújásig, és maradt volna a hajtás, a foci, akkor ez egy piros betűs ünnep lett volna a foci történelmében... Az, hogy ez nem következett be köszönhetjük egy fogalmatlan senkinek. 11 a 11 ellen kikapunk úgy, hogy lefociznak minket egy szavam nem lenne, de nem így történt. Tegnap este óta egy idegbeteg vagyok kb...istimester írta:A nem polkorrekt véleményem a tegnapi meccsről.
A ........................... Barca játékosnak. Kevés dolgot gyűlölök jobban, mint az álszent fairplaykedő szöveget. Martino is lesüllyedt az erkölcsi pöcegödörbe, inkább tolt volna egy sablon nem kommentálom a bíró döntéseit nyilatkozatot. És nem, nem érdekel, hogy pontatlanul és olykor körülményesen játszottunk. Nem nyújtottuk a lehető legjobb teljesitményünket, de 11 vs. 11 ellen nem voltunk rosszabb csapat. Annyira unom már, hogy ki-ki meccsen a katalánok ellen mindig mi szopjuk meg bírók vakságát. Nem érdekel, hogy általánosan gyenge színvonalú a játékvezetés. Mondhatni leszarom. Legalább 3-4 Clásicót fel tudok hozni az utóbbi időszakból, amikor EGYÉRTELMŰEN és DÖNTŐEN minket károsított meg a játékvezetés. Ez a tegnapi piros lap is a kamunak a non plus ultrája, nem is tudom minek nevezzem. Nem az van, hogy egyértelműen fölénk nőttek játéktudásban, mint Ronaldinho 3-0-ja vagy az 5-0-as első Mou meccs folyamán. Ezért idegesit.
Mindenesetre a Barcelona tartozik nekem egy új égérrel.
én amúgy ezekután már esküszöm nem is leszek kíváncsi a kupadöntőre.
bár ezután a meccs után, ha megint elmerik játszani majd... egy kupadöntőn... de nyílván elmerik. miért ne mernék? 6-7 éve ez megy megállás nélkül.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Nincs mit hozzáfűzni, teljesen egyetértek és ami vicces, hogy a sok Barca játékos még teszik az agyukat, hogy jól végezte a dolgát meg stb.. Ellent mondanak egymásnak is, de gondolom a következő vereségüknél majd jön a " ezt a bírónak köszönhetik" szöveg. Remélem a kupa döntő nem ilyen kimenetelű lesz és jól seggbe rakjuk őket. Remélem ez a vereség csak jobban feltüzelt minket.istimester írta:A nem polkorrekt véleményem a tegnapi meccsről.
A ........................... Barca játékosnak. Kevés dolgot gyűlölök jobban, mint az álszent fairplaykedő szöveget. Martino is lesüllyedt az erkölcsi pöcegödörbe, inkább tolt volna egy sablon nem kommentálom a bíró döntéseit nyilatkozatot. És nem, nem érdekel, hogy pontatlanul és olykor körülményesen játszottunk. Nem nyújtottuk a lehető legjobb teljesitményünket, de 11 vs. 11 ellen nem voltunk rosszabb csapat. Annyira unom már, hogy ki-ki meccsen a katalánok ellen mindig mi szopjuk meg bírók vakságát. Nem érdekel, hogy általánosan gyenge színvonalú a játékvezetés. Mondhatni leszarom. Legalább 3-4 Clásicót fel tudok hozni az utóbbi időszakból, amikor EGYÉRTELMŰEN és DÖNTŐEN minket károsított meg a játékvezetés. Ez a tegnapi piros lap is a kamunak a non plus ultrája, nem is tudom minek nevezzem. Nem az van, hogy egyértelműen fölénk nőttek játéktudásban, mint Ronaldinho 3-0-ja vagy az 5-0-as első Mou meccs folyamán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A nem polkorrekt véleményem a tegnapi meccsről.
A ........................... Barca játékosnak. Kevés dolgot gyűlölök jobban, mint az álszent fairplaykedő szöveget. Martino is lesüllyedt az erkölcsi pöcegödörbe, inkább tolt volna egy sablon nem kommentálom a bíró döntéseit nyilatkozatot. És nem, nem érdekel, hogy pontatlanul és olykor körülményesen játszottunk. Nem nyújtottuk a lehető legjobb teljesitményünket, de 11 vs. 11 ellen nem voltunk rosszabb csapat. Annyira unom már, hogy ki-ki meccsen a katalánok ellen mindig mi szopjuk meg bírók vakságát. Nem érdekel, hogy általánosan gyenge színvonalú a játékvezetés. Mondhatni leszarom. Legalább 3-4 Clásicót fel tudok hozni az utóbbi időszakból, amikor EGYÉRTELMŰEN és DÖNTŐEN minket károsított meg a játékvezetés. Ez a tegnapi piros lap is a kamunak a non plus ultrája, nem is tudom minek nevezzem. Nem az van, hogy egyértelműen fölénk nőttek játéktudásban, mint Ronaldinho 3-0-ja vagy az 5-0-as első Mou meccs folyamán. Ezért idegesit.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
az a baj, h egy kurvajó meccset baszott el a bíró. függetlenül attól, h ki mennyire volt elégedett a 60. perc környékéig a látottakkal, voltak gólok, feszkó, adok-kapok, egyszer ez vezet, egyszer az, és akkor történik mindez.. innentől ponttal kell menni, mert egyenlő állásnál mindkét csapattal szemben szarabbul állunk, de ezzel mindenki tisztában van.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tudtommal az utolsó fordulóban egy időben van minden meccs, szóval ha esetleg minden így maradna mint most akkor a barcának hozni kell a meccset az atletivel. De az atleti lekopik mostmár, bilbaoban ők is megégnek hétvégén. A barcára kell figyelnünk mert vérszemet kaptak most, nekünk meg lesz három pokoli nehéz meccs idegenben a sevillával, sociedaddal és a valladoliddal. Jöhet a régi Capello féle szöveg, 9 döntőt kell megvívnunk.Az utolsó fordulót ne nagyon számítsátok bele...ott tuti olyan eredmény születik ami számunkra kedvezőtlen. Viszont sajnos már nincs kezünkben a sorsunk mert az Atletico vezeti a tabellát.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ronaldo nyilatkozata meg rémes,
Viszont igaz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hunmadridista
Az utolsó fordulót ne nagyon számítsátok bele...ott tuti olyan eredmény születik ami számunkra kedvezőtlen. Viszont sajnos már nincs kezünkben a sorsunk mert az Atletico vezeti a tabellát.pheco írta:Jester írta:Ha így maradna az állás, nagyon kíváncsi lennék az utolsó fordulóra
A Barca pedig továbbra is nagyon erős...kár volt előre leírni őket. Szerintem innen már nem fognak többet hibázni a bajnokságban. Nekik a legkedvezőbb a sorsolásuk egyébként is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A probléma az, hogy a mi javunkra nem szokásuk tévedni a bíróknak...Jester írta:Nem tudom,hogy csak én vagyok e így vele, de nekem nem tetszett a tegnapi meccs. Nekem az olyan meccsek a jók amelyek után nem rinyál a vesztes, és nem magyarázkodik a győztes. 3 büntető, ebből 2 kérdéses. S.Z.A.R.
A bíró volt a meccs embere mint ahogy már annyiszor a Classico-k történetében.
A meccs kimenetele jót tett a bajnokságnak. A Barca-nál a lélektani előny, de szerintem a bajnokság győztese az a Real Athletico duó közül fog kikerülni.
Amúgy a tabellát a jobb gólkülönbség miatt továbbra is ti vezetitek.