hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de ez megint egy kibaszott nagy rablás volt.
szánalmas az hogy egy normális bírót nem tudnak találni egy ekkora országban. úgyis annyi a munkanélküli küldjék el őket játékvezetői képzésre, mert hogy ilyen teljesítményt minden harmadik "jöttment" lehozna abban biztos vagyok.
szeretném azzal kezdeni hogy ronaldo tizenegyese sem volt büntető, tisztán kívül volt. de amit ez az ember mezőnyben is elnézett az egy kurva nagy vicc. a végén amikor már befújt jogtalanul egy pirosat ramosra -ki másra?!- akkor és még utána is kaptak egy büntetőt csak hogy azért kicsit szoros legyen a bajnokság akkor már csak nevetni tudtam. ramos pirosa felhúzott, de ezen már csak nevetni lehet mert ez szánalmas hogyha valaki akar akkor mennyire beletud nyúlni egy olyan meccsbe ami a helyzetek és a két csapat vasárnapi játékát látva az év egyik legjobb meccse volt az izgalmakat meg mindent nézve a kiállításig.
alig ért hozzá ramos neymarhoz, de nem is ez, hanem az hogy ki keresett kit. ramos buta játékos sokszor de az interjújában is elmondta hogy inkább hagyta volna hogy belője. ha lerántod 95% hogy utána berúgja és téged még ki is állítanak és ezzel duplán szív a csapatod.
amúgy jók voltunk, 0-1nél nagyon ideges voltam, hagytuk hogy a kapunk előtt adogassanak aztán carvajal el is tolódott és jött is a bekapott gól. viszont amit utána műveltünk hát olyan állapotba hoztak mint amikor pár perc alatt lett 0-3 a camp nouba még mourinhoval, benzema lövését amit a gólvonal elöl szedtek ki hát én ott már gólt kiáltottam. bár a lassítást látva vissza kellett volna raknia cr-nek a labdát. na mindegy ez van. bale mezőnyben gyenge volt ahogy cr is, benzema előtt viszont le a kalappal nagyon komoly meccset hozott le bár bőven megvolt az esélye arra hogy triplázzon vagy már inkább úgy mondom hogy tripláznia kellett volna de nem tudok rá haragudni mert ez rablás volt. a kupadöntőn is ez lesz, csak ott nem lesz ennyi gól meg helyzet, mindig ez van. cr-nek nagyon igaza volt hogy öt éve van itt és már rájött hogy hogy is mennek itt a dolgok. én továbbra sem félek tőlük, se a kupadöntőtől se attól hogy összekerülünk a bl-ben. az első meccsen úgy lett 2-1 hogy ancelotti a taktikát ott rontotta el ahol csak eltudta és még ígyis csak egy góllal kaptunk ki. vasárnap pedig nem rajtunk múlott és nem is rajtuk. abba most bele se megyek hogy bale nem kapott meg egy büntetőt mert megint felhúzom magam.
ami még nagyon érdekes hogy amíg cristiano ronaldo: "Penaldo" addig messi a két büntetőjével mert triplázott azzal a tipikus messis flipper góllal "legendary". ez pontosan tükrözi a két játékos megítélését. kicsit sajnáltam hogy vasárnap nem mourinho volt az edzőnk, nagyon kíváncsi lettem volna az interjújára a meccs után.
a bl-ben egyébként örültem a dortmundnak. bosszút kell rajtuk állni nincs mese, ők gyengültek tavaly óta mi azt mondanám hogy erősödtünk de az ilyen "ki-ki" meccseken ahol az edző személye meg hogy hogy készíti fel a csapatot rengeteget számít hogy ki hogy meccsel úgy azzal még megvárnám azt hogy mi erősödtünk-e. ütni fogjuk őket szerintem nem simán, de 1góllal továbbjutunk olyan 3-2es összesítéssel. nagyon sok múlik azon hogy a vezetőségnek feltűnik-e az hogy ez a xabi-illarra mélységi irányító páros nagyon nem pálya. illarra akkora alibi mint xavi a legrosszabb napjain, xabi pedig már öreg, lassú, sok hibája volt vasárnap is. nem sokszor tudja valami vagy valaki megváltoztatni a véleményemet főleg ha valakit utálok, de ha valaki így játszik mint dimaria vasárnap akkor azt nem tudom utálni. most azt mondom tartsuk meg középre legyen 433 és mellé és modric mellé hozzunk egy arcot.
csá