Értékeld a legutóbbi meccset
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
De én nem is értem,h miért nem akarunk ütközni.. A milannál anno ott volt gattuso Carlo-nak, most itt van Pepe Mi a gond?
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ehhez jön még Ancelotti pazar taktikája, hogy hagyta a Barca-nak uralni a középpályát. A BBC egyik tagja helyett inkább egy középső középpályást játszatott volna és lehet nem rúgnak 3-at, de minimum az x és zsebben a bajnokság. A Xavi-Iniesta-Fabregas-Busquets 4-es a szezon legsimább meccsét hozta le jóformán ütközés nélkül. Egy olyan középpályát amit erővel lehetne verni nem ütközik le a Real. Amikor megtudta tartani a labdát Real tisztán látszott, hogy Xavi már alkalmatlan a védekező feladatok ellátására és erre Ancelotti megengedi neki azt a luxust, hogy 50percen keresztül ne is kelljen megpróbálnia(meg lehet nézni amikor Marcelo passzából adja a gól passzt DiMaria, hogy Xavi fel adja az üldözést 20 méterre a kaputól és gólt rúg Benzema).
Kár a kifogásokat keresni, ezt a Real úgy elbas.ta ahogy csak lehet.
Tegnap kicsit más szavakkal ugyanezt írtam le. Ez a különbség a Mou-féle Real meg az Ancelotti-féle Real között. Az Ancelotti-féle nem ütközi le az ellenfelet. Így csak azokat tudjuk megverni, akiknél jobbak vagyunk. És ez az oka annak, amiért elveszítjük a rangadókat.
A másik topikban írtam, hogy vagy új kh, vagy új kkp, vagy új edző kell, de leginkább mindhárom. Géci ezen kiakadt. Itt a válaszom Géci. Ancelottival ez a Real, ebben a koncepcióban az életben nem fog ütközni a kp-n. Ha pedig nincs ütközés, akkor azt fogjuk látni, amit a Barca ellen. Abban én meg nem bízom, hogy erőből meg fogunk verni mindenkit jövőre. Akkor meg mi a tökömért várjunk az edzőváltással? Mert hát jöhet ide Pogba, de ha nem azt kapja feladatnak, hogy ütközze le az ellenfelét, akkor nem fogja leütközni. Vagy ha csak egyedül fog ütközni a 3 kp-sból, még az is kevés.
-
Ez sajnos már nem csak a foci problémája. Minden téren egyre jellemzőbb ez a tendencia, sőt ez már nem is csak tendencia.hehe írta:
de amúgy tényleg elpuhul ez a sport is, egy dolog az ilyen anyámasszonykatonája céronaldok, buszkeccek, neymarok, akik a legkisebb szellentéstől már vetődnek homoritva, hanyattdőlve, de mindennek az alapja a játékvezetői felfogás, az egész fifa/uefa hozzáállás. sajnos elkurvult a foci és nem a vénember beszél belőlem, mert bárki meg tud nézni egy 90-es évekbeli olasz rangadót vagy spanyol bajnokit, vagy akár vébéről, ebéről meccset, ott nem puhány kisköcsögök játszottak, hanem férfiak, ma meg rinyáló túlfizetett ribancokat látok mindenütt. nem csak a fociban, hanem az utcákon, más sportokban, a médiában, a tévében, nőies, nyámnyila, lófasz az egész.
szomorú, persze hogy fel mer vonulni a buzi bugyira vetkőzve mindenkit provokálva.
Hol van már a 90'-es évek focijához ez a mai...
Mindent felül ír a nézettség. Ki tudja a Brazil Ronaldo vagy mondjuk Owen mire lenne képes ebben a mai "vigyázunk a nézettséget hozó sztárokra" fociban. Vagy VanBasten...
-
Azon senki nem gondolkodik el, hogy a Ramos-nak miért van annyi esze amennyi kilátszik? A világon nincs ember aki ne tudná, hogy a Brazil "wannabeRonaldo" olyan mint egy bak kecske, ha valaki a közelébe ér és ennek ellenére a védelem vezére lekeresztezi ahelyett, hogy hagyná a kapusra a dolgot. Az nem bűn, ha a védő hülye, de ha a csatár kihasználja ezt akkor ő az anti-krisztus.R.M.C.F írta:czipi írta:Az NEM kérdés, hogy hozzáért!
https://twitter.com/English_AS/status/4 ... 40/photo/1
Már csak az a kérdés, hogy mennyire játszott rá! Eléggé, de kontakt volt! 11 és piros!
Lesről tud valaki küldeni képet?
utolsó ember ellen elkövetett szabálytalanságért már nem jár piros,csak sárga.
A kontakt megvolt a kép szerint,de a szabály nem azt mondja hogy NEM LEHET hozzáérni. Alig érinti, ez nevetséges.
ettől még egy nyugdijas járókeretes nénike se esik el.
Igazság szerint ez a jelenet tökéletesen jellemzi az egész meccset. Ezt a csatát a Real fejben vesztette el. Egyszerűen nincs elég IQ a csapatban. Túl sok a tökéletes atléta akik a gondolkodást a vegetatív lét küzdelmeire használják.
Ehhez jön még Ancelotti pazar taktikája, hogy hagyta a Barca-nak uralni a középpályát. A BBC egyik tagja helyett inkább egy középső középpályást játszatott volna és lehet nem rúgnak 3-at, de minimum az x és zsebben a bajnokság. A Xavi-Iniesta-Fabregas-Busquets 4-es a szezon legsimább meccsét hozta le jóformán ütközés nélkül. Egy olyan középpályát amit erővel lehetne verni nem ütközik le a Real. Amikor megtudta tartani a labdát Real tisztán látszott, hogy Xavi már alkalmatlan a védekező feladatok ellátására és erre Ancelotti megengedi neki azt a luxust, hogy 50percen keresztül ne is kelljen megpróbálnia(meg lehet nézni amikor Marcelo passzából adja a gól passzt DiMaria, hogy Xavi fel adja az üldözést 20 méterre a kaputól és gólt rúg Benzema).
Kár a kifogásokat keresni, ezt a Real úgy elbas.ta ahogy csak lehet.
A Barca számára pedig az adhat igazán önbizalmat, hogy a nyilatkozatok alapján a Madrid vagy nem érti miért kapott ki vagy túl arrogáns belátni a saját hibáit. Ez utóbbi nagyon is jellemző volt rá a hosszú és sikeres történelme során, de Ancelotti múltjára ez nem volt jellemző.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de basszameg, akkor miért állitja ki pirossal?R.M.C.F írta:czipi írta:Az NEM kérdés, hogy hozzáért!
Már csak az a kérdés, hogy mennyire játszott rá! Eléggé, de kontakt volt! 11 és piros!
A kontakt megvolt a kép szerint,de a szabály nem azt mondja hogy NEM LEHET hozzáérni. Alig érinti, ez nevetséges.
MIÉRT?
ha meg pláne nem alkalmazta egy ilyen felkészületlen / direkt csinálta igy, akkor a minimum, hogy eltörlik a lapot.
de ettől még nem változtat a tényen, hogy megint ramos miatt szoptunk, mert vagy érjen oda előbb (nem fog mert lassú, mert nem egy varane) vagy akkor még a legkisebb esélyt se adjon arra, hogy ez legyen belőle, teljesen kerülje el a támadót és fusson a kapuba tisztázni.
de amúgy tényleg elpuhul ez a sport is, egy dolog az ilyen anyámasszonykatonája céronaldok, buszkeccek, neymarok, akik a legkisebb szellentéstől már vetődnek homoritva, hanyattdőlve, de mindennek az alapja a játékvezetői felfogás, az egész fifa/uefa hozzáállás. sajnos elkurvult a foci és nem a vénember beszél belőlem, mert bárki meg tud nézni egy 90-es évekbeli olasz rangadót vagy spanyol bajnokit, vagy akár vébéről, ebéről meccset, ott nem puhány kisköcsögök játszottak, hanem férfiak, ma meg rinyáló túlfizetett ribancokat látok mindenütt. nem csak a fociban, hanem az utcákon, más sportokban, a médiában, a tévében, nőies, nyámnyila, lófasz az egész.
szomorú, persze hogy fel mer vonulni a buzi bugyira vetkőzve mindenkit provokálva.
Ramosnak az esélyét se szabadott volna annak megadnia, ami megtörtént... az esélyét se....
Tudjuk Ramos előéletét az ilyen esetekben és Neymart is ismerhette már... erre meg Ramos keze Neymar vállán van és fut mögötte pár centivel és csodálkozik, hogy a brazil esik és pirosat kap Sergio barátunk...
hülye volt, kár is ezt ragozni, az esélyét se szabadott volna annak megadni, hogy őt kiállíthassák... erre látjuk mit művelt le megint... 1 gólos előnyben, úgy hogy még az X is jó lett volna ilyet nem szabadott volna csinálnia.
Tudjuk Ramos előéletét az ilyen esetekben és Neymart is ismerhette már... erre meg Ramos keze Neymar vállán van és fut mögötte pár centivel és csodálkozik, hogy a brazil esik és pirosat kap Sergio barátunk...
hülye volt, kár is ezt ragozni, az esélyét se szabadott volna annak megadni, hogy őt kiállíthassák... erre látjuk mit művelt le megint... 1 gólos előnyben, úgy hogy még az X is jó lett volna ilyet nem szabadott volna csinálnia.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem meg azt tanították, hogy a csatár mögött nem futok el keresztbe, mert abból sehogy nem jössz ki jobban.
De mindegy, megtörtént, erősen vitatható eset, egy darabig még téma lesz. Viszont biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban ha lesz egy Pogbánk, ezeket hárommal csapjuk a Bernabeuban, persze csak ha ők sem erősítenek.
De mindegy, megtörtént, erősen vitatható eset, egy darabig még téma lesz. Viszont biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban ha lesz egy Pogbánk, ezeket hárommal csapjuk a Bernabeuban, persze csak ha ők sem erősítenek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
czipi írta:Az NEM kérdés, hogy hozzáért!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kicsit tagolhatnád ezeket a szezonális értékelőket , de amúgy adomGalacticos írta:hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de ez megint egy kibaszott nagy rablás volt.
szánalmas az hogy egy normális bírót nem tudnak találni egy ekkora országban. úgyis annyi a munkanélküli küldjék el őket játékvezetői képzésre, mert hogy ilyen teljesítményt minden harmadik "jöttment" lehozna abban biztos vagyok.
szeretném azzal kezdeni hogy ronaldo tizenegyese sem volt büntető, tisztán kívül volt. de amit ez az ember mezőnyben is elnézett az egy kurva nagy vicc. a végén amikor már befújt jogtalanul egy pirosat ramosra -ki másra?!- akkor és még utána is kaptak egy büntetőt csak hogy azért kicsit szoros legyen a bajnokság akkor már csak nevetni tudtam. ramos pirosa felhúzott, de ezen már csak nevetni lehet mert ez szánalmas hogyha valaki akar akkor mennyire beletud nyúlni egy olyan meccsbe ami a helyzetek és a két csapat vasárnapi játékát látva az év egyik legjobb meccse volt az izgalmakat meg mindent nézve a kiállításig.
alig ért hozzá ramos neymarhoz, de nem is ez, hanem az hogy ki keresett kit. ramos buta játékos sokszor de az interjújában is elmondta hogy inkább hagyta volna hogy belője. ha lerántod 95% hogy utána berúgja és téged még ki is állítanak és ezzel duplán szív a csapatod.
amúgy jók voltunk, 0-1nél nagyon ideges voltam, hagytuk hogy a kapunk előtt adogassanak aztán carvajal el is tolódott és jött is a bekapott gól. viszont amit utána műveltünk hát olyan állapotba hoztak mint amikor pár perc alatt lett 0-3 a camp nouba még mourinhoval, benzema lövését amit a gólvonal elöl szedtek ki hát én ott már gólt kiáltottam. bár a lassítást látva vissza kellett volna raknia cr-nek a labdát. na mindegy ez van. bale mezőnyben gyenge volt ahogy cr is, benzema előtt viszont le a kalappal nagyon komoly meccset hozott le bár bőven megvolt az esélye arra hogy triplázzon vagy már inkább úgy mondom hogy tripláznia kellett volna de nem tudok rá haragudni mert ez rablás volt. a kupadöntőn is ez lesz, csak ott nem lesz ennyi gól meg helyzet, mindig ez van. cr-nek nagyon igaza volt hogy öt éve van itt és már rájött hogy hogy is mennek itt a dolgok. én továbbra sem félek tőlük, se a kupadöntőtől se attól hogy összekerülünk a bl-ben. az első meccsen úgy lett 2-1 hogy ancelotti a taktikát ott rontotta el ahol csak eltudta és még ígyis csak egy góllal kaptunk ki. vasárnap pedig nem rajtunk múlott és nem is rajtuk. abba most bele se megyek hogy bale nem kapott meg egy büntetőt mert megint felhúzom magam.
ami még nagyon érdekes hogy amíg cristiano ronaldo: "Penaldo" addig messi a két büntetőjével mert triplázott azzal a tipikus messis flipper góllal "legendary". ez pontosan tükrözi a két játékos megítélését. kicsit sajnáltam hogy vasárnap nem mourinho volt az edzőnk, nagyon kíváncsi lettem volna az interjújára a meccs után.
a bl-ben egyébként örültem a dortmundnak. bosszút kell rajtuk állni nincs mese, ők gyengültek tavaly óta mi azt mondanám hogy erősödtünk de az ilyen "ki-ki" meccseken ahol az edző személye meg hogy hogy készíti fel a csapatot rengeteget számít hogy ki hogy meccsel úgy azzal még megvárnám azt hogy mi erősödtünk-e. ütni fogjuk őket szerintem nem simán, de 1góllal továbbjutunk olyan 3-2es összesítéssel. nagyon sok múlik azon hogy a vezetőségnek feltűnik-e az hogy ez a xabi-illarra mélységi irányító páros nagyon nem pálya. illarra akkora alibi mint xavi a legrosszabb napjain, xabi pedig már öreg, lassú, sok hibája volt vasárnap is. nem sokszor tudja valami vagy valaki megváltoztatni a véleményemet főleg ha valakit utálok, de ha valaki így játszik mint dimaria vasárnap akkor azt nem tudom utálni. most azt mondom tartsuk meg középre legyen 433 és mellé és modric mellé hozzunk egy arcot.
csá
Nem illik.
- Galacticos
hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de ez megint egy kibaszott nagy rablás volt.
szánalmas az hogy egy normális bírót nem tudnak találni egy ekkora országban. úgyis annyi a munkanélküli küldjék el őket játékvezetői képzésre, mert hogy ilyen teljesítményt minden harmadik "jöttment" lehozna abban biztos vagyok.
szeretném azzal kezdeni hogy ronaldo tizenegyese sem volt büntető, tisztán kívül volt. de amit ez az ember mezőnyben is elnézett az egy kurva nagy vicc. a végén amikor már befújt jogtalanul egy pirosat ramosra -ki másra?!- akkor és még utána is kaptak egy büntetőt csak hogy azért kicsit szoros legyen a bajnokság akkor már csak nevetni tudtam. ramos pirosa felhúzott, de ezen már csak nevetni lehet mert ez szánalmas hogyha valaki akar akkor mennyire beletud nyúlni egy olyan meccsbe ami a helyzetek és a két csapat vasárnapi játékát látva az év egyik legjobb meccse volt az izgalmakat meg mindent nézve a kiállításig.
alig ért hozzá ramos neymarhoz, de nem is ez, hanem az hogy ki keresett kit. ramos buta játékos sokszor de az interjújában is elmondta hogy inkább hagyta volna hogy belője. ha lerántod 95% hogy utána berúgja és téged még ki is állítanak és ezzel duplán szív a csapatod.
amúgy jók voltunk, 0-1nél nagyon ideges voltam, hagytuk hogy a kapunk előtt adogassanak aztán carvajal el is tolódott és jött is a bekapott gól. viszont amit utána műveltünk hát olyan állapotba hoztak mint amikor pár perc alatt lett 0-3 a camp nouba még mourinhoval, benzema lövését amit a gólvonal elöl szedtek ki hát én ott már gólt kiáltottam. bár a lassítást látva vissza kellett volna raknia cr-nek a labdát. na mindegy ez van. bale mezőnyben gyenge volt ahogy cr is, benzema előtt viszont le a kalappal nagyon komoly meccset hozott le bár bőven megvolt az esélye arra hogy triplázzon vagy már inkább úgy mondom hogy tripláznia kellett volna de nem tudok rá haragudni mert ez rablás volt. a kupadöntőn is ez lesz, csak ott nem lesz ennyi gól meg helyzet, mindig ez van. cr-nek nagyon igaza volt hogy öt éve van itt és már rájött hogy hogy is mennek itt a dolgok. én továbbra sem félek tőlük, se a kupadöntőtől se attól hogy összekerülünk a bl-ben. az első meccsen úgy lett 2-1 hogy ancelotti a taktikát ott rontotta el ahol csak eltudta és még ígyis csak egy góllal kaptunk ki. vasárnap pedig nem rajtunk múlott és nem is rajtuk. abba most bele se megyek hogy bale nem kapott meg egy büntetőt mert megint felhúzom magam.
ami még nagyon érdekes hogy amíg cristiano ronaldo: "Penaldo" addig messi a két büntetőjével mert triplázott azzal a tipikus messis flipper góllal "legendary". ez pontosan tükrözi a két játékos megítélését. kicsit sajnáltam hogy vasárnap nem mourinho volt az edzőnk, nagyon kíváncsi lettem volna az interjújára a meccs után.
a bl-ben egyébként örültem a dortmundnak. bosszút kell rajtuk állni nincs mese, ők gyengültek tavaly óta mi azt mondanám hogy erősödtünk de az ilyen "ki-ki" meccseken ahol az edző személye meg hogy hogy készíti fel a csapatot rengeteget számít hogy ki hogy meccsel úgy azzal még megvárnám azt hogy mi erősödtünk-e. ütni fogjuk őket szerintem nem simán, de 1góllal továbbjutunk olyan 3-2es összesítéssel. nagyon sok múlik azon hogy a vezetőségnek feltűnik-e az hogy ez a xabi-illarra mélységi irányító páros nagyon nem pálya. illarra akkora alibi mint xavi a legrosszabb napjain, xabi pedig már öreg, lassú, sok hibája volt vasárnap is. nem sokszor tudja valami vagy valaki megváltoztatni a véleményemet főleg ha valakit utálok, de ha valaki így játszik mint dimaria vasárnap akkor azt nem tudom utálni. most azt mondom tartsuk meg középre legyen 433 és mellé és modric mellé hozzunk egy arcot.
csá
csá
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az, hogy piros nem tudom miért törvényszerű, de mind1czipi írta:Az NEM kérdés, hogy hozzáért!
ITT A KÉP
Az NEM kérdés, hogy hozzáért!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, pl ha egy Varane van ott akkor Neymar barátunkat álló helyzetbe hagyja, olyannyira lefutotta volna és higgadtan elintézte volna a helyzetet. Nem hibáztatom ezért Ramost nem sokat tehetett. Vagy hagyja vagy pedig ami ez történt. Inkább hagyta és hát tudjuk mi történt.portillo írta: Na persze ha gyorsabb, és Neymar nincs lesen, akkor pont megszerezhette volna a labdát...
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nem tudott semmi mást csinálni.nmate írta:Én meg továbbra is tartom, hogy bár Neymar úgy rájátszott, mint annak a rendje, Ramos butaságot csinált. Akármennyire bírom, akármennyire jó képességű, rendre flopp ilyen helyzetekben.
Már u10-ben is azt tanítják, hogy vezesd be a labdát a védő elé, és ha nem akarja, akkor is összekoccantja a lábaid.
Ráadásul nem is ért hozzá, Neymar viszont tökéletes ütemben dobta el magát. Ezt sehogy sem varrnám Ramos nyakába.
Na persze ha gyorsabb, és Neymar nincs lesen, akkor pont megszerezhette volna a labdát...
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mikor fogjátok fel a csepp agyatokkal azt, hogy nem a tetves tizenegyessel van a baj, hanem azzal, hogy ez nem piros, mert csak fogta és elment mögötte, ez meg úgy dobta el magát mintha bomba robbant volna. Ami viszont ennél is lényegesebb, és ezek után nincs is miről beszélni, hogy Neymar lesen volt, és e bírói malőr miatt 10 emberrel játszottunk jó 20 percig...'shutterisland írta:akit érdekel, van egy új video is a ramos-neymar esetről.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg továbbra is tartom, hogy bár Neymar úgy rájátszott, mint annak a rendje, Ramos butaságot csinált. Akármennyire bírom, akármennyire jó képességű, rendre flopp ilyen helyzetekben.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
'shutterisland írta:akit érdekel, van egy új video is a ramos-neymar esetről.
Ugyanaz a véleményem továbbra is,hozzá sem ért,vagy ha kicsit igen,akkor inkább neymar rakja/hagyja ott a lábát a kontaktért,majd összeveri a két lábát hogy látványosabb legyen.
Sima rájátszás, sárga lap és kifelé rúgás. de ezt lehet tudni neymarról, a "kiharcolt" szabadrúgásai nagy része kamu.
ramos meg minden tőle telhetőt megtett hogy ne akadályozza az amúgy is lesről induló támadót .
ja,és az utolsó ember piros,szabály......már megszűnt,már csak sárga.Március 1től ha jól tudom.
csakaszokásos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2014. március 25., kedd 14:17-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Lehet ezt kockázni, csűrni-csavarni, Neymar mocskosul rájátszott. Más haszna sincs eddig a gyereknek.'shutterisland írta:akit érdekel, van egy új video is a ramos-neymar esetről.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akit érdekel, van egy új video is a ramos-neymar esetről.