Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Aztán majd eltűnsz a pitsába mint a malajziaiak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
meglátjuk.
de ha megnyerik, engem többet nem láttok, mert ülök a repülőre és megyek ünnepelni a félmeztelen transz.. őő szambatáncosnőkkel
de ha megnyerik, engem többet nem láttok, mert ülök a repülőre és megyek ünnepelni a félmeztelen transz.. őő szambatáncosnőkkel
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Továbbra is minden tiszteletem a tiéd,de ez a brazil csapat,nem képes erre. Nincsen vezérük,nincsen komoly koncepciójuk,nincsen meg a brazilos könnyedségük amivel továbbléptek a többin,nincsen kp-a,nincsen erős támadó....vicc,de a védelem a legjobb minőség,és ez sokat elmond.
Nem akarok pálcát törni,mert ki vagyok én,de ezt tudom mondani a spanyolosoknak is,még a csoport is nehéz lesz,nemhogy a vb.
Nem akarok pálcát törni,mert ki vagyok én,de ezt tudom mondani a spanyolosoknak is,még a csoport is nehéz lesz,nemhogy a vb.
- hehe
nem. az az előző vébén lévő dunga csapat volt.R.M.C.F írta:Hehe:
Ilyen minőség nálatok nincsen,de ne bánkódj,mert sehol másutt sincs. Neymar? hagyjál már. ki lesz a center? neymar? Nevetséges. Kik lesznek azok a kp-ások,akik mint korábban,elkápráztatták a világot? Hol vannak a cafu/rc-k?
Maradj már...én tisztelem az elkötelezettségedet,de ez a brazil ha vb-t nyer,akkor az a többi szégyene......nagyon nagy szégyen. Ez minden idők leggyengébb,legstilustalanabb brazil csapata......igazi világklasszis nélkül.
megtanítottuk a spanyolokat a mélytorkosra, tudom sokak szemében nem jelent sokat, de aki nézte és látta az elszántságot és a hangulatot odahaza, az tudja, hogy itt vérhányás és tüdőkiköpés lesz, hogy odahaza a sajátok előtt mennybe mehessenek. (ki mit gondol, miért "tartalékol" neymar és marcelo is például? erősen visszafogottan nyomja több brazil alapember is...)
nincs ronaldo-rivaldo-ronaldinho minőség, nincs zico-sócrates-falcao minőség, stbstbstb, de én nyugodtan alszom, mert nincs a világon kreatívabb csapat, ha felhúzzák a brazil mezt, többen kicserélődnek furamód a klubcsapatban nyújtott teljesítményükhöz képest.
-
Hehe:
Ilyen minőség nálatok nincsen,de ne bánkódj,mert sehol másutt sincs. Neymar? hagyjál már. ki lesz a center? neymar? Nevetséges. Kik lesznek azok a kp-ások,akik mint korábban,elkápráztatták a világot? Hol vannak a cafu/rc-k?
Maradj már...én tisztelem az elkötelezettségedet,de ez a brazil ha vb-t nyer,akkor az a többi szégyene......nagyon nagy szégyen. Ez minden idők leggyengébb,legstilustalanabb brazil csapata......igazi világklasszis nélkül.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem szép dolog így belerúgni a már a földön fekvőberemélem összeáll a Khedira - Fellaini középpálya, Nani, Young szélekkel
Özilnek ehhez lesz 1-2 szavaettől függetlenül világbajnokok leszünk.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ez a fellaini telitalálat volt az idei muba
előbb fog megkopaszodni és visszavonulni, minthogy gólt lőjjön
pedig azt hittem hogy jó rúgókája van, de tévedtem
előbb fog megkopaszodni és visszavonulni, minthogy gólt lőjjön
pedig azt hittem hogy jó rúgókája van, de tévedtem
- hehe
brazil barátaimhoz nem boxtobox kp kell, hanem duplatüdejű makeleleklónok, azokból meg van bőven, luisgustavo, fernandinho, willian, stbstb, a támadást a szélsőhátvédekkel meg a neymarokkal megoldjuk simán, a kipattanókért kell gürizni, turé ott is ebbe a szerepkörbe degradálódna, nem ezt játszaná, amit most.R.M.C.F írta:hehe írta:ezt a fellainit parodizálni se kell, akkora senkiházi balfasz
én tényleg nem hiszem el, hogy egy ekkora tőgy hogy élhet meg labdarúgásból. duplanulla
Nézd tourét fater.....ha EGY ilyen lenne a brazil válogatottban,akkor azt irnám,ők lesznek a VB-ok......de még akkor sem tudnak ilyen szinten focizni mint a nagyfekete,ha touré a hüvelykujját a seggébe dugja és 90percen át ott tartja,és úgy focizik.....akkor sem érik fel ezt a szintet. A kis tollashaju sem....mert a foci messze nem a flikk flakkokból áll....hanem abból,amit ezt a fószer bemutat..Ez foci.
ettől függetlenül világbajnokok leszünk.
Ha Touré kevergetett volna Xabi helyett....
Hatalmas játékos, nagyon nagy kár érte, hogy itt sohasem focizott.
Hatalmas játékos, nagyon nagy kár érte, hogy itt sohasem focizott.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nasri helyére kell valaki a Citybe. Szerintem rohadtul fék a srác.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig Fellaini az Evertonban eléggé jó volt.
Áááá remélem összeáll a Khedira - Fellaini középpálya, Nani, Young szélekkel. Úristen
Áááá remélem összeáll a Khedira - Fellaini középpálya, Nani, Young szélekkel. Úristen
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
hehe írta:ezt a fellainit parodizálni se kell, akkora senkiházi balfasz
én tényleg nem hiszem el, hogy egy ekkora tőgy hogy élhet meg labdarúgásból. duplanulla
Nézd tourét fater.....ha EGY ilyen lenne a brazil válogatottban,akkor azt irnám,ők lesznek a VB-ok......de még akkor sem tudnak ilyen szinten focizni mint a nagyfekete,ha touré a hüvelykujját a seggébe dugja és 90percen át ott tartja,és úgy focizik.....akkor sem érik fel ezt a szintet. A kis tollashaju sem....mert a foci messze nem a flikk flakkokból áll....hanem abból,amit ezt a fószer bemutat..Ez foci.
- hehe
ezt a fellainit parodizálni se kell, akkora senkiházi balfasz
- ikarus93
Ez a MU mit fog kapni a BM-től. Félhetnek a United drukkerek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kár, hogy Pellegrininek nincs karaktere, mert amúgy jó focit nyomat a csapatával.
Uniteddal meg nem tom mi lesz a BM ellen, szerintem brazzersnek el lehet majd adni a felvételeket
Uniteddal meg nem tom mi lesz a BM ellen, szerintem brazzersnek el lehet majd adni a felvételeket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Na ez gyors volt. Bejön a stream és már 0-1, lehet jobb is lesz kikapcsolni, a meccs eldőlt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sebességben jó lesz a carrick-fellaini-ferdinand-jones négyes a city támadásainál.
pedig még agu nincs is.
pedig még agu nincs is.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ma még hajrá City, és hétvégén meg egy X-re remélem jó lesz a meccs: Arsenal-City lesz.
Most nem azért, de a cselzinek nem az lenne a buli, ha a MU este lenyomná a cityt?