Mozi, filmek
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Noah..
Szerintem botrányosan rossz film. Nem is emlékszem mikor láttam ennyire gyenge filmet. Persze valószínűleg velem van baj,illetve a hölgyel, akivel néztem, de az összes dramainak szánt részt vagy atnevettuk, vagy az "ezt most komoly?" érzéssel fogadtuk. A CGI gyenge.. a párbeszédeket mintha a barátok koztbol szedték volna.. szerintem a színészek is gyengén játszottak.. egyet sem tudnék kiemelni pozitív iranyba
10/ nem is pontoznam..
Bocsánat az ékezetekert, telefonról irtam.
Szerintem botrányosan rossz film. Nem is emlékszem mikor láttam ennyire gyenge filmet. Persze valószínűleg velem van baj,illetve a hölgyel, akivel néztem, de az összes dramainak szánt részt vagy atnevettuk, vagy az "ezt most komoly?" érzéssel fogadtuk. A CGI gyenge.. a párbeszédeket mintha a barátok koztbol szedték volna.. szerintem a színészek is gyengén játszottak.. egyet sem tudnék kiemelni pozitív iranyba
10/ nem is pontoznam..
Bocsánat az ékezetekert, telefonról irtam.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Nekem a Moonrise nagyon tetszett, főleg a vége. A Tenembaum aranyos egyszernézős, az Édes vizi élet viszont baromi unalmas. Idővel megnézem a többit is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Korrekt iparosmunka Aronofskytól. Lehet azt mondani rá, hogy a leggyengébb DA film, lehet utálni, de nem lehet azt mondani rá, hogy rossz film. Színészek, látvány, rendben van. A történet teljesen ki lett maxolva, ebben ennyi volt. + volt egy kis adag fantasy is hozzá, úgyhogy nem lett száraz a film.Dupla D írta:Noah-t megnézte ma valaki?
7-7,5/10 majd holnap írás közben kiderül végül mennyi lett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én nem szeretem különösebben Wes-t. A Róka uras akármit nem bírtam végig, a Moonrise Kingdom meg valamiért idegesített, bár az nem volt rossz, szép képek vannak benne.
Én nagyon szeretem mindenét, de Phoenix miatt imádom a leginkább. A történelmi hűséget meg lekakkantom. Nyócfél.soadroli írta:Tényleg Faust, hagy' kérjem már ki a véleményed kedvenc filmemről, a Gladiátorról
Ahogy a Grand Budapest is, de egy jó nyolcast minimum érdemel. Kurvanagy, nézzétek.
Félév végén egyik vizsgafilmemnek a kiírás szerint Wes Andreson stílusában kell megszületnie, izgalmas feladat lesz.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez a Snowpiercer egynek elmegy, bár tele van logikai bakival, egy nagyon gyenge 7-es max.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Faust írta:A Down by law-t érdemes tőle megnézni, bár bevallom őszintén fogalmam nincs, hogy miért.
Mert az bizony jó film
"And my heart will leave you never."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Noah-t megnézte ma valaki?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- nmate
Elég sablonnak néz ki, de egynek jó lehet.
Walter Mitty pótolva, szerintem igen szép film, meg szórakoztató is 8-ast adnék rá, de akkor Her inkább 8,5.
Walter Mitty pótolva, szerintem igen szép film, meg szórakoztató is 8-ast adnék rá, de akkor Her inkább 8,5.
- soadroli
Az hát, de néha kell ilyen is Megan kisasszonyt még mindig szeretgetném.
Tényleg Faust, hagy' kérjem már ki a véleményed kedvenc filmemről, a Gladiátorról
Tényleg Faust, hagy' kérjem már ki a véleményed kedvenc filmemről, a Gladiátorról
Gyökérség...
- soadroli
Tini Nindzsa Teknősök előzetes
Jó lesz ez
Jó lesz ez
A Down by law-t érdemes tőle megnézni, bár bevallom őszintén fogalmam nincs, hogy miért.
- nmate
Halott embert ( ) meg az Éjszaka a Földönt láttam tőle, egyik sem nyűgözött le. Kellően dark hangulatúnak néz ki, csak kár, hogy utálom a buzi vámpírokat
- nmate
Húú én meg megnéztem a Her-t, a Nimfó helyett. Elég elgondolkodtató film, mindenképpen idei top10, végre sikerült egy egyedi (nem a legjobb szó, de remélem érti mindenki, hogy mire gondolok) scifit kiadni. 8/10.
- soadroli
Én tuti, szerintem szombaton. Rohadt jó leszRemy írta:Noéra megy valaki a héten?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Noéra megy valaki a héten?
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Aronofsky mit tud kihozni ebből a történetből.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Aronofsky mit tud kihozni ebből a történetből.
Ezt meg mindenki dicséri de most nincs keret rásentry írta:The Grand Budapest Hotel (2014)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
The Grand Budapest Hotel
The Grand Budapest Hotel (2014)
Szeretem Wes Anderson munkáit, mert zseniálisak és egyediek. Nálam a filmjei egyértelműen a jelenkor fényképezésének az abszolút csúcsa. Hihetetlen szinten kidolgozott, tökéletesen beállított képek, ami bámulatosan igazodik mindig a meseszerű, kicsit szürrealisztikus történethez. Sok jó rendező van, de valahogy keveset tudok mondani így hirtelen, aki ennyire elvetemülten precíz (pl: Aronfosky igen )
Fényképezésről tényleg ódákat tudnék zengeni A Grand Budapest Hotel kapcsán is. A díszletek, kosztümök is zseniálisak voltak, no meg a zene. Szintén jó, bár talán ez a leggyengébb a fent említett dolgokat illetően.
A film teli van ismert színészekkel, akik egytől-egyig parádésan játsszák a szerepüket. Ralph Fiennes-en meg teljesen meglepődtem, hogy tud ő ilyen jól is alakítani.
Röviden:parádés, egyedülálló képi világ/fényképezés, kerek kedves kis történet, jó zene és jó alakítások.
Erős 9/10.
Szerk: kifelejtettem, hogy nem véletlen az a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon elért, Zsűri Nagydíja.... Nem mellesleg meg cannesi filmfesztivál mellett talán - számomra! - a másik mérvadó filmfesztivál. Csalódás, hogy anno a Moonrise Kingdom nem nyert semmit.
Szeretem Wes Anderson munkáit, mert zseniálisak és egyediek. Nálam a filmjei egyértelműen a jelenkor fényképezésének az abszolút csúcsa. Hihetetlen szinten kidolgozott, tökéletesen beállított képek, ami bámulatosan igazodik mindig a meseszerű, kicsit szürrealisztikus történethez. Sok jó rendező van, de valahogy keveset tudok mondani így hirtelen, aki ennyire elvetemülten precíz (pl: Aronfosky igen )
Fényképezésről tényleg ódákat tudnék zengeni A Grand Budapest Hotel kapcsán is. A díszletek, kosztümök is zseniálisak voltak, no meg a zene. Szintén jó, bár talán ez a leggyengébb a fent említett dolgokat illetően.
A film teli van ismert színészekkel, akik egytől-egyig parádésan játsszák a szerepüket. Ralph Fiennes-en meg teljesen meglepődtem, hogy tud ő ilyen jól is alakítani.
Röviden:parádés, egyedülálló képi világ/fényképezés, kerek kedves kis történet, jó zene és jó alakítások.
Erős 9/10.
Szerk: kifelejtettem, hogy nem véletlen az a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon elért, Zsűri Nagydíja.... Nem mellesleg meg cannesi filmfesztivál mellett talán - számomra! - a másik mérvadó filmfesztivál. Csalódás, hogy anno a Moonrise Kingdom nem nyert semmit.
Friends With Benefits
Eléggé kiszámítható, ugyanakkor számomra egy szerethető film, talán Mila Kunis, meg Zsüsztin pajtás miatt, akit nagyon kedvelek. Andy Samberg nagy volt az elején. Kár hogy nem kapott több szerepet.
7/10
Eléggé kiszámítható, ugyanakkor számomra egy szerethető film, talán Mila Kunis, meg Zsüsztin pajtás miatt, akit nagyon kedvelek. Andy Samberg nagy volt az elején. Kár hogy nem kapott több szerepet.
7/10