Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 26., szerda 17:10

eírtam egy tényt, hogy emiatt könnyebb dolguk lesz, amit nem nagyon lehet cáfolni.
összességében előny, de azért van ennek hátulütője is.
jó, hogy már nem kell küzdeni a bajnoki címért, lehet pihenni meg rákészülni a bl meccsekre, ellenben könnyebb élesnek maradni, ha nem csak néhány tétmeccsed van az elkövetkezendő 2 hónapban.

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 26., szerda 16:55

Bayern tegnap 1063 passzolt, ebből 992 pontos volt. Lahm 134/134-et passzolt a bajnokavatón. Szerintem lenyomnák a Barcát labdabirtoklásban is.

kovacspeter
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2014. március 26., szerda 15:56

dannen írta:nagyon szomorú, hogy ez lett a bundesliga-ból, s még szomorúbb, hogy mennyivel könnyebb dolga lesz a BM-nek így a BL-ben. míg a többi nagy csapatnak keményen nyomnia kell a bajnokikat, hogy nehogy pontot veszítsenek, a BM azt pihentet akit akar, hatalmas különbséget jelenthet ez a végén.
Ne haragudj de ez nagyon gyenge érvelés... :/ Akkor mi miért nem nyertük meg a BL-t több mint 10 éve?? VOlt ezidő alatt jó pár olyan szezon amikor a bajnokságban fényévekkel voltunk lemaradva a Barcától. Ezzel az erővel a PSG és a Juventus is BL favorit kellene hogy legyen, mert a bajnokságuk eldőlt... A Bayern jelenleg más szintet képvisel mint a többi európai csapat. Én azt mondom a döntőben találkozzunk velük, mert 1 meccsen sokkal köynebben foghatóak, 2 meccsen már necces...

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 26., szerda 13:49

pheco írta:
mia san mia írta: Szerintem meg Mou-t és Pep-et fogják összeereszteni a másik ágon meg spanyol elődöntő. Persze amennyiben az a 4 csapat jut tovább akikre számítok. Ettől függetlenül persze lehet Bayern Barca, de akkor már csak a döntőben.
A két elődöntőben Pep vs Mourinho és Real vs Barca. Ennél nagyobb visszhangot nem lehet csapni szerintem.
Szerintem a Bayern-Barca és a Chelsea-Real lenne a legnagyobb visszhangot keltő párosítás. Ugye Pep vs Barca és a tavalyi párharc miatt is pikáns lenne, a Mou vs Real párharcot meg nem kell részletezni. Döntőben meg összejöhet Clásico, Barca vs Mou, Pep vs Mou meg persze a Real-Bayern örök rangadó :) Aztán lehet, hogy Atletico, BVB, PSG, Manu lesz a 4 között :mrgreen:
Ha ez az utobbi 4es megy tovabb,akkor allom a jovo evi Pilvakered :D

(ha meg nem akkor te ;) :mrgreen: )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 26., szerda 13:27

mia san mia írta: Szerintem meg Mou-t és Pep-et fogják összeereszteni a másik ágon meg spanyol elődöntő. Persze amennyiben az a 4 csapat jut tovább akikre számítok. Ettől függetlenül persze lehet Bayern Barca, de akkor már csak a döntőben.
A két elődöntőben Pep vs Mourinho és Real vs Barca. Ennél nagyobb visszhangot nem lehet csapni szerintem.
Szerintem a Bayern-Barca és a Chelsea-Real lenne a legnagyobb visszhangot keltő párosítás. Ugye Pep vs Barca és a tavalyi párharc miatt is pikáns lenne, a Mou vs Real párharcot meg nem kell részletezni. Döntőben meg összejöhet Clásico, Barca vs Mou, Pep vs Mou meg persze a Real-Bayern örök rangadó :) Aztán lehet, hogy Atletico, BVB, PSG, Manu lesz a 4 között :mrgreen:

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 26., szerda 13:02

hunmadridista írta:
Ramioli írta:Akármilyen jó a Bayern valamin tuti el fog csúszni , még soha nem sikerült a cIm védés senkinek sem, de én most is azt mondom a tavalyi Bayern jobb volt Juppal ,tipikus német erőfoci a mostani is brutál , de ez a játék már a Barcelonat próbalja idézni, sok rövid passz labda tartás, Nagyon kIváncsi lennék egy pörgős régi fényében ragyogó Barca mit kezdene ez ellen a Bayern ellen, hogy tudná birtokolni a labdát amire eleve a taktikájukra épül , mert egy biztos ha a Barca jó formában van nincs az a csapat a világon aki labdabirtoklásban megveri, szertintem a Bayern is szerkezetet váltana mert amit most játszik azzal tuti kikapna a Barca ellen át szaladnának rajtuk a katalánok, na de ugye a Bayern tud több féle szerkezetben játszani és ezért is most ők a legjobbak.
Idén lesz még Bayern-Barca a BL-ben ez tuti, nagyot szólna és ezt az UEFA nem fogja kihagyni...a kérdés csak, hogy az elődöntőben, vagy a döntőben...
Szerintem meg Mou-t és Pep-et fogják összeereszteni a másik ágon meg spanyol elődöntő. Persze amennyiben az a 4 csapat jut tovább akikre számítok. Ettől függetlenül persze lehet Bayern Barca, de akkor már csak a döntőben.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 26., szerda 12:56

Ramioli írta:Akármilyen jó a Bayern valamin tuti el fog csúszni , még soha nem sikerült a cIm védés senkinek sem, de én most is azt mondom a tavalyi Bayern jobb volt Juppal ,tipikus német erőfoci a mostani is brutál , de ez a játék már a Barcelonat próbalja idézni, sok rövid passz labda tartás, Nagyon kIváncsi lennék egy pörgős régi fényében ragyogó Barca mit kezdene ez ellen a Bayern ellen, hogy tudná birtokolni a labdát amire eleve a taktikájukra épül , mert egy biztos ha a Barca jó formában van nincs az a csapat a világon aki labdabirtoklásban megveri, szertintem a Bayern is szerkezetet váltana mert amit most játszik azzal tuti kikapna a Barca ellen át szaladnának rajtuk a katalánok, na de ugye a Bayern tud több féle szerkezetben játszani és ezért is most ők a legjobbak.
Idén lesz még Bayern-Barca a BL-ben ez tuti, nagyot szólna és ezt az UEFA nem fogja kihagyni...a kérdés csak, hogy az elődöntőben, vagy a döntőben...

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 26., szerda 11:44

pheco írta:
mia san mia írta: Ez valóban komoly különbséget fog jelenteni a végén. Sőt akár még a VB-re is kihatással lehet.
Viszont azt sem kell elfelejteni, hogy a BVB olyan sérüléshullámot kapott, hogy csoda, hogy a 8 közé befért a BL-ben.
Idén egy pillanatnyi esélyük sem volt. Jövőre teljes kerettel azért szerintem más lesz a leányzó fekvése.
Nem valószínű. Lewa ugye hozzátok megy és simán lehet, hogy Gündogan, Hummels akár Reus is eligazol. Sajnos szerintem vége a Dortmundnak, pár évre biztosan. Kloppról is mennek a pletykák, hogy az Arsenal szeretné.. Sajnálom őket egyébként, nagyon szimpatikus csapat, Real után őket bírom a legjobban(mondjuk ettől függetlenül remélem, hogy agyoncsapjuk őket a BL-ben :mrgreen: )
Én még várnék a Dortmund szétszedésével. Gündögan-t egy ilyen szezon után épeszű csapat nem veszi meg, Reus és Hummels maradna elvileg.
Pénz megint áll a házhoz a kérdés Lewa pótlása és a keret mélyítése lesz. Szerintem a Dortmund most stabilan tartani fogja a második helyet fix BL indulással és anyagilag erősödni kezd. Viszont ez sem egy egyéves terv...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 26., szerda 10:53

mia san mia írta: Ez valóban komoly különbséget fog jelenteni a végén. Sőt akár még a VB-re is kihatással lehet.
Viszont azt sem kell elfelejteni, hogy a BVB olyan sérüléshullámot kapott, hogy csoda, hogy a 8 közé befért a BL-ben.
Idén egy pillanatnyi esélyük sem volt. Jövőre teljes kerettel azért szerintem más lesz a leányzó fekvése.
Nem valószínű. Lewa ugye hozzátok megy és simán lehet, hogy Gündogan, Hummels akár Reus is eligazol. Sajnos szerintem vége a Dortmundnak, pár évre biztosan. Kloppról is mennek a pletykák, hogy az Arsenal szeretné.. Sajnálom őket egyébként, nagyon szimpatikus csapat, Real után őket bírom a legjobban(mondjuk ettől függetlenül remélem, hogy agyoncsapjuk őket a BL-ben :mrgreen: )

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 26., szerda 10:45

dannen írta:nagyon szomorú, hogy ez lett a bundesliga-ból, s még szomorúbb, hogy mennyivel könnyebb dolga lesz a BM-nek így a BL-ben. míg a többi nagy csapatnak keményen nyomnia kell a bajnokikat, hogy nehogy pontot veszítsenek, a BM azt pihentet akit akar, hatalmas különbséget jelenthet ez a végén.
Ez valóban komoly különbséget fog jelenteni a végén. Sőt akár még a VB-re is kihatással lehet.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 26., szerda 10:43

Géci írta:Micsoda izgalmakkal teli lehet most BM drukkernek lenni... Ott még a második meg a harmadik is kap simán egy négyest olyan óriási a szinvonal.
Erre most tudnék mondani valamit a hétvégi klasszikus fényében... :)
Hidd el ezerszer inkább ezek az izgalmak, mint Oddo-t meg Demichelist Bayern mezben látni. De sorolhatnám még a nagyobbnál nagyobb neveket.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 26., szerda 10:41

Már nem engedte szerkeszteni uh. külön hozzászólás lett:

Ja és még annyit tennék hozzá, hogy a játék valóban idézi a Barcát, de azért sok a különbség. A tavalyi erőteljes széljáték megvan amennyiben Lahm Robben mögött kap helyet és a baloson összeáll az Alaba Ribéry duó.
Amiben sokkal erősebbnek érzem ezt a csapatot az a centermunka.
Nézzük meg pl a Barca Chelsea elleni elődöntőjét. Beparkolt a busz, ők meg csak ívelgettek be Messi fejére. Azért Mandzukicét könnyebb megtalálni, mert kijjebb lóg a földből egy fél méterrel. :)
Tulajdonképpen lassabban építkezik a csapat, de továbbra is lehet látni adott meccseken meccseken belül, hogy megvan a tavalyi tempó ha kell. Viszont Pep úgy van vele, hogy inkább maradjon nálunk a lbda és ne kockáztassunk. A tavalyi csapat fordult a kapu felé és mint az őrült ment előre. Sok kockázatos és ezáltal elrontott passzal, de mégis elsöprőnek mondható támadójátékkal.
Idén Pep a meccs teljes kontrolljának oltárán feláldozza ezt a fajta direkt játékot.
A tavalyi nekem is örök kedvenc marad, de ez mondjuk a Barca kiütése vagy a Wembleyben nyert arany után azt hiszem érthető is.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 26., szerda 10:34

Nyilván jelenleg nagyobb az esélye annak, hogy elcsúszik a csapat, minthogy címvédés lesz belőle.
De arra továbbra is felhívom a figyelmet, hogy a csúcson lévő Barcának nem sikerült kétszer egymás utána döntőbe jutnia sem, nemhogy megnyerni a sorozatot. Ezen a Bayern már túl van. Ebből kifolyólag bizakodó vagyok. :)
Egy pörgős régi Barca ellen a tavalyi játék lenne a megoldás. Viszont amit én is nagy erősségnek érzek, hogy képes a csapat több szerkezetben játszani, plusz a kispadról is első osztályú minőség tud beugrani. Ha mondjuk veszem a tavalyi döntő kezdőjét akkor a kispadon Götze Thiago Shaqiri Kroos Pizarro üldögél a támadójáték felpörgetésére.
Az az igazság idén nem derült ki mire képes a csapat amikor ég a ház. Kérdés, hogy lángra kap-e vagy idén nem lesz ilyen alkalom.
Amire még kíváncsi vagyok, hogy a tegnapi első negyedórában mutatott tempót vajon meddig képes tartani a brigád. Ez sem derült még ki.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 26., szerda 7:48

Micsoda izgalmakkal teli lehet most BM drukkernek lenni... Ott még a második meg a harmadik is kap simán egy négyest olyan óriási a szinvonal.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 26., szerda 3:05

Akármilyen jó a Bayern valamin tuti el fog csúszni , még soha nem sikerült a cIm védés senkinek sem, de én most is azt mondom a tavalyi Bayern jobb volt Juppal ,tipikus német erőfoci a mostani is brutál , de ez a játék már a Barcelonat próbalja idézni, sok rövid passz labda tartás, Nagyon kIváncsi lennék egy pörgős régi fényében ragyogó Barca mit kezdene ez ellen a Bayern ellen, hogy tudná birtokolni a labdát amire eleve a taktikájukra épül , mert egy biztos ha a Barca jó formában van nincs az a csapat a világon aki labdabirtoklásban megveri, szertintem a Bayern is szerkezetet váltana mert amit most játszik azzal tuti kikapna a Barca ellen át szaladnának rajtuk a katalánok, na de ugye a Bayern tud több féle szerkezetben játszani és ezért is most ők a legjobbak.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 26., szerda 0:03

R.M.C.F írta:Jogos,de én úgy gondolom,hogy a BM kicsit túl van árazva a közvélemény szerint. Na de majd elválik.
Természetesen ebben is lehet igazság. És valóban elválik idővel.

Deutscher Meister 2014 ! :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 21:12

mia san mia írta:
R.M.C.F írta:Kb mintha a menyeiben tolnák......itt is bajnokok lennének ma.

kicsit túl vannak ők is fújva,majd a bl-ben ki lesznek verve,és elhalkulnak a nyalások.
Ha a Bayern van túlfújva akkor mit mondjunk a többiekről ? :)

Jogos,de én úgy gondolom,hogy a BM kicsit túl van árazva a közvélemény szerint. Na de majd elválik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 25., kedd 21:08

R.M.C.F írta:Kb mintha a menyeiben tolnák......itt is bajnokok lennének ma.

kicsit túl vannak ők is fújva,majd a bl-ben ki lesznek verve,és elhalkulnak a nyalások.
Ha a Bayern van túlfújva akkor mit mondjunk a többiekről ? :)

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 25., kedd 21:00

vagy rácáfolnak az ilyen feltételezésekre és simán döntőig mennek, és akár meg is nyerik (ellenféltől függően). Egyedül a Chelsea-t és TALÁN egy jobb napot kifogó Realt érzek arra hogy megverjék őket.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 20:58

Kb mintha a menyeiben tolnák......itt is bajnokok lennének ma.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: