Ramioli írta:Akármilyen jó a Bayern valamin tuti el fog csúszni , még soha nem sikerült a cIm védés senkinek sem, de én most is azt mondom a tavalyi Bayern jobb volt Juppal ,tipikus német erőfoci a mostani is brutál , de ez a játék már a Barcelonat próbalja idézni, sok rövid passz labda tartás, Nagyon kIváncsi lennék egy pörgős régi fényében ragyogó Barca mit kezdene ez ellen a Bayern ellen, hogy tudná birtokolni a labdát amire eleve a taktikájukra épül , mert egy biztos ha a Barca jó formában van nincs az a csapat a világon aki labdabirtoklásban megveri, szertintem a Bayern is szerkezetet váltana mert amit most játszik azzal tuti kikapna a Barca ellen át szaladnának rajtuk a katalánok, na de ugye a Bayern tud több féle szerkezetben játszani és ezért is most ők a legjobbak.
Nyilván jelenleg nagyobb az esélye annak, hogy elcsúszik a csapat, minthogy címvédés lesz belőle.
De arra továbbra is felhívom a figyelmet, hogy a csúcson lévő Barcának nem sikerült kétszer egymás utána döntőbe jutnia sem, nemhogy megnyerni a sorozatot. Ezen a Bayern már túl van. Ebből kifolyólag bizakodó vagyok.
Egy pörgős régi Barca ellen a tavalyi játék lenne a megoldás. Viszont amit én is nagy erősségnek érzek, hogy képes a csapat több szerkezetben játszani, plusz a kispadról is első osztályú minőség tud beugrani. Ha mondjuk veszem a tavalyi döntő kezdőjét akkor a kispadon Götze Thiago Shaqiri Kroos Pizarro üldögél a támadójáték felpörgetésére.
Az az igazság idén nem derült ki mire képes a csapat amikor ég a ház. Kérdés, hogy lángra kap-e vagy idén nem lesz ilyen alkalom.
Amire még kíváncsi vagyok, hogy a tegnapi első negyedórában mutatott tempót vajon meddig képes tartani a brigád. Ez sem derült még ki.