nem nézném ki belőle hogy mostantól a schürrle triplákra építnmate írta:Múltkor is valami hasonló középpálya mutatta meg a kétvégű fém dildót Arsenalosoknak. Meg ugye Diego Schürrle
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 29., szombat 16:36
nem nézném ki belőle hogy mostantól a schürrle triplákra építnmate írta:Múltkor is valami hasonló középpálya mutatta meg a kétvégű fém dildót Arsenalosoknak. Meg ugye Diego Schürrle
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 29., szombat 16:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 29., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 28., péntek 14:00
tubatibi írta:Tán csak nem a Spurs-höz megy?Mondjuk lehet, hogy ő rendberakná a csapatot.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 28., péntek 12:25
Tán csak nem a Spurs-höz megy?A világbajnokság után távozó Louis van Gaal (aki a hírek szerint a Premier League-ben vállal munkát)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 26., szerda 19:41
Van egy lebonyolitasi rendszer, aminek bizonyos elemei evrol evre valtoznak.Anis írta:Kerestem visszafele a múltban
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 26., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 26., szerda 19:20
Ez biztos? vagy ezt honnan van?BBeno írta:a Ligakupa győztese EL indulást kap itt viszont ha BLben indul a győztes akkor nem a döntőbeli ellenfele kapja meg a jogot hanem a bajnokságban az éppen soron következő.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 26., szerda 17:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 26., szerda 17:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 26., szerda 17:18
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 26., szerda 16:49
Tavaly a Wigan meg a Swansea lett a két kupa győztese, akik nyilván nem indultak a BL-ben. Most viszont a City a liga kupa győztes, aki menni fog a BL_be, szóval a hatodik hely lehet EL-t érő. Sőt, ha az FA kupát az Arsenal lnyeri, és BL-t érő helyen végez, akkor a hetedik hely is EL-t ér.Angliában tudtommal:
1-4 a BL-ben fog szerepelni
5. EL play-off
FA kupa és ligakupa győztes is az EL-ban folytatja!
---------> 6.hely tudtommal NEM ér el helyet.
--------------> Tavaly az Everton lett a 6. és nem ment EL-ba!
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 26., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 26., szerda 16:05
CR nálam is Touré alatt van jelenleg, az aranybogyó után én többet vártam tőle, egyedül az atleti ellen húzott ki a szarból, aztán belőtte a tiziket de semmi extra. Messi viszont sajnos kezd magára találni, mostmár fontos meccseken is egyre több gólt vállal, ez az elmúlt 1.5 évben nem volt annyira jellemző nála. Touré meg egy állat, aki magasan a posztja legjobbja és nagyon komolyan ott van a támadásoknál is, jól lő távolról, ragad hozzá a labda, nagyon jól hozza ki a saját térfeléről stb. Ott van a szeren az biztos, és ha még esetleg PL címhez is segítené a Cityt akkor nagyon komolyan számolnék én vele az aranylabdánál.1 ember volt aki egyetértett velem,ez nem baj,semmi probléma,de ez a touré,megint olyant tett,amit ma nem sokan,sőt alig....sőt,senki. A játéka,a gólja maga előkészitése.....hmmm.....messi...cr...most touré alatt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 26., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 26., szerda 15:56
Szerintem ezek elmaradt meccsek voltak és így az eltiltás nem erre a meccsre vonatkozott, hanem majd a következő fordulóra.rafael23 írta:tegnap Gibbs és Chamberlain is kezdő volt, most akkor egyikük sem eltiltott vagy mi?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 26., szerda 15:51
szerintem elnézték és walcott kapott eltiltástrafael23 írta:tegnap Gibbs és Chamberlain is kezdő volt, most akkor egyikük sem eltiltott vagy mi?
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2014. március 26., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 26., szerda 10:21
amúgy is, vagy csak azért mert a Ligakupát a City nyerte?a 6. hely is El-t ér.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem