Mar csak jobbszelen lesz hely Oda meg tokeletes lenne GotzeGT37 írta: Amúgy ő hol játszana szerinted? Özil helyén? Vagy inkább a szélen?
Modric megy fel, es Vidal es Alonso mogotte.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 20:21
Mar csak jobbszelen lesz hely Oda meg tokeletes lenne GotzeGT37 írta: Amúgy ő hol játszana szerinted? Özil helyén? Vagy inkább a szélen?
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 18., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 18., csütörtök 20:14
Hát nem tudom, én nézem jó ideje a Spursben, és zseniális játékos.Kerlon írta:Sírva fakadnék, ha Bale játszana 10-es szerepkörben és nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondolod. Szerintem egy túl sztárol brit és ennyi. Nálam tuti kiverné a biztosítékot, ha egy ilyen erő ember játszana azon a poszton. Az meg pláne, hogy a kis területes foci se az ő világa... Szerintem a legfeleslegesebb igazolás lenne, ha itt kötne ki. Jobb oldalon nem nagyon tud játszani bal oldalon meg ott a világ legjobbja. Inkább a Götze, Hazard, Mata vonalon kéne lovagolni...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 18., csütörtök 20:12
kétségtelen. ezen a nyáron mindennek klappolnia kellene.elnökválasztás van + van megspórolt pénz tavalyról.Götze sokkal jobb választás lenne nála. Nehogy már megint beérjük a B tervvel. Párszor erre már ráfáztunk.
de egyszerűen nem lehet... mindegyik érinthetetlen most.mata meg szar.Götze, Hazard, Mata
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 18., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 18., csütörtök 20:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 18., csütörtök 20:04
Götze sokkal jobb választás lenne nála. Nehogy már megint beérjük a B tervvel. Párszor erre már ráfáztunk.flori írta:az mindent elmond,hogy a jelenlegi német válogatottban is csak a cserepadon ül.esélye sincs bekerülni a kezdőbe.
gyorsnak gyors,a cselezését nem mondanám a legjobbnak,és bőven képes eltűnni fél órákra.
egy gyenge schalkéból lóg csak ki felfele.
remélem csak pletyka,semmivel nem lennénk előrébb vele.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 18., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 18., csütörtök 20:01
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 18., csütörtök 19:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 18., csütörtök 19:02
Más se hiányozna még hogy ő eligazoljon.Persze tudom,Ronaldon túl is van Real Madrid,de viszont jelen állás szerint nélküle nincs.Nyakatekert,meg paradoxon de igaz.Az is megtörténhet, hogy Bale talán Ronaldo alternatívája lenne, ha a portugál mégis úgy döntene. :kivagyhe: :'(
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 18., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 18., csütörtök 17:43
Remélem nem is fogom Bale-t bent játszani középen. Szélen még nem lenne, akkor gond vele, de nem ilyen stílusú játékos kell nekünk. Azt meg sehol se mondtam, hogy bukás lesz, de a gyerek bal hátvédként kezdte és onnét tolták fel egy sorral, mert a sebességével és a bal lábával nem tudtak mit kezdeni eddig vele a SZÉLEN, de nem középen... Életembe nem láttam még Baletól mélységi passzt vagy olyan dolgot, amiért ott kéne játszatni... Nem oda való ő. Amúgy meg sehol nem mondtam semmit a jövőről, de Balet már láttam eleget, hogy tudjam mit lehet tőle elvárni.ericco írta:Jól van Kerlon, még egy másodpercig sem láttad játszani Balet a Madridban (lehet nem is érekzik), de te már tudod, hogy TKP poszton bukás lesz, és mindent el fog lövöldözni. Mint ahogy azt is, hogy milyen taktikát, felállást fogunk jövőre nyomatni.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 18., csütörtök 16:45
nem követtem, hogy játszott a Castillában eddig?
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. április 18., csütörtök 15:51
nem követtem, hogy játszott a Castillában eddig?tubatibi írta:Casemerio a felnőtt csapattal edzett, Alexxal együtt
so closetubatibi írta:Casimerio-Alonso-Modric középpályát
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 18., csütörtök 15:45
Egy JÓ formában lévő Benzemát én is elnézegetnék.numberone1 írta:ja es Benzi is, ezt elfelejtettem.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 18., csütörtök 15:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 15:13
Realista24 írta:Szinte tökéletes, csak egy franciával van kevesebb benne :ĐÁlomcsapatom.
ja es Benzi is, ezt elfelejtettem.numberone1 írta:
Modric nekem hianyzik a kezdobol. Az alonso-Pogba-Vidal harmas tulsagosan is deffenziv lenne.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 18., csütörtök 15:11
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem