Egy kicsit túl van misztifikálva az öreg...már ami a rövidtávú eredményességet illeti.Jöjjön Heynckes egy évre, nyerjünk meg mindent.
Edző és vezetőség
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A Milan nem vesztett a Calciopolival szinte semmit. Nem kellett sztárokat eladni, nem lettek eltiltva a BL-től... Sőt, még a legfőbb riválisukat a Juvét el is takarították a futball palettáról jó 5-6 évre. Egy szem Inter volt az ellenfél élén (ha vakegér Ancelotti, akkor Mancini mi? vakpatkány?) Mancinivel...És 2006 nyarán kirobbant botrány bélyegezte meg a soron következő bajnokságokat, én erre gondoltam, jó pár évig kihatással volt ez a csapatokra.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Jöjjön Heynckes egy évre, nyerjünk meg mindent.
Aztán jöhet Klopp, hogy felépítsen egy új Madridot!
Aztán jöhet Klopp, hogy felépítsen egy új Madridot!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
a bajnoksagban is jo meccseket hoztak. ha neked nem tetszett egy Milan-Palermo meccs az nem azert volt mert a Milan beleszart, hanem mert a Palermo annyit tudott. Egyebkent amikor Kaka 15 golos szezonokat termelt, Seva 20 golosokat + Pirlo es Seedorf osztogatta a zsugakat, tovabba Cafu ronhangalt a szelen(Gattuso harcossaga)....szerintem eleg jo focit nyomtak a szezonokban a meccsek tobbsegeben.Matt009 írta: Ha te néztél volna akkor meccseket, akkor nem nekem kellene, hogy felvilágosítsalak.
A Chelseavel is eleg jo kis focit nyomattak, a BL dontoben jobbak voltak a MU-nal. nem lett belole cim az inkabb Anelkanak es Terrynek koszonheto.
hat ez legyen a legnagyobb oromod az eletben. Tedd a hsz-t a karacsonyfa alaR-l@nch írta: Ezt el is mentettem magamnak, öröm lesz előszedni december környékén
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Bizony, amekkora sztárnak képzeli magát Mourinho, hát Ancelottinak sem kell szégyenkezni. Három országban nyert bajnokságot, velünk meglehet a 4-ik is, nyert BL-t játékosként, és edzőként is.
A média szereti, a játékosok szintén, óriási taktikai tapasztalata van, ha a világ összes edzője elérhető lenne jelenleg számunkra, akkor is magasan az első jelöltek között kellene legyen a neve.
A nagy kérdés az, hogy kit fog irányítóként játszatni, és az a személy hogyan fog szerepelni. A többi már a szerencsén is múlik. Én örvendeni fogok, ha ő lesz az edzőnk.
A média szereti, a játékosok szintén, óriási taktikai tapasztalata van, ha a világ összes edzője elérhető lenne jelenleg számunkra, akkor is magasan az első jelöltek között kellene legyen a neve.
A nagy kérdés az, hogy kit fog irányítóként játszatni, és az a személy hogyan fog szerepelni. A többi már a szerencsén is múlik. Én örvendeni fogok, ha ő lesz az edzőnk.
Igyekszem mester, igyekszem. Én is azt írtam, hogy 2 BL győzelme volt.Matt009 írta:Tanulj már meg számolni ember. 2 db BL győzelme volt nem négy. A mikiegérkupának csak a szuperkupát és a vilégkupát tituláltam, amik csak egy újabb elnyerhető trófeák egy már megszerzett után.
Akkor elnézést, én nem így emlékszem, nekem akkoriban tetszett a Milan játéka, de lehet csak az idő szépíti meg. :-)Matt009 írta:Pont, hogy akkoriban néztem Milan meccseket, most már nem. Mikor még minden a SPORT1en ment, akkor tudtam nézni. De manapság már nem nyomok be egy streamet azért, hogy Milan meccset nézzek.
Láttam azt a Milant, a meccsek felén középen tömörülős lószart nyomattak, mindenféle ötlet nélkül. Aztán bumm villant Kaká vagy Sheva, vagy nem sikerült lesen felejteni Inzaghit és lett egy gól. Ez volt kb. a Milan játéka. Az olasz kiscsapatok tömörülésével semmit nem tudtak kezdeni. Sok pontot hullajtottak emiatt. A BL más tészta volt. Ott nem volt jellemző a betömörülő védekezés, és volt helyük játszani.
A BL-ben jobb arcát mutatta a Milan, de a bajnokságban a meccseik fele nézhetetlen volt.
Ha te néztél volna akkor meccseket, akkor nem nekem kellene, hogy felvilágosítsalak.
Ez így van, de ha jól emlékszem arról volt szó, hogy mennyire volt sikeres a Chelsea-nél, nem arról, hogy milyen focit nyomatott.Matt009 írta:Mourinho is rekord góllal és ponttal lett tavaly bajnok a Reallal, de mégis finnyáskodtak itt sokan az akkori játékunk miatt, megjegyzem néha jogosan...
Mint említettem, az első éveiben nem volt könnyű dolga, de a második szezonjában már BL-t, a harmadikban pedig bajnokságot nyert a Milannal. Aztán jött két bajnoki idény, amikor a Juventus jobb volt (még ha bunda is volt), ezen nincs mit vitatni, akkoriban Capelloval jobbak voltak, mint a Milan. És 2006 nyarán kirobbant botrány bélyegezte meg a soron következő bajnokságokat, én erre gondoltam, jó pár évig kihatással volt ez a csapatokra.Matt009 írta:A Calciopoli 2006 nyarán kezdődött. 2001-2006 között is egy szem bajnoki cím.
Ezt én is tudom.Matt009 írta:mert a Milant megfosztották a címtől... A Juvét fosztották meg a 2005-ös és 2006-ostól.
Hát pedig hidd el, még ha nehéz is, hogy nagyon sok mindent befolyásolt a Calciopoli...Matt009 írta:A Calciopoli nem lehet kifogás...
De tényleg fölösleges vitázni, az érdemeit nem érdemes elvitatni, de ha neked ez jól esik, csak csináld. Ettől függetlenül egy kiváló edző, és méltó lehet a kispadra (nem véletlenül akarja Perez is). Ha ő is elbukik, akkor igazad lesz, hogy kár volt idehozni, de amíg be sem mutatkozik, addig nincs miről beszélni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát a Shevchenko, Inzaghi csatársornál nekem nem éppen a betömörülő foci rémlik ...
Bár ha olasz focit nézzük én ott Juvét pártolom jobban mivel én Zizut ott kedveltem meg és Buffont is, de elég sokat néztem Milan meccseket mikor ő volt az edző és elég pörgős focit nyomtak. Bár azt hozzátenném, hogy szegény Inzaghi akármilyen nagy küzdő és lelkes focista volt hasonló helyzetkihasználása volt mint a mi Pipitánknak .
Chelsea éveit nem nagyon néztem, de az a rekord lőtt gól meggyőző lehet. Most a psg-t meg összepakolták és egy friss csapatból szerintem kihozta a kihozhatót ( bajnok lett + bl negyeddöntő azért nem kis dolog 1 frissen össze rakott csapattal elég csak a City-t nézni..., és még ami ehhez tartozik, hogy megszorongatták a Barcát is ).
Az őszintét megvallva én Klopp-nak örültem-örülnék legjobban, de az utóbbi napokban meggyőzött az olasz. Az, hogy kijelentette, hogy jönni szeretne hozzánk úgy hogy itt kevesebbet kap és tudván, hogy itt azért most voltak bajok arra utal, hogy szeretne elérni valamit komolyat. Másik dolog, hogy valószinű, hogy szereti a klubbot és ez által alázatos a klubhoz és nem hiszem, hogy 1 önimádó valaki lenne mint Mou volt... Tapasztalt és ő maga is nagy focista volt ami megint 1 olyan dolog, hogy él, hal a fociért. Az ilyen dolgokat érdemes mérlegelni. Meg azért a Milannak milyen kerete volt meg most a Madridnak milyen kerete lenne ha az normálisan ki lenne használva (itt most Modric padoztatására gondolok).
Mindenesetre nálam tiszta lappal indul és az biztos, hogy mozgalmas nyarunk lesz, de azért azokat nem értem akik már megmondják mi lesz mikor még 1 edzést sem vezetett le
Bizakodó vagyok vele kapcsolatban mert látszik, hogy céljai vannak a csapattal és várom mit fog alkotni. Majd ha szarul csinálja ráérünk szidni, de ez még odébb van...
Bár ha olasz focit nézzük én ott Juvét pártolom jobban mivel én Zizut ott kedveltem meg és Buffont is, de elég sokat néztem Milan meccseket mikor ő volt az edző és elég pörgős focit nyomtak. Bár azt hozzátenném, hogy szegény Inzaghi akármilyen nagy küzdő és lelkes focista volt hasonló helyzetkihasználása volt mint a mi Pipitánknak .
Chelsea éveit nem nagyon néztem, de az a rekord lőtt gól meggyőző lehet. Most a psg-t meg összepakolták és egy friss csapatból szerintem kihozta a kihozhatót ( bajnok lett + bl negyeddöntő azért nem kis dolog 1 frissen össze rakott csapattal elég csak a City-t nézni..., és még ami ehhez tartozik, hogy megszorongatták a Barcát is ).
Az őszintét megvallva én Klopp-nak örültem-örülnék legjobban, de az utóbbi napokban meggyőzött az olasz. Az, hogy kijelentette, hogy jönni szeretne hozzánk úgy hogy itt kevesebbet kap és tudván, hogy itt azért most voltak bajok arra utal, hogy szeretne elérni valamit komolyat. Másik dolog, hogy valószinű, hogy szereti a klubbot és ez által alázatos a klubhoz és nem hiszem, hogy 1 önimádó valaki lenne mint Mou volt... Tapasztalt és ő maga is nagy focista volt ami megint 1 olyan dolog, hogy él, hal a fociért. Az ilyen dolgokat érdemes mérlegelni. Meg azért a Milannak milyen kerete volt meg most a Madridnak milyen kerete lenne ha az normálisan ki lenne használva (itt most Modric padoztatására gondolok).
Mindenesetre nálam tiszta lappal indul és az biztos, hogy mozgalmas nyarunk lesz, de azért azokat nem értem akik már megmondják mi lesz mikor még 1 edzést sem vezetett le
Bizakodó vagyok vele kapcsolatban mert látszik, hogy céljai vannak a csapattal és várom mit fog alkotni. Majd ha szarul csinálja ráérünk szidni, de ez még odébb van...
A botrány volt 2006 nyarán, de éppen, hogy azelőtt voltak a bundázások. Itt csak arra gondoltak szerintem, hogy a Juve perkált többet a bíróknak. Mellesleg az egész olasz élmezőny benne volt, nem csak a Milan és a Juventus, de az Inter sem hiszem, hogy ártatlan volt.Matt009 írta:A Calciopoli 2006 nyarán kezdődött. 2001-2006 között is egy szem bajnoki cím. És nem azért nem több, mert a Milant megfosztották a címtől... A Juvét fosztották meg a 2005-ös és 2006-ostól. Mivel a Milan is benne volt, ezért nem lehet arra sem fogni, hogy azért nem lettek bajnokok, mert a Juvét tolták. Tolták a Milant is rendesen. Csak Berlusconi több segget nyalt fényesre, mint Moggi, és ezért nem zárták ki a Milant. Ennyi az egész.
Ráadásul a 2007-es BL győzelem miatt még a 2007-es bajnokság megnyerésére sincs értelmes kifogása a Milannak. A Milan Ancelotti lelépésével egy időben kezdett mély gazdasági és játékosválságba süllyedni, míg Ancelotti volt az edző, addig nem nagyon adtak el sztárokat. A Calciopoli nem lehet kifogás...
Amúgy a Milannak sosem feküdt valamiért a bajnokság a 2000-es években, de én egy BL-t inkább szeretnék már látni. És én nem féltam Ancelottit ugyanis a PSG-vel és a Chelseavel is megnyerte a bajnokságot, lehet az olasz közegben egy éleas meccsekre belőtt cspatot tudott csak építeni.
Illetve a Milan sokáig tízessel játszott majd a folyamatos jó teljesítményért több tízest rakott Carlo a cspatba. Ellenben a PSG-ben nem próbált irányítókat csinálni ezért itt ezért is mehet majd neki jobban. (Ugye egy ember köré építeni egy szezon játékot elég kockázatos, ha valaki nem értené mire gondolok és a több 10es sem oldja meg ezt a problémát láthatólag)
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- Matt009
Tanulj már meg számolni ember. 2 db BL győzelme volt nem négy. A mikiegérkupának csak a szuperkupát és a vilégkupát tituláltam, amik csak egy újabb elnyerhető trófeák egy már megszerzett után.Ja, hogy a BL-en kívül most már minden kupa mikiegér kupa?
Pont, hogy akkoriban néztem Milan meccseket, most már nem. Mikor még minden a SPORT1en ment, akkor tudtam nézni. De manapság már nem nyomok be egy streamet azért, hogy Milan meccset nézzek.Meg ezen látszik, hogy nem nagyon néztél akkoriban Milan meccseket, mert akkor nem ezt írnád.
Láttam azt a Milant, a meccsek felén középen tömörülős lószart nyomattak, mindenféle ötlet nélkül. Aztán bumm villant Kaká vagy Sheva, vagy nem sikerült lesen felejteni Inzaghit és lett egy gól. Ez volt kb. a Milan játéka. Az olasz kiscsapatok tömörülésével semmit nem tudtak kezdeni. Sok pontot hullajtottak emiatt. A BL más tészta volt. Ott nem volt jellemző a betömörülő védekezés, és volt helyük játszani.
A BL-ben jobb arcát mutatta a Milan, de a bajnokságban a meccseik fele nézhetetlen volt.
Ha te néztél volna akkor meccseket, akkor nem nekem kellene, hogy felvilágosítsalak.
Megelőztél, de kb. ugyanezt gondolom. De ez a Vakegér 2.0 volt. A Vakegér 1.0 az a 2004-es La Corunai visszavágó. A Milan kiesett 4-1ről a Deporral szemben...sz.gergő írta:Akkor te nem láttad a 2005-ös BL döntőt.Matt009 írta:És akkor még ne beszéljünk a sótlan játékról, amit a csapatai produkálnak. Ez a vakegér ide ne jöjjön.
Mourinho is rekord góllal és ponttal lett tavaly bajnok a Reallal, de mégis finnyáskodtak itt sokan az akkori játékunk miatt, megjegyzem néha jogosan...A Juventusnál lehet lebőgött, annak nem néztem utána, de a Chelsea-vel (ha jól tudom) rekord lőtt góllal lett bajnok 2010-ben, ami azért kiemelendő szerintem.
A Calciopoli 2006 nyarán kezdődött. 2001-2006 között is egy szem bajnoki cím. És nem azért nem több, mert a Milant megfosztották a címtől... A Juvét fosztották meg a 2005-ös és 2006-ostól. Mivel a Milan is benne volt, ezért nem lehet arra sem fogni, hogy azért nem lettek bajnokok, mert a Juvét tolták. Tolták a Milant is rendesen. Csak Berlusconi több segget nyalt fényesre, mint Moggi, és ezért nem zárták ki a Milant. Ennyi az egész.Nem feltétlenül volt könnyű egy olasz bajnokságot megnyerni, főleg, hogy amikor a Milanba ment, az a csapat éppen szét volt hullva... És 1-2 év alatt helyre tette a dolgokat. Aztán hogy csak 1 bajnokságot nyert a Milannal... nos ez valószínűleg a Calciopolinak köszönhető
Ráadásul a 2007-es BL győzelem miatt még a 2007-es bajnokság megnyerésére sincs értelmes kifogása a Milannak. A Milan Ancelotti lelépésével egy időben kezdett mély gazdasági és játékosválságba süllyedni, míg Ancelotti volt az edző, addig nem nagyon adtak el sztárokat. A Calciopoli nem lehet kifogás...
- h3x0r
Es megis ki gondolta volna, hogy a vilag egyik legjobb csatara (mert a liverpoolba f0sta a golokat, a valogatottba is jo volt) ilyen szinten be fog sulni? persze, hogy ra probalta epiteni a jatekot, mert hiaba volt az elejen rossz, gondolta hogy elobb utobb formaba lendul. hat nem jott be.sz.gergő írta:A Chelseanél is az volt a feszte,hogy megvették Torrest és Ancellotti rá próbálta építeni a játékot de ez besült
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
A Chelseanél is az volt a feszte,hogy megvették Torrest és Ancellotti rá próbálta építeni a játékot de ez besültSierra írta:A Juventusnál lehet lebőgött, annak nem néztem utána, de a Chelsea-vel (ha jól tudom) rekord lőtt góllal lett bajnok 2010-ben, ami azért kiemelendő szerintem. A második évben már voltak gondjai, ott érthető volt, hogy elküldik.Matt009 írta:Ancelotti trófeái. Ahhoz képest, hogy rendre top klubbokban volt edző, nem túl nagy dicsőségtáblája van.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Ezt el is mentettem magamnak, öröm lesz előszedni december környékénhehe írta: aztán ancelotti: milanban 4231, cselszinél 442, psg-vel 442 és támadófoci.
ő maga technikás olasz kp-s volt, nem akárkikkel játszott együtt, jóóóóval szebb és nézhetőbb, madridosabb focit fog játszatni, mint murinnyó valaha is.
sztem tökéletes választás lesz, én drukkolni fogok neki. jó lesz ez, csak jelentsék már be.
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
Akkor te nem láttad a 2005-ös BL döntőt.Matt009 írta:És akkor még ne beszéljünk a sótlan játékról, amit a csapatai produkálnak. Ez a vakegér ide ne jöjjön.
Szerintem meg nem rossz, tény, hogy vannak nála sikeresebb edzők, de nyilván nem nyerhetett meg mindent az összes csapattal. Ráadásul a 2000-es évek elején kicsit más foci volt, mint manapság. Nem feltétlenül volt könnyű egy olasz bajnokságot megnyerni, főleg, hogy amikor a Milanba ment, az a csapat éppen szét volt hullva... És 1-2 év alatt helyre tette a dolgokat. Aztán hogy csak 1 bajnokságot nyert a Milannal... nos ez valószínűleg a Calciopolinak köszönhető (amiben tény, hogy a Milan is benne volt), ott óriási kavarodások voltak. Pontlevonások, Juventus visszasorolása... Egyedül az Inter úszta meg, láthattuk, hogy az igen tehetséges Roberto Mancininek is sikerült 4 bajnokságot megnyerni egymás után. És erről nem hiszem, hogy Ancelotti tehet, sokkal inkább az akkor uralkodó viszonyok. Szóval a Milanos korszakát nem érdemes elővenni, egy abszolút sikeresnek mondható időszak volt az, főleg a 2 BL miatt. A Juventusnál lehet lebőgött, annak nem néztem utána, de a Chelsea-vel (ha jól tudom) rekord lőtt góllal lett bajnok 2010-ben, ami azért kiemelendő szerintem. A második évben már voltak gondjai, ott érthető volt, hogy elküldik. A PSG-nél eltöltött időszakot meg nehéz értékelni, túl kevés időt töltött el ott, azért a bajnokságot csak behúzták.Matt009 írta:Ancelotti trófeái. Ahhoz képest, hogy rendre top klubbokban volt edző, nem túl nagy dicsőségtáblája van.
Ja, hogy a BL-en kívül most már minden kupa mikiegér kupa? Jó tudni. Ráadásul abból kettőt is bezsebelt.Matt009 írta: És ha a Milant nézzük: leszámítva a mikiegérkupákat, akkor 8 év alatt 4 nagy trófea.
Vakegér. Utálni lehet, de nem elismerni... Meg ezen látszik, hogy nem nagyon néztél akkoriban Milan meccseket, mert akkor nem ezt írnád. De nem érdekes, utálod utálod, van ez így, de hülyeségeket nem kéne írni.Matt009 írta:És akkor még ne beszéljünk a sótlan játékról, amit a csapatai produkálnak. Ez a vakegér ide ne jöjjön.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván a korszak al kotó zseni,mint olyan,barokkos túlzás.Amit én szemlélteni szeretnék,az az,hogy szerintem,hangsúlyzom csak és kizárólag szerintem,ma,jelen állás szerint,nem Löw lenne a megfelelő ember a real kispadra.Ha viszont ezt te úgy értelmezted, hogy valami pluszt nem látsz Löwben, ami a Reallal a siker eléréséhez kellene, akkor ezzel tényleg nem értek egyet. Én látok benne egy kis pluszt, amit másban nem. Viszont én Ancelottiban, Heynckessben, Benitezben és sok korábban velünk hírbe hozott edzőben ehhez hasonlót nem látok.
Ez persze nem jelenti azt,hogy nekem van igazam,lehet hogy aztán jól rámcáfolna...de én úgy érzem,hogy egy Ancelottinak is nagyobb tapasztala van a klub futball terén,mint Löwnek.Hisz az eredményei,a nemzetközi klubfociba lehúzott jópár éve,erről regél..
Aztán lehet hogy kva nagy bukás lenne a pali,az bizony lehet.Minden esetre a lényeg a léneyg,én kisebb kockázatot látok benne,mint J.Löwben.Annak ellenére,hogy én sem vagyok oda a fazonért.
Na de mind1,az idő majd igazolja hogy mennyire jó,vagy nem.De a Real szempontjából is az lenne a fasza,ha már idejön,valami maradandót alkosson...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
Bocs a dupláért de ez ide kívánkozik:
És akkor még ne beszéljünk a sótlan játékról, amit a csapatai produkálnak. Ez a vakegér ide ne jöjjön.
szerk: esetleg egy modi a 2 hszt egyesíthetné, ha nagyon zavaró... Előre is köszönöm.
Ancelotti trófeái. Ahhoz képest, hogy rendre top klubbokban volt edző, nem túl nagy dicsőségtáblája van. A bajnoki cím pl édes kevés. Ami pedig durva, hogy a Juve, amely 96-ban még BL-t nyert, majd a 2000-es évek első felében hülyére nyerte magát Scudettokkal, Ancelotti edzősködése alatt nem nyert semmit. Hát szánalom. És ha a Milant nézzük: leszámítva a mikiegérkupákat, akkor 8 év alatt 4 nagy trófea. Ez még szánalmasabb. Pedig az akkori Milanba még volt pénz beleölve rendesen. A Chelsea's eredmény/ott töltött idő még elmegy, csak hát nem véletlenül lett ő is kirúgva onnan. Mondjuk úgy, "megdolgozott" érte.Juventus (1999-2001)
No major trophies
AC Milan (2001-2009)
Serie A (2003-04)
Coppa Italia (2002-03)
Champions League (2002-03, 2006-07)
Supercoppa Italiana (2004)
Fifa Club World Cup (2007)
Chelsea (2009-2011)
Community Shield (2009)
Premier League (2009-10)
FA Cup (2009-10)
Paris Saint-Germain (2011-2013)
Ligue 1 (2012-13)
És akkor még ne beszéljünk a sótlan játékról, amit a csapatai produkálnak. Ez a vakegér ide ne jöjjön.
szerk: esetleg egy modi a 2 hszt egyesíthetné, ha nagyon zavaró... Előre is köszönöm.
- Matt009
Le akarom zárni a vitát, nem akarom folytatni, mert tanulnom kellene . De annyit még ehhez hozzáfűznék, hogy én ezt elfogadom, annak ellenére, hogy nem értek egyet. Illetve egészen pontosan fogalmazva én úgy gondolom, hogy nem kell korszakalkotó zseninek lennie valakinek ahhoz, hogy a Realból a hírnevéhez méltó csapatot faragjon.És az van,hogy én Löwbe se látom bele azt a világmegváltó zsenit,aki naggyá tudná tenni a Realt...
Ha viszont ezt te úgy értelmezted, hogy valami pluszt nem látsz Löwben, ami a Reallal a siker eléréséhez kellene, akkor ezzel tényleg nem értek egyet. Én látok benne egy kis pluszt, amit másban nem. Viszont én Ancelottiban, Heynckessben, Benitezben és sok korábban velünk hírbe hozott edzőben ehhez hasonlót nem látok.
- morientes
Henk ten Cate vitalitását akkor sem lehet elvitatni,mégha nem is álltak sorba érte top klubok...Jah... Henk ten Cate-ért azért állnak sorban az elitklubok... Amúgy ha már ott tartunk, hogy ki állt, ki mögött, akkor megjegyzem, hogy 2006-ban Klinsmann mögött Löw állt, és Löw volt a taktikai agy, Klinsi a motivátor. Ez világosan kiderült mikor Klinsi totálisan lebőgött a BM-mel.
Ugyanis az nem elég,ha valaki kisujjába van a szakma csínja-bínja,ha nincs meg a megfelelő motivációs készség,ha magyaràn,valaki nem nyerö tipus,az lehet bármekkora szakmai spller ,attól nem lesz vilàgrszóló edző...
És az van,hogy én Löwbe se látom bele azt a világmegváltó zsenit,aki naggyá tudná tenni a Realt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Matt009
Jah... Henk ten Cate-ért azért állnak sorban az elitklubok... Amúgy ha már ott tartunk, hogy ki állt, ki mögött, akkor megjegyzem, hogy 2006-ban Klinsmann mögött Löw állt, és Löw volt a taktikai agy, Klinsi a motivátor. Ez világosan kiderült mikor Klinsi totálisan lebőgött a BM-mel.Ami Rijkaardot illeti,volt mellete egy Henk ten Cate nevű pasas,akinek a kisujjába volt minden,amit a fociról tudni kell.Cruyff tanítvány volt ő,asszem ezzel el is mondtam mindent.
A másik meg az, hogy Mourinhonál szerintem kevés nagyobb motivátor van. Ha neki nem sikerült eléggé motiválnia a csapatot, akkor kinek fog? Véleményem szerint nem a motiválás a legnagyobb probléma nálunk. Ha összeállna egy olyan csapat, amelyik domináns, amelyiknek van önbizalma, amelyik tudja, hogy mikor mit kell játszani és ez mellett jönnek még az eredmények is, akkor motiválás jelentősége valamelyest csorbul.
Egy szóval sem írtam, hogy Khedira jobb játékos lesz, vagy jobban fog teljesíteni. De azért hadd jegyezzem meg, hogy nem az a csapat nyeri a BL-t amelyikben egyetlen gyengébb képességű játékos sincs. Az Inter is elbírt egy Pandevet, egy Mottát..., egy holt hülye, BL elődöntőben motiválatlan Balotellit... és nem ők voltak az Inter leggyengébb játékosai, de akár lehetne sorolni a Chelsea játékosait, vagy a korábbi BL győztes csapatok stabilan gyenge embereit.Amúgy meg,ami Khedirat illeti,semmivel se játszana jobban,mintha Löw ülne a kispadon mintha bárki más...a szamárra tehetnek akár milyen cifra lószerszámot,az akkor is szamár marad...
Ha Khedira lenne az egyetlen megoldásra váró probléma, akkor nem verne ránk a Barca 10esével pontokat. És mindez még akkor is igaz, ha Khedira személyét kiterjesztjük a KHÖDre.
A lényeg, hogy egy csapat kompaktul összeálljon. Sokszor fontosabb egy láncszem, ami beleillik a csapatba, mint egy az adott láncszemnél jobb, de a csapatba nem illő tag. Ezzel nem azt mondom, hogy Khedira ez a láncszem, de nagyon ritkán múlik ilyen apróságokon egy szezon hosszútávú alakulása.
- morientes
Ami Rijkaardot illeti,volt mellete egy Henk ten Cate nevű pasas,akinek a kisujjába volt minden,amit a fociról tudni kell.Cruyff tanítvány volt ő,asszem ezzel el is mondtam mindent.Erre írtam azt, hogy ismerem az ellenvéleményeket. Komoly érvet ez ellen nem tudok hozni. Amit leírtál az teljes mértékig helytálló. De nekem rémlik valami Rijkaard nevű pasas, aki a holland kapitányi poszt után szép sikereket ért el Barca edzőként... Előtte ő sem volt edző klubcsapatnál, ha csak nem számoljuk bele a válogatott és a Barca időszak között eltelt egy évet, amikor is a másodosztályba juttatta a Sparta Rotterdamot az első osztályból...
A Khedirás dologhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy felőlem mindegy ki játszik, csak eredményesek legyünk.
Löw nemtom mennyire tudná azt a motivációs tényezői faktort átruházni a játékosokra,ami kell a sikerhez,mint Rijkaard tette anno,még akkor sem ,ha lenne mellette akkora futballtudor,mint anno a holland mellett ten Cate...
Ha nem menne a szekér,akkor a mi világbajnokaink is elküldenék a francba a németet,ahogy tették ezt Mouval is,akinek a tekintélye magasan nagyobb volt,mint Löwe...
Amúgy meg,ami Khedirat illeti,semmivel se játszana jobban,mintha Löw ülne a kispadon mintha bárki más...a szamárra tehetnek akár milyen cifra lószerszámot,az akkor is szamár marad...
LEGIO PATRIA NOSTRA