Iker Casillas
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Iker Casillas - 1
lópeznek én vagyok az egyik legnagyobb kedvelője, de a tegnapi első gólban bőven benne volt. ki kellett volna jönni, még jó, hogy nem várta meg, hogy a gólvonalról rúgják a gólt talán igaza van a sok casillas fannak, és vissza kéne tenni a hátralévő meccsekre a Kapitányt, mert borzalmasan fontos mérkőzések jönnek
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem is itt az ideje,hogy visszakerüljön A KAPITÁNY...és lehet ezen nevetni,meg legyinteni,hogy minek.. De aki focizott már valaha az tudja,hogy igenis számít,hogy a pályán ki A kapitány.. Ezért is hiányzott Ramos,mert ő még vezér,de Marcelo..? Nemáár. Nyílváán nem Ramos rúgta volna be a helyzeteket,de talán belehajtotta volna a csapatot,feltüzelte volna őket ha már az öregnek nem sikerült...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Én eddig mindig López oldalán álltam, de azt hozzáteszem, hogy azért, mert úgy gondoltam, hogy a jobb formában lévő kapusnak kell kezdenie. De most már nem érzem, hogy Diego a jobb formában lévő kapusunk, tehát itt az ideje, hogy Iker visszatérjen a kapuba.
Lópeztől most már meccsről-meccsre elmarad a bravúr faktor, ami eddig annyira megnyomta a teljesítményét. A tegnapi mindkét gólunk védhető kategória volt, de továbbmegyek, az év eleji López lehet, hogy Messi lövését is védte volna vasárnap (a nem 11-es góljánál).
Lópeztől most már meccsről-meccsre elmarad a bravúr faktor, ami eddig annyira megnyomta a teljesítményét. A tegnapi mindkét gólunk védhető kategória volt, de továbbmegyek, az év eleji López lehet, hogy Messi lövését is védte volna vasárnap (a nem 11-es góljánál).
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csípem Lopezt, de szerintem ez be fog következni... Lopezzel nem hozzuk ùgy a meccseket, és ennek ola van. Lopezzel idén nagy csapat ellen nem nyertünk. Ikerrel azért voltak jó meccsek. Ennek az okát nem tudom...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
CSak azért írtam, hogy a minimális tisztelet tartsuk meg, hiába nem mutat be bravúrokat. Attól, mert nekem Iker a kedvenc nem fogok kicsinyes gúnyokba bocsátkozni és ütni vágni az asztalt, hogy végre hibázott Lopez. Csak erre szerettem volna célozni, hogy ne legyen már "semmitsefogok" Lopez a neve.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
tavaly?L.Miki írta:Az a "semmitsefogok" Lopez tavaly jócskán megmentette az alsó fertályunkat, számos bravúrjaival. De én is örülnék, ha vissza kerülne Iker, bár nem sok sanszot látok erre, Carlo nem fogja betenni.Prométheusz írta:kapuban semmitsemfogok Lopez helyett
az jó... Paco Buyo meg 1986-ban.
figyi, most idén van...
de ha a múltbéli érdem számít, akkor Iker százmilliószor mentette már az alsó fertályt, tehát ez is mellette szól.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- L.Miki
Az a "semmitsefogok" Lopez tavaly jócskán megmentette az alsó fertályunkat, számos bravúrjaival. De én is örülnék, ha vissza kerülne Iker, bár nem sok sanszot látok erre, Carlo nem fogja betenni.Prométheusz írta:kapuban semmitsemfogok Lopez helyett
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
AZONNAL!!!! visszahelyezni az őt megillető helyre! azonnal! hét végén már őt szeretném látni a kapuban Lopez helyett.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Anis írta:Sok klubnál van, hogy egy kapus megkapja a kupasorozato(ka)t úgy ahogy van - korábban és idén is pl Pinto védte végig a kupát a katalánoknál és sztem nem okozott neki problémát ilyen ritka védéssel meccselnie.
Carlo ezt eldöntötte a nyár végén, főleg mert Lopez maradt a klubnál és edzett, amíg Iker konfödkupán volt éppen. Jó ez így ahogy van. szerintem nem lesz változás.
Oké, de Pinto csak a hazai kupában védett, a BL Valdesé volt a bajnokság mellett. Iker bajnokin való bevetése a BL-ről szól.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Sok klubnál van, hogy egy kapus megkapja a kupasorozato(ka)t úgy ahogy van - korábban és idén is pl Pinto védte végig a kupát a katalánoknál és sztem nem okozott neki problémát ilyen ritka védéssel meccselnie.
Carlo ezt eldöntötte a nyár végén, főleg mert Lopez maradt a klubnál és edzett, amíg Iker konfödkupán volt éppen. Jó ez így ahogy van. szerintem nem lesz változás.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Én is így gondolom. Szerintem nemsokára fog védeni bajnokikon is, mégha nem is az összesen. Kérdés, hogy ha lopez egyszer-egyszer véd bajnokin, formában tud-e maradni.dzsi91 írta:Nem vagyok sem Casillas fan sem Lopez fan(bár jelenleg Lopezt jobb kapusnak tartom) még mielőtt félre értenétek, de elérkeztünk a szezon döntő szakaszához és a legkeményebb meccseken Iker lesz a kapusunk (akár tetszik akár nem), ebbe a ténybe beletörődve (na nem mintha szívbajt kapnék ha iker áll a kapuban) szerintem szükségszerű lenne Casillas minél több meccsen való védetése...R.M.C.F meg sokan írták, hogy nem jó az ,hogy a védelem mögött mindig más kapus van, szerintem sem, Casillas fog védeni a BL-ben és a kupadöntőn is, úgy érzem időszerű lenne mondjuk szombattól Casillast kezdőként használni, korrektségből 1est kapnék, de a csapat szempontjából egyszerűen erre lenne szükség mert olyan opció sajnos nincs ,hogy Lopez védjen a BL-ben is...
Én így látom.
Vélemények?
És mivel elég kiélezett lesz a bajnokság hajrája, ezért szükség lesz a jó kapusteljesítményre.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem vagyok sem Casillas fan sem Lopez fan(bár jelenleg Lopezt jobb kapusnak tartom) még mielőtt félre értenétek, de elérkeztünk a szezon döntő szakaszához és a legkeményebb meccseken Iker lesz a kapusunk (akár tetszik akár nem), ebbe a ténybe beletörődve (na nem mintha szívbajt kapnék ha iker áll a kapuban) szerintem szükségszerű lenne Casillas minél több meccsen való védetése...R.M.C.F meg sokan írták, hogy nem jó az ,hogy a védelem mögött mindig más kapus van, szerintem sem, Casillas fog védeni a BL-ben és a kupadöntőn is, úgy érzem időszerű lenne mondjuk szombattól Casillast kezdőként használni, korrektségből 1est kapnék, de a csapat szempontjából egyszerűen erre lenne szükség mert olyan opció sajnos nincs ,hogy Lopez védjen a BL-ben is...
Én így látom.
Vélemények?
Én így látom.
Vélemények?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Oke.
Nagy fokú tiszteletet Ikernek a 10 évért. piros pont a kitűnő munkájáért. fekete pont a tavalyi éve kavarásáért. Jelenleg meg Lopez az elsőszámú jogosan.
Igy talán én csatlakozom a korrektekhez.
Nagy fokú tiszteletet Ikernek a 10 évért. piros pont a kitűnő munkájáért. fekete pont a tavalyi éve kavarásáért. Jelenleg meg Lopez az elsőszámú jogosan.
Igy talán én csatlakozom a korrektekhez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Miért ne kapná meg Iker a tiszteletet? Nincs kutyába véve, egyszerűen a sérülése után López formáját meg se közelítette... Azóta viszont változott a helyzet, Iker talán jobban véd és López teljesítménye elmarad a tavaly tavaszitól. A Real se abból fogja megnyeri a 10. BL serlegét, hogy már van neki 9 és Iker se az elmúlt 15 évéből fogja visszanyerni a kezdő pozíciót hanem, ha TELJESÍT. Azonkívül mindenki tiszteli, becsüli, de meg kell mondani az igazat, hogy van, aki most jobb és tökösen Ancelotti is felvállalta. Most viszont én is azon a véleményen vagyok, hogy Ikernek lassan kijár, hogy mindenhol bizonyíthasson újra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- L.Miki
Dzsi pontosan rátapintott a lényegre. Az a baj, hogy Lopez másfél éve sokaknál a háttérbe szorítja Iker elmúlt tíz évét, ami szerintem nagy baj. Iker tett le annyit az asztalra, hogy legalább a tiszteletet megkapja, ahogyan lopez is. De ugye sokak szemébe ez eltörpül lopez mellet. Hiba!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ezt írtad. De, ez a kapus érdemeinek kicsinyítése. Ilyen és ehhez hasonló védéseket fizikai képtelenség bemutatni, ez szőrszálhasogatás, ez olyan, mintha a csatár irgalmatlan nagy gólt ver 35-ről a jobb alsóba, és megszóljuk, hogy miért nem a felsőbe rúgta, az szebb lett volna. Vagy bemondani hogy jó-jó, nem rossz lövés, de a védő beleállhatott volna...Termeszetesen szep volt az szerdan Ikertol,de azert ne felejtsuk mar el hogy Draxler olyan kozelrol hasbarugta...
A Lopezes részre meg nem reagálnék, mivel azt nyilvánvalóan nem nekem címezted.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig nekem nagyon úgy jön le az elmúlt fél év hozzászólásai alapján.Én pont leszarom ,hogy ki véd bármelyik áll a kapuban tök nyugodt vagyok.De a fórum többségénél átcsapott ez az elmúlt 1,5 év enyhe Casillas utálatba.El lett könyvelve ,hogy volt 1-2 rossz éve(ami tény)+hogy megbuktatta Mourinho-t(ami lehet igaz is de szerintem a portugált sem kell félteni) és most már mindig azt hozzák elő akármit csinál.Az előtte való 10 év az meg sem történt.Mourinho szindróma, 2 éve még habzószájjal véráldozatott is bevállaltak volna néhányan érte, most meg ugyanazok az emberek szidják és csinálnak úgy mintha ők sose bírták volna.Hálátlan bagázs vagytok mit ne mondjak .Marci77 írta: Casillas nem ideiglenes Khedira,es Lopez se isten.
Lopez lepkézett egyet, ezt a vak is látta.És akkor mi van? Semmi benne van a kapus életben.Mind 2 kapusunk megérdemli a tiszteletet, Lopez kihúzott minket a szarból tavalyi teljesítményével és idén is tök jól véd.Iker meg kb 10-12 évig mentette meg aktuális védőink seggét folyamatosan , volt egy kis képszakadás de idén megint hiba nélkül véd amikor szóhoz jut.Mindkét teljesítmény tiszteletre méltó, de néha úgy érzem sokan nem tisztelik csak a saját kedvencüket és ez elég zavaró.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ez mar elegge eroltetett. A vedest nem veszem el tole,de a nemet is benne volt azert vastagon.Casillas nem ideiglenes Khedira,es Lopez se isten.Pipita írta:Azért ez így komolytalan. Nehogy már elvegyük tőle azt a védést. Biztos lehetsz benne hogy ezer kapusból 999-et nem "rúgott volna hasba." Azért egy bizonyos szint alá ne menjünk már, értem én, hogy López most az isten, meg Casillas az ideiglenes Khedira, de azért na. Szóval még a Khedirákat is illik elismerni, ha sézp dolgot művelnek. Ha meg a legendánk mutat be egy olyat, amire a világon senki más nem képes...és azt a csatár balszerencséjére fogni...hát nem tudom. Na mindegy.
Jelenleg,tenyleg nem jobb Lopez,szerintem csak egy kicsivel. De jovo evre Iker siman visszaszerezheti a helyet ha teljesen osszeszedi magat. En orulnek neki ha egy fullos Casillas allna ujra a kapuban. De iden meg maradjon ez a felallas.
Es igen,Lopez nem helyezkedett jol. De egyreszt Gabit nem kellett volna ennyire uresen hagyni,masreszt azert alltak elotte elegen,hogy ne lassa tisztan. Es itt se vegyuk el Gabi erdemeit,mert szep loves volt. Szoval nem csak Lopezt hibaztatnam.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ikeren hány és hány pont ment el a tavalyi bajnokság őszén....
full világtalanul jött ki sok beadásra....
Én nem vélem úgy, hogy ez belepkézés volt, ez egy hatalmas bombagól volt, amit nem hiszem ,hogy sokan fogtak volna. Középen állt a lövéskor vetődött jobbra, nem érte el. vegyük úgy hogy ha hiba is volt, belefért sztem, de ez az utolsó. amúgy meg full nulla volt az egész csapat, sztem nem Lopezen kell ezt számonkérni.
full világtalanul jött ki sok beadásra....
Én nem vélem úgy, hogy ez belepkézés volt, ez egy hatalmas bombagól volt, amit nem hiszem ,hogy sokan fogtak volna. Középen állt a lövéskor vetődött jobbra, nem érte el. vegyük úgy hogy ha hiba is volt, belefért sztem, de ez az utolsó. amúgy meg full nulla volt az egész csapat, sztem nem Lopezen kell ezt számonkérni.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Hát igen. Maradjunk annyiban, hogy a második gól vastagon Lópezé volt. Ha annyira nem látja a labdát, ha az a hosszú felé megy, akkor nem a rövidbe kell beállni annyira, hogy sansza ne legyen odaérni - szinte tálcán kínálta az egész hosszú oldalát a kapunak.(ha megpattant volna, az más tészta lenne, de az ismétlésekből látható, hogy senkihez nem ért a labda).
Kicsit az az érzésem, hogy néhányan még mindig a tavaly tavaszi-nyári Lópezt látják maguk előtt, amikor tényleg nagyot alkotott. Utána szeptembertől ment is nem 1 meg nem 2 embertől a szöveg az Ikert preferálók felé, hogy "nem a múltban kell élni, ahogy most véd az számít". Most pont ugyanez vonatkozik rájuk is...attól még, hogy tavaly tavasszal olyan világklasszis szintet hozott, még meg kellene látni, ha hibázik. Azt meg nem is értem, hogy hogy került elő szerda óta az egy évvel ezelőtti Iker sérülés témája, meg most pláne ez, hogy Lopez belepkézett egyet, és Iker van előszedve azért, hogy szerdán nem is védett, hanem Draxler hasbalőtte., Ez már tényleg nevetséges.
És nem, nem azt írom, hogy Ikert a bajnokságban a kezdőbe, most azonnal 5 perccel ezelőtt. Ancelotti megígérte, hogy bajnokikon Lopez, kupákon Casillas, ez maradjon is így szezon végéig.
Kicsit az az érzésem, hogy néhányan még mindig a tavaly tavaszi-nyári Lópezt látják maguk előtt, amikor tényleg nagyot alkotott. Utána szeptembertől ment is nem 1 meg nem 2 embertől a szöveg az Ikert preferálók felé, hogy "nem a múltban kell élni, ahogy most véd az számít". Most pont ugyanez vonatkozik rájuk is...attól még, hogy tavaly tavasszal olyan világklasszis szintet hozott, még meg kellene látni, ha hibázik. Azt meg nem is értem, hogy hogy került elő szerda óta az egy évvel ezelőtti Iker sérülés témája, meg most pláne ez, hogy Lopez belepkézett egyet, és Iker van előszedve azért, hogy szerdán nem is védett, hanem Draxler hasbalőtte., Ez már tényleg nevetséges.
És nem, nem azt írom, hogy Ikert a bajnokságban a kezdőbe, most azonnal 5 perccel ezelőtt. Ancelotti megígérte, hogy bajnokikon Lopez, kupákon Casillas, ez maradjon is így szezon végéig.