Igen ez a tipikus "legközelebb". Minden elbukott klasszikus után jön a legközelebb sikerülni fog... és mégsem. Minden elbukott szezon után legközelebb bajnokok leszünk... és mégsem. Igen ismerős sajnos és nekem is tele van a plafon ezekkel. Nem mondom, hogy tiltakozok ezek ellen, csak akkor lássam is annak a "legközelebbnek" az eredményét, vagy érzését, hogy nem kell azt mondani, hogy legközelebb majd összejön, majd legközelebb. Utálom a legközelebbeket.Sierra írta:Ne Máté, neee.nmate írta:jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Ezt a szöveg már a könyökömön jön ki (gondolom másnak is), mindig ez van, minden évben ezt mondjuk és sose lesz belőle semmi. Lényegében tényleg 12 éve. Inkább ne álmondjunk ekkorákat, mert abból jó nagy pofáraesés lesz, én meg azt utálom
Értékeld a legutóbbi meccset
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
Ez új keret? Hol?új kerettel
Béla meg Carvajal van fent a pályán, Illaramendi, Isco szigorúan pad, Jesé sérült, a többi kuka. Ennyi erővel a nímandnak titulált Guardiola is új kerettel butítja a népeket, meg Martnio meg Mourinho akár.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ezt Ancelotti is sokszor meglépte, már nem azért...El Unico írta:Ez azért nincs így. Nagyon sokszor cserélt szarul. Kifejezetten emlékszem olyanra,hogy nem álltunk jól,erre levitt egy középpályást és behozott egy védőt...Ha vmit szerettem Joséban az pont az volt h ilyenkor elővette a tökét, lehozta Arbeloát aztán haddszóljon. Általában be is jött.
de hogy Mourinhot visszasírni...
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tipikus. Aki nincs itt az a király, aki itt van az a rossz játékos, edző, takarító, újságos, labdaszedő, stb...Sierra írta:
Mourinhot meg hagyjukkk máááááááár, mindenki elfelejtette miket szenvedtünk vele is? Mert úgy látom igen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
+1Sierra írta:Ne Máté, neee.nmate írta:jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Ezt a szöveg már a könyökömön jön ki (gondolom másnak is), mindig ez van, minden évben ezt mondjuk és sose lesz belőle semmi. Lényegében tényleg 12 éve. Inkább ne álmondjunk ekkorákat, mert abból jó nagy pofáraesés lesz, én meg azt utálom
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Raisen szerintem te meg maradj csendben, ha nem akarod hogy mindenki rajtad nevessen és hogy szarrá oltsanak. Dől belőled a hülyeség.
Mourinhot meg hagyjukkk máááááááár, mindenki elfelejtette miket szenvedtünk vele is? Mert úgy látom igen.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez azért nincs így. Nagyon sokszor cserélt szarul. Kifejezetten emlékszem olyanra,hogy nem álltunk jól,erre levitt egy középpályást és behozott egy védőt...Ha vmit szerettem Joséban az pont az volt h ilyenkor elővette a tökét, lehozta Arbeloát aztán haddszóljon. Általában be is jött.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem azt mondtam, hogy alattomosak! Csak rühellem ezt a hozzáállást! Bár mi is játszottunk így a Barca ellen, az se tetszett!VanillaSky írta:Nem játszottak alattomosan, másrészről kihasználták azt amit tudnak és azt amiben a mi csapatunk rettenetesen foshalmaz, éspedig a betömörülő védelem elleni játék. Lekontráztak és a végén nem fosták le a bokát, beverték míg nálunk max durcás pofákra futotta a saját gólunk meg szintén makk volt, márha a Sevillaé fel van hozva. Megérdemelték, bár mi is képesek lennénk arra, hogy amikor a legjobban kell hozzunk egy meccset!S nem azon, hogy a sevillai görények két kapura lövésből két gólt vertek?
Aki meg unja az idei meccseinket, az átaludta a tavalyi évet...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Háromnegyed éve van együtt a csapat, új kerettel, új felállással, amit Ancelotti kb. januárban talált meg. Azóta rengeteget fejlődtünk, sok még a meló mint mondtam, de ez majd beérik. Én türelmes vagyok.dannen írta:ja, majd jövőre 12 éve ez megy és nem mellesleg még bármi történhet, szóval azért ne ássunk sírt magunknak. még a duplázás is benne van, ki tudja mi lesz még a szezon végéig. nyugodjon le mindenki.nmate írta: jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
FIFA off, reality on.
Ne Máté, neee.nmate írta:jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
1 - Csak kurva szar, hogy ott vagyunk a győzelem kapujában, és elbukunk, mert még nem vagyunk csapatnmate írta: Sok még itt a meló, de szerintem ha türelmes a vezetőség meg szurkolók, + jön egy Pogba, jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Egyedül Balere meg a 91 milliójára vagyok mérges... mert nem mutatott eddig semmit 5-6 hónap alatt. Nekem ne gyertek azzal, hogy előszezon nem volt meg, hol van az már...
2 - Balenek igazából csak a spanyol liga nem jön be, mert a BL-ben szerintem egyáltalán nem rossz. Az más tészta, ott bármi megeshet, de az sajnos eddig tény, hogy a bajnokságban nem valami nagy ász. Jó statja meg minden, de a 90-ből 70 percen keresztül flop.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Marcelo 25 évesen kiégett. Véletlenül sem a sérüléséhez van köze. Nem. Ő kiégett. Inkább már a BL-t is leszarja, nyáron VB, berántják, aztán szögre akasztja a csukát. Majd mondja a sajtótájékoztatón is, hogy kiégett, nem motiválja már a foci. Hanem csak kiégett.Anis írta:Sevilla elleni ha nem is "bajnoki rangadó", de a bajnoki címet nagyon is befolyásoló mérkőzés. És egyelőre az Atletico veretlen a rangadókat tekintve, a Barca oda-vissza verte a Realt. szóval a Real akar bajnok lenni, ha egy nagy meccset sem képes megnyerni??
hehe-nek maximálisan igaza van, hogy a foci fejben dől el! Ezért zseniális edző Mourinho, mert a nulla Interrel is BL-t nyert, és tudjuk, hogy ott sok játékosnál nulla tudás volt, de fejben tökéletesen összeszedettek voltak! Eto'o is védőt játszott, és lehet sorolni tovább.
Marcelo, Xabi mindketten kiégtek, Carvajal és varane fiatalok és tapasztalatlanok még, Bale meg a bajnokságban nagy nulla, bár egy év bizalmam még van felé, de talán a BL-ben villant majd.... Benz nagyon hullámzó, Modric sem lehet mindig jó és így tovább...
tömörülő csapatok ellen továbbra is nagy nulla ez a csapat: Bilbao, Atletico, Sevilla és így tovább....
nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
Az 5-0 meg egy próba volt Mourinhotól a csodabarca ellen, nem jött be, utána oda-visszavertük őket!
Bacca amúgy kevés lesz előre, a Dunaújvárossal nemrégiben bontott szerződést Sitku, ő is levezethetne még itt. Vagy mondjuk reaktiválhatnánk McManamant. Vagy egy jó Gravesennel is beljebb lennénk.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Eldönthettük volna 15 perc alatt, minimum 2 góllal, akár Benzema is egyedül (nem veszem elő a maiért, csak megemlítettem), erre 1/1, utána a kimaradt lehetőségek, a kapufa, Bale is megpróbálta izomból, de szintén semmi, és jött is a félidő.
Jól kezdte a Sevilla az első 3 percet, utána 20-25 percig semmi (nem fogok utánanézni mikor kaptuk a gólt), végig nálunk a labda, beadás 0, kaput eltaláló lövés 0, egy db zseniális mozdulat a másik nagyszerű horváttól, és ismét verve voltunk, még a szerencse sem volt velünk, Diego López alatt gól. 2/2. Végre egy veszélyes lövés CR-től, egyből sikerült eltalálni a kaput, utána pedig szánalom mindenkitől. Morata behozatala szép volt a 90. percben, nehogy mindent feltegyünk a győzelemért, és egyből behozni a gól után, ki tudja, mint a Levante ellen anno (ezelőtti szezonban is).
Nem kell tovább ragozni, nagyjából ennyiből is állhatna egy teljes beszámoló a meccsről, a játékosokról nincs értelme külön írni, itt nem volt a bíró a 12. ember, el kellett dönteni az első 30 percben, a lehetőségünk megvolt rá, köszönjük magunknak.
Hala Madrid, a kupát ha nem húzzuk be, akkor nagyobb lesz a csalódás, mint Mourinho utolsó évében, hiába magabiztosnak érzem a csapatot, ami a BL-t illeti jelenleg...szinte ajándékból jöttek az eredmények a riválisoktól, az első hely, ha ismét kikapunk a Barcától, az lesz az igazi kudarc.
Jól kezdte a Sevilla az első 3 percet, utána 20-25 percig semmi (nem fogok utánanézni mikor kaptuk a gólt), végig nálunk a labda, beadás 0, kaput eltaláló lövés 0, egy db zseniális mozdulat a másik nagyszerű horváttól, és ismét verve voltunk, még a szerencse sem volt velünk, Diego López alatt gól. 2/2. Végre egy veszélyes lövés CR-től, egyből sikerült eltalálni a kaput, utána pedig szánalom mindenkitől. Morata behozatala szép volt a 90. percben, nehogy mindent feltegyünk a győzelemért, és egyből behozni a gól után, ki tudja, mint a Levante ellen anno (ezelőtti szezonban is).
Nem kell tovább ragozni, nagyjából ennyiből is állhatna egy teljes beszámoló a meccsről, a játékosokról nincs értelme külön írni, itt nem volt a bíró a 12. ember, el kellett dönteni az első 30 percben, a lehetőségünk megvolt rá, köszönjük magunknak.
Hala Madrid, a kupát ha nem húzzuk be, akkor nagyobb lesz a csalódás, mint Mourinho utolsó évében, hiába magabiztosnak érzem a csapatot, ami a BL-t illeti jelenleg...szinte ajándékból jöttek az eredmények a riválisoktól, az első hely, ha ismét kikapunk a Barcától, az lesz az igazi kudarc.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
annyira tudtam ki íra ezt az ostobaságotMyStiQ írta:Támogatom! Jöhet még Reyes, Vitolo, Marin, Fazio, Beto és Mbia is.nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
-
Nem játszottak alattomosan, másrészről kihasználták azt amit tudnak és azt amiben a mi csapatunk rettenetesen foshalmaz, éspedig a betömörülő védelem elleni játék. Lekontráztak és a végén nem fosták le a bokát, beverték míg nálunk max durcás pofákra futotta a saját gólunk meg szintén makk volt, márha a Sevillaé fel van hozva. Megérdemelték, bár mi is képesek lennénk arra, hogy amikor a legjobban kell hozzunk egy meccset!S nem azon, hogy a sevillai görények két kapura lövésből két gólt vertek?
Támogatom! Jöhet még Reyes, Vitolo, Marin, Fazio, Beto és Mbia is.nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Itt keményen a játékosok fejével van még a baj, nem Ancelottival. Mondjuk, aki alapjáraton sem kedveli, azzal nincs mit kezdeni.
Sok még itt a meló, de szerintem ha türelmes a vezetőség meg szurkolók, + jön egy Pogba, jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Egyedül Balere meg a 91 milliójára vagyok mérges... mert nem mutatott eddig semmit 5-6 hónap alatt. Nekem ne gyertek azzal, hogy előszezon nem volt meg, hol van az már...
Sok még itt a meló, de szerintem ha türelmes a vezetőség meg szurkolók, + jön egy Pogba, jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Sevilla elleni ha nem is "bajnoki rangadó", de a bajnoki címet nagyon is befolyásoló mérkőzés. És egyelőre az Atletico veretlen a rangadókat tekintve, a Barca oda-vissza verte a Realt. szóval a Real akar bajnok lenni, ha egy nagy meccset sem képes megnyerni??
hehe-nek maximálisan igaza van, hogy a foci fejben dől el! Ezért zseniális edző Mourinho, mert a nulla Interrel is BL-t nyert, és tudjuk, hogy ott sok játékosnál nulla tudás volt, de fejben tökéletesen összeszedettek voltak! Eto'o is védőt játszott, és lehet sorolni tovább.
Marcelo, Xabi mindketten kiégtek, Carvajal és varane fiatalok és tapasztalatlanok még, Bale meg a bajnokságban nagy nulla, bár egy év bizalmam még van felé, de talán a BL-ben villant majd.... Benz nagyon hullámzó, Modric sem lehet mindig jó és így tovább...
tömörülő csapatok ellen továbbra is nagy nulla ez a csapat: Bilbao, Atletico, Sevilla és így tovább....
nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
Az 5-0 meg egy próba volt Mourinhotól a csodabarca ellen, nem jött be, utána oda-visszavertük őket!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Hányszor estünk ki zsinórban a legjobb 16 között? Na ugye...A BL-ben is csak azért bízok mert (feltéve h túlmegyünk a dortmundon) csak nem zúgunk ki zsinórban negyedszer az elődöntőben...
Ja igaz. Az hirtelen elfelejtettem.Géci írta:5-0?
Mindegy, az a lényeg, hogy ezt a meccset meg kellett volna nyerni, akármi történik, ezt a srácot is tudták, mégis balfaszkodtak (megint). Tudom könnyű innen pofázni, meg nyilván nem könnyű a vasárnapi meccs után, de bakker, ez nyomatják évek óta... tudni kéne kezelni, és ma nyerni kellett volna. Így viszont szinte 0-val egyenlő az esélyünk, hogy bajnokok leszünk.
Ez a csapat meg hosszútávra kevés lesz szerintem.
Bale egy borzasztóan egysíkú játékos, a kontráknál hasznos lehet, de egyébként teljesen kiismerhető, sablon játéka van. CéRonaldo ugyanez, de ő legalább rúg pár gólt... bár mostanában már az is nehézkesen megy.
Marcelo agyilag gyökkető lett, nem tudom hogy a sérülései vágták-e ennyire haza, vagy elfelejtett focizni, vagy csak már nem puszipajtások cével, de egyszerűen használhatatlan, teljesen.
Xabi Alonso meg nem opció már ennyi meccsre, sok ez neki, öreg már, lassú, igazából Illarraval kéne cserélgetni vagy nem tudom... De ezt a tempót már nem bírja szerintem.
Carvajal is egyre szarabb, azt sem tudom mi lelte, egyedül Modric, Benzema, Varane meg Di María akivel elégedett vagyok jelenleg.
Sajnos Jesé sérülése óta vannak problémáink. Ennyire hatott volna a csapatra vagy mi?