Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 27., csütörtök 0:44

Jó azért nem kell eretvágni :D Majd a bl-ben meg a kupában vigasztalódunk...Azért dúrva 2 hét alatt mekkorát fordul a világ, várjuk ki a szezon végét, de tény hogy ez fejben ment el, ahogy már évek óta...Valahogy csak elvergődünk már lisszabonig ott meg már bármi lehet. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. március 27., csütörtök 0:43

Így kell 1 vesztes meccsből kettőt csinálni. A clasicon a bíró a hülyeségeivel padlóra vágott minket, elvesztettük a meccset plusz Ramost jogtalanul és Di Maríát jogosan. Így most védelmünk sem volt, Varane gyalázatosan focizott, a támadásoknál meg nem tudtuk pótolni Di Maríát, a gólpasszkirályt. Ennyit tesz a szar sorsolás, most jó lett volna egy fos ellenfél, nem a legjobb formájában levő Sevilla.
Egyébként kicsin múlott, ha a kapufa bemegy, biztos, hogy legalább kettővel verjük őket. De nem ment be. Ez van.

Lopez párti voltam eddig a pillanatig, de most már vissza Casillast a kapuba, a leckét megkapta. Ellenünk mindenki önkívületben véd, bravúrt bravúrra halmoz, Lopez viszont komoly, meccset befolyásoló védést nagyon régóta nem mutatott be. Eddig tartott ki nála a tűz, mehet vissza a kispadra, most gondolkodjon el ott ő is egy kicsit, Casillasnak jót tett.
Marcelo egész idényben mélyen tudása alatt van, el kell kezdeni egy balhátvédet keresni, mert Coentrao nem versenytárs neki még így sem. Alonso öreg, lassú, egyre több labdát szór el. Komolyabb meccseken rendre mattot kap. Erre megint kap 90 percet, az egyébként jól játszó Illarrát meg leviszik. Fasza csere volt ez is. Bale sajnos kb. Bilbao szint, bakajáltuk rendesen, mint Kakát, csak még több pénzt dobtunk ki rá.
Ronaldot dicsérném, hajtott, akart, de a többiek nagy része most köszönte szépen, de inkább nem kívánt focizni. Jó volt még: Illarra, Carvajal, helyenként Pepe. Modric szép lassan visszasüllyedt az átlagba, nem csak most, hanem úgy összességében.

A bajnokság felejtős, Costa meg Messi minden meccset nyer.
A kupadöntőn 1 meccsen bármi megtörténhet, háromesélyes, bár most már szerintem nem mi vagyunk az esélyesebbek, kezd fejben szétesni a csapat.
BL nehéz lesz, mert ott a Bayern. A többiek ellen bármi lehet.

Ami ellenünk szól: elfogy lassan a csapat. Rossz nézni, kik ültek most is a padon többségében. Ezt a Vazquezt vagy kit például még soha nem is hallottam, pedig szőrmentén a Castillát is követem. Lehet, valami szertáros, csak véletlenül odaírták. A kispadon Jesé kiválásával csak egy Isco maradt, akivel a támadásokat erősíteni lehet és ennyi. Van ott még állítólag egy Morata nevű játékos is, de csak azért, hogy ki legyen a létszám. Ha a támadó szekcióban bárki sérül vagy eltiltott lesz, a padra nem marad variációs lehetőség. A pályán sem lesz jobb a helyzet, amíg ilyen Bale féle darabos kölykök fognak 90 perceket kapni. Jesé eltűnése fájóbb lesz, mint most gondolnánk.
Ancelotti meg mehet a búsba. Sosem dicsértem, szerintem nem is fogom. Barca 0 pont, Atleti 1 pont, Bilbao, Sevilla idegenben szintén nem ment, minden komoly meccsen beszartunk. (Az ATMA elleni kupát hagyjuk, mert az azért látszott, hogy Cholo Simeonéék nem vették olyan komolyan, mint a bajnokit meg a BLt). Az a szerencsénk, hogy a BLben ilyen Schalkéket kaptunk eddig, akik Szalaikkal, Huntelaarokkal a spanyol középmezőny szintjét (vagy még azt sem) érik el. Remélem, összeszedjük magunkat, szerintem ezzel a csapattal komoly esély csak a Király Kupára van, feltéve, ha nem adják oda megint Undianonak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 27., csütörtök 0:40

Mondjuk egyszerűbb rinyálni meg edzőt buktatni évről-évre, ez igaz. Csakhogy épp ezért nincs soha jövőre.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 27., csütörtök 0:33

realistahuni írta:kupadöntőre jó lenne vért inni és kevesebbet hibázni, aztán valamennyire megmenteni a szezont.
Az a baj, hogy ilyen nem lesz, mindegyik játékos kis tutyimutyi ilyen szempontból, nem tudnak úgy istenigazából küzdeni szerintem. Csak úgy vannak a pályán, próbálkoznak, de nincs meg bennük a "tűz".

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 27., csütörtök 0:29

Na, csak beigazolódott a sejtésem, hogy a sevilla-sociedad meccsek közül valahol otthagyjuk a pontokat. Ezzel ennyi volt a bajnokság, pedig erre volt a legnagyobb esélyünk. Innentől meg egy újabb 0 kupás szezonra van a legnagyobb esély, BL-ben én már nem is látok reális esélyeket, mert bayernnel nem ússzuk meg a találkát legjobb esetben sem. kupadöntőre jó lenne vért inni és kevesebbet hibázni, aztán valamennyire megmenteni a szezont.

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 27., csütörtök 0:28

Nevetséges, hogy akik Mout emlegetik most, azok küldték el a csába tavaly.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 27., csütörtök 0:28

nmate írta:Itt keményen a játékosok fejével van még a baj, nem Ancelottival. Mondjuk, aki alapjáraton sem kedveli, azzal nincs mit kezdeni.
Sok még itt a meló, de szerintem ha türelmes a vezetőség meg szurkolók, + jön egy Pogba, jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Egyedül Balere meg a 91 milliójára vagyok mérges... mert nem mutatott eddig semmit 5-6 hónap alatt. Nekem ne gyertek azzal, hogy előszezon nem volt meg, hol van az már...
hm... mert Pogba maga a Megváltó? azért ez új. Megváltó Pogbával azért a Juve sem egy világverő csapat.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 27., csütörtök 0:27

Sierra írta:
nmate írta:jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Ne Máté, neee. :D
Ezt a szöveg már a könyökömön jön ki (gondolom másnak is), mindig ez van, minden évben ezt mondjuk és sose lesz belőle semmi. Lényegében tényleg 12 éve. Inkább ne álmondjunk ekkorákat, mert abból jó nagy pofáraesés lesz, én meg azt utálom :D
Igen ez a tipikus "legközelebb". Minden elbukott klasszikus után jön a legközelebb sikerülni fog... és mégsem. Minden elbukott szezon után legközelebb bajnokok leszünk... és mégsem. Igen ismerős sajnos és nekem is tele van a plafon ezekkel. Nem mondom, hogy tiltakozok ezek ellen, csak akkor lássam is annak a "legközelebbnek" az eredményét, vagy érzését, hogy nem kell azt mondani, hogy legközelebb majd összejön, majd legközelebb. Utálom a legközelebbeket. :D :mrgreen:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 27., csütörtök 0:26

új kerettel
Ez új keret? Hol?

Béla meg Carvajal van fent a pályán, Illaramendi, Isco szigorúan pad, Jesé sérült, a többi kuka. Ennyi erővel a nímandnak titulált Guardiola is új kerettel butítja a népeket, meg Martnio meg Mourinho akár.

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 27., csütörtök 0:26

El Unico írta:
Ha vmit szerettem Joséban az pont az volt h ilyenkor elővette a tökét, lehozta Arbeloát aztán haddszóljon. Általában be is jött.
Ez azért nincs így. Nagyon sokszor cserélt szarul. Kifejezetten emlékszem olyanra,hogy nem álltunk jól,erre levitt egy középpályást és behozott egy védőt...
ezt Ancelotti is sokszor meglépte, már nem azért...

de hogy Mourinhot visszasírni...
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 27., csütörtök 0:25

Sierra írta:
Mourinhot meg hagyjukkk máááááááár, mindenki elfelejtette miket szenvedtünk vele is? Mert úgy látom igen.
Tipikus. Aki nincs itt az a király, aki itt van az a rossz :lol: játékos, edző, takarító, újságos, labdaszedő, stb...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 27., csütörtök 0:25

Sierra írta:
Ezt a szöveg már a könyökömön jön ki (gondolom másnak is), mindig ez van, minden évben ezt mondjuk és sose lesz belőle semmi. Lényegében tényleg 12 éve. Inkább ne álmondjunk ekkorákat, mert abból jó nagy pofáraesés lesz, én meg azt utálom :D
+1

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 27., csütörtök 0:24

Raisen szerintem te meg maradj csendben, ha nem akarod hogy mindenki rajtad nevessen és hogy szarrá oltsanak. :D Dől belőled a hülyeség.

Mourinhot meg hagyjukkk máááááááár, mindenki elfelejtette miket szenvedtünk vele is? Mert úgy látom igen.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 27., csütörtök 0:22

Ha vmit szerettem Joséban az pont az volt h ilyenkor elővette a tökét, lehozta Arbeloát aztán haddszóljon. Általában be is jött.
Ez azért nincs így. Nagyon sokszor cserélt szarul. Kifejezetten emlékszem olyanra,hogy nem álltunk jól,erre levitt egy középpályást és behozott egy védőt...
:goat:

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. március 27., csütörtök 0:22

VanillaSky írta:
S nem azon, hogy a sevillai görények két kapura lövésből két gólt vertek?
Nem játszottak alattomosan, másrészről kihasználták azt amit tudnak és azt amiben a mi csapatunk rettenetesen foshalmaz, éspedig a betömörülő védelem elleni játék. Lekontráztak és a végén nem fosták le a bokát, beverték míg nálunk max durcás pofákra futotta a saját gólunk meg szintén makk volt, márha a Sevillaé fel van hozva. Megérdemelték, bár mi is képesek lennénk arra, hogy amikor a legjobban kell hozzunk egy meccset!
Nem azt mondtam, hogy alattomosak! Csak rühellem ezt a hozzáállást! Bár mi is játszottunk így a Barca ellen, az se tetszett!
Aki meg unja az idei meccseinket, az átaludta a tavalyi évet... :)
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 27., csütörtök 0:21

dannen írta:
nmate írta: jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
ja, majd jövőre :lol: 12 éve ez megy :mrgreen: és nem mellesleg még bármi történhet, szóval azért ne ássunk sírt magunknak. még a duplázás is benne van, ki tudja mi lesz még a szezon végéig. nyugodjon le mindenki.
Háromnegyed éve van együtt a csapat, új kerettel, új felállással, amit Ancelotti kb. januárban talált meg. Azóta rengeteget fejlődtünk, sok még a meló mint mondtam, de ez majd beérik. Én türelmes vagyok.

FIFA off, reality on.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 27., csütörtök 0:21

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 27., csütörtök 0:20

nmate írta: Sok még itt a meló, de szerintem ha türelmes a vezetőség meg szurkolók, + jön egy Pogba, jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Egyedül Balere meg a 91 milliójára vagyok mérges... mert nem mutatott eddig semmit 5-6 hónap alatt. Nekem ne gyertek azzal, hogy előszezon nem volt meg, hol van az már...
1 - Csak kurva szar, hogy ott vagyunk a győzelem kapujában, és elbukunk, mert még nem vagyunk csapat :/
2 - Balenek igazából csak a spanyol liga nem jön be, mert a BL-ben szerintem egyáltalán nem rossz. Az más tészta, ott bármi megeshet, de az sajnos eddig tény, hogy a bajnokságban nem valami nagy ász. Jó statja meg minden, de a 90-ből 70 percen keresztül flop.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 27., csütörtök 0:20

Anis írta:Sevilla elleni ha nem is "bajnoki rangadó", de a bajnoki címet nagyon is befolyásoló mérkőzés. És egyelőre az Atletico veretlen a rangadókat tekintve, a Barca oda-vissza verte a Realt. szóval a Real akar bajnok lenni, ha egy nagy meccset sem képes megnyerni??

hehe-nek maximálisan igaza van, hogy a foci fejben dől el! Ezért zseniális edző Mourinho, mert a nulla Interrel is BL-t nyert, és tudjuk, hogy ott sok játékosnál nulla tudás volt, de fejben tökéletesen összeszedettek voltak! Eto'o is védőt játszott, és lehet sorolni tovább.

Marcelo, Xabi mindketten kiégtek, Carvajal és varane fiatalok és tapasztalatlanok még, Bale meg a bajnokságban nagy nulla, bár egy év bizalmam még van felé, de talán a BL-ben villant majd.... Benz nagyon hullámzó, Modric sem lehet mindig jó és így tovább...

tömörülő csapatok ellen továbbra is nagy nulla ez a csapat: Bilbao, Atletico, Sevilla és így tovább....

nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!

Az 5-0 meg egy próba volt Mourinhotól a csodabarca ellen, nem jött be, utána oda-visszavertük őket! B-)
Marcelo 25 évesen kiégett. Véletlenül sem a sérüléséhez van köze. Nem. Ő kiégett. Inkább már a BL-t is leszarja, nyáron VB, berántják, aztán szögre akasztja a csukát. Majd mondja a sajtótájékoztatón is, hogy kiégett, nem motiválja már a foci. Hanem csak kiégett.
Bacca amúgy kevés lesz előre, a Dunaújvárossal nemrégiben bontott szerződést Sitku, ő is levezethetne még itt. Vagy mondjuk reaktiválhatnánk McManamant. Vagy egy jó Gravesennel is beljebb lennénk.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 27., csütörtök 0:19

Eldönthettük volna 15 perc alatt, minimum 2 góllal, akár Benzema is egyedül (nem veszem elő a maiért, csak megemlítettem), erre 1/1, utána a kimaradt lehetőségek, a kapufa, Bale is megpróbálta izomból, de szintén semmi, és jött is a félidő.
Jól kezdte a Sevilla az első 3 percet, utána 20-25 percig semmi (nem fogok utánanézni mikor kaptuk a gólt), végig nálunk a labda, beadás 0, kaput eltaláló lövés 0, egy db zseniális mozdulat a másik nagyszerű horváttól, és ismét verve voltunk, még a szerencse sem volt velünk, Diego López alatt gól. 2/2. Végre egy veszélyes lövés CR-től, egyből sikerült eltalálni a kaput, utána pedig szánalom mindenkitől. Morata behozatala szép volt a 90. percben, nehogy mindent feltegyünk a győzelemért, és egyből behozni a gól után, ki tudja, mint a Levante ellen anno (ezelőtti szezonban is).
Nem kell tovább ragozni, nagyjából ennyiből is állhatna egy teljes beszámoló a meccsről, a játékosokról nincs értelme külön írni, itt nem volt a bíró a 12. ember, el kellett dönteni az első 30 percben, a lehetőségünk megvolt rá, köszönjük magunknak. :argue:

Hala Madrid, a kupát ha nem húzzuk be, akkor nagyobb lesz a csalódás, mint Mourinho utolsó évében, hiába magabiztosnak érzem a csapatot, ami a BL-t illeti jelenleg...szinte ajándékból jöttek az eredmények a riválisoktól, az első hely, ha ismét kikapunk a Barcától, az lesz az igazi kudarc. :(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: