Bajnokok Ligája
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Itt is csak azt tudom mondani, hogy ha fejben összerázódnak 1 hét alatt, akkor a Dortmund nem lehet akadály ennek a csapatnak. Ha nem, akkor pápá BL.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem véletlenül nyilatkozta náluk szinte mindenki, hogy örülnek nekünk...tudják, hogy félvállról fogjuk őket venni...Klopp pedig piszok jó motivátor.ikarus93 írta: A Dortmundot eddig se kellett volna leírni, azért mégis csak egy tavalyi BL döntős ellen játszunk, kicsit meggyengültek, de fogadni mernék rá, hogy ellenünk menni fognak mint a mérgezett egér.
- ikarus93
hunmadridista írta:Ezek után én már a Dortmundot sem írnám le...VanillaSky írta:2014.03.27 - csakabéell.
A Dortmundot eddig se kellett volna leírni, azért mégis csak egy tavalyi BL döntős ellen játszunk, kicsit meggyengültek, de fogadni mernék rá, hogy ellenünk menni fognak mint a mérgezett egér.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- hunmadridista
Ezek után én már a Dortmundot sem írnám le...VanillaSky írta:2014.03.27 - csakabéell.
-
2014.03.27 - csakabéell.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na ide még nem is írtam a sorsolás óta, nagyon örültem a Dortmundnak, amúgy is rájuk nyomtam a szavazáson, meg hát nagyon nagy csoda kéne ahhoz ,hogy még egyszer így meglepjenek minket, tavaly is csak magunknak köszönhettük a kiesést,persze le a kalappal előttük,nagyon jók voltak de azért a visszavágón kijöttek az erőviszonyok amiután letépték rólunk a nagy mellényt Dortmundban, csak már késő volt...
Viszont aminek nagyon örültem ,hogy elkerültük a Chelseat MÉG...Mert az elődöntőben ők fognak várni amennyiben a PSG nem okoz meglepetést(és mi sem)...Valahogy mindig észre lehet venni ezekben a "sorsolásokban" a logikát, a 4 nagy vad elkerűlte egymást (Bayern-Real-Chelsea-Barca), ha nem hibáznak jöhetnek a Chelsea-Real és a Bayern-Barca elődöntők, amiknek a pikantériáját ugye nem kell magyarázni.Meg hát abban is látok némi logikát ,hogy a leggyengébb láncsszemet(ManU) odavetették a legerősebbnek (Papíron) biztos ami biztos.
Persze ez mind a képzeletem szüleménye,meg ezek csak sorsolások a pályán az emberi tényezők bőven keresztbe tehetnek mindennek...
A Dortmundot kellő óvatossággal de közben magabiztosan várom, erősek de kétlem ,hogy nagy gondot okozhatnának nekünk az eddig látottak alapján, meg lesz a revans.
Viszont aminek nagyon örültem ,hogy elkerültük a Chelseat MÉG...Mert az elődöntőben ők fognak várni amennyiben a PSG nem okoz meglepetést(és mi sem)...Valahogy mindig észre lehet venni ezekben a "sorsolásokban" a logikát, a 4 nagy vad elkerűlte egymást (Bayern-Real-Chelsea-Barca), ha nem hibáznak jöhetnek a Chelsea-Real és a Bayern-Barca elődöntők, amiknek a pikantériáját ugye nem kell magyarázni.Meg hát abban is látok némi logikát ,hogy a leggyengébb láncsszemet(ManU) odavetették a legerősebbnek (Papíron) biztos ami biztos.
Persze ez mind a képzeletem szüleménye,meg ezek csak sorsolások a pályán az emberi tényezők bőven keresztbe tehetnek mindennek...
A Dortmundot kellő óvatossággal de közben magabiztosan várom, erősek de kétlem ,hogy nagy gondot okozhatnának nekünk az eddig látottak alapján, meg lesz a revans.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az erősorrendem:
BM (egységes,jól felépitett,határozott,önbizalommal teli csapat)
RM (Megtalált hatékony szerkezet,minőségi keret)
Chelsea(JM)
FCB ( Messi)
PSG (Ibra)
AM ( rendkivül jól felépitett védekező hatékonyság és gyors támadásépités,átlag feletti akarat)
BVB (egység)
MU (Rooney munkája,bizonyitási kényszer)
Ez persze semmit sem jelent. Bárki nyerhet.
BM (egységes,jól felépitett,határozott,önbizalommal teli csapat)
RM (Megtalált hatékony szerkezet,minőségi keret)
Chelsea(JM)
FCB ( Messi)
PSG (Ibra)
AM ( rendkivül jól felépitett védekező hatékonyság és gyors támadásépités,átlag feletti akarat)
BVB (egység)
MU (Rooney munkája,bizonyitási kényszer)
Ez persze semmit sem jelent. Bárki nyerhet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
teljesen jól alakult a sorsolás.
jók a párosítások, mi esélyesebbek vagyunk, jelenleg, ez egyértelmű.
A baj csak az, hogy idegenben lesz a visszavágó.
Nyerni kell,
de előtte húzzuk be az ElClassicót
jók a párosítások, mi esélyesebbek vagyunk, jelenleg, ez egyértelmű.
A baj csak az, hogy idegenben lesz a visszavágó.
Nyerni kell,
de előtte húzzuk be az ElClassicót
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A tavalyi zakót sem annak köszönhettük, hogy gyengébb volt a Real, de jelenleg annyira gyenge a Dortmund, hogy a bajnokságban is egy pontal mennek a Schalke előtt. Tavaly meg amikor kaptuk őket a csoportban bajnok csapat voltak, majd jött az a szép elődöntő első meccs.ikarus93 írta:Ha azokat a lyukakat betömnék/felépülnének a sérültek akkor most ez lenne az egyik legnagyobb rangadó a BL.ziro4vr írta: Még csak nehéz se lesz szerintem..túl sok a lyuk a hajójukon, a kapitányuk korrekt, de volt már dolgunk vele, meg hasonlókkal is. Ha kellően koncentrált lesz a csapat, csúnya vége lesz.
Nemnem, ezt szerette volna (no offense )ziro4vr írta:megint elrontottad, itt a jó videó amit akartál
http://www.youtube.com/watch?v=byAzDwi_dq0
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem illik.
- ikarus93
Ha azokat a lyukakat betömnék/felépülnének a sérültek akkor most ez lenne az egyik legnagyobb rangadó a BL.ziro4vr írta: Még csak nehéz se lesz szerintem..túl sok a lyuk a hajójukon, a kapitányuk korrekt, de volt már dolgunk vele, meg hasonlókkal is. Ha kellően koncentrált lesz a csapat, csúnya vége lesz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Még csak nehéz se lesz szerintem..túl sok a lyuk a hajójukon, a kapitányuk korrekt, de volt már dolgunk vele, meg hasonlókkal is. Ha kellően koncentrált lesz a csapat, csúnya vége lesz.hunmadridista írta: Szerintem ha nehezen is, de tovább megyünk
Nem illik.
- hunmadridista
Na, a sorsolásról: igazából én a Dorzmundot, meg az MU-t szerettem volna kapni...szerencsére sikerült az egyikük...szerintem sok gólos meccsek lesznek, igazi adok-kapok...csak szerintem idén mi jövünk ki belőle jobban, igaz jobb lett volna idegenben kezdeni, de így talán nem esünk bele abba a hibába mint tavaly idegenben...szóval hazai pályán kötelező lesz a győzelem, mert a Signal Iduna Parkban tuti nekünk fognak rontani, ezért illik nem lebecsülni őket!
Szerintem ha nehezen is, de tovább megyünk
Szerintem ha nehezen is, de tovább megyünk
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ja, ez mondjuk igaz, tényleg visszavetheti őket a dolog. Amúgy szerintem örülhetnek, hogy egyáltalán idáig eljutottak, olyan gyenge csapatuk van, hogy az elképesztő.longhair írta:Persze, de így még az a minimális reménysugár is elúszott az angoloknak. A triplájával továbblövi csapatát a nyolc közé, erre másnap azzal szembesülnek, hogy nem lesz bevethető. Lélektanilag nagyon visszavetheti őket ez annak ellenére, hogy 2 gólós hátrányt fordítottak meg. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet még annyit sem kell magukból kiadni a bajoroknak mint alapjáraton kellett volna.
Úgyhogy igen, elég sima lesz sajnos.
Egyébként üdv a fórumon.
Persze, de így még az a minimális reménysugár is elúszott az angoloknak. A triplájával továbblövi csapatát a nyolc közé, erre másnap azzal szembesülnek, hogy nem lesz bevethető. Lélektanilag nagyon visszavetheti őket ez annak ellenére, hogy 2 gólós hátrányt fordítottak meg. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet még annyit sem kell magukból kiadni a bajoroknak mint alapjáraton kellett volna.Nagy érvágás a Unitednek, de szerintem RvP-vel is laza Bayern-továbbjutás lett volna.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem mintha Van Persien múlna az a párharc Kérdés meg lesznek-e alázva az Old Traffordon, vagy csak Münchenben lesz nagyra szabva a zakó.
Szegény MU nagyon gyenge, Olympiacos ellen sem voltak sokkal jobbak
Szegény MU nagyon gyenge, Olympiacos ellen sem voltak sokkal jobbak
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nagy érvágás a Unitednek, de szerintem RvP-vel is laza Bayern-továbbjutás lett volna.longhair írta:Van Persie 4-6 hétre kidőlt térdszalaghúzódás miatt. Nagyon sima lesz ez így a Bayern-nek. MU-nek maradt egy szem Rooney.
Na mindegy, azt teljesen esélytelennek gondolom, hogy a United ki tudja ejteni a bajorokat, de talán megizzasztják majd őket... Mondjuk mindegy, mert a bajnokságot innentől már C csapattal is végignyomhatják, és mehet a pihentetés a BL-re.
After Barcelona (vs Milan last season), Man Utd are only the 2nd team to lose a Champions League 1st leg 2-0 & progress.
Van Persie 4-6 hétre kidőlt térdszalaghúzódás miatt. Nagyon sima lesz ez így a Bayern-nek. MU-nek maradt egy szem Rooney.