OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. március 27., csütörtök 8:55

Amúgy a legjobb kombó, a frissen facsart citromlé + méz + pálesz, húzóra. És nem kis adag. 1 nap és jól is vagy! :mrgreen:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. március 27., csütörtök 8:44

Meghűlésre és bármilyen nem komoly betegségre a legjobb kombó a pálinka+ fokhagyma.. :)
Otthon maradni, megenni 2 fej fokhagymát,meginni 2-3 deci házit és jobban is lesz az ember :rock:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. március 26., szerda 20:43

pheco írta:Kb egy hónapja meg voltam fázva, folyt is az orrom vagy 2 hétig. Mostanság jól lettem, erre most pár napja megint folyik az orrom. Létezik, hogy ez is megfázás vagy inkább húzzak el egy allergia vizsgálatra? :mrgreen:
Megfázás előtt nem volt bedugulva az orrod? Csak mert ha horkolsz is és orrhangon beszélsz, meg még az orrod is folyik, akkor érdemes elmenni a gégészetre, mert könnyen lehet orrpolip vagy orrsövény-ferdülés.

Dolgoztam 1 évig gégeműtőben, ezekben eléggé otthon vagyok :D

De természetesen lehet csak sima allergia is.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 26., szerda 20:35

biztos, hogy pálinka meg unicum a gyógyszer, felejtsd el a gyóccertárat a picsába.
Kép
Kép
Kép

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2014. március 26., szerda 20:32

coldrex, neocián, meg miatököm. esténként fél deci szilvapálinka két csipet borssal, húzóra, két-három alkalommal, aztán szevasz. B-)
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. március 26., szerda 18:29

Coldrex kell ide pupákok ...meg fél liter mézes pálesz :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. március 26., szerda 18:25

'shutterisland írta:én sem vagyok egyébként gyógyszer párti, de a neo citran adja.
Én már öt napja iszom basszameg, már hányingerem van tőle. Semmi hatás. Másfél hete minden bajom van, persze az asszonypajtitól kaptam el. MAGASLABDAGYERÜNKCSABI! :mrgreen:

Most toltam pont egy jó kamillateás inhalálást. 20 percig taknyomkönnyemnyálam egybefolyt, de jobban vagyok.
:mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 26., szerda 18:21

én sem vagyok egyébként gyógyszer párti, de a neo citran adja.
ha vigyáz az ember magára, velem ellentétben, 2 nap alatt rendbe rakja...és még relatíve finom is. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 26., szerda 18:17

mézes tea vagy kamilla tea, a legjobb, jó forrón :) Nekem mindig használ. Gyógyszert meg nem szabad szedni, és meg is vagyunk B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 26., szerda 18:15

én nagyjából szenteste óta beteges vagyok.
amikor már egy kicsit jobban érzem magam, mindig megyek valahova, focizni, csajozni, bulizni, tökmindegy, és mindig ráfázok. :lol:
egyébként ez az idő is szopatós megint, egyik nap esik az eső, másnap meg süt a nap, ilyenkor a legkönnyebb megfázni, én is elhittem már párszor, hogy itt a tavasz meg a nyár.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 26., szerda 18:11

Pheco, en egy hete voltam megfazva. Ma megint az agyat nyomom....faszkivan -_-

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2014. március 26., szerda 14:22

Kicsit megtörve az allergia és az RMCF témát. :D

Aki tervezi, hogy idén még menni akar Madridba meccset nézni, és nem akar fáradozni a jegyrendeléssel, annak szívesen odadom a bérletemet, ami a 704-es szektorba szól, a Veteranos nevű szurkolói tagok mellé.

Az ár a konkrét meccstől függ, lecsippantod a bérletet és már bent is vagy.

Jó BL-re, Ligára és a kupára. A hangulat garantált! :)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 26., szerda 14:15

Nos. Jelenleg ott tart az "Ismerd meg a fórumozókat!" rovat, hogy a szavazáson győztes R.M.C.F elvállalta a felkérést.

Ennek kapcsán - mivel ez tényleg a fórumozókról és fórumozóknak szól - lehetőség nyílik arra, hogy normális hangnemben megírt, értelmes kérdéseket feltehettek Ti is az aktuális alanynak, így most R.M.C.F-nek. Nincs más dolgotok, minthogy privát üzenet formájában elküldjétek a kérdéseteket nekem, én pedig továbbítom az alanynak. Értelemszerűen ha túl sok kérdés érkezik, akkor kénytelen vagyok szelektálni közülük. Azt még nem tudom, hogy a továbbított kérdések felé odaírjam-e a kérdező kilétét vagy sem. :) Kőbe vésett határideje nincs a kérdések elküldésének, de úgy vélem, hogy vasárnap estig elegendő idő van arra, hogy aki komolyan gondolja, az kitaláljon valamit...

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 26., szerda 13:38

szerintem menj el allergia vizsgálatra, gyorsan megvan, nem fáj és azért hasznos tud lenni. de simán létezik, hogy egyszerűen megvagy fázva ismét. én sajnos szombat óta influenzával küzdök :vivo:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 26., szerda 13:29

Kb egy hónapja meg voltam fázva, folyt is az orrom vagy 2 hétig. Mostanság jól lettem, erre most pár napja megint folyik az orrom. Létezik, hogy ez is megfázás vagy inkább húzzak el egy allergia vizsgálatra? :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 26., szerda 1:25

fringsquad írta:
7 éve vagyok együtt párommal, de kifigyeltem ,hogy az öreg pont 2009 körül lett barca szurkoló
a bátyjával nem sok gond van mert csendes típus, viszont ő focit se nézett 2009 előtt aztán hirtelen a sportág szerelmese lett... :D
ezekkel meg szerintem semmi próbléma nincs... én akkor mondanám divatdrukkeroknak, amennyiben most jönne egy olyan 3-4 év amikor a barcának max 2 kisebb kupa leesik és, ne adj Isten, a bayern szarrá ver mindenkit akkor már vmi nagy bayernesek lesznek.

ha már ebből indulunk ki akkor én is divatmajom vagyok alonso és nadal miatt :ike:

igaz pont akkor lettem realos mikor a legnagyobb szopó időszak volt, úgyhogy ezzel mindent jová tettem :mrgreen:

Az lemaradt ,hogy az öreg tavaly óta Bayern drukker is(+Fradi :D ) ,hiszen Guardiola egy zseni...Van ezekkel baj bőven vakok fogalmatlanok, de csak a foci témában az ,hogy nem értesz a focihoz nem jelenti azt ,hogy rossz ember vagy vagy másban sem értetek egyet ez tény.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 26., szerda 0:58

de a saját környezetünkből (ami párszáz fő) vagy a két fórumból nem sok mindent lehet levonni a komplett magyar madridizmusra és barcelona szurkolókra vetítve.
ez csak max párszáz főt foglal magába általában, 10 százaléka sincs a két klub honi szurkolóinak, sőt.
a facebook már picit tágabb, de szerintem még az sem releváns.

előbb írtam, hogy az én közvetlen ismeretségi körömben például a mu drukkerek a kimagaslóan idegesítőek és gyökerek, és azért itt is olvastam már korábban pár embertől, hogy nála is így van, ettől függetlenül nem lehet globálisan megítélni ezt itthonról.
mondjuk a bayernesekről is olvastam már pár helyen, hogy most akkora arcuk van, mint ide okány, aztán az én bayernes ismerőseimnél az egészséges és érthető önbizalmon kívül semmi különöset vagy extra idegesítőt nem fedeztem fel.

egyébként nekem az egyik legjobb barátom madridista, nem is a legkorrektebb fajtából való, mert akkora ronaldo majmoló, hogy azon túl nem lát, aztán mégse volt sok konfliktusunk, elpoénkodjuk a dolgokat.
amikor kiestünk a bayern ellen, engem egy üveg 7up várt az öltözőben a helyemen, mikor lewa rúgott egy négyest, akkor meg kb egy hétig minden v betűt w-vel írtam neki, hogy emlékeztessem a történtekre.
nálunk ezek a dolgok így mennek.

Shutter,
nagyon kevés normális barca drukker van. Lehet hogy nektek barcásoknak ez nem tűnik fel,mert valahol kicsit,félig meddig ti is azokat a véleményeket valljátok.
ez fordítva is igaz azért.
persze most eltekintve tőled mert te nagyon ritkán tévedsz, akkor is véletlenül. :mrgreen:
másrészt meg nyilván a barca és real szurkolók nagy általánosságban ellentmondanak egymásnak a két csapatot érintő témákban, így nyilván alapból idegesítőbb és "hülyébbnek nézett" a másik tábor.
most hova veszekedjek egy róma, honvéd vagy liverpool drukkerrel, mikor és hol idegesítsen fel azzal, hogy mondjuk tájékozatlan, elfogult vagy ilyesmi...

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 25., kedd 22:01

'shutterisland írta:most ezeket leírjátok, de realosból is annyi gyökér van, mint az állat.
az egy dolog, hogy azoknak nem biztos, hogy van szellemi képessége ahhoz, hogy itt fórumozzanak, és ezért csak facebookon vagy a való életben találkozunk velük.
én rengeteget ismerek, aki full elvakult, vagy olyat, aki benzema bénázása idején a már hónapokkal ezelőtt eladott higuaint játszatta volna.
Persze, hogy vannak ugyanilyenek Realosokból is, csak kevesebben. Az én ismeretségi körömben, akikkel naponta, vagy hetente találkozok hát alig van vagy 10 Real Madrid drukker, Barcás meg ennek a háromszorosa vagy még több, és itt is kb. a 75%-a a barcások közül a Barcelona nevét nem tudják helyes leírni. Persze ez erős túlzás, de értitek. Vannak normálisak, nem tagadom, de kevesen. És ez nem személyeskedés vagy bármi, hiszen kinek nem inge nem veszi magára. MU-s szurkoló pedig Hála a Mindenhatónak kevés van körülöttem, velük nem is beszélgetek, viszont olyan van, aki Barcás volt, de miután átment Pep a BM-hez Bayernes lett és azóta is írogatja a hülyeségeket a Facen és szidja a Realosokat.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 25., kedd 21:51

Korábban pedig Kakát követelték állandóan a kezdõbe, még a nem kapcsolódó cikkek alatt is, nem csak a FB-on...
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 21:47

Boky írta:
'shutterisland írta:most ezeket leírjátok, de realosból is annyi gyökér van, mint az állat.
az egy dolog, hogy azoknak nem biztos, hogy van szellemi képessége ahhoz, hogy itt fórumozzanak, és ezért csak facebookon vagy a való életben találkozunk velük.
én rengeteget ismerek, aki full elvakult, vagy olyat, aki benzema bénázása idején a már hónapokkal ezelőtt eladott higuaint játszatta volna.

szerintem azért felesleges általánosítani, mert senki nem agyi szint vagy gyökérségi szint alapján választ kedvenc csapatot.

egyébként meg az én személyes ismerettségi körömben és lakóhelyemen toronymagasan a mu drukkerek a legidegesítőbbek, még most is nagy az arcuk, mikor egész szezonban 5 jó meccsük volt, és azok után is az lesz, ha a bayern őket is hülyére veri.
ja, hát a fb posztok alatt mindig van legalább 5 jóember akiken érződik, hogy a cipőméretük nagyobb az iq-juknál :D

és szerintem is a mu drukkerek a legnagyképűbbek általánosságban, akkora arcuk van/volt, hogy az valami félelmetes.
FB-n több mint fél évig kellet at olvasni, hogy Benzema takarodjon és Morata legyen a csatár... Mi lenne ha Carló ezekre az emberekre hallgatna :shutup: :lol: :lol: :lol:

Vissza: