Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 27., csütörtök 19:26

egyébként érdekes, hogy abban az esetben, ha a 37. fordulót követően még az egymás elleni eredménnyel vagy maximum 2 pont előnnyel előttetek fogunk állni a tabellán, akkor nektek érdeketek, hogy a zárófordulóban az atleticonak még legyen tétje a meccsnek.

szóval most nyilván szurkoltok ellenük mint az állat, de ha most ebben a rohadt kemény bő egy hónapban (bilbao,villarreal,valencia,getafe,barca 2x) szétesnek, akkor a nou campba biztos harmadikként érkezve nem biztos, hogy felszántanák a pályát annak érdekében, hogy egy esetleges pontszerzéssel a real madridot bajnokká avassák.

vagy nem tudom rendesen kifejezni, de lehet értitek, milyen forgatókönyvre célzok.

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. március 27., csütörtök 14:20

Taccsra vágott az igazságtalan, de legalábbis annak tűnő Classico. Megtört a csapat. De ilyen mindenkivel előfordul. Pár hete még a Barca volt ilyen helyzetbe, aztán most meg ők a fő esélyesek. Talán egyedül az Atletico nem volt nagyobb hullámvölgybe, de ilyen sorsolással most ők is bele fognak kerülni.
Tudom,hogy már közeleg a vége, de 1 pontal vagyunk a Barca mögött ,az a feladatunk ,hogy megnyerjünk minden meccset. 8 fordulóban még sok minden megtörténhet.

Nagyon érdekes egyébként, a bajnokság hajrá.

A Barca előnye, a forma, a vérszem, illetve, hogy a saját kezükben a sorsuk, mert ha minden maradna, az uccsó meccsen eldönthetik a bajnokság sorsát.

Az Atletico előnye, hogy vezetnek, kezükben a sorsuk, mi 2meccsre vagyunk tőlük, és ha ki is kapnak egyszer (mondjuk Bilbaoban) akkor még javíthatnak a Barca ellen és megnyerhetik a bajnokságot.

A Real előnye pedig, hogy a Barca és az Atletico még találkoznak a bajnokságban, egymásnak esnek a bl-ben, 1 Barca vereség elég lehet, az Atletico sorsolása pedig kurva nehéz, 2 hiba bennük van.

Durva egyenlet, bármi lehet. Csak talpra kell állni. De ha a bajnokság bukó bl még mindig ott van. Szerintem megnyerhetjük. Hala Madrid!!! :lilasalas:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 27., csütörtök 14:12

nem akarok én nagy megmondóembert játszani, pláne, h nem is láttam a tegnap esti meccsünket a sevilla ellen.

de hétfőn a barca meccs után írtam, h ez lesz a vizsgánk a bajnokságban. ha sevillából elhozzuk a 3 pontot akkor meglesz a bajnoki cím. akkor a játékosok is elhiszik. ha x-elünk v kikapunk akkor kuka. akkor eldobhatjuk a bajnokságot.

kikaptunk és tartom magam a hétfői állításomhoz. ezt a bajnokságot mi már nem fogjuk behúzni. elúszott. én nem is fogom semmire, mert lehet itt bírózni, meg kihagyott helyzetek, meg stb..

fogalmam sincs miért alakul ez a 2 meccs így a srácoktól, de ez van. bele kell törődni. szorgosan gyűjtsük még be a megszerezhető pontokat aztán annyi. bár sztem már nem lesznek motiváltak és az anoetában is ott fogjuk majd hagyni mind a 3 pontot később.

lényegtelen már, ez a 3 és 2 pont hátrány (ami igazából 4 és 3 pont) túl sok. meg lehet itt jönni a sorsolással is. teljesen lényegtelen. ez a barca - atletico páros 1x fog maximum botlani. az atletico az utolsó fordulóban a nou campban (pláne, ha így fognak fordulni arra az utolsó fordulóra 1 pont diffivel, ott a két 11es + piros kombó garantált ). a barca pedig..hát sztem sehol sem fog már botlani. hiába dőlt ki valdes, teljesen mindegy. egyszerűen jobban akarják (ha meg nem akkor jön a bíró). viszont a bl nem lesz meg nekik. max, ha blatter és platini azt akarja.

sőt, még annyit hozzátennék, h hétvégén a rayo ellen is szarban leszünk sztem. minden a hozzáálláson fog múlni és a motiváción. kíváncsi leszek, h mennek majd fel a pályára. de nem szar csapat az a rayo, azok is olyan menekülésbe kezdtek és olyan formában vannak, h lesz baj bőven szombat este..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 27., csütörtök 13:58

nekünk meg igazából csak 1 komoly meccsünk maradt a többit simán hozni kell
korábban erre azt írtam volna, hogy semmit nem jelent, mert mindig váratlanul jönnek a botlások, de idén ez nincs így.

nagyjából mind a két nagy az alapból nehéznek ígérkező meccseken botladozott, lásd osasuna, bilbao, atletico...nekünk valencia, sociedad, nektek villarreal, sevilla...

korábban azért igaz volt a két nagyra, hogy akkor (is) hullajtott pontokat, mikor kevésbé vártuk.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 27., csütörtök 13:44

Tény ,hogy nehéz helyzetbe sodortuk magunkat, de ha tapadunk végig nagyon úgy néz ki ,hogy az utolsó fordulóig marad ez a hármas, botlások is lesznek, így nagyon jól járhatunk az utolsó fordulóval , na meg a bl-ben is egymást fogják gyötörni...8 meccs az rengeteg, elképzelhetetlen ,hogy a barca és az Atletico lehozza botlás nélkül, nekünk meg igazából csak 1 komoly meccsünk maradt a többit simán hozni kell...Viszont fejben rendet kell rakni,hosszú még a szezon, a Barca most jó formát fut de a problémáik egyáltalán nem múltak el,csak most megint belett söpörve az ágy alá, Valdez sérülése meg szerintem végzetes arra a védelemre nézve a bl-ben,Pinto már tegnap is csinált egy nagyon merészet amibe bele is sérült....Nagyon nem kedvelem Valdest, de azért kár ,hogy így kell befejeznie a barcelonai pályafutását, plusz tényleg nagyon jól védett idén...

Izgalmas ez a bajnoki szezon, a szivünknek nem tesz jót de inkább ez mint ,hogy 10 pontal nyerjünk mi vagy a barca...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 27., csütörtök 13:17

'shutterisland írta:
PINTONAK IS 6 HETET KI KELL HAGYNIA.
ezt hol olvastad ? mert ha igaz lenne, akkor gatya a szezon.
Szerintem ez nem igaz...én legalábbis nem hallottam ezt sehol.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 27., csütörtök 12:54

PINTONAK IS 6 HETET KI KELL HAGYNIA.
ezt hol olvastad ? mert ha igaz lenne, akkor gatya a szezon.

Erik3991
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Erik3991 » 2014. március 27., csütörtök 12:25

AZOKNAK AKIK MÁR TEMETIK A REAL MADRIDOT A BAJNOKSÁGBAN, JELENTENÉM: HOGY BARCELONÁBAN VICTOR VALDES 6 HÓNAPRA LESÉRÜLT, MÍG PINTONAK IS 6 HETET KI KELL HAGYNIA. VAGYIS. MÁJUSIG/MÁJUS KÖZEPÉIG OIER A BARCELONA 3. SZÁMÚ KAPUSA VÉD MAJD AZ ÖSSZES MECCSEN. KÖSZÖNÖM SZÉPEN A FIGYELMET, TOVÁBBI KELLEMES FÓRUMOZÁST KÍVÁNOK MINDENKINEK. CAPS LOCK ki. :)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 27., csütörtök 10:59

Szerintem van még esélyetek bőven a bajnoki címre. A hátralévő meccseitek elméletben viszonylag simán hozhatóak, míg nekünk még szembe kell nézni a Bilbao-Villarreal-AtMa hármassal is, a hétvégi katalán derbi után. Közben még jön a BL is, az Atlético elleni két mérkőzés valószínűleg jó sokat ki fog venni a srácokból, és akkor a kupadöntőről még nem is esett szó... Summa summarum, tényleg bármi lehet még, lesznek meglepetések szép számmal szerintem.

Mi ugyan összekaptuk magunkat az utóbbi pár meccsre, de kérdéses, hogy meddig tart ez a jó sorozat, illetve hogy Valdés sérülése mennyire fogja visszavetni a csapatot. Mert Pintót imádom, a legnagyobb kedvenceim közé tartozik, de baromi nehéz lesz Valdést pótolnia.

Nektek pedig szvsz elsősorban fejben kell fejlődnötök, tegnap este nem igazán láttam a motivációt, az akarást a Realban.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 27., csütörtök 10:01

Bilbaoban érzem az erőt, hogy meglepjék az Atleticot...míg az Espanyolban nem, hogy megtréfálják a Barcelonát. Messi most nagyon elkapta a fonalat, ez elég lehet idegenben nekik.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. március 27., csütörtök 9:37

Pontosan, a Celta elleni meccsükből nem szabad kiindulni. Hétvégén szorítani kell ezerrel a Bilbaónak, de főleg az Espanyolnak.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 27., csütörtök 9:34

Nincs még veszve semmi, még akkor sem, ha 4 rangadón szerzett 1 ponttal nem feltétlenül lenne megérdemelt a bajnoki cím. 8 forduló még hátravan, nem hinném, hogy az AtMa meg a Barca nem fog már botlani az utolsó fordulóig. A Barcelona feltámadásával is várnék még. Ezüsttálcán, masnival átkötve adtunk nekik gólokat. Aztán meg Ramos kiállítása után 30 perc emberelőnyös szituban sem tudtak akciógólt rúgni. Becsapós az a vasárnapi meccs. Lesz itt még meglepi.

Acho
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. március 27., csütörtök 9:32

Most olvastam, hogy Valdesnek elszakadt a keresztszalagja, innentől gondolom Pinto fog védeni náluk. Szóval ők is fogynak, ki tudja, milyen hatással lesz ez az amúgy sem túl acélos védekezésükre...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

Acho
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. március 27., csütörtök 9:04

Nem láttam a tegnapi meccset (utólag nem is bánom), de azt gondolom, még semmi nincs veszve. Szombaton valamelyik vetélytársunkat szinte biztos, hogy megközelítjük, vagy leelőzzük. Ráadásul 8 forduló, közel a bajnokság negyede hátra van még. A tegnapiról nem tudok nyilatkozni, de vasárnap bár nem játszottunk tökéletesen, simán benne volt a győzelem a meccsben, de az x mindenképp, csak hát tornádóval szemben nehéz vizelni...
Össze kell szednie magát a csapatnak, ez biztos, de azt gondolom, hogy a Rayo és a Dortmund pont jó önbizalom növelőnek (előbbi nem lehet tétel, utóbbit pedig, bár idén nincsenek nagy formában, csak jó érzés lenne megverni, kitömni esetleg, visszavágva a tavalyiért). All in all, szerintem nincs veszve semmi, de azt gondolom, hogy csapat szinten és egyénileg is néhány játékosnak össze kell kapnia magát.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 27., csütörtök 7:37

ateeemadrid írta:
Géci írta:Ùgy nyilatkoztok mintha nem lett volna olyan az idők során, hogy a bajnokság végén hùzta be a Real a bajnokságot...
hát ezaz, most a bajnokság végén buktuk el.
Addig még van 8 meccs, de kinek, hogy... AtMa-nak különösen nehéz lesz, de a barca is nyomja az espanyol, villareal, bilbao, atma ellen. De itt a vég!!!!

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 27., csütörtök 7:30

Géci írta:Ùgy nyilatkoztok mintha nem lett volna olyan az idők során, hogy a bajnokság végén hùzta be a Real a bajnokságot...
hát ezaz, most a bajnokság végén buktuk el.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 27., csütörtök 7:19

Ùgy nyilatkoztok mintha nem lett volna olyan az idők során, hogy a bajnokság végén hùzta be a Real a bajnokságot...

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 27., csütörtök 1:21

Meg a Barca is bukik 1 szer ez tuti..az atletico meg 2 szer is most megint mar sokan temetik a csapatot mert kikapott egy olyan meccsen amin koze nem volt a Sevillanak 85percig bekkeltek ..erre rendezkedtek be ..bejott nekik
.ugy birom az ilyet-:))) mulkor meg a Barcelona oldalon olvasgattam hogy tuti nem leszunk bajnokok..takarodj Tata ..lam lam most meg a barca innen mar nem bukhatja el a legjobb csapat..ez mind mind arra utal hogy eszmeletlen sok focihoz nem sokat erto divat szurkoloi van odaat ..elnezest a normalis barca szurkoloktol de naluk van a legtobb!! Ez a csata meg kozel sem dolt el most atkerult a nyomas az Atletico meg a Barcara ..meg ez egy kegyetlen idegi csata lesz!!! Aki sportolt tudja minden aron gyozni kell!! Ez megbenitja a labakat!! Ugyanannyi eselye van igy is a Realnak mint a masik 2 nek..szoval meg nem hinnem hogy pezsgot kene bontani mert a real kikapott le van maradva kemeny 2-3pontal picit lekerult roluk a nyomas ami meg jol is johet a vegen.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 27., csütörtök 1:14

h3x0r írta:Ki nyeri az idei spanyol bajnokságot?
(A szavazás 16 márc. 2014, 10:16-kor befejeződött.)
Atletico - 4
Barca - 12
Real - 120

Kivancsi lennek az utobbi ket meccs eredmenyeit nezve ezek a szamok mennyiben valtoztak. :-(
Mentsük el a végeredményt, jön a véghajrá, nézzük az újat...Tudom, nagyot fordult a világ más bajnokságokban is a hasonló szavazásokat nézve, de itt pár nap leforgása alatt. :/
Mindig optimista voltam, de ha ebből a gödörből összejön a bajnokság, akkor minden tiszteletem a takarító lábnyomáig. Pedig milyen jó ízűen hallgattam volna, hogy mindkét rivális ellen rosszabb volt az egymás elleni, nem érdemeltük meg, bronzot nekünk... :shutup:
Prométheusz írta:
Bullet T írta:Nem tudom,hogy vagytok vele, de en nem tudnam megemeszteni ha az Atletico lenne a bajnok... Barcat is utalom rendesen, de akkor mar inkabb megint ok legyenek...legalabb Madrid urai maradjunk....
bárki, csak ne a katalánok..
:agree:
'shutterisland írta:a kiesés elől menekülő getaféhoz
Korábban már írtam bővebben az idei teljesítményükről, talán október végén győztek utoljára, ha nincs a sikeresnek mondható bajnoki rajt, akkor már elkönyveltük volna a búcsút. Menet közben becsúszott néhány döntetlen a középcsapatok ellen, hatalmas szenzáció lenne egy pontrablás, vagy egy győzelem az esetükben. Ha ma győznek a Villarreal ellen, akkor ismét kiszámolom a szériájukat, én nem bízom bennük.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 27., csütörtök 1:10

h3x0r írta:Ki nyeri az idei spanyol bajnokságot?
(A szavazás 16 márc. 2014, 10:16-kor befejeződött.)
Atletico - 4
Barca - 12
Real - 120

Kivancsi lennek az utobbi ket meccs eredmenyeit nezve ezek a szamok mennyiben valtoztak. :-(
szombaton még 7 pontos előny volt a téma... meg lehet nézni csütörtökön kicsit éjfél után hol tartunk.... :coffee:
komédia.... fejekben hatalmas nagy a gáz a játékosoknál...

Vissza: