OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
nekem jó, le vagy tiltva'shutterisland írta:nekem nem ad be semmit, csak az üres mezőket.wZoLee7 írta:2048 játék madrid edition
http://games.usvsth3m.com/2048/madridom-edition-4/
vagy ez csak madridistáknak működik ?
benzema epic kép
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem nem ad be semmit, csak az üres mezőket.wZoLee7 írta:2048 játék madrid edition
vagy ez csak madridistáknak működik ?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
2048 játék madrid edition
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó hát mondjuk még egy dolgot kihagytunk. az orvost. ilyenkor azért el kéne már menni.Harmadik napja, hogy az ágyat nyomom Láz, fejfájás jellemző. Ma úgy izzadtam, hogy minden ruhám csuromvíz volt. Remélem meggyógyulok vasárnapig.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
helóka, lenne egy kérdésem, aztán legfeljebb senki se tud segíteni. az a helyzet, hogy elkezdtem a netes kresz-tanfolyamot A kategóriára a héten, és az egész tanfolyam indul 7-én (melyben benne van a kresz is persze). namármost én jelentkezhetek ebbe a turnusba? ugye ott is nyomják a kreszt, én pedig befejezni addig nem fogom, mert kevés időm van sajnos rá, értelemszerűen nem kell kifizetni a kresz-részt, viszont így is beférhetek-e.
elmondom, hogy kinek a véleményére vagyok kíváncsi először azoknak, akik neten csinálták meg a kreszt; másodszor A jogsival rendelkezők; harmadszor mindenki, aki érdemben tud segíteni. fel fogom hívni a sulit nyilván, de hátha van vkinek tapasztalata ezügyben. köszike!
elmondom, hogy kinek a véleményére vagyok kíváncsi először azoknak, akik neten csinálták meg a kreszt; másodszor A jogsival rendelkezők; harmadszor mindenki, aki érdemben tud segíteni. fel fogom hívni a sulit nyilván, de hátha van vkinek tapasztalata ezügyben. köszike!
- ziro4vr
hát az alap szerintem..mint az ananász fogyasztása "bizonyos" napokonpátkán írta:Betegség idején is vitamin megadózisban!! Meglep, hogy senki sem említette.
Nem illik.
én mondom, próbáltam. lehet, hogy leszarod, de attól még nem hagyod abba a köhögést meg a taknyolást.realistahuni írta: Szerintem tipikusan "még mindig beteg vagy, de már leszarod" hatást kelt, semmi több.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- 'shutterisland
hát mesélte, hogy tévedésből ki lett vágva véglegessel (valakivel egyezett az ip-je, és ugye duplareg), aztán meg lett dumálva, de azóta sem tud belépni.
aggódik.
aggódik.
- 'shutterisland
remyvel mi történt ?
- ziro4vr
azt hittem perverzebb vége lesz a hozzászólásnaktorjack írta:A pálinkás dologhoz még érdemes hozzátenni, hogy úgy az igazi, ha az ember az esti pálinkázás mellett beöltözik.
nekem egyébként a mézes citromos tea mindig segít, bár amúgy is ritkán fázok meg. nem kell annyi kivágott pólót hordani
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A pálinkás dologhoz még érdemes hozzátenni, hogy úgy az igazi, ha az ember az esti pálinkázás mellett beöltözik. Pulóver, vastag paplan, aztán lehet éjszaka izzadni becsülettel. Reggel meg gyorsba zuhany,mosás, szellőztetés
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Paracetamol és Nurofen segít nekem általában. Szerencsére két éve kutyabajom nincs, akkor rózsahimlős voltam, azután viszont semmi.
Ez a pálinkás dolog meg érdekes, soha nem hittem benne, viszont egyszer ki fogom próbálni, mert sokan ódákat zengenek róla. Szerintem tipikusan "még mindig beteg vagy, de már leszarod" hatást kelt, semmi több.
Ez a pálinkás dolog meg érdekes, soha nem hittem benne, viszont egyszer ki fogom próbálni, mert sokan ódákat zengenek róla. Szerintem tipikusan "még mindig beteg vagy, de már leszarod" hatást kelt, semmi több.
egy kis segítséget szeretnék kérni!
egy kisvállalatról lenne szó (kitalált) pl.: egy épület mely egy földszintből és 2 emeletből áll. a feladat hálózattervezés 1 router + 3 switch. (mivel minden szinten vannak irodák, tele szgépekkel) az lenne a kérdésem, h tud-e valaki ajánlani (esetleg tapasztalat, saját munkahelyen, ismerőstől, stb..), h milyen routert és milyen switchet használjak? 100Mbit/s-os átviteli sebesség elérhető legyen.
ciscos routerek is jók.
egy kisvállalatról lenne szó (kitalált) pl.: egy épület mely egy földszintből és 2 emeletből áll. a feladat hálózattervezés 1 router + 3 switch. (mivel minden szinten vannak irodák, tele szgépekkel) az lenne a kérdésem, h tud-e valaki ajánlani (esetleg tapasztalat, saját munkahelyen, ismerőstől, stb..), h milyen routert és milyen switchet használjak? 100Mbit/s-os átviteli sebesség elérhető legyen.
ciscos routerek is jók.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ezek a fos forro italok sose segitettek nekem sem, es dragak is. Felesleges penzkidobas. Amugy fokhagyma, hagyma, mez, gyomber, 50 feletti hazi, citromle vizzel es PIHENES. Szedhetsz akarmit ha nem fekszed ki a nyavajadat.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
detto, már jó másfél hete elkezdtem megfázni, aztán mászkáltam, mondom leszarom, aztán szombat óta kidőltem, mint a ló. azóta iszom napi 4 félliteres tűzforró mézes, frissen facsart citromos teát, már a tökömön folyik vissza, és még mindig semmi javulás, de lassan okádok tőleÉn már öt napja iszom basszameg, már hányingerem van tőle. Semmi hatás.