Meggyőződésem, hogy ha Juve a legjobb 8 között lenne akkor jelenleg méltó ellenfele lenne bármelyik csapatnak. Ők elcseszték a csoportmeccseiket, mert nem hajtottak eléggé, pedig abban a csapatban több volt.wZoLee7 írta:Senkit sem akarok megbántani, de az ott egy olasz liga...valahogy minden téren kevesebb kell ott egy játékostól...egy komolyabb bajnokságban szerintem a szellemi terhelést sem bírná még, vagy inkább egy komolyabb csapatban. A Juve jó, de nemzetközi szinten egy Galata elintézte őket. Xabi lassan kiesik kp-ról, és akkor egyedül Modric marad ott aki fejben is ott tud maradni végig. DM-et ismerjük, Illarra és Isco meg még túl fiatal. Ez lenne Pogbával is. Ezért preferálom inkább Gündogant (egészségesen) és Vidalt
Én valamiért Kroost jobban preferálnám, de hozzáteszem, hogy Pogba nekem nagyon szimpatikus játékos csak hirtelen nem tudom hova tenni. Ára is az egeket veri, de valamiért az az érzésem, hogy nagyon jó lenne, de nekem Kroos kicsit letisztultabb játékos. Mind a 2 játékosban van valami ami megfog. A legjobb az lenne ha mind a kettő jönne :Đ ... Illarra szerintem Alonso poszton nagy jó lesz, és jövőre Khedira is lesz. A kérdés az, hogy ő megy vagy marad (bár szerintem marad). Gündogant amennyire akartam, hogy jöjjön jelenleg annyira nem preferálom, főleg így, hogy konkrétan egy egész szezont kihagyott... A hírek szerint DM-el szerződést fogunk hosszabbítani így egyértelmű, hogy ő is marad.