Kommentáld a híreket
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Kommentáld a híreket
nem hiszem, hogy ez április elsejéhez kapcsolódna, több külföldi oldalon is fent van, no meg ilyennel nem illik viccelni
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
menjetek a picsába, nagyon remélem, hogy marcelo sérülése csak április eggy miatt van
rendesen megszeppentem
rendesen megszeppentem
Valószínűleg őt hozzuk el, Cole meg hasonló figurák csak kamuk.Ha már bal bekk, akkor szerintem sokkal valószínűbb Moreno érkezése a Sevillából, akinek sevillai források szerint már bizonyos szintű megállapodása is van a Real Madriddal.
A legérdekesebb továbbra is a középpálya. Meg nyilván a csatár poszt, mert oda is fogunk valakit hozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Cole-t 1983 óta minden évben le akarjuk igazolni....a sajtó szerint.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy újabb bombaüzlet lenne a vezetés részéről .................., ja nem! De szerintem semmi esély nincs erre az átigazolásra.A Real Madrid 2 éves szerződést kínál Ashley Colenak, aki az idény végeztével szabadon igazolhatóvá válik.
Ha már bal bekk, akkor szerintem sokkal valószínűbb Moreno érkezése a Sevillából, akinek sevillai források szerint már bizonyos szintű megállapodása is van a Real Madriddal.EDM: Moreno tiene un preacuerdo con el Real Madrid
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
DC is lehozta pár napja. Szóra sem érdemes azért nem tettem ki. Minden átigazolási szezonban bedobják a nevét.ziro4vr írta:Forrás?BBeno írta:A Real Madrid 2 éves szerződést kínál Ashley Colenak, aki az idény végeztével szabadon igazolhatóvá válik.
Amúgy nemár..úgy tudnám jellemezni mint a nyugdíjasokat akik a buszon közlekednek..lassú, körülményes, nagy a szája és sokat fogyaszt..valami ambíciózus fiatalt hozzunk aki Marcit is a jobbra ösztönzi és nem fog végelgyengülésben elhunyni a 73. percben
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
BBeno írta:A Real Madrid 2 éves szerződést kínál Ashley Colenak, aki az idény végeztével szabadon igazolhatóvá válik.
Egy jó órával később kellett volna ez a komment :Đ
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Forrás?BBeno írta:A Real Madrid 2 éves szerződést kínál Ashley Colenak, aki az idény végeztével szabadon igazolhatóvá válik.
Amúgy nemár..úgy tudnám jellemezni mint a nyugdíjasokat akik a buszon közlekednek..lassú, körülményes, nagy a szája és sokat fogyaszt..valami ambíciózus fiatalt hozzunk aki Marcit is a jobbra ösztönzi és nem fog végelgyengülésben elhunyni a 73. percben
Nem illik.
A Real Madrid 2 éves szerződést kínál Ashley Colenak, aki az idény végeztével szabadon igazolhatóvá válik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nekem még mindig nem meggyőző a srác,nem látom benne az új Patrick Vierat,nálam még mindig nem derült ki hogy robbant e de úgy istenigazából hosszabb távon,vagy eltűnik a süllyesztőbe mint oly sok igéretes honfitársa.Nem nevezném fegyelmezetlennek, kicsit szeleburdi, de nem vészes.
Emlékszem, mikor idekerült, rúgott egy nagy gólt, majd késett egy edzésről, Conte két hétre kirakta a keretből, azóta elsőnek érkezik. Conte szépen megneveli, nincs balhéja, játékra koncentrál. A Napoli elleni felpattant gól után bevallotta, véletlen volt.
Balotelli+Agy=Pogba
Én váltig állítom,hogy Ramires lenne a megfelelő megoldás Modric,Illarra,Xabi vagy akár Isco mellé,meg lehet nézni mit lehoz a chelsea-be hétről hétre,egyfajta szürke eminenciás,de baromira hasznos.Az más kérdés hogy Mou sose válna meg tőle,a Real kedvéért meg pláne nem.Ahogy Vidaltol sem Conte,azt hiszem...
Egyébként nekem DM bizonyította a barca ellen,hogy top csapat ellen is tud nyújtani kiemelkedőt,egyre inkább kezd meggyőzni az argentin...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Pedig a katalánok azt rebesgetik, hogy a Szövetség legszívesebben a Kupadöntőre is Mallencot küldené, csak egyelőre nem tudják, hogy bemerjék-e ezt vállalni!Undianot nem fogják merni kiküldeni. Valószínűleg Matheu Lahoz fogja vezetni.
Kérdés meddig ? A világbajnokság után döntenek, illetve értékelik majd a lehetőségeiket! Mindenesetre a véleményem az hogy, ha full egyértelmű lenne a helyzete, akkor már rég hosszabbított volna és gyorsan rövidre zárta volna a dolgokat!Raiola közbe növeli Pogba árát: Pali maradni akar.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Undianot nem fogják merni kiküldeni. Valószínűleg Matheu Lahoz fogja vezetni.BBeno írta:Kupa döntőre most melyik sporit küldik ki? múltkor valaki olyasmit írtak aki nem annyira utál minket erre most olvasom fb-n hogy megint az undiano-t szervezték ki a döntőre . valaki tud erről valamiT?
- h3x0r
Pedig undiano sokkal jobb lett volna... nektekDrake írta:Asszem Mateu Lahoz fogja vezetni a kupadöntőt.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Asszem Mateu Lahoz fogja vezetni a kupadöntőt.BBeno írta:Kupa döntőre most melyik sporit küldik ki? múltkor valaki olyasmit írtak aki nem annyira utál minket erre most olvasom fb-n hogy megint az undiano-t szervezték ki a döntőre . valaki tud erről valamiT?
Kupa döntőre most melyik sporit küldik ki? múltkor valaki olyasmit írtak aki nem annyira utál minket erre most olvasom fb-n hogy megint az undiano-t szervezték ki a döntőre . valaki tud erről valamiT?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kerlon, egyet értek a mondataiddal. Most CR és Bale gyengesége a legnagyobb gond
Szasztok lányok! Isco amúgy jól beszél, most vissza kell találni a helyes útra és várható volt, hogy nem játszunk egész évben veretlenül, sajnos a sevillai zakó nem kellett volna, de benne volt, mert elég nagy meccseket szoktunk nyomatni ellenük, sajnos ( de inkább nem) zh-m volt másnap, szóval nem láttam a szenvedésünk... Mondjuk a lényegen nem változtat, mert egy ideje már lehetett látni, hogy nem jól, hanem eredményesen játszunk. 2014 nehezen indult, de az ellenfeleket egy-két góllal megerőszakolva csak hoztuk a meccseinket, aztán jött Di Maria és Benzema nagyszerű remeklése, amikor döcögött a szekér rendesen és szerintem a Schalke ellen teljesedett ki, akik rém gyengének bizonyultak ellenünk. Utána, de már előtte is sokszor érződött, hogy nem azok vagyunk, akik kis újból kiráznak egy helyzetet, akkor amikor akarnak... Na most kijött az már a sevilla ellen, hogy könnyen szarba kerülhet a csapat egy jól, szervezetten védekező csapat ellen, főleg, ha nincs meg a csapat jelenlegi legveszélyesebb embere és talán kulcs embere: Di Maria. Sajnos Alonso kivénült, Modric szerintem önmagához képest egy ideje már gyengén teljesít, Ronaldo és Bale meg egyszerűen agyatlanul mindent megpróbál oldani úgy, hogy "majd én megcsinálom".
Sajnos Jesé és Khedira is hiányzik most a csapatból. Illaramendivel nekem nincs bajom, mert kellene neki a rutin, mert a tehetsége megvan szerintem Alonso pótlására (már most többet kéne játszatni az öreg helyett), viszont egyszerre a pályán nagyon kevesek, ezért a hétvégén Khedirával is többre mehettünk volna, mint bármelyik baszkkal.
Az is nagy kár, hogy Isco se remek, így előre már nincs is értelmes csere lehetőségünk...
Amin biztosan változtatnék az most már López és Casillas helyzete. Jön a BL hajrá, ami egyértelműen Casillasé, aki jól védett a két kupa sorozatban és most kellene eljönni az időnek, hogy hétről hétre, vagy hétvégéről szerdára már ő védjen. Az egyik azért, hogy tuti formába legyen a hajrára a másik az, hogy López már közel nem véd úgy, mint mikor kiszorította a vetélytársát. A gólokról a legtöbb esetben persze nem tehet, de egy bravúr védésére nem emlékszem, viszont volt már pár potyája, hibája a tavasszal.
Záró soraim pedig azok, hogy jó kor kaptunk ki. Még ki lehet javítani.
Sajnos Jesé és Khedira is hiányzik most a csapatból. Illaramendivel nekem nincs bajom, mert kellene neki a rutin, mert a tehetsége megvan szerintem Alonso pótlására (már most többet kéne játszatni az öreg helyett), viszont egyszerre a pályán nagyon kevesek, ezért a hétvégén Khedirával is többre mehettünk volna, mint bármelyik baszkkal.
Az is nagy kár, hogy Isco se remek, így előre már nincs is értelmes csere lehetőségünk...
Amin biztosan változtatnék az most már López és Casillas helyzete. Jön a BL hajrá, ami egyértelműen Casillasé, aki jól védett a két kupa sorozatban és most kellene eljönni az időnek, hogy hétről hétre, vagy hétvégéről szerdára már ő védjen. Az egyik azért, hogy tuti formába legyen a hajrára a másik az, hogy López már közel nem véd úgy, mint mikor kiszorította a vetélytársát. A gólokról a legtöbb esetben persze nem tehet, de egy bravúr védésére nem emlékszem, viszont volt már pár potyája, hibája a tavasszal.
Záró soraim pedig azok, hogy jó kor kaptunk ki. Még ki lehet javítani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Raiola közbe növeli Pogba árát: Pali maradni akar.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Nem mi tehetünk róla, hogy harmadik éve nincs ellenfelünk, pedig a Roma nagyon arra hajazott é velején, aztán pukk(szerintük csalunk megint)wZoLee7 írta:Senkit sem akarok megbántani, de az ott egy olasz liga...valahogy minden téren kevesebb kell ott egy játékostól...egy komolyabb bajnokságban szerintem a szellemi terhelést sem bírná még, vagy inkább egy komolyabb csapatban. A Juve jó, de nemzetközi szinten egy Galata elintézte őket. Xabi lassan kiesik kp-ról, és akkor egyedül Modric marad ott aki fejben is ott tud maradni végig. DM-et ismerjük, Illarra és Isco meg még túl fiatal. Ez lenne Pogbával is. Ezért preferálom inkább Gündogant (egészségesen) és Vidalt
A Bl-t olaszosra vettük, mint tavaly, idén ráfáztunk. Jövőre jobb lesz, meglesz a 32., felvarrhatjuk a harmadik csillagot, szóval helyre állítjuk otthon a rendet.
Csöndben hozzáteszem, szurkolok a Galatasaraynak, hogy jussanak bl főtáblára és újra kapjuk meg őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Meggyőződésem, hogy ha Juve a legjobb 8 között lenne akkor jelenleg méltó ellenfele lenne bármelyik csapatnak. Ők elcseszték a csoportmeccseiket, mert nem hajtottak eléggé, pedig abban a csapatban több volt.wZoLee7 írta:Senkit sem akarok megbántani, de az ott egy olasz liga...valahogy minden téren kevesebb kell ott egy játékostól...egy komolyabb bajnokságban szerintem a szellemi terhelést sem bírná még, vagy inkább egy komolyabb csapatban. A Juve jó, de nemzetközi szinten egy Galata elintézte őket. Xabi lassan kiesik kp-ról, és akkor egyedül Modric marad ott aki fejben is ott tud maradni végig. DM-et ismerjük, Illarra és Isco meg még túl fiatal. Ez lenne Pogbával is. Ezért preferálom inkább Gündogant (egészségesen) és Vidalt
Én valamiért Kroost jobban preferálnám, de hozzáteszem, hogy Pogba nekem nagyon szimpatikus játékos csak hirtelen nem tudom hova tenni. Ára is az egeket veri, de valamiért az az érzésem, hogy nagyon jó lenne, de nekem Kroos kicsit letisztultabb játékos. Mind a 2 játékosban van valami ami megfog. A legjobb az lenne ha mind a kettő jönne :Đ ... Illarra szerintem Alonso poszton nagy jó lesz, és jövőre Khedira is lesz. A kérdés az, hogy ő megy vagy marad (bár szerintem marad). Gündogant amennyire akartam, hogy jöjjön jelenleg annyira nem preferálom, főleg így, hogy konkrétan egy egész szezont kihagyott... A hírek szerint DM-el szerződést fogunk hosszabbítani így egyértelmű, hogy ő is marad.