Zeneklub
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Zeneklub
Nem nevezném leszereplésnek, ha jól tudom a nyitókör volt a tied, szóval még az emberek nem voltak annyira rákészülve a dologra, plusz a rapet hallgatók közül sem ismerték sokan a cuccot, az ember mindig fél az ismeretlentől általában.
"And my heart will leave you never."
csak valami ismertebb legyen, én finoman szólva is leszerepeltem az enyéimmel, nem volt ez a nagyon ismeretlen jó ötlet....
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Supernem - Tudományosfantasztikuspop
Ismertem régebbről a Viváról 1-2 számukat, akkor semlegesek voltak. Viszont ez az album egyáltalán nem tetszett. Előttem is írta valaki, hogy idegesítette pár szám, engem nagyjából az egész album idegesített. Valahogy ez az előadás mód nem igazán tetszik, végig ordibálja az albumot. Bár volt benne 1-2 jó szöveg, de azon kívül nem sok pozitívumot tudok felhozni.
3/10
Egyébként Marci77 remélem a Dikk szóval nem egy Győzike album felvezetését láthattuk
Ismertem régebbről a Viváról 1-2 számukat, akkor semlegesek voltak. Viszont ez az album egyáltalán nem tetszett. Előttem is írta valaki, hogy idegesítette pár szám, engem nagyjából az egész album idegesített. Valahogy ez az előadás mód nem igazán tetszik, végig ordibálja az albumot. Bár volt benne 1-2 jó szöveg, de azon kívül nem sok pozitívumot tudok felhozni.
3/10
Egyébként Marci77 remélem a Dikk szóval nem egy Győzike album felvezetését láthattuk
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remek, remekpheco írta:Na végre kis rap zene fog jönni
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Na végre kis rap zene fog jönniGT37 írta:Ajánlhatsz, amikor gondolod, mondjuk a mai nap folyamán, ha úgy jó. :-)Marci77 írta:Dikk én jövök már Jaj. Még nem tom pontosan. Most kéne írnom az ajánlást?
Ja meg a legutóbbiakat pontozni kéne.
Bár arra van időm még,ha addig ajánlok
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ajánlhatsz, amikor gondolod, mondjuk a mai nap folyamán, ha úgy jó. :-)Marci77 írta:Dikk én jövök már Jaj. Még nem tom pontosan. Most kéne írnom az ajánlást?
- RealRaúl77
Most nézem, hogy a Brains nem kapott eddig 8-asnál rosszabbat .
Én meg berobbanok egy kettessel. Gondolom örültök nekem
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Dikk én jövök már Jaj. Még nem tom pontosan. Most kéne írnom az ajánlást?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RealRaúl77
Brains - Full Range
Nagyjából két pozitívumot tudnék kiemelni, azt hogy csak 45 perc volt, így viszonylag hamar letelt ez az idő, és azt, hogy vége lett.
Egyre jobban érzem, hogy nem az én világom ez a zeneklub De. Nem baj, maradok. Hallgatom ezeket, és bőszen bólogatok, hogy igen, még mindig nem változott a zenei ízlésem.
Volt a We are one számuk. Amire kicsit felkaptam a fejem. De ez is inkább a szentimentális fajtámnak köszönhető, hisz a barátnőmnél hallottam ezt a számot már, ő szereti, és talán ezért figyeltem fel rá újra. Bár meg kell hagyni, a szentimentalizmustól eltekintve is a legjobb szám az albumon, tetszett benne az ének. Bár még mérföldekre van a számomra igazi 'We are one'-tól, legalábbis szerintem, nem kell egyetérteni. Mondjuk ezért kapjon egy laza 1, talán még 1,5 plusz pontot is. Meglátom majd.
Szóval ez is hasonló volt, mint az előző két általam értékelt album, csak úgy lepörgött, mindenféle hatás nélkül, eltekintve attól az egy számtól. Egy valamiben különbözött mondjuk a másik kettőtől. Idegesített. Nagyon idegesített. Már a 3. számtól kezdve azt néztem mennyi van még vissza.
2/10
Nagyjából két pozitívumot tudnék kiemelni, azt hogy csak 45 perc volt, így viszonylag hamar letelt ez az idő, és azt, hogy vége lett.
Egyre jobban érzem, hogy nem az én világom ez a zeneklub De. Nem baj, maradok. Hallgatom ezeket, és bőszen bólogatok, hogy igen, még mindig nem változott a zenei ízlésem.
Volt a We are one számuk. Amire kicsit felkaptam a fejem. De ez is inkább a szentimentális fajtámnak köszönhető, hisz a barátnőmnél hallottam ezt a számot már, ő szereti, és talán ezért figyeltem fel rá újra. Bár meg kell hagyni, a szentimentalizmustól eltekintve is a legjobb szám az albumon, tetszett benne az ének. Bár még mérföldekre van a számomra igazi 'We are one'-tól, legalábbis szerintem, nem kell egyetérteni. Mondjuk ezért kapjon egy laza 1, talán még 1,5 plusz pontot is. Meglátom majd.
Szóval ez is hasonló volt, mint az előző két általam értékelt album, csak úgy lepörgött, mindenféle hatás nélkül, eltekintve attól az egy számtól. Egy valamiben különbözött mondjuk a másik kettőtől. Idegesített. Nagyon idegesített. Már a 3. számtól kezdve azt néztem mennyi van még vissza.
2/10
- RealRaúl77
gkovi direkt maradt ki?
Amúgy nem lehetne egy olyat, hogy mindenkihez még külön átlagot is feltűntetni? Kíváncsi volnék rá.
Amúgy nem lehetne egy olyat, hogy mindenkihez még külön átlagot is feltűntetni? Kíváncsi volnék rá.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
bocsi a késésért, az újakat még holnap pótlom!
pendulum - immersion
csak pár számot ismertem tőlük ezelőtt. azt kell mondanom, hogy tetszett, bár szerintem leginkább részegen tudnám élvezni ezt a muzsikát.
a witchcraft még mindig nagyon adja, valamint az énekes hangja is bejött. :-)
legyen 8/10
fleetwood mac - tango in the night4
ez viszont nagyon nem jött át, ezt még részegen se
az utolsó számoknál már tényleg azt vártam, hogy vége legyen.
egy 3,5-öst adok rá
pendulum - immersion
csak pár számot ismertem tőlük ezelőtt. azt kell mondanom, hogy tetszett, bár szerintem leginkább részegen tudnám élvezni ezt a muzsikát.
a witchcraft még mindig nagyon adja, valamint az énekes hangja is bejött. :-)
legyen 8/10
fleetwood mac - tango in the night4
ez viszont nagyon nem jött át, ezt még részegen se
az utolsó számoknál már tényleg azt vártam, hogy vége legyen.
egy 3,5-öst adok rá
.
- GT37
A táblázat legfrissebb formája, mindenki csekkolja, mivel van még elmaradva:
https://docs.google.com/file/d/0B5lKJ-m ... sp=sharing
A Full Range eddig a befutó.
https://docs.google.com/file/d/0B5lKJ-m ... sp=sharing
A Full Range eddig a befutó.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egy szóban össze tudom foglalni a véleményem, kínszenvedés. Mint ha, egy most alakuló garázsbanda énekesét kéne hallgatni, ráadásul iszonyat bugyuták a szövegeik is.
1,5/10
Egy szóban össze tudom foglalni a véleményem, kínszenvedés. Mint ha, egy most alakuló garázsbanda énekesét kéne hallgatni, ráadásul iszonyat bugyuták a szövegeik is.
1,5/10
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Akkor ezen a héten következik Marci77 utána pedig ééén
Kezdjétek a hangolódást:
http://www.youtube.com/watch?v=mylXDwRx-p8
Kezdjétek a hangolódást:
http://www.youtube.com/watch?v=mylXDwRx-p8
"And my heart will leave you never."
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Egyáltalán nem az én világom,de nem volt rossz.
5/10
Egyáltalán nem az én világom,de nem volt rossz.
5/10
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Brains - Full Range
tetszett, 8/10.
voltam már pár koncertjükön, de az új albumot még nem hallottam. nem rossz, de az előzőek magasra tették a mércét, 8/10.
tetszett, 8/10.
voltam már pár koncertjükön, de az új albumot még nem hallottam. nem rossz, de az előzőek magasra tették a mércét, 8/10.
- RealRaúl77
Pendulum - Immersion
Nagyon nem az én világom. Nem is igazán tetszett. Nagyjából csak lepörögtek a számok, és el is mentek a fülem mellett. Értem ezt úgy, hogy nem igazán maradt meg egy sem, nem fogott meg egy szám sem. Egyáltalán nem nekem találták ki. Azt figyeltem végig, hogy mennyi van belőle még vissza, mert szörnyű volt számomra.
2.5/10
Fleetwood Mac - Tango In The Night
Ez már valamivel jobban tetszett, de itt sem volt kiemelkedő szám, amire felfigyeltem volna. Itt is csak zajlottak a számok, viszont egyre több részre figyeltem oda, mert egy két momentum tetszett, de igazából semmi extra. És egy komplett szám továbbra sem maradt meg bennem, csak néhány pillanat. És még mindig nem nekem való. Azért a néhány pillanatért, és dallamért, amik jobban megmaradtak:
4.5/10
Nagyon nem az én világom. Nem is igazán tetszett. Nagyjából csak lepörögtek a számok, és el is mentek a fülem mellett. Értem ezt úgy, hogy nem igazán maradt meg egy sem, nem fogott meg egy szám sem. Egyáltalán nem nekem találták ki. Azt figyeltem végig, hogy mennyi van belőle még vissza, mert szörnyű volt számomra.
2.5/10
Fleetwood Mac - Tango In The Night
Ez már valamivel jobban tetszett, de itt sem volt kiemelkedő szám, amire felfigyeltem volna. Itt is csak zajlottak a számok, viszont egyre több részre figyeltem oda, mert egy két momentum tetszett, de igazából semmi extra. És egy komplett szám továbbra sem maradt meg bennem, csak néhány pillanat. És még mindig nem nekem való. Azért a néhány pillanatért, és dallamért, amik jobban megmaradtak:
4.5/10
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
"az ellentétek vonzzák elvileg..."Elvileg ez nem az én stílusom.
Megkérdezhetem hogy melyik szám idegesített? :-)
amúgy itt most nálam elvágtad magad zeneileg.
supernem a zisten!
- GT37
Elvileg ez nem az én stílusom. És gyakorlatilag sem, pár szám tetszett, de volt, ami kifejezetten idegesített, összességében feledhető albumról van szó, legalábbis számomra.
5,5/10
Elvileg ez nem az én stílusom. És gyakorlatilag sem, pár szám tetszett, de volt, ami kifejezetten idegesített, összességében feledhető albumról van szó, legalábbis számomra.
5,5/10
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Brains - Full Range
Az az igazság, hogy én erősen elfogult vagyok feléjük, számtalan bulijukat tomboltam már végig, az albumot is a kijövetele napjától hallgatom. Jól összerakott lemez, egyik szám sem lóg ki szerintem lefelé ami ritka, mert szinte minden albumnak megvan a mélypontja. Egy negatívum jutott eszembe miközben most hallgattam, hogy miért itthon ülök, nem lehet nyugodtan végighallgatni anélkül, hogy az ember ne hagyjon ott csapot papot és menjen bulizni a haverokkal.
9/10
Elég zűrös hetem volt a melóhelyen, szóval a másik albummal majd csak a napokban jelentkezem.
Az az igazság, hogy én erősen elfogult vagyok feléjük, számtalan bulijukat tomboltam már végig, az albumot is a kijövetele napjától hallgatom. Jól összerakott lemez, egyik szám sem lóg ki szerintem lefelé ami ritka, mert szinte minden albumnak megvan a mélypontja. Egy negatívum jutott eszembe miközben most hallgattam, hogy miért itthon ülök, nem lehet nyugodtan végighallgatni anélkül, hogy az ember ne hagyjon ott csapot papot és menjen bulizni a haverokkal.
9/10
Elég zűrös hetem volt a melóhelyen, szóval a másik albummal majd csak a napokban jelentkezem.
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.