Pedig mar erosen ereztem a madridom fuggosegetRealista24 írta:Sorry a leállásért, a szerósok rontottak el valamit csúnyán.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 30., vasárnap 15:20
Pedig mar erosen ereztem a madridom fuggosegetRealista24 írta:Sorry a leállásért, a szerósok rontottak el valamit csúnyán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 29., szombat 19:12
Ti is az MCPre szavaztok?hehe írta:legalább tudjuk kire kell szavazni 1 hét múlva.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 29., szombat 18:07
akkor már hárman vagyunk.hehe írta:legalább tudjuk kire kell szavazni 1 hét múlva.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 29., szombat 18:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 29., szombat 18:01
Pécs is rengeteget változott a rossz irányba. Ráadásul, amerre lakunk ez hatványozottan igaz... és ennél még rosszabb, ami pár buszmegállóval arrébb van. Egyszerűen nem lehet kimenni az utcára.Sierra írta:
Lényeg a lényeg, én is utálok mindenkit a pesti éjszakában, nem lehet már úgy elmenni bulizni, mint régen, amikor még ilyen 19-20 éves voltam, sokat változott a pesti éjszaka sajnos rossz irányba.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 29., szombat 17:55
Jaja, felőlem azt csinálhat amit akar, biztosan kurva kemény gyerek, csak engem hagyjon a picsába.chosenone46 írta:tiszta szánalom, leszarom, hogy ő milyen kemény gyerek. keménykedjen a munkahelyén. nem igaz, hogy nem lehet velük valamit kezdeni.
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. március 29., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 29., szombat 17:36
Lassan egyébként tényleg el kell gondolnom, mert ha ilyen senkik beléd kötnek valahogy meg kéne védened magad.hehe írta:be kell iratkozni mma vagy boxedzésre kiegészítőnek a foci mellé
köpsz az ilyenen kettőt aztán megtaposod, mehettek is tovább
Ezt abszolút adom, egy fertő az egész pesti belváros ilyenkor, tegnap is amikor már hazafelé indultam, mentem ki az oktogonhoz a villamoshoz, az utcán a csávó a csajának, így kurva anyád, állj meg mert ha elkaplak megdöglesz szintű kiabálást nyomatott, na mondom szép lesz ha esetleg ez is nekem esik.hehe írta:amúgy tényleg undorító koszos szutyok szinte az egész pesti oldal, a blahánál esténként pl konkrétan félelmetes néha a helyzet, kis suttyó köcsögökkel, cigányokkal, akik senkit és semmit se tisztelnek.
persze budán meg a sok proli/sznob kis balfasz idegesít, szóval nekem mindegy hol esek össze, gyűlölök mindenkit
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 29., szombat 17:17
hehe írta: persze budán meg a sok proli/sznob kis balfasz idegesít, szóval nekem mindegy hol esek össze, gyűlölök mindenkit
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 29., szombat 17:09
Nem mennék bele, de azért matekbók mindig ott vannak, megszámolják ők hányan, mások hányan aztán balra vagy jobbraSierra írta:Amúgy mondanom sem kell, hogy cigánynak nézett ki.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 29., szombat 17:05
be kell iratkozni mma vagy boxedzésre kiegészítőnek a foci melléEjjj, ezek a pesti belvárosi péntek esték...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 29., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 29., szombat 15:39
dehogynincs nyomaSajnos a 2002-től 2010-ig terjedő időszakban eléggé el lett baszva az egész, több EU-s támogatást vettünk fel, aminek aztán nyoma nem lett.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 29., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 29., szombat 15:21
Látom a lekezelő stílusod nem veszett el a parkolópályán...sentry írta:De sebaj, szapulja csak ész és hozzáértés nélkül mindenki.![]()
Jó magyar hozzáálláshoz méltóan!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 29., szombat 15:01
A problema a te kommenteddel meg az, hogy mig Budapesten es Bukaresten is metrorol van szo, tehat a mertekegyseg ugyan az, addig a te peldadban az egyik zoldseg, a masik gyumolcs.sentry írta:Hozok egy példát, hogy sarkítás nélkül milyen szintű a kommented:
1 kg burgonya 50 Ft
1 kg eper 1000 Ft
Nem tudom hogy a kommentem melyik reszet nem ertetted meg, mert az elejen elmondtam hogy nem ertek hozza, mint ahogy nagy valoszinuseg szerint te se, mint ahogy azt is leszogeztem hogy sok fugg a minosegtol, de elso ranezesre is nagy a kulonbseg a ketto kozott.sentry írta:Én nem mondom, hogy reális a 4es metró ára, és nehéz is megjósolni, hogy mennyi lenne a valós ár. De nah. Ez annyira brutálisan összetett dolog, hogy ha csak a szakmai szempontokat is nézzük, akkor is valami iszonyatosan komplikált.
Akkor szerencsere a kivetelhez tartozom, mivel nem nagyon olvasok magyar mediat, vagy ha igen, akkor se ezzel kapcsolatban. Persze en is azt mondom hogy ha mar megvan, akkor hasznaljak is ki rendesen.sentry írta:Arra akartam kihegyezni a dolgot, hogy szépen a média beültette mindenki fülébe a bogarat, és jó magyar mentalitáshoz híven, már mindenki fikázza. Nem hogy örülne, hogy van.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 29., szombat 14:54
sentry, ez magyarországon ez már kicsiben is így működik.sentry írta:...
HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. március 29., szombat 14:50
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem