Magam részéről úgy vagyok vele, hogy a döglött vadászmacskát nem érdekli CR gólkirályi címe. Csapatszinten kellene már 1-2 kupát nyerni. Az egyéni címeit, aranycipőt, aranylabdát magas ívben lesz.rom. Lassan ideje lenne már, hogy ne az egyéni érdekei legyenek az elsők.hunmadridista írta:Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
Real Madrid vs. Barcelona
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Engem pl. nem érdekel a góllövőlista, CR ha a csapat érdekei alá helyezi magát úgy, hogy a csapatnak jobb legyen, akkor tőlem lőhet Messi 70-et is, tojok rá.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lassan lehetne valamit kezdeni ezzel a bíró dologgal, mert már szinte nincs olyan hét, hogy fontosnál fontosabb meccsekbe ne nyúlnának bele. És bár ha szándékos ha nem a bárszelona évek óta ebből csak jól jön ki. Egyszerűen így képtelen vagyok követni az egészet, minden héten csak felbaszom az agyam valamivel, lassan idegroncs lesz belőlem. Jobb is lesz, ha megyek inni, elég volt ez mára.
Őszintén, meglepődtél te ezen?ja, az espanyolnak nem adtak meg 1 full jogos 11est. na mind1 is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
ma is szimpatikus a barca.
mascherano konkrétan úgy vonyított ott az alapvonalnál, mint akinek keresztszalagszakadása van, fél perc múlva meg már futkározott. neymar meg alba meg csak a szokásos, minden szabálytalanság után ordítanak, reklamálnák, forognak 76ot a földön.
ja, az espanyolnak nem adtak meg 1 full jogos 11est. na mind1 is.
mascherano konkrétan úgy vonyított ott az alapvonalnál, mint akinek keresztszalagszakadása van, fél perc múlva meg már futkározott. neymar meg alba meg csak a szokásos, minden szabálytalanság után ordítanak, reklamálnák, forognak 76ot a földön.
ja, az espanyolnak nem adtak meg 1 full jogos 11est. na mind1 is.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ínyenceknek ajánlom majd a Costa-Mascherano, futballt nem biztos hogy sokat tartalmazó párharcot a bl-ben ha nem nyomják nagyon a katalánokat, kő kemény párharc lesz (eredményben is)
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hú, bakker, iszonyú ideges vagyok. Annyira nem játszunk rosszul, de kihagyjuk a ziccereket (Neymar...), az Espanyol a szokásosnál is undorítóbban játszik, folyamatosan faragnak, tőlünk meg ezt tetézve szánalmas módon fetreng néhány ember...
Dühös vagyok, mert az első 15-20 percben el lehetett volna dönteni a meccset, így meg szenvedhetünk még vagy 50 percig. Félidőben hoznám Iniestát.
Dühös vagyok, mert az első 15-20 percben el lehetett volna dönteni a meccset, így meg szenvedhetünk még vagy 50 percig. Félidőben hoznám Iniestát.
Nem nézek barca meccseket, most belenéztem... Espanol 5 méterről 2x fölé lőtte, de ami ennél is jobban idegesít az az undorító színészkedés ami itt folyik, komolyan élvezhetetlenné teszi a meccset és ebben a játékvezető is partner!Azt se tudni mit fújt le, de a barcás üvöltözve sír, h fáj, akkor az tuti sárga. Mascherano is angliában lelőni nem lehetett, itt meg ő szabálytalankodik és akkor eszébe jut, h neki hirtelen nagyon fáj a térde, mint akinek lába tört ötöt bukfencezik, persze fél perc múlva visszajön és mosolyog.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-g ... aban-82012 vittek Gündinek egy kis Messi szert, király.
Ne aggodj GT, nem fogyott meg el a gumibogyoszorp.
A katalán Mundo Deportivo szerint lehet mégis; mindenesetre az elvégzett vizsgálatok után állítólag köszöni szépen a Barca, de nem élne a lehetőséggel és nem kockáztatják meg a leigazolását. Talán nem véletlen, hogy a Real Madrid is látványosan kihátrált a biznisz mögül és inkább Pogba felé fordult, illetve tette a franciát első helyre a képzeletbeli kívánságlistán!La hernia discal aleja a Gündogan del Barça
Míg szintén katalán források tudni vélik, hogy a Spanyol Szövetség legszívesebben a Kupadöntőre is Mallencot küldené (de szép is lenne)!El reto de Villar al Real Madrid: propone a Undiano Mallenco como árbitro para la final de Copa
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- h3x0r
Ne aggodj GT, nem fogyott meg el a gumibogyoszorp.
- GT37
Hát pont ez a kérdés, hogy egészséges-e. De egyébként igazad van, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem létszükséglet a leigazolása szerintem. Előbb hozzunk el egy-két középhátvédet, aztán, ha van rá keret, felőlem ráhajthatunk Gündoganra is, nem mondom, hogy nem örülnék neki.csababarca írta:Azért egy egészséges Gündoganra hogyne lenne már szükségünk? Kevés csapatot tudok,ahova nem lenne erősítés!
Mondjuk ebben az esetben talán az lenne a legjobb megoldás, ha Rafinhát még egy szezon erejéig kölcsönadnánk a Celtának, aztán csak a 2015-2016-os idénytől kezdve lenne a nagycsapat tagja, amikor Xavi már tényleg szépen lassan kifelé fog menni a csapatból (már ha így lesz).
Csak kicsit félek Gündogantól, a sérülése miatt... Bár ha Pruna azt mondja, hogy rendben van a dolog, akkor no problemo.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Vagy egy ilyetziro4vr írta: bármikor megfordul a tengelye körül a félpályánál vagy betol egy lassító oldalpasszt
- ziro4vr
bármikor megfordul a tengelye körül a félpályánál vagy betol egy lassító oldalpassztpheco írta:Na, meg ott van nektek még Xavi 3-4 évigGT37 írta:Egyébként szerintem nincs szükségünk a török-németre, pláne, hogy ott van az említett rejtélyes sérülés is... Inkább adjunk egy esélyt Rafinhának.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na, meg ott van nektek még Xavi 3-4 évigGT37 írta:Egyébként szerintem nincs szükségünk a török-németre, pláne, hogy ott van az említett rejtélyes sérülés is... Inkább adjunk egy esélyt Rafinhának.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azért egy egészséges Gündoganra hogyne lenne már szükségünk? Kevés csapatot tudok,ahova nem lenne erősítés!
Halilovicra kíváncsi vagyok,mikor felmerült a neve, akkor mondtam,hogy ha fele annyit tud hozni,mint Modric, akkor már elégedett leszek,és hasznunkra lesz.
Halilovicra kíváncsi vagyok,mikor felmerült a neve, akkor mondtam,hogy ha fele annyit tud hozni,mint Modric, akkor már elégedett leszek,és hasznunkra lesz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
szerintem meg rá lenne szükségetek..de nem bánom ha nem megy a barcábaGT37 írta: Egyébként szerintem nincs szükségünk a török-németre, pláne, hogy ott van az említett rejtélyes sérülés is... Inkább adjunk egy esélyt Rafinhának.
Nem illik.
- GT37
Pedig abból inkább Neymarnak kellene adni, hogy kicsit izmosabb legyen.Kerlon írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-g ... aban-82012 vittek Gündinek egy kis Messi szert, király.
Egyébként szerintem nincs szükségünk a török-németre, pláne, hogy ott van az említett rejtélyes sérülés is... Inkább adjunk egy esélyt Rafinhának.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-g ... aban-82012 vittek Gündinek egy kis Messi szert, király.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
már most jobb. mindenkinél.adamzz írta:Jobb lesz nála.GT37 írta: remélem, ő lesz az új Modric.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.