OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 30., vasárnap 15:20

Realista24 írta:Sorry a leállásért, a szerósok rontottak el valamit csúnyán.
Pedig mar erosen ereztem a madridom fuggoseget :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 15:12

Sorry a leállásért, a szerósok rontottak el valamit csúnyán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 29., szombat 19:12

hehe írta:legalább tudjuk kire kell szavazni 1 hét múlva.
Ti is az MCPre szavaztok? :)

:mrgreen:

Amugy nalunk itt Zegen nem veszes a helyzet. Vagyis a Landorhegyen inkabb rossz,de szerencsere itt a Kertvarosban nincs baj. Viszont ilyen eletter utan nagyon furcsa,es kicsit nehez is lesz hozzaszokni BPhez...
De addig kielvezem h nyugodt kornyek :) (Pedig nem ilyen Rozsadomb mielott valaki azt gondolna. )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 29., szombat 18:07

hehe írta:legalább tudjuk kire kell szavazni 1 hét múlva.
akkor már hárman vagyunk. :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 29., szombat 18:03

legalább tudjuk kire kell szavazni 1 hét múlva.
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 29., szombat 18:01

Sierra írta:
Lényeg a lényeg, én is utálok mindenkit a pesti éjszakában, nem lehet már úgy elmenni bulizni, mint régen, amikor még ilyen 19-20 éves voltam, sokat változott a pesti éjszaka sajnos rossz irányba.
Pécs is rengeteget változott a rossz irányba. Ráadásul, amerre lakunk ez hatványozottan igaz... és ennél még rosszabb, ami pár buszmegállóval arrébb van. Egyszerűen nem lehet kimenni az utcára.

Ma is, megyek a boltba, és ott vannak a rendőrök, mert kirabolták a boltot... :roll: Van itt minden sajna... öregetek támadnak meg errefelé, stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 29., szombat 17:55

chosenone46 írta:tiszta szánalom, leszarom, hogy ő milyen kemény gyerek. keménykedjen a munkahelyén. nem igaz, hogy nem lehet velük valamit kezdeni.
Jaja, felőlem azt csinálhat amit akar, biztosan kurva kemény gyerek, csak engem hagyjon a picsába. :D

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. március 29., szombat 17:52

azért vidéken sem sokkal jobb a helyzet szerintem. engem a tipikus kéregetők is felbasznak, nem csak ezek a buliban kötekedős fajták. tiszta szánalom, leszarom, hogy ő milyen kemény gyerek. keménykedjen a munkahelyén. nem igaz, hogy nem lehet velük valamit kezdeni.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 29., szombat 17:36

hehe írta:be kell iratkozni mma vagy boxedzésre kiegészítőnek a foci mellé :D
köpsz az ilyenen kettőt aztán megtaposod, mehettek is tovább
Lassan egyébként tényleg el kell gondolnom, mert ha ilyen senkik beléd kötnek valahogy meg kéne védened magad. :angry:
hehe írta:amúgy tényleg undorító koszos szutyok szinte az egész pesti oldal, a blahánál esténként pl konkrétan félelmetes néha a helyzet, kis suttyó köcsögökkel, cigányokkal, akik senkit és semmit se tisztelnek.

persze budán meg a sok proli/sznob kis balfasz idegesít, szóval nekem mindegy hol esek össze, gyűlölök mindenkit :lol:
Ezt abszolút adom, egy fertő az egész pesti belváros ilyenkor, tegnap is amikor már hazafelé indultam, mentem ki az oktogonhoz a villamoshoz, az utcán a csávó a csajának, így kurva anyád, állj meg mert ha elkaplak megdöglesz szintű kiabálást nyomatott, na mondom szép lesz ha esetleg ez is nekem esik. :lol: Szerintem a sok facebookon meg neten szocializálódott kis köcsögök teszik ilyenné az éjszakát, plusz a cigányok, meg a paraszt nagy szájú külföldiek.

Lényeg a lényeg, én is utálok mindenkit a pesti éjszakában, nem lehet már úgy elmenni bulizni, mint régen, amikor még ilyen 19-20 éves voltam, sokat változott a pesti éjszaka sajnos rossz irányba.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 29., szombat 17:19

akkor biztos norvégok voltak.
Kép
Kép
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 29., szombat 17:17

hehe írta: persze budán meg a sok proli/sznob kis balfasz idegesít, szóval nekem mindegy hol esek össze, gyűlölök mindenkit :lol:
:lol: :lol: :lol:

A legidegesítőbb az egészben az, hogy még az sincs, hogy akkor tisztán 1v1, hanem vagy előkerül a kés vagy jönnek még páran és félholtra vernek. Pár éve Westendbe mentünk fel mozgólépcsőn és haverom rápillantott egy 150 centis gyerekre, aki utánunk jött és elkezdte lökdösni a haverom. Először nem is tudtuk komolyan venni, aztán jött egy 190 centis spanja és a kicsi meg elővett a pillangó kést, hogy azonnal menjünk a tetőre, gondolom ott lettek volna még vagy 4-en.. Szerencsére haverom sem olyan indulatos, hogy belement volna és megúsztuk balhé nélkül. A származásukat mindenki fantáziájára bízom :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 29., szombat 17:09

Sierra írta:Amúgy mondanom sem kell, hogy cigánynak nézett ki. :)
Nem mennék bele, de azért matekbók mindig ott vannak, megszámolják ők hányan, mások hányan aztán balra vagy jobbra
Nem illik.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 29., szombat 17:05

Ejjj, ezek a pesti belvárosi péntek esték... :)
be kell iratkozni mma vagy boxedzésre kiegészítőnek a foci mellé :D
köpsz az ilyenen kettőt aztán megtaposod, mehettek is tovább

amúgy tényleg undorító koszos szutyok szinte az egész pesti oldal, a blahánál esténként pl konkrétan félelmetes néha a helyzet, kis suttyó köcsögökkel, cigányokkal, akik senkit és semmit se tisztelnek.

persze budán meg a sok proli/sznob kis balfasz idegesít, szóval nekem mindegy hol esek össze, gyűlölök mindenkit :lol:
Kép
Kép
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 29., szombat 16:58

Ejjj, ezek a pesti belvárosi péntek esték... :)

Tegnap este instanttal majdnem szemben álltam haverommal egy bolt mellett és szívtuk a cigit. Elmegy előttünk 2 csaj, aztán nem sokkal később 3 srác, elég vagánynak meg divatosnak néztek ki.
Megállnak előttünk (nem tudom miért, lehet mert pont egy utca vágta el a járdát), és beszólnak, hogy lányok, erre én mondom ja, ott vannak az utca túloldalán.
Erre az egyik: maradjanak is ott. Én meg mondom maradjanak, nekem mindegy (vagy nem izgat nem emlékszem pontosan mit szóltam), nagy nehezen elmentek, de a haveromat nagyon megnézték, pedig ő meg sem szólalt kb. Persze fél perc múlva visszajöttek cigit kérni, nem volt már nálunk, aztán lényegében kivették a haverom kezéből a félig elszívott cigit, és még odabökött egy ilyet a végén hogy szétbaszlak! és ráfújta a parázst a haveromra. Amúgy mondanom sem kell, hogy cigánynak nézett ki. :)
Erre tényleg kurvára szükség volt, biztos jó érzés ez nekik, kötekedni, balhézni. Na pont ezek miatt nem járok már jó ideje éjszakázni pesten, mert a fasz se kíváncsi az ilyen emberekre.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 29., szombat 15:39

Sajnos a 2002-től 2010-ig terjedő időszakban eléggé el lett baszva az egész, több EU-s támogatást vettünk fel, aminek aztán nyoma nem lett.
dehogynincs nyoma :lol:

a budai domboldalakon a kecók :|
Kép
Kép
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 29., szombat 15:29

shutter, én nem teljesen értem a hsz-ed, valahogy nem tudom a 4-es metróhoz kötni. Igazából semmihez sem tudom kötni. :D
Máténak meg +1

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 29., szombat 15:21

sentry írta:De sebaj, szapulja csak ész és hozzáértés nélkül mindenki. :lol:
Jó magyar hozzáálláshoz méltóan!
Látom a lekezelő stílusod nem veszett el a parkolópályán... :roll:

Ha meg elhiszed, hogy ez a szakasz (ami igazából csak egy része a tervezettnek) tényleg ennyi pénzbe került, hát elég naiv vagy. Sajnos a 2002-től 2010-ig terjedő időszakban eléggé el lett baszva az egész, több EU-s támogatást vettünk fel, aminek aztán nyoma nem lett. :shifty: Nem is adtak aztán támogatást 2011-től, meg ugye pénzünk se maradt rá, így meg lett egy fél metró szakaszunk.

Jó most lehet jönni azzal, hogy ott lenne Kelenföldön a P+R, és az autósok jöjjenek be odáig, aztán szálljanak át és így elég ez a rövid metró szakasz. Aha, aztán az miért lenne jó? Ekkora szakaszra egy autós nem fog átszállni, ez lófaszt sem ér, nagyobb dugóban is max 5 perc bruttó nyerhet vele, de a kényelmi faktor, hogy nem kell átszállni, ezt még mindig odaveri, így az autósforgalmat nem fogja ez befolyásolni. Aztán a Deák - Kelenföld és az ezen szakaszon fonódó villamosszakaszok fontosságáról és állapotáról még nem is beszéltünk, ezt is szépen hazavágja majd az új metrónk.

Lényeg: egy jó terv, aztán kapkodás, felületesség, saját zsebre játszás és kész az alig hatékony új metróvonalunk :) "Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 29., szombat 15:01

sentry írta:Hozok egy példát, hogy sarkítás nélkül milyen szintű a kommented:

1 kg burgonya 50 Ft
1 kg eper 1000 Ft
A problema a te kommenteddel meg az, hogy mig Budapesten es Bukaresten is metrorol van szo, tehat a mertekegyseg ugyan az, addig a te peldadban az egyik zoldseg, a masik gyumolcs.
sentry írta:Én nem mondom, hogy reális a 4es metró ára, és nehéz is megjósolni, hogy mennyi lenne a valós ár. De nah. Ez annyira brutálisan összetett dolog, hogy ha csak a szakmai szempontokat is nézzük, akkor is valami iszonyatosan komplikált.
Nem tudom hogy a kommentem melyik reszet nem ertetted meg, mert az elejen elmondtam hogy nem ertek hozza, mint ahogy nagy valoszinuseg szerint te se, mint ahogy azt is leszogeztem hogy sok fugg a minosegtol, de elso ranezesre is nagy a kulonbseg a ketto kozott.
sentry írta:Arra akartam kihegyezni a dolgot, hogy szépen a média beültette mindenki fülébe a bogarat, és jó magyar mentalitáshoz híven, már mindenki fikázza. Nem hogy örülne, hogy van. :ike:
Akkor szerencsere a kivetelhez tartozom, mivel nem nagyon olvasok magyar mediat, vagy ha igen, akkor se ezzel kapcsolatban. Persze en is azt mondom hogy ha mar megvan, akkor hasznaljak is ki rendesen. :)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 29., szombat 14:54

sentry írta:...
sentry, ez magyarországon ez már kicsiben is így működik. :lol:

tegnap mentem délután csabára kerifaterhez maszekolni, este pedig edzőmeccsem volt teremben, így nem lett volna elég a hátitáska a sok cuccnak, és kellett egy utazótáska.
a miénk nem volt itthon, ezért kiírtam fb-re, hogy nem e tud valaki máig egyet nekem kölcsönadni.
10(!) percig volt kinn a poszt, írt egy ismerősöm, hogy tud adni, le is vettem a kiírást ezután.
anyám pár órával később volt boltban, és kérdezte tőle az egyik boltos, hogy tényleg elköltözök ? :lol:
viccesnek tűnik, de ez teljesen komolyan így volt, és az ilyen csak csepp a tengerben.

akkor ezek után ilyen volumenű dolgoknál, mint egy négyes metró, mégis mennyi fals info meg népbutítás lehet. :hmmm:

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. március 29., szombat 14:50

az miért van hogy mostanában akármilyen sopcastes linket benyomok, vagy egyből kiírja hogy the channel is offline now, vagy működik kb 10 percet és utána írja ki ?
eddig semmi baja nem volt,de mostmár nagyon idegesít hogy semmit nem bírok nézni.

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

Vissza: