Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Javaslataitok
Rendben, köszönöm
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Még nem jelezte senki, utána fogok nézni, és meglátjuk mit tehetekk!ll3rcsöcs írta:Egy aprócska hibára lettem figyelmes. Főoldalon a fő hírek kb 5 másodpercenként váltják egymást. Na most, ha pl a 3. hír címét olvasom, 4 másodperc alatt végzek vele, rákattintok a 2.-ra, elkezdem olvasni a címét, és 1 mp múlva vált a 3.-ra. Magyarul a hír váltás folyamatosan történik 5 másodpercenként, és ha én kattintok valamelyik főhírre, akkor nem indul újra a számláló. Apró hiba, csak picit bosszant, de van rá lehetőség hogy ez orvosolva legyen? Vagy ez a fórummotor ezt tudja? Ha más is felvetette már a dolgot, akkor bocsánat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Egy aprócska hibára lettem figyelmes. Főoldalon a fő hírek kb 5 másodpercenként váltják egymást. Na most, ha pl a 3. hír címét olvasom, 4 másodperc alatt végzek vele, rákattintok a 2.-ra, elkezdem olvasni a címét, és 1 mp múlva vált a 3.-ra. Magyarul a hír váltás folyamatosan történik 5 másodpercenként, és ha én kattintok valamelyik főhírre, akkor nem indul újra a számláló. Apró hiba, csak picit bosszant, de van rá lehetőség hogy ez orvosolva legyen? Vagy ez a fórummotor ezt tudja? Ha más is felvetette már a dolgot, akkor bocsánat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kedves Felhasználók,Galacticos írta:vannak ugye ezek az úgymond "állandó leállások" mikor nagyon pörög mindenki főleg a nagyobb meccseknél.
egy bl vagy vb döntőnél meg mindenki tudja hogy mivan főleg ha előbbibe mi is ott leszünk. akkor azt hogy oldjátok majd meg?
Nyilván korábban is észrevettétek, hogy a nagyobb mérkőzések alatt sokszor döcög, esetleg leáll az oldal. Ennek oka javarészt az aktív fórumozó közösség, ami egyébként végtelen örömmel tölt el bennünket, de a helyzet súlyosságára való tekintettel kénytelenek vagyunk különböző intézkedéseket tenni az ilyen esetek elkerülése végett.
A leállások megelőzésének érdekében egyrészt tisztelettel kérjük minden kedves fórumozónkat, hogy ne kommentáljátok "ész nélkül" a gólokat, és ha mondjuk büntetőt ítélnek, stb., a topic lényege ugyanis az, hogy a látottakról saját véleményt formáljatok, nem pedig az online közvetítés. A "Megy a meccs!" topikban szinte kivétel nélkül mindenki veletek együtt nézi a találkozót, és látja, hogy mi történik. Nem ritkán előfordul, hogy egyszerre ötvenen akarjátok ugyanazt beírni, míg másik 150-en olvassák és frissítik az adott topicot egyszerre. Ez kicsit megviseli szeretett oldalunkat.
Másrészt pedig elővigyázatosságból a fórumot ezekben a percekben ideiglenesen átirányítjuk. Ez az átirányítás maximum néhány percig tart majd (1-2, nem kell többre gondolni), ami alatt nézhetitek tovább a mérkőzést, vethettek egy pillantást a visszajátszásra, örülhettek a gólnak, felbonthattok még egy sört vagy adott esetben egyszerűen lepacsizhattok a mellettetek lévő emberrel, mielőtt újra folytatnátok itt a beszélgetést..
Ha az oldal nem tölt be, kérjük legyetek türelemmel, és NE frissítsétek másodpercenként, hiszen ez a fajta "magatartás" csak tovább rontja a helyzetet, és annál később tér majd vissza az oldal, rosszabb esetben pedig teljesen el is száll, volt már rá példa. Ha az átirányítást megszüntettük, rögtön folytathatjátok is a fórumozást. Az aktív fórumozók nevében és érdekében csupán néhány perc türelmet kérünk tőletek, amivel elkerülhetünk akár több órás kimaradásokat is. Együttműködéseteket és megértéseteket előre is köszönjük!
Legmélyebb tisztelettel,
A Madridom.hu szerkesztősége
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
vannak ugye ezek az úgymond "állandó leállások" mikor nagyon pörög mindenki főleg a nagyobb meccseknél.
egy bl vagy vb döntőnél meg mindenki tudja hogy mivan főleg ha előbbibe mi is ott leszünk. akkor azt hogy oldjátok majd meg?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Utazz Madrid meccsre fül + ÉLŐ!>>, ezekre gondoltam.
Már minden rendben van.
Már minden rendben van.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kicsit lejjebb csúszott a szokásoshoz képest, nekem is ez volt, de most már jó.d.gergo írta:Annak nem az a dolga hogy fel-le menjen? Vagy lemaradtam valamiről? És milyen változtatások? Összezavarodtam
Your code works.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Annak nem az a dolga hogy fel-le menjen? Vagy lemaradtam valamiről? És milyen változtatások? Összezavarodtamlordgabi írta:Az oldal menüje a változtatások óta csak nekem jön együtt az oldallal, amikor le-fel görgetek?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem, de már kezdem megszokni :Đlordgabi írta:Az oldal menüje a változtatások óta csak nekem jön együtt az oldallal, amikor le-fel görgetek?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az oldal menüje a változtatások óta csak nekem jön együtt az oldallal, amikor le-fel görgetek?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- h3x0r
d.gergo írta:Az ilyen rohamokhoz gyenge a szerver, de hosszabb távon nem tudjuk bevállalni hogy egy erősebbet béreljünk, így el kell viselni azt a két-három alkalmat félévente, amikor döcög, rosszabb esetben meghal az oldal 30-60 percen át. Viszont ettől függetlenül bármilyen mértékű hozzájárulást szívesen fogadunk és megköszönünk, elrejtettünk egy icipici PayPal gombot az oldalsáv alján erre a célra
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Esetleg valami felturbózás várható az oldallal kapcsolatban? Nekem speciel azzal van gondom, hogy nagy meccseken (mint a clásico meg hasonlók) elég gyakran leáll, vagy ha nem is áll le, de kegyetlen lassan megy.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Minden kedves olvasónktól és fórumozónktól elnézést kérünk a leállásért, a probléma központi volt, vagyis tőlünk független de úgy tűnik végül sikerült áthidalni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
most jó, már eltűnik.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Elvileg rájöttem miért, katt ide hogy lássa az oldal miket kedveltek Facebook-on, remélem ezzel megoldódik
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nekem sem tűnik el,csak ha bezárom X-szel,pedig be vagyok jelentkezve Facebookra. Azt azért még hozzá teszem,hogy engem egyébként nem zavar ez a "hiba".d.gergo írta:Elméletileg úgy van beállítva, hogy akinek már megvolt a dolog, annak egy pillanaton belül el is tűnik, persze ennek előfeltétele hogy be van jelentkezve az illető Facebook-ra. Nálam működik, ezek szerint nem mindenkinél, fene egye...
Jó lenne ha írna ide rajtam kívül még olyan, akinek szintén eltűnik magától, hogy legalább egy kis sikerélményem legyen
De a hétvégén ettől függetlenül megoldom nektek, hogy tutira működjön a dolog
- e.gergo
- Kapcsolat:
Elméletileg úgy van beállítva, hogy akinek már megvolt a dolog, annak egy pillanaton belül el is tűnik, persze ennek előfeltétele hogy be van jelentkezve az illető Facebook-ra. Nálam működik, ezek szerint nem mindenkinél, fene egye...
Jó lenne ha írna ide rajtam kívül még olyan, akinek szintén eltűnik magától, hogy legalább egy kis sikerélményem legyen
jó lenne, ha kezdenétek valamit a honlap betöltésekor felugró kövess minket fészen ablakkal, legalább azoknál akiknél ez már hatszáz éve megvolt tudom, hogy nem nagy cucc rámenni az X-re, de hetvenedik alkalommal már kicsit zavar, na.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- e.gergo
- Kapcsolat:
VanillaSky írta:Valamiféle számlaszám perselypénznek, hogy ne omoljon össze a szerver bármely nézettebb meccs alatt?
ferni írta: ez engem is érdekelne, hogy ez min múlik, vagy csak az a megoldás, ha komolyabb szerver lenne.
Az ilyen rohamokhoz gyenge a szerver, de hosszabb távon nem tudjuk bevállalni hogy egy erősebbet béreljünk, így el kell viselni azt a két-három alkalmat félévente, amikor döcög, rosszabb esetben meghal az oldal 30-60 percen át. Viszont ettől függetlenül bármilyen mértékű hozzájárulást szívesen fogadunk és megköszönünk, elrejtettünk egy icipici PayPal gombot az oldalsáv alján erre a célrah3x0r írta: Ha tenyleg ez lenne a megoldas, en is szivesen beszallnek havi pár korsó sör árával
Az angolosodásnak utánajárok, de örülök mert kivételesen nem az én kezem van a fórumon történő furcsaságokban
- h3x0r
Ha tenyleg ez lenne a megoldas, en is szivesen beszallnek havi pár korsó sör árávalferni írta:ez engem is érdekelne, hogy ez min múlik, vagy csak az a megoldás, ha komolyabb szerver lenne.VanillaSky írta:Valamiféle számlaszám perselypénznek, hogy ne omoljon össze a szerver bármely nézettebb meccs alatt?
Forumon is lehetne szavazas errolmadridom.hu írta:Az AS spanyol sportnapilap tavaly augusztus 20-án tette fel először a kérdést, hogy ki legyen a csapat első számú hálóőre. Akkor a szavazók 59%-a preferálta Ikert Lopezzel szemben ám most, az Ateltico elleni és az elmúlt két mérkőzés képe alapján 28 ezer szavazó 85%-a szeretné ismét Casillast látni a kapuban. Ha Iker továbbra is csak a Kupadöntőn és a fennmaradó BL mérkőzéseken szerepel úgy azonban legjobb esetben is csupán mindössze 6 mérkőzésen láthatják őt a szurkolók. Forrás: Madridom.hu
Ezeket nem lehetne visszairni magyarra? Ha mar a forum tobbi resze magyar, ez is jol nezne ki ugy.lordgabi írta:Hozzászólás küldése--->Postreply
Idézet--->Quote
Szerkesztés--->Edit
Miért lettek ezek angol nyelvűek a topikokban? Csak nálam van így?
(bocsi ha egy kicsit sok mindent irok, de azert otleteim vannak )