Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Most olvasom csak a teljes Busquets nyilatkozatot, sírok a röhögéstől
"Lehet, hogy nagyon közel voltam hozzá, de nem történt semmi. Nem értem hozzá, ha úgy lett volna, akkor egy 45-ös méretű lábnyom lenne ott."
Majd még hozzátette, hogy ez egy olyan ország, ahol a sajtó mindent megtehet, tiszteletlenek, stb.stb...
"Lehet, hogy nagyon közel voltam hozzá, de nem történt semmi. Nem értem hozzá, ha úgy lett volna, akkor egy 45-ös méretű lábnyom lenne ott."
Majd még hozzátette, hogy ez egy olyan ország, ahol a sajtó mindent megtehet, tiszteletlenek, stb.stb...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Thiago11 írta:Ezzel csak az a gond, hogy amikor nekünk nem ítélnek meg egyet, arról nem szól a fáma. Pedig nálunk is elmaradt egy. Nagyon divatos kifejezés itt a kettős mérce, de ti is előszeretettel alkalmazzátok.
Igen , igazad van,nektek is maradt el jogos 11es,vagy kiállitás,de a probléma az,hogy a másik oldalakon,ennek a 3x-osa a jogos.
Nézd,ezt Ti is nagyon jól látjátok,látnotok kell,mert egyértelmű. Én nem hiszem el,hogy jelentős része,ezt nem látja,max nem ismeri be nyilvánosan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
ez a játékstílusukból adódik, nem nézed a SPORT TV-t? más kérdés, hogy tényleg a színészkedésekből adódik, de nem hiszem, hogy erre hegyezné a Hegyidzsi91 írta:Valaki aki nagyon ráér utána járhatna ,hogy az elmúlt években számszerint hányszor is jött a már-már barca meccsek részévé vált piros+11es pack. Tényleg nagyon kíváncsi lennék rá.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért annyi szabadideje senkinek sincsen.dzsi91 írta:Valaki aki nagyon ráér utána járhatna ,hogy az elmúlt években számszerint hányszor is jött a már-már barca meccsek részévé vált piros+11es pack. Tényleg nagyon kíváncsi lennék rá.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valaki aki nagyon ráér utána járhatna ,hogy az elmúlt években számszerint hányszor is jött a már-már barca meccsek részévé vált piros+11es pack. Tényleg nagyon kíváncsi lennék rá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Mike írta:aki regelve van a túloldalra, kérdezzen már rá hogy mit gondolnak neymar kezezéséről, és az espanyol elmaradt büntetőjéről, nameg buszkecc nyilatkozatáról...
nevetséges bazmeg, hogy ezek szánalmasoznak minket, közben meg a 80%uk csak ugatja a focit
Ilyenek,de ez nem lenne baj,mert van hülye mindenhol,a baj az,hogy ha itt én vagy bárki egy nagy blődséget bemond,akkor itt kinevetik,kijavitják,leszólják...akkor is ha az a barca ellen szól,de nem egészen igaz.
Ott meg,ha baromságot irsz a madridról,inkább tapsolnak,mint kijavitanak.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
nézd el nekik...a nagyja 2009 előtt még nem nézett focitMike írta:aki regelve van a túloldalra, kérdezzen már rá hogy mit gondolnak neymar kezezéséről, és az espanyol elmaradt büntetőjéről, nameg buszkecc nyilatkozatáról...
nevetséges bazmeg, hogy ezek szánalmasoznak minket, közben meg a 80%uk csak ugatja a focit
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
még is mit gondolsz. neymar kezezése nem volt szándékos, mascherano nem látta az espanyol játékosát, meg amúgy is csak lassítani akarta magát hogy el ne essen, buszkecc meg nem ért hozzá pepéhez, mert ha megnézed a 4K-s felbontást akkor láthatod, hogy a stopli 0,001 cm-rel elmegy a feje felett.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
aki regelve van a túloldalra, kérdezzen már rá hogy mit gondolnak neymar kezezéséről, és az espanyol elmaradt büntetőjéről, nameg buszkecc nyilatkozatáról...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
nem láttam a meccset, de ezért a piroson se lepődtem volna meg. a tizenegyes meg egyértelmű.dannen írta:és mellesleg, ez biztos nem volt büntető biztos véletlenül "sírunk" a bírók miatt.
Pepe és Ramos "visszaütései", amik hasonlók voltak és a játékvezetők kiküldték őket. az igaz, hogy mindkettőnek a második sárgája volt, de Maschnál még az is elmaradt, nem hogy a piros, mikor erősebben és sokkal tisztábban eltalálta a támadót. de remélem minden Barcás nyugodt szívvel fog visszaemlékezni a bajnoki címre, amit nyilván segítség nélkül nyertek meg, ha ők végeznek az élen. és ezt most nem csak emiatt a mozzanat miatt mondom. én pl. már akkor is szarul érzem magam, mikor a Realnak ajándékba adnak egy szabadrúgást. én nem így akarok bajnokságot nyerni. ti viszont már megszoktátok szerintem, hogy a bírói segítség az természetes, úgyhogy nem hinném, hogy ilyen állna fenn a ti esetetekben is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát igazat mondott. Na, ez is meg lett magyarázvahehe írta:nem ő ért hozzá, hanem a stopli fémjeRealista24 írta:Busi: "Nem értem hozzá Pepéhez, nonszensz állítás"
http://www.defensacentral.com/userfiles ... s_pepe.jpg
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem ő ért hozzá, hanem a stopli fémjeRealista24 írta:Busi: "Nem értem hozzá Pepéhez, nonszensz állítás"
-
Azért ilyenkor hozzávágnék egy csomag tampont a kispadról. Ugye mindenki egyenlő, de ha CR néha elrontja a szabit ( ) akkor kuss van.pl. a sevilla ellen mivel nem rendelte magát alá a csapatnak?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Busi: "Nem értem hozzá Pepéhez, nonszensz állítás"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Ezzel csak az a gond, hogy amikor nekünk nem ítélnek meg egyet, arról nem szól a fáma. Pedig nálunk is elmaradt egy. Nagyon divatos kifejezés itt a kettős mérce, de ti is előszeretettel alkalmazzátok.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
az a legszebb, hogy amikor érzi a bunkó patkány, hogy bajt csinál, azonnal elfekszik, mert hirtelen akut megfájdul a térde.dannen írta:és mellesleg, ez biztos nem volt büntető biztos véletlenül "sírunk" a bírók miatt.
mocskos csaló banda, színész társaság... undormány
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
+1, viszont mostanában hatványozottan érvényesül, hogy CR nem helyezi a csapatot a saját érdekei előtt. Megint előjött a nagyképű, flegma, rinyáló, lekezelő énje...nmate írta:Engem pl. nem érdekel a góllövőlista, CR ha a csapat érdekei alá helyezi magát úgy, hogy a csapatnak jobb legyen, akkor tőlem lőhet Messi 70-et is, tojok rá.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerinted ronaldo megáll három alatt a rayo ellen ?hunmadridista írta:Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
12 vagy 13 gólos hátrányt lehetetlen ledolgozni még messinek is.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Magam részéről úgy vagyok vele, hogy a döglött vadászmacskát nem érdekli CR gólkirályi címe. Csapatszinten kellene már 1-2 kupát nyerni. Az egyéni címeit, aranycipőt, aranylabdát magas ívben lesz.rom. Lassan ideje lenne már, hogy ne az egyéni érdekei legyenek az elsők.hunmadridista írta:Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Engem pl. nem érdekel a góllövőlista, CR ha a csapat érdekei alá helyezi magát úgy, hogy a csapatnak jobb legyen, akkor tőlem lőhet Messi 70-et is, tojok rá.