Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 1., kedd 22:00

VÉGRE nem csak mi szopunk be ilyeneket! :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:29

Buitre írta:gyűlölöm azt, hogy mindenre rájátszanak, a közönség őrjöng, a varnyúk meg mindig beszopják, meccsről meccsre, évről évre. Az ész megáll.. :x

tudod itt a madrid drukker oldalon,meg lehet ismerni a csapatokhoz fűződő viszonyokat.....mi real drukkerek ha nálunk valami nem korrekt,akkor kézzel lábbal tiltakozunk,ellenkedünk.....ott meg szinte minden kerítés cukorból van.
ezt pedig a média tolja bele az agyakba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 1., kedd 21:25

gyűlölöm azt, hogy mindenre rájátszanak, a közönség őrjöng, a varnyúk meg mindig beszopják, meccsről meccsre, évről évre. Az ész megáll.. :x

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:23

istimester írta:Neymar egy igazi futballkurva. Ezen a meccsen is.

Jaj stefi....maradj már.....top3.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:22

Az megvan egyébként hogy a legtöbb tét barca meccs előtt az ellenfél meghatározó játékosaiból minimum egy azért kidől?

:D :D

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 1., kedd 21:04

Neymar egy igazi futballkurva. Ezen a meccsen is.

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. április 1., kedd 20:54

az mi, hogy neyymar a bukfenc után már nem is reklamál? ilyen jó puha a gyep, vagy akkor miért? :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 20:45

Ezért is nem értem,hogy egy átlag barca drukker,ezt miért nem látja be? Van pár aki adja,de a nagyja úgy csodálkozik,mintha azt mondanám,Titeket a Fradi is verne.

Azt sem értem,hogy pl egy rugós pepe mitől unszimpatikusabb,mint az állandóan a szabadrúgásra,megtévesztésre hajtó neymar?
Egyik durung,a másik meg nevetséges ember.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 31., hétfő 22:37

Doktor House:
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
:lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 30., vasárnap 18:48

Realista24 írta:Most olvasom csak a teljes Busquets nyilatkozatot, sírok a röhögéstől :lol: :lol: :lol:

"Lehet, hogy nagyon közel voltam hozzá, de nem történt semmi. Nem értem hozzá, ha úgy lett volna, akkor egy 45-ös méretű lábnyom lenne ott."
Majd még hozzátette, hogy ez egy olyan ország, ahol a sajtó mindent megtehet, tiszteletlenek, stb.stb...
Hat ez hatalmas :lol: :lol:
sentry írta:De míg ezt nem látják be odafent, vagy nem lennének ennyire makacsok (vagy pénzéhesek - maffia) akkor már rég be lehetne vezetni.
Idezhettem volna az egesz hsz-t, mert kivetelesen minden szavaddal egyetertek ezzel kapcsolatban. Rengetegszer feltettek mar nekik a kerdest es folyamatosan azt valaszoljak hogy azert nem valtoztatnak, mert a vilagon nem tudnak mindenhol bevezetni. Nagyon "jo" kifogas. Szerencsere a PL-ben mar bevezettek a golvonal tehnologiat es lehet furan hangzik amit mondom, de remelem hogy a VB-n lesz tobb olyan teves biroi itelet ami arra keszteti a FIFA-t es UEFA-t hogy bevezessek azt a tehnologiat ami mar evek ota a rendelkezesukre all.
Realista24 írta:Ha már ferdítések, a Barcelona hivatalos honlapja szerint Messi idén 51 assistot számlál a bajnokságban.
Valamelyik evben en is megneztem ezen az oldalon az ev vegi statisztikakat. Osszeadtam a szamokat es kiderult hogy 2x annyi assistot osztottak ki mint ahany golt lottek. :lol: :lol:

Ennek a ki ellen hanyszor szabalytalankodnak statisztikanak nincs ertelme. Ha mar a Barcanal vagyunk, Messivel szemben egy csomoszor szabalytalanok, de o siman tovabb megy, Neymar meg attol is elesik ha egy pillango elszall mellette. :D Arrol nem is beszelve hogy egyik biro valakinel mindent befuj, a masiknal meg semmit se. Latom a szamokat, de nem hiszem el hogy Ronaldoval szemben felidonkent mindossze egyszer szabalytalankodnak.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 30., vasárnap 17:59

A szabálytalanság témához egy kis adalék:

1. Rafinha (Celta) - 94 elszenvedett szabálytalanság - 2052 játékperc - 21,83 percenként egy elszenvedett szabálytalanság
2. Neymar - 72 elszenvedett szabálytalanság - 1601 játékperc - 22,24 percenként egy elszenvedett szabálytalanság
3. Vela - 100 elszenvedett szabálytalanság - 2392 játékperc - 23,92 percenként egy elszenvedett szabálytalanság
4. Diego Costa - 102 elszenvedett szabálytalanság - 2583 játékperc - 25,32 percenként egy elszenvedett szabálytalanság
5. Ander Herrera - 70 elszenvedett szabálytalanság - 2022 játékperc - 28,89 percenként egy elszenvedett szabálytalanság
...
Iniesta - 48 elszenvedett szabálytalanság - 1870 játékperc - 38,96 percenként egy elszenvedett szabálytalanság
Ronaldo - 55 elszenvedett szabálytalanság - 2378 játékperc - 43,24 percenként egy elszenvedett szabálytalanság
Messi - 39 elszenvedett szabálytalanság - 1868 játékperc - 47,89 percenként egy elszenvedett szabálytalanság
Bale - 19 elszenvedett szabálytalanság - 1731 játékperc - 91,11 percenként egy elszenvedett szabálytalanság

Mondjuk Messi 47,89 perce tényleg elég soknak tűnik, Bale 91-e meg pláne, de Iniestán is meglepődtem, mármint azon, hogy "csak" 39 percenként szabálytalankodnak vele szemben.
Realista24 írta:Ha már ferdítések, a Barcelona hivatalos honlapja szerint Messi idén 51 assistot számlál a bajnokságban.
Ezt már én is néztem, és nem igazán értem, mi ez. :lol: Biztos, hogy nem konkrétan a gólpasszra gondolnak, mert ebből az "assist"-ból Messinek 51 van, Neymarnak 38, ez összesen 89, pont ennyi gólt lőttünk idén a ligában, és akkor Iniestáról, Fabregasról stb. még nem is volt szó... :lol:

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 30., vasárnap 16:54

te ferdíted a dolgokat, mert senki az ég világon nem beszélt a befújt szabálytalanságokról.
gondolom nem csak engem zavar, hogy egy hét ekkora csalás után itt osztod az észt, meg beszabályozod egy madridista oldal szerkesztőjét :hmmm:

ne feledkezz már meg a tényről, hogy itt nem te vagy otthon
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 30., vasárnap 16:08

Realista24 írta:Szerintem meg te, azt kész. :)

Ha már ferdítések, a Barcelona hivatalos honlapja szerint Messi idén 51 assistot számlál a bajnokságban.

Annyi gólt nem is lőttek messi társai. :lol: :lol: ha csak nem magának is ő adja a gólpasszokat. Ezek a barca számok....árak....statok....brrr.......a szőr feláll a hátamon mennyire becsapás sokszor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 15:46

Szerintem meg te, azt kész. :)

Ha már ferdítések, a Barcelona hivatalos honlapja szerint Messi idén 51 assistot számlál a bajnokságban.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 30., vasárnap 15:44

Realista24 írta:
'shutterisland írta:ezek a befújt szabálytalanságok, de messi ritkán dobálja magát, általában ha húzzák, rúgják, tépik, akkor is megy tovább, ameddig bír.
ráadásul pár meccsel kevesebbet is játszott.
Hogy te mennyit tudsz vetíteni, félelmetes. :lol:
A szabálytalanság az, amit befújnak, nem? Ezt ti hangoztatjátok a legtöbbet. Na már most, akkor Messi koránt sem kap annyit, mint ahogy beállítod.
te ferdíted a dolgokat, mert senki az ég világon nem beszélt a befújt szabálytalanságokról.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. március 30., vasárnap 15:41

dannen írta:a marca szerint is kezezett neymar a saját tizenegyesük előtt. igazából tök mindegy már, változtatni úgysem tudunk rajta, de én kurvára várom már a pillanatot amikor azt mondja valaki, hogy elég és jöjjön a videóbíró. nem csak emiatt, hanem kb. minden második nagy meccsen történik valami, amit nem korrektül ítél meg a bíró és eldönthetné a meccset. ugyanez volt a BL-ben, ugyanezt látom az angol bajnokságban, a spanyolról ne is beszéljünk. jó ideje megy ez már és tisztán látszik, hogy nem képes (már csak emberileg sem) tökéletesen lehozni egy bíró egy kétes szitukkal teli meccset. van aki szerint ez benne van mert ők is emberek, szerintem meg már túl nagy lett a "tét", hogy ez így maradjon. unalmas.
Egyetértek.

Csak sajnos - legalábbis ez a véleményem - míg a két fő francia maffiavezért van a két legnagyobb labdarúgó szerv éllén, addig nem lesz semmi ilyen módosítást. Aki meg azzal takarózik, hogy de hát őrizni kell a hagyományokat, meg hogy, a bíró is ember, és tévedhet.....annak puszilom az anyukáját. Egyszerűen annyira felgyorsult a foci a kezdeti szinthez képest, és már a focisták többsége se férfi (mármint viselkedésben; színészkedés, hiszti megy ezerrel), hogy egyszerűen ordítóan szükség lenne a videóbíróra. Nincs nagyon más megoldás.

De míg ezt nem látják be odafent, vagy nem lennének ennyire makacsok (vagy pénzéhesek - maffia) akkor már rég be lehetne vezetni.

Bernabéuban hány kamera adja a meccset? 30?

Az meg a másik, hogy játékosokat akár utólag is eltilthatnak, addig egy bírót 100 esetből talán 1x.... Pedig ennek a játéknak nem a bírókról kéne szólnia. Manapság pedig hány kiélezett meccsen van az, hogy a bíró a főszereplő....

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 15:32

'shutterisland írta:ezek a befújt szabálytalanságok, de messi ritkán dobálja magát, általában ha húzzák, rúgják, tépik, akkor is megy tovább, ameddig bír.
Hogy te mennyit tudsz vetíteni, félelmetes. :lol:
A szabálytalanság az, amit befújnak, nem? Ezt ti hangoztatjátok a legtöbbet. Na már most, akkor Messi koránt sem kap annyit, mint ahogy beállítod.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 30., vasárnap 15:29

ezek a befújt szabálytalanságok, de messi ritkán dobálja magát, általában ha húzzák, rúgják, tépik, akkor is megy tovább, ameddig bír.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 15:07

Idézet odaátról, mert unatkoztam, amíg nem ment a madridom.
messin kívül szerintem senki nem kap ennyit a világon, csak annyi a diffi, hogy messi már megszokta, és jobb a fizikuma.
Messi Fouls received 38
Cristiano: 56
Neymar 73

És még van pár játékos, aki bőven többet kap, mint Messi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 11:43

Most olvasom csak a teljes Busquets nyilatkozatot, sírok a röhögéstől :lol: :lol: :lol:

"Lehet, hogy nagyon közel voltam hozzá, de nem történt semmi. Nem értem hozzá, ha úgy lett volna, akkor egy 45-ös méretű lábnyom lenne ott."
Majd még hozzátette, hogy ez egy olyan ország, ahol a sajtó mindent megtehet, tiszteletlenek, stb.stb...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: