Tehát legalább 3 gól lesz közte, szerinted.
Deal. :Đ
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 31., hétfő 0:08
Tehát legalább 3 gól lesz közte, szerinted.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 31., hétfő 0:01
Rendben Tehát legalább 3 gól lesz közte, szerinted.realistahuni írta:Betis a campnouban? Legalább 3 lesz közte. Fogadhatunk Remy, ha én nyerek 1 hónapig project x-es avatarod lesz, a képet én adom. Ha te nyersz akkor én rakom ki azt amit te adsz. Na?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 30., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 30., vasárnap 23:15
Ja, biztos menni fognak, de ha jó az első első félidőt bírni fogják. A barca rutinból bedarálja az ilyen ellenfeleket hazai pályán. Talán a Bilbaoban bízhatunk, hogy egy döntetlent elérnek, de a tegnapi meccsükből kiindulva ez nem túl sanszos, ráadásul azzal is kitörölhetjük.Remy írta:Alapjáraton nagy verést jósolnék a Betisnek, de a Barca elleni meccsük lesz kb az utolsó esélyük a túlélésre. Menni fognak mint a mérgezett egér. És láthattuk ma is, hogy milyen, amikor menekül egy kiesőjelölt --> Valencia hazain kapott ki a Getafétől.
Nyilván nem itt várom, hogy bukjanak a katalánok, de akár benne is lehet a levegőben néhány pont bukás.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 30., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 30., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 30., vasárnap 21:11
Egyetértek, a végén úgyis csak az számít amit az eredményjelző, meg a tabella mutat. Meg alapból...a helyzeteket be kellett volna verni...egy Barca ellen 2 helyzetből 2-őt be kell lőnöd, hogy legyen sanszod...Realista24 írta:Géci írta: Csak en vagyok az akit hidegen hagy a barca elleni játékvezetés? Vezettünk, agyonverhettuk volna oket, de nehány poszton csak a mez volt kint. Most persze konnyu bírózni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 30., vasárnap 21:07
Nyilván nem kell bírózni,csak úgy az ember szőrmentén megemlíti..mert hát ugye a játék tisztasága....Csak en vagyok az akit hidegen hagy a barca elleni játékvezetés? Vezettünk, agyonverhettuk volna oket, de nehány poszton csak a mez volt kint. Most persze konnyu bírózni.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 30., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 20:52
Csak en vagyok az akit hidegen hagy a barca elleni játékvezetés? Vezettünk, agyonverhettuk volna oket, de nehány poszton csak a mez volt kint. Most persze konnyu bírózni.Géci írta:Ja... Haver mondta, hogy tegnap is Costát nem 1x lehetett volna kiállítani, de mégis a pályán maradt... Ki tudja mi lenne, ha a bíró nem fùjja szét a klasszikust, és nem cseszi szét a csapatot fejben. Akkor szerintem szerdán is nyertünk volna.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 30., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 30., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 30., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 30., vasárnap 18:49
Kár számolgatni, nem fog kidurranni az Atletico , legnehezebb meccset is hozták (Bilbao) akár tovább mennek akár nem bírni fogják végig, sokkal szívósabb csapat mint a barca meg a real együtt véve,, az viszont biztos hogy komolyan számolnotok kell vele a bl meccsen, mert a camp nou ban majd betolják a buszt, plusz pont az atletic játéka nagyon nem ízlik a Barcának , ott vért kell izzadni nagyon kemény meccsnek Ígérkezik , meg a miénk is a Dortmund ellen, ha nem szereznek 2-3 gólos előnyt pokoli nehéz lesz Ruhr-vidéken , Dortmund stadionban , 70 ezer német űzi hajtja őket , fantasztikus hangulatot csinálnak.'shutterisland írta:nagy egy kis összegzés.
1. atletico (76)
2. barcelona (75)
3. real (73)
hátralévő meccsek...
atletico : barcelona (i), villarreal (o), barcelona (o), getafe (i), elche (o), valencia (i), levante (i), malaga (o), barcelona (i)
barcelona : atletico (o), betis (o), atletico (i), granada (i), real (s), bilbao (o), villarreal (i), getafe (o), elche (i), atletico (o)
real : dortmund (o), sociedad (i), dortmund (i), almeria (o), barcelona (s), valladolid (i), osasuna (o), valencia (o), celta (i), espanyol (o)
sokat fog számítani, hogy kik mennek tovább a bl-ben.
a barca-atletico duóból ha mi, akkor nekik már csak a bajnokságra kell koncentrálni, míg nekünk (és nektek) lesz még 2-2 komoly elődöntő, plusz a kupadöntő.
ha ők mennek tovább, akkor szerintem már biztosan nem fogják bírni a végét.
ti szerintem biztosan tovább mentek, szóval nektek még tutinak tűnik a 2 bl elődöntő.
továbbá még az is sokat számít, hogy a papíron könnyebb meccsek (valladolidok, getafék, almeriák, osasunák, stb.) esetében mely csapatok lesznek azok, amelyek a kiesés elől fognak menekülni az utolsó fordulókban is.
azért az néha megnehezítheti az adott meccseket.
egyébként a ti dolgotok tűnik a legkönnyebbnek.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. március 30., vasárnap 18:32
Sociedad elleni lesz a kulcsmeccsünk. Ha azt behúzzuk, akkor van esély. Ha bukunk, akkor szerintem vége, mert vagy a Barca vagy az Atleti behúzza.Csabi írta:http://www.marca.com/2014/03/30/multime ... 39847.html
mehettek számolgatni, és bajnokot avatni pucagolyók. nálam mi vagyunk továbbra is a bajnokok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 30., vasárnap 17:27
Nálam így néz kitorjack írta:Hmm...érdekes. nálam: 1.RM 94, 2. AM 91, 3. FCB 90Csabi írta:http://www.marca.com/2014/03/30/multime ... 39847.html
mehettek számolgatni, és bajnokot avatni pucagolyók. nálam mi vagyunk továbbra is a bajnokok.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 30., vasárnap 17:12
Hmm...érdekes. nálam: 1.RM 94, 2. AM 91, 3. FCB 90Csabi írta:http://www.marca.com/2014/03/30/multime ... 39847.html
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 30., vasárnap 17:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 30., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 30., vasárnap 15:49
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem