Az ilyen pillanatokert erdemes forumozniAnis írta:Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga. ide több kell. Valenciában simán megélt, itt meg lebőgött - lőtt talán 2 akciógólt idén a PL-ben
Premier League
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ezt mondom, hogy tavaly nyáron el lehetett volna hozni annyiért, a francia is elment volna 45-ért, kb. 10 milla ráfordításból meglett volna a csere. Most meg Benzema ugyanannyit ér, mint tavaly, Suarez meg vagy 90-100-at..GT37 írta: Anthony írta:Hát igen, még mindig tartom a véleményemet, hogy ezt a Suarezt nem elhozni 50-55 misiért egy újabb óriási baklövés
Annyiért esélytelen lesz szerintem. A 70-80 reálisabb ár érte.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát a mostani CR-nél nem nehéz, mióta robottá lett és a combjai nem férnek el egymás mellett..(nem bántásként írtam)adamzz írta:Öcsém ez az uruguayi állat.. Neki aztán mindegy bal láb, jobb láb, fej, nyak, tor,potroh. Mindegy,hogy csak gól legyen. Egy kicsit hasonlit CR-re csak amolyan diego costa stilusban, egyrészről viszont mindkettőnél technikásabb és szerintem hatékonyabban cselez is mint CR.
A pool támadógépezete már rég levizsgázott, de a védelmének még hátravan a java..és szerintem ott gondok lesznek a City ellen, meg könnyen a Chelsea ellen is
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én lennék a legboldogabb. Naughton, Kaboul, Chadli, Soldado, Rose, Paulinho, Townsend + 25 millió euró = Bale, megegyeztünk?
World class Roberto újra Madrid mezben?
Többi nem is kell, és a 25 millió se.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dehogy jobb...csak meg kellene találni a helyét.A valenciaba mélyebben játszott,amolyan hamis 9-est,sokszor szélről indult meg,itt meg őrlődik középen,ráadásul szerencséje se volt eleinte,gól se jött össze nek az úristennek se,evvel aztán az önbizalom is oda...kellene egy normális edző aki megtalálná a helyét,mert a gyerek annyira tud focizni hogy simán helye lenne a csirkéknél....Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga. ide több kell. Valenciában simán megélt, itt meg lebőgött - lőtt talán 2 akciógólt idén a PL-ben.
Én még 10 poszton is kipróbálnám,mert jól lát a pályán,sok gólpasszt adott valenciába is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Annyiért esélytelen lesz szerintem. A 70-80 reálisabb ár érte.Anthony írta:Hát igen, még mindig tartom a véleményemet, hogy ezt a Suarezt nem elhozni 50-55 misiért egy újabb óriási baklövés
Én lennék a legboldogabb. Naughton, Kaboul, Chadli, Soldado, Rose, Paulinho, Townsend + 25 millió euró = Bale, megegyeztünk?Mike írta:vegyétek vissza Bale-t
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
a végén még a Pool nyeri
Lehet ha a meccsek jobbal, de maga a csapatok nem. A Bayern most verné akármelyik angol csapatot. A BArca Atleti Real hármasban nem vagyok 100 % biztos, de szerintem ők is vernék.
Lehet ha a meccsek jobbal, de maga a csapatok nem. A Bayern most verné akármelyik angol csapatot. A BArca Atleti Real hármasban nem vagyok 100 % biztos, de szerintem ők is vernék.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nem, Soldado csak egy példa.
De véleményem szerint a PL jobb, élvezetesebb meccseket láthat a nagyérdemű. Maga a bajnokság jobb, de ez nem azt jelenti hogy a benne lévő csapatok is mind jobbak mint a többi bajnokságban lévőek.
Bale sérülés után + felkészülés nélkül jött a La Ligába, ebből is adódóan többször is megsérült 1-2 meccsre menet közben, de így is ő az "assziszt-király" a LA Ligában, majd jövőre beindul.
De véleményem szerint a PL jobb, élvezetesebb meccseket láthat a nagyérdemű. Maga a bajnokság jobb, de ez nem azt jelenti hogy a benne lévő csapatok is mind jobbak mint a többi bajnokságban lévőek.
Bale sérülés után + felkészülés nélkül jött a La Ligába, ebből is adódóan többször is megsérült 1-2 meccsre menet közben, de így is ő az "assziszt-király" a LA Ligában, majd jövőre beindul.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Duplán is, mert Baleg meg jó volt a PL-ben, a La Ligában meg egy fos.Remy írta:Mata például jobb volt a Chelseaben, mint a Valenciában, na akkor borult is az elmélet
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mata például jobb volt a Chelseaben, mint a Valenciában, na akkor borult is az elméletToti írta:igen, mert pont egy játékos teljesítményén (aki pláne soldado ) kell lemérni, h melyik bajnokság is a faszább.Anis írta:Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
igen, mert pont egy játékos teljesítményén (aki pláne soldado ) kell lemérni, h melyik bajnokság is a faszább.Anis írta:Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Hát az lett... Na meg milyen hétvégeSucre kollégának jó napja lesz holnap, azt hiszem.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Öcsém ez az uruguayi állat.. Neki aztán mindegy bal láb, jobb láb, fej, nyak, tor,potroh. Mindegy,hogy csak gól legyen. Egy kicsit hasonlit CR-re csak amolyan diego costa stilusban, egyrészről viszont mindkettőnél technikásabb és szerintem hatékonyabban cselez is mint CR.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Full átlagos a Spurs kerete, nevetséges. Nincsen védelem, nincsen középpálya, nincsen góllövő csatár.
Chadli is a holland bajnokságban jó volt, de a PL-hez több kell.
Amúgy nem tudom ki mennyi Spurs meccset nézett manapság, de az utóbbi 1-2 hónapban olyan jó Funny moments videót össze lehetne rakni: amilyen gólokat kapnak és ahogy az kész vicc. Vertonghen is odapasszolja a kilépő csatár elé, most is öngól, és még voltak ilyen elesések, odapasszolt labdák, nem is kevés.
Chelsea meccs ellen a végén mutatták Levy-t eléggé morcos volt. TS kinevezése elég nagy öngól volt, sztem egy nulla tapasztalattal bíró edző nem mindig jön be - pep egy kivétel volt.
Kaptak Bale-ért és még pár játékosért 120 milliót és nem látni hogy az újak beváltak volna. talán egyedül Eriksen-en látom, hogy kilóg felfelé, de persze ő is fiatal még és fejlődnie kell.
Chadli is a holland bajnokságban jó volt, de a PL-hez több kell.
Amúgy nem tudom ki mennyi Spurs meccset nézett manapság, de az utóbbi 1-2 hónapban olyan jó Funny moments videót össze lehetne rakni: amilyen gólokat kapnak és ahogy az kész vicc. Vertonghen is odapasszolja a kilépő csatár elé, most is öngól, és még voltak ilyen elesések, odapasszolt labdák, nem is kevés.
Chelsea meccs ellen a végén mutatták Levy-t eléggé morcos volt. TS kinevezése elég nagy öngól volt, sztem egy nulla tapasztalattal bíró edző nem mindig jön be - pep egy kivétel volt.
Kaptak Bale-ért és még pár játékosért 120 milliót és nem látni hogy az újak beváltak volna. talán egyedül Eriksen-en látom, hogy kilóg felfelé, de persze ő is fiatal még és fejlődnie kell.
Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga. ide több kell. Valenciában simán megélt, itt meg lebőgött - lőtt talán 2 akciógólt idén a PL-ben.reeed_ati írta:Ez a Soldado egyébként mekkora egy dupla-nulla, sosem értettem mire fel hájpolták fel ennyire, ráadásul valami 30 millió körül fizettek érte ha jól emlékszem.
Wengerre simán rá lehetne sózni Benzemát 45-50-ért, már korábban is meg akarta venni (sokszor), a MU is kereste már ha jól emlékszem, de akár Benz+money = Luis lenne a legjobb!Anthony írta:Hát igen, még mindig tartom a véleményemet, hogy ezt a Suarezt nem elhozni 50-55 misiért egy újabb óriási baklövés, Benzema tűrhető szezonja ide vagy oda (a tűrhető, és a meccseket eldöntő között azért jelentős különbséget látok), a csillagászati és természetesen elbaltázott Bale biznisszel karöltve.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen, még mindig tartom a véleményemet, hogy ezt a Suarezt nem elhozni 50-55 misiért egy újabb óriási baklövés, Benzema tűrhető szezonja ide vagy oda (a tűrhető, és a meccseket eldöntő között azért jelentős különbséget látok), a csillagászati és természetesen elbaltázott Bale biznisszel karöltve.
Tényleg jó lenne ha ez a Pool nyerné a PL-t, és nem Mourinho, nagyon szimpatikus az a támadó foci, az az energia amivel játszanak.
Tényleg jó lenne ha ez a Pool nyerné a PL-t, és nem Mourinho, nagyon szimpatikus az a támadó foci, az az energia amivel játszanak.
Azt adnám. Nekik és nekünk is jó lenne.Mike írta:vegyétek vissza Bale-t
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát ez a fourduló sem a tottenhamé volt...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ez a Soldado egyébként mekkora egy dupla-nulla, sosem értettem mire fel hájpolták fel ennyire, ráadásul valami 30 millió körül fizettek érte ha jól emlékszem.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
vegyétek vissza Bale-t
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még egy Skrtel-mesterhármast szeretnék...
Levy közben már azon gondolkodik, hogy
a) kit adjunk el a nyáron
b) kit vegyünk meg a nyáron
c) mennyiért vegyük meg Suárezt
d) otthagyja-e a klubot a fenébe
Levy közben már azon gondolkodik, hogy
a) kit adjunk el a nyáron
b) kit vegyünk meg a nyáron
c) mennyiért vegyük meg Suárezt
d) otthagyja-e a klubot a fenébe