Full átlagos a Spurs kerete, nevetséges. Nincsen védelem, nincsen középpálya, nincsen góllövő csatár.
Chadli is a holland bajnokságban jó volt, de a PL-hez több kell.
Amúgy nem tudom ki mennyi Spurs meccset nézett manapság, de az utóbbi 1-2 hónapban olyan jó Funny moments videót össze lehetne rakni: amilyen gólokat kapnak és ahogy az kész vicc. Vertonghen is odapasszolja a kilépő csatár elé, most is öngól, és még voltak ilyen elesések, odapasszolt labdák, nem is kevés.
Chelsea meccs ellen a végén mutatták Levy-t eléggé morcos volt. TS kinevezése elég nagy öngól volt, sztem egy nulla tapasztalattal bíró edző nem mindig jön be - pep egy kivétel volt.
Kaptak Bale-ért és még pár játékosért 120 milliót és nem látni hogy az újak beváltak volna. talán egyedül Eriksen-en látom, hogy kilóg felfelé, de persze ő is fiatal még és fejlődnie kell.
reeed_ati írta:Ez a Soldado egyébként mekkora egy dupla-nulla, sosem értettem mire fel hájpolták fel ennyire, ráadásul valami 30 millió körül fizettek érte ha jól emlékszem.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga. ide több kell. Valenciában simán megélt, itt meg lebőgött - lőtt talán 2 akciógólt idén a PL-ben.
Anthony írta:Hát igen, még mindig tartom a véleményemet, hogy ezt a Suarezt nem elhozni 50-55 misiért egy újabb óriási baklövés, Benzema tűrhető szezonja ide vagy oda (a tűrhető, és a meccseket eldöntő között azért jelentős különbséget látok), a csillagászati és természetesen elbaltázott Bale biznisszel karöltve.
Wengerre simán rá lehetne sózni Benzemát 45-50-ért, már korábban is meg akarta venni (sokszor), a MU is kereste már ha jól emlékszem, de akár Benz+money = Luis lenne a legjobb!