Mozi, filmek
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Mozi, filmek
Hé, haver hol a kocsim?
Még mindig imádom ezt a szart, nagyon csípem ezt a két gyökeret benne Pár éve láttam utoljára, tegnap beugrott és meg is kellett azonnal néznem.
ZOLTÁÁÁN
Manapság úgy is a feldolgozások illetve a folytatások mennek, ennek el tudnék képzelni egy második részt. 7-est adnék rá, de mivel keveslem az 5,4-et imdb-n így 8-ast kapott
Még mindig imádom ezt a szart, nagyon csípem ezt a két gyökeret benne Pár éve láttam utoljára, tegnap beugrott és meg is kellett azonnal néznem.
ZOLTÁÁÁN
Manapság úgy is a feldolgozások illetve a folytatások mennek, ennek el tudnék képzelni egy második részt. 7-est adnék rá, de mivel keveslem az 5,4-et imdb-n így 8-ast kapott
Children Of Men
Nem ettől a filmtől lesz jobb kedved, az hót. Érdekes, egészen elgondolkodtató (bár elég abszurd lenne, ha tényleg "megtörténne" ez), és javarészt nyomasztó is, de nem estem hanyatt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Főleg a menekült táboros rész (utsó 25-30 perc) ami igazán nyomasztó. Egynek elmegy, szerencsére nem volt hosszú.
7/10
Nem ettől a filmtől lesz jobb kedved, az hót. Érdekes, egészen elgondolkodtató (bár elég abszurd lenne, ha tényleg "megtörténne" ez), és javarészt nyomasztó is, de nem estem hanyatt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Főleg a menekült táboros rész (utsó 25-30 perc) ami igazán nyomasztó. Egynek elmegy, szerencsére nem volt hosszú.
7/10
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ne aggódj, nem bírod elvenni a kedvemet. Persze hogy csinált már jobb filmeket, A Forrást soha nem fogja überelni. Mondjuk nem csak ő, más sem. De kíváncsi leszek. Aronofsky esetében meg nem érdekel az imdb pontszám, túl nagy zseni ő ahhoz, hogy a minstream tömeg megszeresse.Nem akarom elvenni a kedved, mert én is bírom Aronofskyt, de azért készítsed fel rá magad, hogy ennél ő már jobb filmeket is letett az asztalra. Ettől függetlenül persze nem rossz a film, én is dobtam rá egy 7-est, de nehogy a túlzott elvárásaid miatt csalódj hatalmasat.
Mondjuk azt viccnek tartom, hogy ennyire durván csökken IMDB-n a film.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ja, nem azért Kiindulópontnak jók, de nem nagyon érdekelnek. Ha valami érdekel egy adott filmben, színész, történet, vagy bármi más, akkor mindenképpen megnézem, pontszámtól függetlenül. És ezt így is kell tenni, mert majd te vagy én vagy bárki más eldönti a film megtekintése után, hogy az milyen volt.sentry írta:Az a lényeg, hogy IMDB-n a The Hunger Games: Catching Fire 7.9!Remy írta:Mondjuk azt viccnek tartom, hogy ennyire durván csökken IMDB-n a film.
Jaj, hogy mennyit nem érnek ezek a pontozások. Ne vedd viseld ezt szíveden Remy. Jó filmek akkor is jók, ha imdbn szinte alig van pontja.
Nyilván, ha van egy film, amit szeretek, és látom, hogy magas a pontszáma, akkor örülök
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az a lényeg, hogy IMDB-n a The Hunger Games: Catching Fire 7.9!Remy írta:Mondjuk azt viccnek tartom, hogy ennyire durván csökken IMDB-n a film.
Jaj, hogy mennyit nem érnek ezek a pontozások. Ne vedd viseld ezt szíveden Remy. Jó filmek akkor is jók, ha imdbn szinte alig van pontja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem akarom elvenni a kedved, mert én is bírom Aronofskyt, de azért készítsed fel rá magad, hogy ennél ő már jobb filmeket is letett az asztalra. Ettől függetlenül persze nem rossz a film, én is dobtam rá egy 7-est, de nehogy a túlzott elvárásaid miatt csalódj hatalmasat.Pipita írta:Jövő vasárnap el tudok menni, ha minden jól megy. Istenem, ezek az utolsó napok a legborzasztóbbak, nem is tudom mióta várom már ezt a filmet. Fú.Nagyon bejött a Noé, nézze mindenki A sok fanyalgót meg nem értem. Valaki látta már?
Mondjuk azt viccnek tartom, hogy ennyire durván csökken IMDB-n a film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jövő vasárnap el tudok menni, ha minden jól megy. Istenem, ezek az utolsó napok a legborzasztóbbak, nem is tudom mióta várom már ezt a filmet. Fú.Nagyon bejött a Noé, nézze mindenki A sok fanyalgót meg nem értem. Valaki látta már?
GT, skandináv filmek közül még 2-t tudnék ajánlani, az Idioternét meg a Turn me on, Dammit című norvég vígjátékot - ez nagyon vicces, egy 15 éves perverz kislány mindennapjait mutatja be.
Az előbbi meg Trier egyik első filmje, nagyjából a szabadságról, zseniális.
Hát ha nem is a legnagyobb filmélmény valaha, de tetszettsoadroli írta:Nagyon helyes Életed legnagyobb filmes élménye lesz Amúgy hogy maradt ki eddig?Demes írta:Annyit emlegettétek itt a Gladiátort hogy letöltöttem azt nézem is. Ezek után csak nem lesz már rossz
Nem vagyok nagy filmes inkább sorozatokat tolok, de nemrég elkaptam az 1960-as Spartacus filmet és megjött a kedvem a gladiátor témához, aztán most bedobtátok a Gladiátort ->megnéztem.
Nehezen veszem rá magam hogy filmet nézzek, kb 7-8film ül évek óta a gépemen megnézésre várva. Pl a Hobbit-ot találtam meg nemrég, szívesen megnézném de majdnem 3 óra. Akkor meg már inkább pár rész BB vagy valami.
És a nagy sorozat szünetemben megnéztem még a Ragyogást. A könyvről sokat áradoztam, a film is bejött félig-meddig de persze elmarad a könyvtől de van pár elég fasza jelenet benne ami átadja a hangulatot. Lehet hogy ha lesz rá időm akkor majd lecsekkolom azt a 3 részes mini-sorozatot is, azt ajánlottátok még itt páran.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nagyon bejött a Noé, nézze mindenki A sok fanyalgót meg nem értem. Valaki látta már?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A 2013-as Wolverine a Marvel kb. legnagyobb kihagyott ziccere, cirka egy-másfél óra után átment baromságba 6/10, főleg azért mert mérges vagyok.
Django Unchained
Na jó volt ez, izgalmas sztori, igaz kicsit túlnyújtva, sok volt benne a felesleges párbeszéd, jelenet. Viszont a feszültség is tapintható volt jó párszor, ami jó dolog. A színészek tényleg ott voltak, Waltz valóban nagy volt, Di Caprio csak a szokásos (persze ezért sem kapott semmit). Nem tudom túl sok mindent nem tudok írni róla, tetszett.
8/10
Na jó volt ez, izgalmas sztori, igaz kicsit túlnyújtva, sok volt benne a felesleges párbeszéd, jelenet. Viszont a feszültség is tapintható volt jó párszor, ami jó dolog. A színészek tényleg ott voltak, Waltz valóban nagy volt, Di Caprio csak a szokásos (persze ezért sem kapott semmit). Nem tudom túl sok mindent nem tudok írni róla, tetszett.
8/10
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Köszönöm mindenkinek, a felsoroltak közül párat már láttam (pl. az Ádám almáit, hatalmas film ), de a többséghez még nem volt szerencsém.
- Remy
- Kapcsolat:
Első magyar kritika az új Amerika kapitányról nagyon is jó Húúú, mennyire várom
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A vadászat, Melankólia, A múlt nélküli ember, stb.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pusher trilógia
"Ádám almái" és "A kiállhatatlan" nekem nagyon bejött, a "Fejvadászok" és "Jackpot (Arme Riddere)" kevésbé.GT37 írta:Tudnátok mondani jó skandináv filmeket? Szívesen fogadok minden ajánlást, legyen szó drámáról, vígjátékról vagy bármi másról. Köszönöm előre is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2014. március 30., vasárnap 0:25-kor.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
GT37 írta:Tudnátok mondani jó skandináv filmeket? Szívesen fogadok minden ajánlást, legyen szó drámáról, vígjátékról vagy bármi másról. Köszönöm előre is.
Érdemes ránézni Lars von Trier filmjeire. Mads Mikkelsen se szokott tré filmben játszani.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
A tetovált lány?GT37 írta:Tudnátok mondani jó skandináv filmeket? Szívesen fogadok minden ajánlást, legyen szó drámáról, vígjátékról vagy bármi másról. Köszönöm előre is.
(én személy szerint még nem láttam, de az egyik haverom az egekig magasztalta)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tudnátok mondani jó skandináv filmeket? Szívesen fogadok minden ajánlást, legyen szó drámáról, vígjátékról vagy bármi másról. Köszönöm előre is.
- Remy
- Kapcsolat:
TOP 10 DC Comics film
Hát eléggé egyhangú lett, de nem lehet mit tenni, ha nincs választék... No, de majd néhány év múlva visszatérünk rá.
Hát eléggé egyhangú lett, de nem lehet mit tenni, ha nincs választék... No, de majd néhány év múlva visszatérünk rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots