nagyjából tavaly is így gondoltukRealista24 írta:Én simára, első meccsen eldöntjük remélhetőleg.
aztán be is jött végülis
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 30., vasárnap 22:49
nagyjából tavaly is így gondoltukRealista24 írta:Én simára, első meccsen eldöntjük remélhetőleg.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 30., vasárnap 22:48
amit várok az nálam is az hogy első meccsen eldöntjük de attól még a másodikon kikaphatunk így az első opció kiesett és jött a szorosRealista24 írta:Én simára, első meccsen eldöntjük remélhetőleg.BBeno írta:szoros -ra nyomtam mert fejben nem vagyunk ott de ha egy ilyen fapados BVB ellen kiesünk az nagyon nagy szégyen lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 22:45
Én simára, első meccsen eldöntjük remélhetőleg.BBeno írta:szoros -ra nyomtam mert fejben nem vagyunk ott de ha egy ilyen fapados BVB ellen kiesünk az nagyon nagy szégyen lesz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 30., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 30., vasárnap 21:15
Ebből a csapatból a győztes mentalitás hiányzik leginkább. A mindenek feletti győzni akarás...az ebben a csapatban nincs meg, anélkül meg nehéz kupákat összehozni.adamzz írta: De sajnos ebből a csapatból érzésem szerint mindig hiányzik valami, sajnos köztük van a szerencse is ami nem árt itt amikor 8-ból 6-7 csapat egyenlő esélyekkel indul a cimért.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 30., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 29., szombat 13:13
Tudatos építkezés, megfelelő gazdasági körülmények, jó vezetőség, remek edző és extra motivált, legjobb korban levő játékosok egyvelege.Ramioli írta:2 éve nem volt hullámvölgybe a Bayern,, mit szednek ezek?:-) na viccen kIvül mikor volt utoljára a München komolyabb hullámvölgybe? minden csapatnak egy idényben elő szokott jönni kisebb nagyobb hullámvölgy , nekik nem!! talán 1 meccsre a city , ellen de ott is inkább lazáztak,, hihetetlen, hogy 2 éve ugyanúgy tólják,,semmi visszaesés ugyanazon a szinten tudnak játszani mennyi ideje,, toppon vannak midig ,, elég érdekes,, még a Nagy Milán korszaban , pedig az sem volt piskota csapat,, nekik is voltak kisebb hullámvölgyeik,, Meg még Zidaneknak is elképesztő:-) csak jön már hamarosan nekik is!:-)
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2014. március 29., szombat 13:04
Abszolút nem verhetetlenek, csak kevesebbszer kapnak ki mint mások. Gyenge a Bundesliga de ezek a BL-ben is mit művelnek?? Az elmúlt 3 évben nem kaptak ki szerintem 5X... :Sziro4vr írta:Igen.Becksy23 írta:Vagy csak még ha gyengén is játszanak, a gyenge Bundesligában akkor is simán nyernek 2-3 góllal.
Es a negyeddontojuket se kell es lehet komolyan venni, szoval lehet majd "fosni" toluk. Ok a legjobbak jelenleg, de messze nem verhetetlenek a bundesligan tul.
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. március 29., szombat 12:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 29., szombat 9:32
Igen.Becksy23 írta:Vagy csak még ha gyengén is játszanak, a gyenge Bundesligában akkor is simán nyernek 2-3 góllal.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. március 29., szombat 8:42
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 29., szombat 2:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 27., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 27., csütörtök 0:53
Nem véletlenül nyilatkozta náluk szinte mindenki, hogy örülnek nekünk...tudják, hogy félvállról fogjuk őket venni...Klopp pedig piszok jó motivátor.ikarus93 írta: A Dortmundot eddig se kellett volna leírni, azért mégis csak egy tavalyi BL döntős ellen játszunk, kicsit meggyengültek, de fogadni mernék rá, hogy ellenünk menni fognak mint a mérgezett egér.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 27., csütörtök 0:27
hunmadridista írta:Ezek után én már a Dortmundot sem írnám le...VanillaSky írta:2014.03.27 - csakabéell.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 27., csütörtök 0:25
Ezek után én már a Dortmundot sem írnám le...VanillaSky írta:2014.03.27 - csakabéell.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 26., szerda 23:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 23:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 22., szombat 20:14
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem