Bajnokok Ligája
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Szoros lesz... szerintem az első meccsen minimális győzelmet fogunk elérni a védekezésre koncentráló Dortmund ellen,a Bernabéu elégedetlen lesz,aztán a visszavágón pörgünk majd fel igazán és ott jutunk tovább. A Sociedad ellen pedig hétvégén vért fogunk izzadni. Ha ott nem nyerünk,nem vagyunk méltóak a bajnoki címre...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
2-3 góllal nyerni kéne kapott gól nélkül , megnyugtató előny kell! mert hazai pályán a Dortmund bármire képes, és sajnos ez ránk is igaz ha idegenbe megyünk , biztos lesz helyzetük a Bernabeuban is mert lehet nem olyan jók mint tavaly , de egy jó csapatról van szó nem Rayo, kérdés a védelem hogy áll majd a lábain , én is azon vagyok minimum 4 gól kellene mert szerintem 1 et kapunk , szélvész gyors játékosaiktól f,,ossok , remélem nem fognak ki jó napot! bebaxna ha 2 szer egymás után kibacnának velünk, nem tudom elképzelni ,, de azért az ördög nem alszik! bár szerintem, de ez csak az én véleményem a tavalyi meccs Murinho taktikáján ment el, döntetlenre játszottak meg persze gyengén is,
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hunmadridista írta:Ebből a csapatból a győztes mentalitás hiányzik leginkább. A mindenek feletti győzni akarás...az ebben a csapatban nincs meg, anélkül meg nehéz kupákat összehozni.adamzz írta: De sajnos ebből a csapatból érzésem szerint mindig hiányzik valami, sajnos köztük van a szerencse is ami nem árt itt amikor 8-ból 6-7 csapat egyenlő esélyekkel indul a cimért.
Én is így gondolom, de ezeket a mentális gátakat bármikor átlehet törni, elég egy jó meccs ,hogy felszakadjon az egész...Ott a Bayern, a világ lúzerei voltak 2012-ben , 2 elbukott bl-döntő, ráadásul az egyik 'da hoam' ,aztán tavaly valami átszakad...Nálunk is valami ilyesmi lesz, csak a kérdés az hogy mikor...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egyértelműen kettős győzelmet várok, nem is lehet kérdés. Annyival gyengébb ez a BVB a tavalyinál, hogy egyszerűen nem szabad, hogy problémát jelentsenek. Mi erősek vagyunk, ráadásul motiváltak leszünk, nem fogjuk engedni, hogy a tavalyi borzalom megismétlődjön.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
nem szavazok.
tippem sincs, hogy mi lesz, de mindegyik variációt eltudom képzelni.
majd meglátjuk.
Hát jó lenne továbbmenni azért.
De akkor kőkeményen be kell verni a helyzeteket, és nem butáskodni,.. dehát..
tippem sincs, hogy mi lesz, de mindegyik variációt eltudom képzelni.
majd meglátjuk.
Hát jó lenne továbbmenni azért.
De akkor kőkeményen be kell verni a helyzeteket, és nem butáskodni,.. dehát..
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Olyan lehetőségre nyomtam volna, hogy "könnyed" továbbjutás, de nem feltétlen kettős győzelemmel, mondjuk szerdán behúzzuk 2 góllal a meccset, kint meg egy döntetlen. Huni által említett triótól félek, meg szerintem Sahin is jó meccseket fog lehozni, viszont a védelmük nem áll olyan biztos lábakon, mint tavaly, szóval akár meg is szórhatnánk őket. Csak könyörgöm hátul ne legyünk könnyelműek meg figyelmetlenek Na meg Alonso is kapja össze magát és Modric és DM is a jobbik énjét hozzák, hogy ne legyen átjáróház a kp-nk.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szorosra nyomtam, és még akkor úgy érzem optimista vagyok. Én olyasmire számítok mint tavaly a MU ellen, pengeélen, de talán meglesz. Megint lenézi mindenki a Dortmundot, és Klopp dörzsöli a tenyerét. Megvannak neki így is az emberei bajnokság elment lehet koncentrálni BL-re, a dortmundiaktól pedig küzdésből oktatóórát lehetne venni a Real játékosainak. Hiába nincs Lewandowski (akinek amúgy is már a bayernes szerződésen jár az esze jó ideje, ez a teljesítményén is látszik) azért ott lesz Aubameyang, Reus, Mkhitaryan trió elől, három pokoli gyors támadó, akik ennek a fontos meccsen szinte törvényszerűen hibázó, fejben gyenge csapatnak, illetve védelemnek szinte biztos, hogy elraknak legalább egy gólt. Kérdés mennyit lövünk, de 3-4 kellene legalább egy viszonylag nyugisabb visszavágóhoz.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nagyjából tavaly is így gondoltukRealista24 írta:Én simára, első meccsen eldöntjük remélhetőleg.
aztán be is jött végülis
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
amit várok az nálam is az hogy első meccsen eldöntjük de attól még a másodikon kikaphatunk így az első opció kiesett és jött a szorosRealista24 írta:Én simára, első meccsen eldöntjük remélhetőleg.BBeno írta:szoros -ra nyomtam mert fejben nem vagyunk ott de ha egy ilyen fapados BVB ellen kiesünk az nagyon nagy szégyen lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én simára, első meccsen eldöntjük remélhetőleg.BBeno írta:szoros -ra nyomtam mert fejben nem vagyunk ott de ha egy ilyen fapados BVB ellen kiesünk az nagyon nagy szégyen lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szoros -ra nyomtam mert fejben nem vagyunk ott de ha egy ilyen fapados BVB ellen kiesünk az nagyon nagy szégyen lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na nézzük, ki mennyire optimista-pesszimista
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ebből a csapatból a győztes mentalitás hiányzik leginkább. A mindenek feletti győzni akarás...az ebben a csapatban nincs meg, anélkül meg nehéz kupákat összehozni.adamzz írta: De sajnos ebből a csapatból érzésem szerint mindig hiányzik valami, sajnos köztük van a szerencse is ami nem árt itt amikor 8-ból 6-7 csapat egyenlő esélyekkel indul a cimért.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Na. Elérkezünk lassan az odavágóhoz, innentől már csak ez a meccs fog a fejemben járni. Izgulok, félek, aztán másik percben magabiztos vagyok. Remélem sikerült valamelyest túljutni főleg a barca elleni vereségen. A BL az a sorozat ahol eddig nem volt sikerélményem amióta ezért a klubért szoritok, negativ élmény viszont van dögivel. De sajnos ebből a csapatból érzésem szerint mindig hiányzik valami, sajnos köztük van a szerencse is ami nem árt itt amikor 8-ból 6-7 csapat egyenlő esélyekkel indul a cimért.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Tudatos építkezés, megfelelő gazdasági körülmények, jó vezetőség, remek edző és extra motivált, legjobb korban levő játékosok egyvelege.Ramioli írta:2 éve nem volt hullámvölgybe a Bayern,, mit szednek ezek?:-) na viccen kIvül mikor volt utoljára a München komolyabb hullámvölgybe? minden csapatnak egy idényben elő szokott jönni kisebb nagyobb hullámvölgy , nekik nem!! talán 1 meccsre a city , ellen de ott is inkább lazáztak,, hihetetlen, hogy 2 éve ugyanúgy tólják,,semmi visszaesés ugyanazon a szinten tudnak játszani mennyi ideje,, toppon vannak midig ,, elég érdekes,, még a Nagy Milán korszaban , pedig az sem volt piskota csapat,, nekik is voltak kisebb hullámvölgyeik,, Meg még Zidaneknak is elképesztő:-) csak jön már hamarosan nekik is!:-)
Amúgy nem lesz címvédés idén, ezt bármiben lefogadom
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Abszolút nem verhetetlenek, csak kevesebbszer kapnak ki mint mások. Gyenge a Bundesliga de ezek a BL-ben is mit művelnek?? Az elmúlt 3 évben nem kaptak ki szerintem 5X... :Sziro4vr írta:Igen.Becksy23 írta:Vagy csak még ha gyengén is játszanak, a gyenge Bundesligában akkor is simán nyernek 2-3 góllal.
Es a negyeddontojuket se kell es lehet komolyan venni, szoval lehet majd "fosni" toluk. Ok a legjobbak jelenleg, de messze nem verhetetlenek a bundesligan tul.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
A Bayern mindenkori sikerei annak köszönhetők, hogy alig vannak normális riválisaik.
Egyetlen egy valamirevaló riválisa a Borussia Mönchengladbach volt még a '70-es években.
Ma is vannak ugyan, de ha egy potenciális versenytárs felüti a fejét akkor annak a csapatnak a kulcsjátékosait azonnal leszerződteti, ami számomra bélforgató.
A Dortmundban volt minden reményem. Nagyon szimpatikus gárda. De felőlem a Schalke is nyerhet, de valaki robbantsa már le a bajorokat a trónról...
Sajna nem látok Bundesliga meccseket, de hallom hogy sokan nem elégedettek GUardiola teljesítményével. Mármint ami a játékot illeti, mert amúgy toronymagasan vezetik a tabellát
Gondolom a céltalan tili-toli vette át a helyét annak a hipergyors stílusnak ami IGAZÁN veszélyessé tette ezt a csapatot. Még mindig veszélyes ez a Bayern szó se róla, de ha megint összekerüle a Barca-val akkor már nem verné meg 7-0-ra 180 perc alatt ebben biztos vagyok...
Egyetlen egy valamirevaló riválisa a Borussia Mönchengladbach volt még a '70-es években.
Ma is vannak ugyan, de ha egy potenciális versenytárs felüti a fejét akkor annak a csapatnak a kulcsjátékosait azonnal leszerződteti, ami számomra bélforgató.
A Dortmundban volt minden reményem. Nagyon szimpatikus gárda. De felőlem a Schalke is nyerhet, de valaki robbantsa már le a bajorokat a trónról...
Sajna nem látok Bundesliga meccseket, de hallom hogy sokan nem elégedettek GUardiola teljesítményével. Mármint ami a játékot illeti, mert amúgy toronymagasan vezetik a tabellát
Gondolom a céltalan tili-toli vette át a helyét annak a hipergyors stílusnak ami IGAZÁN veszélyessé tette ezt a csapatot. Még mindig veszélyes ez a Bayern szó se róla, de ha megint összekerüle a Barca-val akkor már nem verné meg 7-0-ra 180 perc alatt ebben biztos vagyok...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen.Becksy23 írta:Vagy csak még ha gyengén is játszanak, a gyenge Bundesligában akkor is simán nyernek 2-3 góllal.
Es a negyeddontojuket se kell es lehet komolyan venni, szoval lehet majd "fosni" toluk. Ok a legjobbak jelenleg, de messze nem verhetetlenek a bundesligan tul.
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Vagy csak még ha gyengén is játszanak, a gyenge Bundesligában akkor is simán nyernek 2-3 góllal.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
2 éve nem volt hullámvölgybe a Bayern,, mit szednek ezek?:-) na viccen kIvül mikor volt utoljára a München komolyabb hullámvölgybe? minden csapatnak egy idényben elő szokott jönni kisebb nagyobb hullámvölgy , nekik nem!! talán 1 meccsre a city , ellen de ott is inkább lazáztak,, hihetetlen, hogy 2 éve ugyanúgy tólják,,semmi visszaesés ugyanazon a szinten tudnak játszani mennyi ideje,, toppon vannak midig ,, elég érdekes,, még a Nagy Milán korszaban , pedig az sem volt piskota csapat,, nekik is voltak kisebb hullámvölgyeik,, Meg még Zidaneknak is elképesztő:-) csak jön már hamarosan nekik is!:-)