Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
nekem már megvan az avám arra az esetre, ha az atletico lesz a bajnok.
ha még itt leszek.
ha még itt leszek.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remynek koszi az oldal nevet privatban, akartam is regisztralni Remy neven, de mar foglalt volt, ugyhogy maradt az atleticofan07
A tovabbiakat spoiler ala rakom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezen kivul volt meg "mocskosmadrid" (habar ez a szebbek koze tartozik), "divatgecik" (ezek mi vagyunk es a barca), "szaros granada", "katalanyok" (meg a regi forumon egy ilyenert kb 10 perc utan jott a figyelmeztetes), "kocsog buzik", "nyalas divatgecik" (ez a barca), "baszk kutyak" (bilbao), "kurva anyjat a sok geci bironak" (meg nem adott tizi utan), "kivanom az osszes spanyol bironak,a spanyol liga szervezoinek, hogy az osszes penzuket gyogyszerre kelljen kolteniuk", "ciganyok" (ezek mi vagyunk), "barcalanyok".
Es meg Gangstarol mondtuk azt hogy undorito szurkolo... ezekhez kepest egy uriember. :Đ
En is beleolvastam, legtobbszor csak siman "buzik"-kent emlegetnek, mondjuk volt par eset amikor nem tudtam hogy rolunk vagy a barcarol van szo. De nem csak par esetrol van szo, hanem konkretan folyamatosan.petiamadridista írta:Szal pl így: Oh a francba vezetnek a buzik,vagy pl: na, megint nyertek a buzik. stb stb. (ez nem idézet, csak hát ilyesmik arrafelé a mindennapok.) De mondom ez csak az alap, így előzetesként.
Ja és nincsenek moderálva.
A tovabbiakat spoiler ala rakom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezen kivul volt meg "mocskosmadrid" (habar ez a szebbek koze tartozik), "divatgecik" (ezek mi vagyunk es a barca), "szaros granada", "katalanyok" (meg a regi forumon egy ilyenert kb 10 perc utan jott a figyelmeztetes), "kocsog buzik", "nyalas divatgecik" (ez a barca), "baszk kutyak" (bilbao), "kurva anyjat a sok geci bironak" (meg nem adott tizi utan), "kivanom az osszes spanyol bironak,a spanyol liga szervezoinek, hogy az osszes penzuket gyogyszerre kelljen kolteniuk", "ciganyok" (ezek mi vagyunk), "barcalanyok".
Es meg Gangstarol mondtuk azt hogy undorito szurkolo... ezekhez kepest egy uriember. :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
van. ha beleolvasol a fórumba egyből nem akarod, hogy bárhogyan is de megérdemeljék a ligát.tenyleg, van valami magyar szurkoloi oldaluk?
Évek óta csak vérnyomásnövelésre használom azt az oldalt. A Real Madridot, szurkolóit, játékosait csak lazán buziknak hívják.
Szal pl így: Oh a francba vezetnek a buzik,vagy pl: na, megint nyertek a buzik. stb stb. (ez nem idézet, csak hát ilyesmik arrafelé a mindennapok.) De mondom ez csak az alap, így előzetesként.
Ja és nincsenek moderálva.
- h3x0r
Most ha teljesen objektiven nezem a dolgot, akkor az eddigiek alapjan az Atletico az aki megerdemli.hunmadridista írta:Szerintem meg az Atletico iszonyatosan megérdemelné a bajnoki címet. Nagyon masszívak, nagyon stabilak, nagyon egységesek és nem mellesleg az övék a legkiegyensúlyozottabb csapat. Bár csak bennünk lenne fel ekkora küzdő szellem...
Mi azert nem erdemeljuk meg, mert a 4 rangadon konkretan 1 pontot szereztunk.
A Barca azert nem erdemelne meg, mert most hetvegen is amikor meleg volt a pite, jott a biro es kihuzta oket.
Az Atletico viszont az eddigi 3 rangadon jol teljesitett, ellenunk 4 pont, a Barca ellen eddig 1 es a tobbi meccsen is jok voltak. Es azert a liganak is jot tesz hogy hiaba van itt a ket nagy, akik 90 millioker vasarolnak jatekosokat, szinte azt szerzik meg akit akarnak, megis itt van egy kis csapat, akik ennek toredekebol felallitottak egy olyan csapatot aki meg tudta oket verni.
Meg mielott barki betamadna hogy divat drukker vagyok meg jovore mehetek szurkolni a matracosoknak (tenyleg, van valami magyar szurkoloi oldaluk? ha nincs, akkor csinalok ) en is annak szurkolok hogy megnyerjuk a bajnoksagot (is ), de azert el lehet jatszani a gondolattal.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tehát legalább 3 gól lesz közte, szerinted.
Deal. :Đ
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rendben Tehát legalább 3 gól lesz közte, szerinted.realistahuni írta:Betis a campnouban? Legalább 3 lesz közte. Fogadhatunk Remy, ha én nyerek 1 hónapig project x-es avatarod lesz, a képet én adom. Ha te nyersz akkor én rakom ki azt amit te adsz. Na?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Betis a campnouban? Legalább 3 lesz közte. Fogadhatunk Remy, ha én nyerek 1 hónapig project x-es avatarod lesz, a képet én adom. Ha te nyersz akkor én rakom ki azt amit te adsz. Na?
A bajnokság szerintem ezen a hétvégén ment el, én az Espanyolba bíztam a legjobban, tudtam, hogy ők meg fogják nyomni, és az X reális is lett volna, de a bírók nem így akarták.
A bajnokság szerintem ezen a hétvégén ment el, én az Espanyolba bíztam a legjobban, tudtam, hogy ők meg fogják nyomni, és az X reális is lett volna, de a bírók nem így akarták.
Ja, biztos menni fognak, de ha jó az első első félidőt bírni fogják. A barca rutinból bedarálja az ilyen ellenfeleket hazai pályán. Talán a Bilbaoban bízhatunk, hogy egy döntetlent elérnek, de a tegnapi meccsükből kiindulva ez nem túl sanszos, ráadásul azzal is kitörölhetjük.Remy írta:Alapjáraton nagy verést jósolnék a Betisnek, de a Barca elleni meccsük lesz kb az utolsó esélyük a túlélésre. Menni fognak mint a mérgezett egér. És láthattuk ma is, hogy milyen, amikor menekül egy kiesőjelölt --> Valencia hazain kapott ki a Getafétől.
Nyilván nem itt várom, hogy bukjanak a katalánok, de akár benne is lehet a levegőben néhány pont bukás.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Alapjáraton nagy verést jósolnék a Betisnek, de a Barca elleni meccsük lesz kb az utolsó esélyük a túlélésre. Menni fognak mint a mérgezett egér. És láthattuk ma is, hogy milyen, amikor menekül egy kiesőjelölt --> Valencia hazain kapott ki a Getafétől.
Nyilván nem itt várom, hogy bukjanak a katalánok, de akár benne is lehet a levegőben néhány pont bukás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Klasszikussal kapcsolatban sok értelme nincs bírózni. Meccs elején Carvajal hibázott egy mocskos nagyot, Benzemánál kimaradt egy ziccer, majd ezután bevágott kettőt. Ha ott jól csináljuk a dolgunkat, 4 alatt nem mennek haza. Csak rá kellett nézni a fejükre. Gála helyett visszahoztuk őket a meccsbe. Kaptunk egy ajándék tizit, de még ez sem volt elég. Ritka nagy balfaszok voltunk, nincs ezen mit szépíteni. Sevilla ellen dettó.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egyetértek, a végén úgyis csak az számít amit az eredményjelző, meg a tabella mutat. Meg alapból...a helyzeteket be kellett volna verni...egy Barca ellen 2 helyzetből 2-őt be kell lőnöd, hogy legyen sanszod...Realista24 írta:Géci írta: Csak en vagyok az akit hidegen hagy a barca elleni játékvezetés? Vezettünk, agyonverhettuk volna oket, de nehány poszton csak a mez volt kint. Most persze konnyu bírózni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván nem kell bírózni,csak úgy az ember szőrmentén megemlíti..mert hát ugye a játék tisztasága....Csak en vagyok az akit hidegen hagy a barca elleni játékvezetés? Vezettünk, agyonverhettuk volna oket, de nehány poszton csak a mez volt kint. Most persze konnyu bírózni.
Ezzel együtt jogos,valóban hozni kellett volna,én azt mondom nem játszott rosszul a csapat azért,Carvajal két bakija döntő tényező volt,bár nem varrom a nyakába mert "amúgy" nem játszott rosszul.Marcelotol vártam volna többet,jóval többet.Ami jobban bosszant,az a sevilla,ott elég indiszponált volt a társaság,de én még nem temetném a szezont...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
látom van ilyen számolgatos alkalmazás..
gyerekek, nekünk a Barca- AtMa-n a lehető legrosszabb eredmény fog születni.
Sokkal jobb lett volna, ha az a meccs mondjuk a 33, fordulóban lenne, de így valószínűleg kiestünk a bajnoki versenyfutásból, pláne, hogy egyiket se vertük meg.
Ezt elcsesztük
Húzzuk be az összes hátramaradt meccset, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire elég, hátha baromi nagy mákunk lesz, bár kétlem, de hátha.
Marad a kupadöntő, meg majd a BLben kéne valamit összehozni.
Megnyertük volna a Classicót akkor már nem kéne min izgulni.
gyerekek, nekünk a Barca- AtMa-n a lehető legrosszabb eredmény fog születni.
Sokkal jobb lett volna, ha az a meccs mondjuk a 33, fordulóban lenne, de így valószínűleg kiestünk a bajnoki versenyfutásból, pláne, hogy egyiket se vertük meg.
Ezt elcsesztük
Húzzuk be az összes hátramaradt meccset, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire elég, hátha baromi nagy mákunk lesz, bár kétlem, de hátha.
Marad a kupadöntő, meg majd a BLben kéne valamit összehozni.
Megnyertük volna a Classicót akkor már nem kéne min izgulni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak en vagyok az akit hidegen hagy a barca elleni játékvezetés? Vezettünk, agyonverhettuk volna oket, de nehány poszton csak a mez volt kint. Most persze konnyu bírózni.Géci írta:Ja... Haver mondta, hogy tegnap is Costát nem 1x lehetett volna kiállítani, de mégis a pályán maradt... Ki tudja mi lenne, ha a bíró nem fùjja szét a klasszikust, és nem cseszi szét a csapatot fejben. Akkor szerintem szerdán is nyertünk volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha az Atletico bajnok lesz,(sztm nem),az 90%-ban Simeonenak lesz köszönhető.Az a faszi kihozza a 100% felettit minden játékosáböl,merem állítani hogy Arda,Godin,Miranda,Juan Fran,vagy akár Feliphe Luiz egy másik csapatban csak a középszerű fölött lenne egy hajszállal.De ahogy ez az argentin "cholo" tudja őket fanatizálni,olyat ki tud belőlük hozni,amit önmaguk sem gondolnák...
Ezzel együtt azt hiszem fognak még ők pontot hullajtani,még mindig inkább hiszem azt hogy a barca és a real között dől el a dolog....sekély az atma keret,elég ha 2-3 kulcsember lesérűl vagy visszaesik azt annyi...
Ezzel együtt azt hiszem fognak még ők pontot hullajtani,még mindig inkább hiszem azt hogy a barca és a real között dől el a dolog....sekély az atma keret,elég ha 2-3 kulcsember lesérűl vagy visszaesik azt annyi...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ja... Haver mondta, hogy tegnap is Costát nem 1x lehetett volna kiállítani, de mégis a pályán maradt... Ki tudja mi lenne, ha a bíró nem fùjja szét a klasszikust, és nem cseszi szét a csapatot fejben. Akkor szerintem szerdán is nyertünk volna.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem meg az Atletico iszonyatosan megérdemelné a bajnoki címet. Nagyon masszívak, nagyon stabilak, nagyon egységesek és nem mellesleg az övék a legkiegyensúlyozottabb csapat. Bár csak bennünk lenne fel ekkora küzdő szellem...
Véleményem szerint már sem a Barca, sem az Atletico nem nagyon fog bukni. Nagyon jó formában van mindkettőjük. Ami viszont hátrány a matracosoknak, hogy a Camp Nou-ban játszák a "bajnoki döntőt"...ahol nem fogják őket nyerni hagyni...
Amúgy a saját kezünkben volt a sorsunk, eldönthettük volna az utóbbi 2 meccsen...nem éltünk vele...magunkra vessünk...a 10.-et amúgy is jobban akarom
Véleményem szerint már sem a Barca, sem az Atletico nem nagyon fog bukni. Nagyon jó formában van mindkettőjük. Ami viszont hátrány a matracosoknak, hogy a Camp Nou-ban játszák a "bajnoki döntőt"...ahol nem fogják őket nyerni hagyni...
Amúgy a saját kezünkben volt a sorsunk, eldönthettük volna az utóbbi 2 meccsen...nem éltünk vele...magunkra vessünk...a 10.-et amúgy is jobban akarom
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kár számolgatni, nem fog kidurranni az Atletico , legnehezebb meccset is hozták (Bilbao) akár tovább mennek akár nem bírni fogják végig, sokkal szívósabb csapat mint a barca meg a real együtt véve,, az viszont biztos hogy komolyan számolnotok kell vele a bl meccsen, mert a camp nou ban majd betolják a buszt, plusz pont az atletic játéka nagyon nem ízlik a Barcának , ott vért kell izzadni nagyon kemény meccsnek Ígérkezik , meg a miénk is a Dortmund ellen, ha nem szereznek 2-3 gólos előnyt pokoli nehéz lesz Ruhr-vidéken , Dortmund stadionban , 70 ezer német űzi hajtja őket , fantasztikus hangulatot csinálnak.'shutterisland írta:nagy egy kis összegzés.
1. atletico (76)
2. barcelona (75)
3. real (73)
hátralévő meccsek...
atletico : barcelona (i), villarreal (o), barcelona (o), getafe (i), elche (o), valencia (i), levante (i), malaga (o), barcelona (i)
barcelona : atletico (o), betis (o), atletico (i), granada (i), real (s), bilbao (o), villarreal (i), getafe (o), elche (i), atletico (o)
real : dortmund (o), sociedad (i), dortmund (i), almeria (o), barcelona (s), valladolid (i), osasuna (o), valencia (o), celta (i), espanyol (o)
sokat fog számítani, hogy kik mennek tovább a bl-ben.
a barca-atletico duóból ha mi, akkor nekik már csak a bajnokságra kell koncentrálni, míg nekünk (és nektek) lesz még 2-2 komoly elődöntő, plusz a kupadöntő.
ha ők mennek tovább, akkor szerintem már biztosan nem fogják bírni a végét.
ti szerintem biztosan tovább mentek, szóval nektek még tutinak tűnik a 2 bl elődöntő.
továbbá még az is sokat számít, hogy a papíron könnyebb meccsek (valladolidok, getafék, almeriák, osasunák, stb.) esetében mely csapatok lesznek azok, amelyek a kiesés elől fognak menekülni az utolsó fordulókban is.
azért az néha megnehezítheti az adott meccseket.
egyébként a ti dolgotok tűnik a legkönnyebbnek.
Sociedad elleni lesz a kulcsmeccsünk. Ha azt behúzzuk, akkor van esély. Ha bukunk, akkor szerintem vége, mert vagy a Barca vagy az Atleti behúzza.Csabi írta:http://www.marca.com/2014/03/30/multime ... 39847.html
mehettek számolgatni, és bajnokot avatni pucagolyók. nálam mi vagyunk továbbra is a bajnokok.
Amúgy sokan jobban rühellik a matracosokat, mint a Barcát. Pedig nálam az elmúlt évek nyilatkozatai és bíró segítségek hada, illetve a többszörös színészi alakítás sokkal unszimpatikusabb alakulattá tette a Barcelónát, mint bármely másik csapatot ebben az Univerzumban. Ok, hogy a matracosokat "szokás"szidni, mert ősi városi rivális, meg iszonyat paraszt mód rugdosnak meccsen, de ez mint eltörpül a fent említett katalán szokásoktól... Szóval ha nem mi, akkor inkább az Atleti nyerje. És ha ott lesz a végén, és nekünk nem lesz beleszólásunk, akkor inkább ők mint a bírók által szponzorált katalán színászgárda.
- Remy
- Kapcsolat:
Nálam így néz kitorjack írta:Hmm...érdekes. nálam: 1.RM 94, 2. AM 91, 3. FCB 90Csabi írta:http://www.marca.com/2014/03/30/multime ... 39847.html
mehettek számolgatni, és bajnokot avatni pucagolyók. nálam mi vagyunk továbbra is a bajnokok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots