Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. április 2., szerda 11:45

András93 írta:Mondjuk azért ez elég ritka, a jó filmek 7 fölött kezdődnek imdbn is. De, ha tudsz kiemelkedő filmet, aminek alig van pontja, akkor ne tartsd magadban. :)
Nem vagyok sentry :D, de itt egy példa tőlem: Link
Szal: Blood Ties
Nagyon jó színészi teljesítmények, viszont a történetből valami hiányzott nekem ami egy kicsit még felrázza. Plusz még azt nem értem, hogy ilyen színészi gárda ellenére még sehol nem hallottam a filmről, pedig sztem minőségi munka. Pontozni még nem fogok, mert szeretném megnézni majd magyar felirattal is, hátha kimaradt valami, amit nem fogtam fel angolul. :)

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 1., kedd 12:15

rég nem vártam filmet a moziban, most megint eljött egy:
Transzcendens

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 31., hétfő 19:46

13: Mocsok, Fiatal és gyönyörű, Jégvarázs, Mielőtt meghaltam, Időről időre, Hajsza a győzelemért, Gravitáció, Gru 2, Szemfényvesztők, A nagy Gatsby, Disconenct, Transz, Mellékhatások, Movie 43, Az első nyár, Stoker, The spectacular now, Gengszterosztag :) B-)
"And my heart will leave you never."

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. március 31., hétfő 18:12

Santi írta:Ace Ventura 1-2 (imdb 6.9 illetve 6.2), pedig akkora 8-9-10-es minden ismerősömnél mint a ház, nálamis 9 illetve 8.

+ Ford Fairlane (imdb 6.2) is klasszik volt annak idején errefelé bár lehet csak a hazai szinkron miatt (Nagy Feró) lett itthon szállóige a fél szövegkönyve. :D
Jó, hát Torrente is 6.9, de mondjuk az nincs is sokkal 7 alatt. :D
Az Ace Venturákat azt mindig ilyen félszemmel láttam tévében, sosem voltak a kedvenceim, majd egyszer újrázom őket. Ford Fairlane-t meg nem láttam, de tudom miről van szó. Ilyen itthon az Oscar (imdb 6.3) is még, meg a Bud Spencer és Terence Hill filmek (azok se nagyon ugorják a 7-est).
És akkor rájövünk, hogy ezek mind vígjátékok. :mrgreen:
Remy írta:LOTR a könyvadaptációk és a fantasy filmek csúcsa. Lehet utálni, de el kell ismerni. :)
Ki utálja? Én biztos nem. Szimplán csak a szőröstalpú hobbitkák 9-10 órás baktatását éstöbb ezer ork meg egyéb rusnya teremtmény legyilkolását nem tartom a filmművészet csúcsának.
Fantasy filmek királya egyébként is a Star Wars. :D

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 31., hétfő 17:44

Úszómester írta:illetve mondanátok pár 2013-2014 es filmet ami nektek tetszett? mert mostanában nem nagyon néztem filmet, csak a Last Vegast, és a Wall Street Farkasát
Családi üzelmek, Pain and Gain, Wolverine 2, Szupercella, Végjáték, Thor 2, Éhezők viadala 2, Rush, Elyseum
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 31., hétfő 17:34

Úszómester írta:illetve mondanátok pár 2013-2014 es filmet ami nektek tetszett?
Fogságban (Prisoners).
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 31., hétfő 17:17

Úszómester írta:ezt a 250 es listát belinkelné nekem valaki?
illetve mondanátok pár 2013-2014 es filmet ami nektek tetszett? mert mostanában nem nagyon néztem filmet, csak a Last Vegast, és a Wall Street Farkasát
http://www.imdb.com/chart/top
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. március 31., hétfő 17:14

ezt a 250 es listát belinkelné nekem valaki?
illetve mondanátok pár 2013-2014 es filmet ami nektek tetszett? mert mostanában nem nagyon néztem filmet, csak a Last Vegast, és a Wall Street Farkasát

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. március 31., hétfő 16:41

András93 írta:
sentry írta:Jó filmek akkor is jók, ha imdbn szinte alig van pontja.
Mondjuk azért ez elég ritka, a jó filmek 7 fölött kezdődnek imdbn is. De, ha tudsz kiemelkedő filmet, aminek alig van pontja, akkor ne tartsd magadban. :) Olyan sok van, ami nincs benne top 250-ben és nagyon jó, de ezek is 7,5-8 között vannak.
Ace Ventura 1-2 (imdb 6.9 illetve 6.2), pedig akkora 8-9-10-es minden ismerősömnél mint a ház, nálamis 9 illetve 8.

+ Ford Fairlane (imdb 6.2) is klasszik volt annak idején errefelé bár lehet csak a hazai szinkron miatt (Nagy Feró) lett itthon szállóige a fél szövegkönyve. :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 31., hétfő 16:18

Tervezem egy ideje, hogy adok még egy esélyt a LOTR trilógiának. Amikor kijöttek akkor láttam az első két részt, borzalmasan unalmas volt mindkettő :mrgreen: Nem tudom, hogy jobban bejönne-e így huszonévesen, mint 10 évesen...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 31., hétfő 16:02

nmate írta:
András93 írta:Mondjuk a 3 Gyűrűk Ura is érdekes az első 20-ban.
Leszel a barátom? :mrgreen:
András93 írta:Pl. The Dark Knight, Inception. Ezek jó filmek, na de 4. meg 13. legjobb film?
Mondjuk ezektől pont nem vitatnám el, ritka, de két olyan film aminek istentelen nagy a hájpja, de jogos a magasztalás.
LOTR a könyvadaptációk és a fantasy filmek csúcsa. Lehet utálni, de el kell ismerni. :)

Sötét lovag meg Batman ide vagy oda az a film mindenhogy megállja a helyét, úgyhogy szintén lehet utálni, de akkor is el kell ismerni a film nagyságát. Inception szintén. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 31., hétfő 15:44

Rush - Hajsza a győzelemért

Ismerősöm értékelése

Nah ez az F1. James Hunt nekem egy kicsit a fiatalkori Kimire hasonlít: mind kinézetre, mind viselkedésre és mind versenyzői stílusra (menni, menni, menni) - kivétel, hogy Huntnak nagy beszélőkéje van, míg Kimi csendesebb (magánakvaló [?]). Ekkor még voltak versenyek. Azok az autóhangok elképesztő gyönyörűek voltak az ideihez, de még a V8-hoz képest is. Továbbá amilyen veszélyes szituk voltak akkoriban: fotós csávó hasal a pálya melletti füvön - azt hittem rosszul látok. Ez a 2 óra több izgalmat adott mint egy 21. századi F1 idény! :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon jó volt látni, ahogy az elején még két ellenségből végül normális/egészséges rivalizálás lett. Ahogy az ismerősöm is írta jellemfejlődés - ami sok mai filmből hiányzik. Elképesztő: hogy az utolsó futamot feladó Lauda is csak 1 pontocskával maradt le a végső győzelemről - micsoda tartás és akarás kellett ahhoz, hogy mindössze 2 futamot kihagyva visszaüljön a pilótaülésbe; de ahogy ő is elmondta a film végén nagy erőt adott neki a Hunttal való rivalizálás. És hogy még a film végéről essen szó: ahogy Lauda is elmondta és szerintem sok akkori F1-néző is így van vele (csapattól függetlenül) nagy kár és nagy veszteség egy ilyen remek pilóta a sportágnak. az az életmód amit Hunt választott nem volt sokáig tartható. meg is lett az eredménye.

Továbbá milyen fura és mai szemmel lehetetlennek tűnő dolog, hogy '84-ben Niki Lauda 5x kiesett és 1x nem szerzett pontot a 16 futamból, de még is világbajnok lett... teljesen más idők jártak akkor. ahogy nézem a régi futamok eredményeit wiki-n, jó sok kiesés volt.

Megy is rá a nyócpertíz!
(ahogy látom benne is van az imdb top250-ben, jogosan!)

Továbbá:
Red 2. - Tűrhető folytatás, egyszer nézős akciófilm. 6/10
Elpuskázva - Vince Vaughn főszereplésével, 533 gyermeket nemz, és jó sokan meg akarják ismerni őt. 5/10
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. március 31., hétfő 15:01

h3x0r írta:
sentry írta:Az a lényeg, hogy IMDB-n a The Hunger Games: Catching Fire 7.9! :lol:

Jaj, hogy mennyit nem érnek ezek a pontozások. :) Ne vedd viseld ezt szíveden Remy. Jó filmek akkor is jók, ha imdbn szinte alig van pontja.
Most ezen miert is kell nevetni? En is megadtam neki a 8-ast, mert tetszett es arra a 2 ora tokeletesen kikapcsolt.
Viseld már el, hogy valakinek meg nem. Ennyi az egész. Neked tetszett, nekem nem. Több karaktert kár fecsérelni rá, hisz úgysem tudjuk meggyőzni egymást. Én csak egy példát hoztam, de nyilván nem akartam senki lelkébe gázolni. Írhattam volna másik filmeket is.

Arra akartam célozni, hogy nálam nem sokat ér az, hogy x ezer ember mire értékel egy-egy filmet. (Persze valami képet ad, de lásd nálam a fent említett film egy 5/10 ott megy 8/10. Szóval bőven lehetnek eltérések.)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 31., hétfő 14:27

András93 írta:Mondjuk a 3 Gyűrűk Ura is érdekes az első 20-ban.
Leszel a barátom? :mrgreen:
András93 írta:Pl. The Dark Knight, Inception. Ezek jó filmek, na de 4. meg 13. legjobb film?
Mondjuk ezektől pont nem vitatnám el, ritka, de két olyan film aminek istentelen nagy a hájpja, de jogos a magasztalás.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. március 31., hétfő 14:21

A Másnaposok 3 konkrétan rossz film. Szinte poén nélkül lehoztak 100 percet. Nem tudom ebben mi volt az élvezetes.
sentry írta:Jó filmek akkor is jók, ha imdbn szinte alig van pontja.
Mondjuk azért ez elég ritka, a jó filmek 7 fölött kezdődnek imdbn is. De, ha tudsz kiemelkedő filmet, aminek alig van pontja, akkor ne tartsd magadban. :) Olyan sok van, ami nincs benne top 250-ben és nagyon jó, de ezek is 7,5-8 között vannak.

Szerintem inkább az a jellemző az utóbbi időben, ha kijön egy jó film, azt az egekig felpontozzák. Pl. The Dark Knight, Inception. Ezek jó filmek, na de 4. meg 13. legjobb film? :hmmm: Mondjuk a 3 Gyűrűk Ura is érdekes az első 20-ban.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 31., hétfő 10:45

Nálam is idei top 10. Mondjuk a Másnaposok 3 már kemény drog, szerintem szarok (bocs) erről Obama interviewja jut eszembe, 1:15 után

”Actually, I think it’s a good idea. If I ran a third time it would be like doing a third Hangover movie. Didn’t really work out very well, did it?”

:lol: :lol: :lol:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 31., hétfő 10:40

h3x0r írta:
sentry írta:Az a lényeg, hogy IMDB-n a The Hunger Games: Catching Fire 7.9! :lol:

Jaj, hogy mennyit nem érnek ezek a pontozások. :) Ne vedd viseld ezt szíveden Remy. Jó filmek akkor is jók, ha imdbn szinte alig van pontja.
Most ezen miert is kell nevetni? En is megadtam neki a 8-ast, mert tetszett es arra a 2 ora tokeletesen kikapcsolt.
Nálam is megér minimum nyolcat a film. Engem is kikapcsolt arra 2 órára, és nem nézegettem fél percenként, hogy mennyi van hátra, mint mondjuk a Phillips kapitánynál. Sőt továbbmegyek. Ha lesz szavazás a 2013-as filmekről ez valószínűleg benne lesz, mint ahogy a Másnaposok 3 is ott lesz, mert nekem ezek jobban tetszettek, élvezetesebbek voltak, mint a Phillips kapitány, vagy pl.: a Fogságban. Kritikusi szemmel nézve azok a filmek lehet, hogy többet érnek, de ha nem kötöttek le annyira, mint a Catching Fire, akkor bizony ez utóbbi lesz előrébb a sorban. Ez a pontozás szubjektív szakma. Még a szakértők között is. Hát akkor mi mezei nézők között?

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 31., hétfő 10:21

Szirmai Gergely Mr Nobody kritika

:lol: Istimesternek és Sonicnak szinte kötelező megnézni. :mrgreen: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 31., hétfő 2:32

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 31., hétfő 0:27

pheco írta:Hé, haver hol a kocsim?

ZOLTÁÁÁN :lol:
Hehh, hányszor mutogatták nekem azt a Z betűt :lol: :lol: :lol: beteg egy film, az biztos. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: