OFF
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- Gilberto
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Sziasztok, nem szoktam részt venni a fórum életében, olvasóként vagyok jelen a legtöbb esetben, de most nagy szükségem lenne a segítségetekre... Szlovákiában élek, Kassára járok főiskolára orvosira, és az itteni fogorvos-tanoncok szövetsége elindult egy pályázaton, melyre az első három legtöbb szavazatot kapó projekt 3000 euróval gazdagodik... kérlek szavazzatok a lenti linken található pályázatra, már csak éjfélig van idő, és pont a 4. helyen állnak. Előre is köszönöm mindenki segítségét!
U.I.: a "Pridat hlas" ikonra kell kattintani!
http://www.space.sk/vsprojekty/detail.p ... asny-usmev
U.I.: a "Pridat hlas" ikonra kell kattintani!
http://www.space.sk/vsprojekty/detail.p ... asny-usmev
Hogy hagyhattátok ki Owent? Vagy Oleguert
Ja ezek nem aktívak már, bocs
Ja ezek nem aktívak már, bocs
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Fabian Orellana (Celta Vigo), Borja Oubiña (Celta Vigo), Bartholomew Ogbeche (Cambuur)
Mounir Obbadi (Monaco), Pablo Osvaldo (Juventus), Tommy Oar (Utrecht)
Martin Olsson (Norwich), Jonas Olsson (WBA), Marcus Olsson (Blackburn), stb, stb
Stuart O'Keefe (Crystal Palace) John Obi Mikel (Chelsea), Kenneth Otigba (Heerenveen)
Nelson Oliveira (Rennes), Paulo Oliveira (Guimares), Sérgio Oliveira (Pacos)
Divock Origi (Lille), Ludovic Obraniak (Werder Bremen), Dennis Oliech (Ajaccio)
Torsten Oehrl (Braunschweig), Sidoine Oussou (Valerenga)
Mounir Obbadi (Monaco), Pablo Osvaldo (Juventus), Tommy Oar (Utrecht)
Martin Olsson (Norwich), Jonas Olsson (WBA), Marcus Olsson (Blackburn), stb, stb
Stuart O'Keefe (Crystal Palace) John Obi Mikel (Chelsea), Kenneth Otigba (Heerenveen)
Nelson Oliveira (Rennes), Paulo Oliveira (Guimares), Sérgio Oliveira (Pacos)
Divock Origi (Lille), Ludovic Obraniak (Werder Bremen), Dennis Oliech (Ajaccio)
Torsten Oehrl (Braunschweig), Sidoine Oussou (Valerenga)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ospina, Oddo, Osman.
Fejből hirtelen ennyi jött be.
Fejből hirtelen ennyi jött be.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Otamendi, Oier, Ogbonna. Több nem ugrik be.Ferencváros írta:Hello, hülye kérdéssel fordulnék hozzátok.
Unalmas órákon osztálytársammal szókígyózni szoktunk játékosok nevével, és az "o" betűvel szívatjuk folyton egymást, mert abból keveset tudunk. Tudnátok mondani pár, jelenleg is aktív futballistát, akiknek O betűvel kezdődik a neve, rajtuk kívül:
Obertan, Ocampos, Oscar, Odenwingie, Owomoyela, Olic, Obradovic, O'Hara, O'Shea, O'Neill, Ortiz, Oxlade-Chamberlain, Obasi, Oviedo, Ottl
Köszi előre is
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Hello, hülye kérdéssel fordulnék hozzátok.
Unalmas órákon osztálytársammal szókígyózni szoktunk játékosok nevével, és az "o" betűvel szívatjuk folyton egymást, mert abból keveset tudunk. Tudnátok mondani pár, jelenleg is aktív futballistát, akiknek O betűvel kezdődik a neve, rajtuk kívül:
Obertan, Ocampos, Oscar, Odenwingie, Owomoyela, Olic, Obradovic, O'Hara, O'Shea, O'Neill, Ortiz, Oxlade-Chamberlain, Obasi, Oviedo, Ottl
Köszi előre is
Köszi előre is
-
köszi.Boky írta:notificationöknél jelzi.
-
Akinek van twitter fiókja megmondaná, hogy ha egy tweet alá új válasz érkezik azt jelzi-e vagy sem?
Beírom még utoljára, hátha valaki lemaradt róla:
"Nos. Jelenleg ott tart az "Ismerd meg a fórumozókat!" rovat, hogy a szavazáson győztes R.M.C.F elvállalta a felkérést.
Ennek kapcsán - mivel ez tényleg a fórumozókról és fórumozóknak szól - lehetőség nyílik arra, hogy normális hangnemben megírt, értelmes kérdéseket feltehettek Ti is az aktuális alanynak, így most R.M.C.F-nek. Nincs más dolgotok, minthogy privát üzenet formájában elküldjétek a kérdéseteket nekem, én pedig továbbítom az alanynak. Értelemszerűen ha túl sok kérdés érkezik, akkor kénytelen vagyok szelektálni közülük. Azt még nem tudom, hogy a továbbított kérdések felé odaírjam-e a kérdező kilétét vagy sem. Kőbe vésett határideje nincs a kérdések elküldésének, de úgy vélem, hogy vasárnap estig elegendő idő van arra, hogy aki komolyan gondolja, az kitaláljon valamit..."
"Nos. Jelenleg ott tart az "Ismerd meg a fórumozókat!" rovat, hogy a szavazáson győztes R.M.C.F elvállalta a felkérést.
Ennek kapcsán - mivel ez tényleg a fórumozókról és fórumozóknak szól - lehetőség nyílik arra, hogy normális hangnemben megírt, értelmes kérdéseket feltehettek Ti is az aktuális alanynak, így most R.M.C.F-nek. Nincs más dolgotok, minthogy privát üzenet formájában elküldjétek a kérdéseteket nekem, én pedig továbbítom az alanynak. Értelemszerűen ha túl sok kérdés érkezik, akkor kénytelen vagyok szelektálni közülük. Azt még nem tudom, hogy a továbbított kérdések felé odaírjam-e a kérdező kilétét vagy sem. Kőbe vésett határideje nincs a kérdések elküldésének, de úgy vélem, hogy vasárnap estig elegendő idő van arra, hogy aki komolyan gondolja, az kitaláljon valamit..."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
csakatransfermarkth3x0r írta:Csak Réj el ne olvassa a hsz-edGT37 írta:Más: a futball-statisztikák iránt érdeklődőknek ajánlom ezt az oldalt:
http://www.statbunker.com/
Most találtam rá, elég jól összeszedték a dolgokat.
04.08. WinXP (támogatottsága) pápá
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
10GT37 írta:Te is 20 másodpercenként frissítetted az oldalt?
Csak Réj el ne olvassa a hsz-edGT37 írta:Más: a futball-statisztikák iránt érdeklődőknek ajánlom ezt az oldalt:
http://www.statbunker.com/
Most találtam rá, elég jól összeszedték a dolgokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Benzema mint középpályás? Isco mint csatár? Denis Tcherychev szintén csatárMost találtam rá, elég jól összeszedték a dolgokat
Amúgy vannak jó dolgok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema