tubatibi írta:A dortmundnál van már valamiféle várható kezdőcsapat?
Weidenfeller – Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm – Kehl, Sahin – Großkreutz, Mkhitaryan, Reus – Aubameyang
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. április 1., kedd 18:47
tubatibi írta:A dortmundnál van már valamiféle várható kezdőcsapat?
Weidenfeller – Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm – Kehl, Sahin – Großkreutz, Mkhitaryan, Reus – Aubameyang
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 1., kedd 18:36
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. április 1., kedd 17:29
Így van bocsi, én Großkreutz-ra gondoltam, hogy ő fog játszani a jobboson, és hogy játszott a hétvégén is.peadani írta:Dragostej szerintem nagyon kevered vkivel...hétvégén sem játszotta végig a meccset mert már a szezonban nem is fog játszani sérülés miatt.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. április 1., kedd 17:22
Itt egy kicsit pontosítanék. Kuba = Jakub Błaszczykowski. Kevin Großkreutz egy másik játékos, aki mellesleg végigjátszotta a Stuttgart elleni meccset.dragostej írta: Hétvégén a Stuttgart ellen végig játszotta a meccset.
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. április 1., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 1., kedd 16:55
akkor közben kaphatott kis szörpötdragostej írta: Hétvégén a Stuttgart ellen végig játszotta a meccset.
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. április 1., kedd 16:29
Hétvégén a Stuttgart ellen végig játszotta a meccset.ziro4vr írta:én úgy tudom nem játszik már a szezonbandragostej írta: Kuba mikor sérült meg? A hivatalos oldalukon, a várható kezdőbe írják.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 1., kedd 16:15
én úgy tudom nem játszik már a szezonbandragostej írta: Kuba mikor sérült meg? A hivatalos oldalukon, a várható kezdőbe írják.
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. április 1., kedd 16:08
Kuba mikor sérült meg? A hivatalos oldalukon, a várható kezdőbe írják.ziro4vr írta:Nincs most Kuba, szóval a jobboson is lehet, bár attól függ hogy állnak majd fel. Meg igazából mindenhol fel fog tűnni, a kontráknál ő viszi fel a labdát ideális esetben, figyelni kell majd rá nagyon.dragostej írta: Reus tudtommal a baloldalon játszik, szóval Reus-t Carvajal-nak kell megfognia. Coentrao-nak nagy valószinűséggel Großkreutz-ot kell levédekeznie.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 1., kedd 16:02
Nincs most Kuba, szóval a jobboson is lehet, bár attól függ hogy állnak majd fel. Meg igazából mindenhol fel fog tűnni, a kontráknál ő viszi fel a labdát ideális esetben, figyelni kell majd rá nagyon.dragostej írta: Reus tudtommal a baloldalon játszik, szóval Reus-t Carvajal-nak kell megfognia. Coentrao-nak nagy valószinűséggel Großkreutz-ot kell levédekeznie.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 1., kedd 16:01
Ja,balon inkább,de-ugye mint a modern szélsőjátékban manapság-fogják ők cserélgetni a helyüket,de amúgy teljesen mindegy...Fabinhonak ígyse-úgyse lesz könnyű dolga.De megoldja.Reus tudtommal a baloldalon játszik, szóval Reus-t Carvajal-nak kell megfognia. Coentrao-nak nagy valószinűséggel Großkreutz-ot kell levédekeznie.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 15:11
egyre több megint a sérült.FRISS! Marcelo izomsérülést szenvedett, ezért biztosan kihagyja mindkét Dortmund elleni találkozót és a Sociedad elleni bajnokit is. A csapat orvosai mindent megtesznek, hogy a Barcelona elleni kupadöntőre felépüljön a játékos. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. április 1., kedd 14:55
Reus tudtommal a baloldalon játszik, szóval Reus-t Carvajal-nak kell megfognia. Coentrao-nak nagy valószinűséggel Großkreutz-ot kell levédekeznie.realistahuni írta:Nem mintha Marcelo bármilyen erősítést jelentett volna ebben a szezonban, de azért sajnálom, hogy megsérült, mert titkon reménykedtem, hogy a fontos meccsekre összekapja magát. Igazából, ha Coentrao is nem a béka segge alatt lenne egy jó ideje akkor már januártól simán kiszoríthatta volna a brazilt, mert a mostaninál benne is jóval több van. Viszont így kettejük közül még mindig ő a szarabb. Reus párszor el fogja küldeni szivarért a Bernabeu büféjébe a szöszit.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 1., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 1., kedd 14:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 1., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 1., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 1., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 1., kedd 12:30
sajnos, nem sajnos, de mindkét dortmund elleni meccset kihagyja. amit mostanában marcelo hozott (támadásban is 0 volt, rengeteg rossz beadás, rossz csel, rossz megoldás) azt lehozza coentrao is bőven szerintem, ráadásul agresszívabban védekezik.akármilyen marcelo kell nekünk a béellben, mert coentrao ma egy közepes heinze szintet hoz támadásban, védekezésben meg amúgyis szarok vagyunk csapatszinten. (persze nem az getafe meg a villarreal a mérce...)
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 1., kedd 12:29
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem