Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 2., szerda 8:45

Géci írta:Remélem kicsit megzilálják egymást, és ez hátha kihatással lesz a bajnokságra >:]
Ha úgy nézzük, már alakul a dolog. Costa és Piqué is lesérült
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 2., szerda 8:42

czipi írta:Münchenesként mondom, hogy a tavalyi csapat olyan ellenfeleket győzött le szép focival, akik focizni is akartak! Arsenal, Juventus, Barcelona, Dortmund!
Reméltem, hogy a MU nem áll be 10 emberrel HAZAI pályán védekezni, de tévesen.
AZ ILYEN bekkelős foci ellen SENKI sem tud játszani. Szerencsére NEM jött be nekik teljesen a taktika... :D
Hát pedig, ha tovább mentek és kaptok egy Chelseat (ha továbbmegy) akkor ott hasonlóra kell felkészülni, csak magasabb szinten...
A barca pedig ki fog esni az atma ellen, de ott lesz minden azon a meccsen ebben biztos vagyok. Remélem kicsit megzilálják egymást, és ez hátha kihatással lesz a bajnokságra >:]

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 2., szerda 8:42

Remy írta:de azért valljuk be a Nou Campban egy X nagyon is jó.
Pláne a gólos x. Így 50-50 % a továbbjutás. Jönnie kell a Barcának, de egyet mindeképp kell rúgnia az atmanak is,mert nem hiszem,hogy kitudják bekkelni. A legjobb egy 1-1 lenne a visszavágón is,hadd fárasszák egymást 120 percig,aztán jöhetnek a tizenegyesek,mert az mindig jó ha nincs benne az ember kedvenc csapata :)

Mu-Bayern
Szerintem a visszavágó simább lesz, 2 lesz közte hisz ott nem elég a Mu.nak ez a játék,pláne az nem amit az első félidőben produkáltak, a Bayern "ráér".
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 2., szerda 8:28

Anthony írta:
Barca - Atma:
Csak az utolsó harmadot láttam, de ha olyan intenzitással fog játszani a Barca, mint abban a periódusban, akkor továbbmennek. Amennyit én láttam, a matracosok nem tudták kihozni a saját térfelükről a labdát, 2 jó passz már sikernek számított, nagyon jól letámadott a Barca.
Persze azért az Atleti lesz otthon, úgy azért más lesz a meccs. Sokat fog számítani, hogy ki lövi az első gólt. De ha olyan bíró lesz, mint a tegnap (olyan lesz), akkor az Atleti piros lapra lehet feltenni házat, kocsit, asszonyt.
Ezek a Neymar nagyhalálok nálam minimum egy meccses eltiltást érnének, legközelebb meggondolná a dolgot...ja nem, mert pályán sem lenne :mrgreen:
Azt azért tegyük hozzá, hogy az első 60-65 perc nem ilyen volt. Jó, többet támadott a barca akkor is, de az Atleticonak is bőven megvoltak a helyzetei. Jóval kiegyenlítettebb volt. Villa például már az első 10 percben lőhetett volna gólt, ha kicsit pontosabb. Küzdős, kemény volt az Atma, de a barca mégis többet tett a győzelemért, AMI UGYEBÁR NEM JÖTT... Így érdekes lehet a visszavágó, mert hazain azért eléggé veszélyes az Atletico. A meccs végén már tényleg nagyon védekeztek, de azért valljuk be a Nou Campban egy X nagyon is jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

czipi
Kedvenc csapatod: Bayern

HozzászólásSzerző: czipi » 2014. április 2., szerda 8:23

Münchenesként mondom, hogy a tavalyi csapat olyan ellenfeleket győzött le szép focival, akik focizni is akartak! Arsenal, Juventus, Barcelona, Dortmund!
Reméltem, hogy a MU nem áll be 10 emberrel HAZAI pályán védekezni, de tévesen.
AZ ILYEN bekkelős foci ellen SENKI sem tud játszani. Szerencsére NEM jött be nekik teljesen a taktika... :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 2., szerda 8:19

A Bayern lenézte a MU-t, meg is fáztak, főleg hogy Wellbeck még lőhetett volna vagy kettőt, ha nem ennyire ügyes :lol:
De a visszavágón nekik fognak esni, és sima lesz.

Érdekes egyébként, hogy anno a galaktikus Madrid ellen kb. mindenki milyen komoly védekezéssel rukkolt elő, és ezért sem tudták rendesen játszani a játékukat. Most is van pár komoly támadókkal rendelkező csapat: Bayern, Real, Barca, és viszonylag kevés az igazán komoly védelemmel rendelkező ellenfél: Chelsea, Atma, és Juve.
De szerintem ez lesz a jövő, másképp nem lehet ezeket a csapatokat megállítani. A Manchester volt az első csapat aki komolyan beállt védekezni a Bayern ellen, és hopp, máris leesett egy x a 0-5 helyett.

Barca - Atma:
Csak az utolsó harmadot láttam, de ha olyan intenzitással fog játszani a Barca, mint abban a periódusban, akkor továbbmennek. Amennyit én láttam, a matracosok nem tudták kihozni a saját térfelükről a labdát, 2 jó passz már sikernek számított, nagyon jól letámadott a Barca.
Persze azért az Atleti lesz otthon, úgy azért más lesz a meccs. Sokat fog számítani, hogy ki lövi az első gólt. De ha olyan bíró lesz, mint a tegnap (olyan lesz), akkor az Atleti piros lapra lehet feltenni házat, kocsit, asszonyt.
Ezek a Neymar nagyhalálok nálam minimum egy meccses eltiltást érnének, legközelebb meggondolná a dolgot...ja nem, mert pályán sem lenne :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 2., szerda 8:18

R.M.C.F írta:Akkor Morientes és még egy pofa volt aki szerint nem nyer a BM. Ja meg én . sörre hívhattok meg minket. :[/quote]

Számold újra... :coffee: :D
tubatibi írta:Mielőtt nagyon kinevetnenk a BM-t és a Barcat, először a saját házunk tájékán nézzünk szét :) ma nagyon nehéz meccsünk lesz.. :ike:
Senki sem nevet ki senkit (én legalábbis nem...) csak hetek óta azt lehet olvasni a fórumon, hogy bezzeg a BM az attttyaúúúúristen milyen focit tol hozzánk képest. Erre jött egy rossz leharcolt MU amit a bajnokságba össze vissza vernek és örülhetnek, hogy Welbeck elszart egy helyzetet, mert akkor most 2-1-el fordulnának. Tovább fog menni a BM, ez nem kérdés szerintem. Én magam csak arra akartam volna a figyelmet felhívni, hogy vannak akik hetek óta azt mondják, hogy mennyire nullák lennénk a BM ellen. Pedig szerintem nagyon nem... :coffee:
A Barca meccset tudtam, hogy sima x. Ebben a szezonba 3 meccsük volt és mind x volt. A MU meccsnél azt mondtam a lottózóba, hogy szerintem szoros lesz és 2-1-re nyer a BM, mert annyira nem jók ők. Na ezt jól gondoltam... Mi meg nyerünk! És simán! :coffee:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 2., szerda 8:16

Barca-Atletico ahogy varhato volt szoros lett..az a meccs tok egal 50/50 ..ki ki meccset jatszanak Madridban..nem adtak fel a ligat a bl miatt..szerintem pont a vegen fognak mindent bukni es megroppannak.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 2., szerda 8:14

Ez a Ribery gyerek..szóval ő dumált aranylasztiról :hmmm: A szűk pólós kopaszon kívül a többiek nem nagyon alkottak. Meg Schweini, aki úgy is hozza magát, hogy Guardiola kicsinálja a rendszerrel. Az az érzésem, hogy a kopasz nem akarja vagy csak nem veszi észre, hogy ez nem lesz feltétlen jó, ha nem is a MU (tuti nem) de egy Chelsea vagy Real könnyedén megeheti őket, aztán iván majd jöhet azzal hogy a labda náluk volt. Náluk van, de a toppon levő Barca magasabb szinten űzte ezt a focit, plusz ugye ott Messi volt nem a nagyszájú francia vagy Müller :lol: Ja és ez a Boateng egy az egyben Piqué, már ami a focit illeti.

Másik meccset nem láttam, de bejött, hogy ha nem tolják a katalánokat piszok nehéz dolguk lesz.
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 2., szerda 8:12

ma nagyon nehéz meccsünk lesz..
nagyon könnyűnek biztosan nem lesz mondható, de szerintem ha rápörögtök, 2-3 góllal nyerhettek, amivel lényegében fél lábbal a 4 között vagytok.
a motivációtok biztosan meglesz, egyrészt az utóbbi heteket ki kell javítani, másrészt pedig a tavalyi elődöntőért biztosan ég a bosszúvágy a csapatban.
ráadásul a dortmund fél kezdője hiányozni fog.

mielőtt még valaki azt hiszi, én ezt nem azért mondom, mert a bvb sérüléseire akarom fogni már előre a győzelmeteket, mert véleményem szerint ha a schmelzer-subotic-bender-gundogan-kuba-lewa hatos egészséges lenne, akkor is ti lennétek az esélyesebbek, mert a dortmund nem annyira jó már, mint tavaly, ellenben ti jobbak vagytok, mint az előző szezonban...és hát akkor is csak egy gólon múlt, hogy nem ti mentetek döntőzni.
annyi, hogy ezt a több sebből vérző dortmundot szerintem simábban ki fogjátok ütni.

aztán ha tévedek, akkor látunk egy izgalmas párharcot.
ha nem, akkor szerencsére lesz egy psg-chelsea is a tévében. :mrgreen:

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 2., szerda 7:56

Akarki akarmit mond a tavalyi bayern erosebb volt..ez amit most jatszanak ez a taktika meg lett verve mar nem egyszer nem ketszer..united csak azert nem gyozott mert elore kevesek voltak..Rooney elore egyedul keves es nem tudtak annyit hozzatenni a jatekhoz ami kellett volna a sikerhez..a vedekezo reszet megoldottak..Munchenben kokemeny pofatlan bekkeles.. es talan talalnak egy golt ugy van eselyuk ez ellen a taktika ellen amit most a bayern jatszik..egy az egyben a regi barcat masolja..kicsit gyengebb kivitelben..mert nincsen Iniestajuk .Xabiuk meg Frodojuk..de tok ugyan az..labdatartas..gyors passzok..labdavesztes utan egybol visszatamadas..ez a taktika mint irtam mar szet volt verve..ezzel tuti nem duplaznak.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 2., szerda 1:01

R.M.C.F írta:Akkor Morientes és még egy pofa volt aki szerint nem nyer a BM. Ja meg én . sörre hívhattok meg minket.
Jelen!
:)
éreztem,hogy nem nyernek,persze nekik kedvező ez az eredmény,de a visszavágó nem lesz sétagalopp.
Mi meccsünkön bejött amit vártam,kevés gól, kemény,brusztolós meccs, Diego iszonyat gólt lőtt,mi meg egy hibát kihasználtunk. Nem számítok semmi jóra a Calderonban sem, ott is ilyen 1 gólos meccs lesz sztem, nagyon fel van adva a lecke,bitang összerakott csapat ez az AtMa,nem először bizonyítják.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 2., szerda 0:51

Mielőtt nagyon kinevetnenk a BM-t és a Barcat, először a saját házunk tájékán nézzünk szét :) ma nagyon nehéz meccsünk lesz.. :ike:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 2., szerda 0:31

Akkor Morientes és még egy pofa volt aki szerint nem nyer a BM. Ja meg én . sörre hívhattok meg minket. :
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 1., kedd 23:14

Láthattuk a Bayern is fogható, nem mondom hogy sok esélye van a unitednek de azért nem lesz Martinez , Bastian és ha találnak 1 gólt münchenben megszenvedhetnek a bajor nagy arcúak xd Hegy Iván meg egy bohóc ezt mindenki tudja xd
Persze, hogy foghatóak --> egészséges önbizalom (a hangsúly az egészségesen van, mert pl. mi sokszor hajlamosak vagyunk átesni a ló túlsó oldalára) és kellő koncentráció mellett bárki képes lehet meglepetést okozni a fociban! A probléma, hogy nálunk ez utóbbi 2 nagyon ritkán párosult egymással az elmúlt évek során; főleg a kiélezett helyzetekben. :-* Na de egyszer minden rossz sorozat véget ér! :shifty: B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 1., kedd 23:01

Láthattuk a Bayern is fogható, nem mondom hogy sok esélye van a unitednek de azért nem lesz Martinez , Bastian és ha találnak 1 gólt münchenben megszenvedhetnek a bajor nagy arcúak xd Hegy Iván meg egy bohóc ezt mindenki tudja xd

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 1., kedd 22:58

látom elég sok atleticos besárgult. Van aki kipontozódott a visszavágóra?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 1., kedd 22:56

nmate írta:
fringsquad írta:Bele aludtam sajnos, engem az érdekelne valóban kifügyülték villat mikor lejött?
Hát mivel vánszorgott lefelé... :D Barca szurkolóknak meg ennyi elég, sok ott az agysebész a stadionban náluk.
Pár éve még saját nevelés volt, most már csak egy Atmás..változnak az idők :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 1., kedd 22:55

fringsquad írta:Bele aludtam sajnos, engem az érdekelne valóban kifügyülték villat mikor lejött?
Hát mivel vánszorgott lefelé... :D Barca szurkolóknak meg ennyi elég, sok ott az agysebész a stadionban náluk.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 1., kedd 22:50

Nagy hangzavar volt, valakik tapsolták, viszonozta is, de ezek szerint a többség kifügyülte.
Curtois hatalmas volt ismét, rengeteget köszönhetnek neki. :) Egyébként a jövõbeli (jelen) szûk elit kapusai egyszerre ott voltak ma a pályán: a belga, de Gea, Neuer...és persze Pinto. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: