Én is, csak azt nem tudom, hogy hova...dannen írta:én is gondoltam már erre a rakitic gyerekre. kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami.
Pedig jobb mint a sport1 szerintemVictor írta:nem szeretem a digisportot
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 13:57
Én is, csak azt nem tudom, hogy hova...dannen írta:én is gondoltam már erre a rakitic gyerekre. kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami.
Pedig jobb mint a sport1 szerintemVictor írta:nem szeretem a digisportot
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. április 3., csütörtök 13:57
Lehet, hogy a Sport1 :Dkiki. írta:Azt nem tudja valaki hogy a mi visszavágónkat a Digi1 vagy a Digi2 adja-e?
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 3., csütörtök 13:39
Kiteszem fb-ra, egységben az erő
ez ám a szép megfogalmazás, biztos ösztönözni fogja a többieket! (arra, hogy ne írjanak így) no offense szerkesztőtársamA sport1 most szavazást indított, hogy a mi vagy a PSG meccsét adja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 13:23
Facen beírtam nekik, kommentbe, hogy "Jó hát akkor nézem a digin a Real-t " , de valami furcsa módon törölték a hsz-tferni írta:hát ebből megint Stream lesz sztem.... bár valamelyest érthető, de jobb lenne a TVben nézni a meccsünket...CRonika írta:Lehet nem ide tartozik, de szerintem egy kattintást megér, engem nem érdekel a PSG-Chelsea bunkerfoci, ezerszer inkább a mi meccsünk, a Dortmund amúgy is jó otthon, csak sokan lefutottnak gondolják a dolgot, szóval szavazzon aki még tud
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/02/lab_szavazas8
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 3., csütörtök 13:19
hát ebből megint Stream lesz sztem.... bár valamelyest érthető, de jobb lenne a TVben nézni a meccsünket...CRonika írta:Lehet nem ide tartozik, de szerintem egy kattintást megér, engem nem érdekel a PSG-Chelsea bunkerfoci, ezerszer inkább a mi meccsünk, a Dortmund amúgy is jó otthon, csak sokan lefutottnak gondolják a dolgot, szóval szavazzon aki még tud
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/02/lab_szavazas8
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 3., csütörtök 12:59
ott Kakuta átigazolásánál volt probléma, a korábbi klubja bemószerolta a kékeket, de a Chelsea fellebbezett és nekik adtak igazat és így lett ebből pénzfizetés. (mekkora hatalmas tehetség volt ő is, de eltűnt a süllyesztőben, most Lazio)tubatibi írta:A Chelsea-nal is volt hasonló, ott az lett a huzavona vége, hogy 920 000 Euro és visszavonták az átigazolási tilalmat. Kár reménykedni, hasonló lesz a Barcelonánál is.
Már hónapok óta ezen agyalok, hogy milyen jó lenne őt leigazolni és nem is lenne olyan drága mint a többi kiszemelt + a szállóige: horvát révén Modriccal sztem jól megértenék egymást - és fiatalabb is mint Modric. Szerintem mindenképp lépni fog valahova, sevillánál jobb csapatban is alapkezdő lenne. Bárcsak ilyen jól tudnának igazolni és nem sok-sok 10 millióért feleslegesnek tűnő játékosokat (Illarra).Ivan Rakitic lesz a Real Madrid egyik fő célpontja a nyáron, állítják spanyol lapok. A horvát játékos szerződése 2015-ben jár le, ezért a klub bízik benne, hogy nem túl magas áron tudja megszerezni a középpályást. Rakiticet egyébként a városi rivális, az Atlético Madrid is szeretné elcsábítani Sevillából.
HozzászólásSzerző: CRonika » 2014. április 3., csütörtök 4:52
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 2., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 2., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 2., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. április 2., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. április 2., szerda 12:45
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 2., szerda 12:43
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 2., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 2., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: Marci » 2014. április 2., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. április 2., szerda 12:29
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég