Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Mennyi az esélye annak, hogy esetleg a BM kiesik a MU ellen otthon?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
na én azt mondom legyen az elődöntőben egy:
Real - PSG
MU - Atletico Madrid
Real - PSG
MU - Atletico Madrid
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nocsak, nocsak mit látnak szemeim? PSG? Bravó, de ezzel még nincs bebiztosítva a továbbjutás. Nagy lépést tettek felé, de nehogy idegenben benyeljenek egy 2-0-át és pápá legyen. Bízom bennük. Aztán kérdés, hogy melyik csapat lenne a legkedvezőbb ellenfél az elődöntőben?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Péessgéééé! Szép volt! A visszavágót ki kell bekkelni valahogy, és bye-bye Mourinho.
Ha esetleg továbbmennek, komoly gondokat fognak okozni akár a Bayernnek, akár a Realnak, akár nekünk vagy az Atléticónak.
Zlatan ma egyet sem vállalt, úgyhogy Londonban fog megtáltosodni.
Ha esetleg továbbmennek, komoly gondokat fognak okozni akár a Bayernnek, akár a Realnak, akár nekünk vagy az Atléticónak.
Zlatan ma egyet sem vállalt, úgyhogy Londonban fog megtáltosodni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
PSG, ahogy vártam. Bár én 2-1-et tippeltem volna. Viszont így szerintem tovább is jutottak.
Mou szép volt, így tovább, remélem bukod a PL-t is.
Jó lenne egy PSG-t kapni az elődöntőben, de az Atleticonak is örülnék.
Mou szép volt, így tovább, remélem bukod a PL-t is.
Jó lenne egy PSG-t kapni az elődöntőben, de az Atleticonak is örülnék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A P$G közben elég szépen elverte a Chelseat.Még jó,hogy megtettem tipszmikszen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
real,bayern,psg,barca/atletico
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondaná az ember, hogy milyen latinos a Chelsea, de inkább nemziro4vr írta:az a 4 brazil se rossz a pálya közepén
Amúgy szerintem Chelsea. Rutinból megoldja José, X vagy vendég. De azért szorítok Ibrának
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
triplakirály rulez az a 4 brazil se rossz a pálya közepén, azokra alapozni hogy épp nem menstruálnak és jó napjuk van.. Hazard vagy szögletgólnmate írta:Schürrle a cenyó a másik meccsen Ibra remélem kefél egyet hamar, aztán Josénak főhet a buksija.
Ibra meg most mutassa meg, eddig azért gyakran maradt csendben hasonló helyzetekben
Nem illik.
- nmate
Schürrle a cenyó a másik meccsen Ibra remélem kefél egyet hamar, aztán Josénak főhet a buksija.
- RealMadridFanatic
Én is Iscot kezdetném ma, de pár szót azért szólnék Illarramendiről. Nem nagy kedvencem a srác, a félreértések elkerülése végett.
Szóval Ő is indokolatlanul le van nézve itt szerintem. Pl. a legszembetűnőbb, hogy sokak szerint lassú. Szerintem teljesen átlagos, normális a sebessége. Volt több olyan meccs, ahol sprintelt vissza, ahogy kell, és menteni is tudott. Alonsonál jóval gyorsabb, ebben biztos vagyok (mondjuk ez nem megsüvegelendő önmagában).
Az igaz, hogy előre játékban még kevés, inkább választ biztos passzt, amikor meg nem, akkor sok a pontatlanság. Viszont a Sociedadban kicsit más szerepkörben játszott, valóban Alonso-klónnak tűnt/tűnik, szerepre legalábbis. Ehhez képest nálunk kénytelen fentebb lépni, kicsit még idegen ez neki.
Ennek ellenére szerintem látszik, hogy van esze a focihoz, technikailag rendben van, csak bele kell szoknia.
Alonsora is kitérek kicsit.
Amit az elmúlt meccseken mutatott, az siralmas. Inkább Őt pihentetném, és Illara-t játszatnám az eredeti helyén. Még mindig nagy zsugás az öreg, de kezd lassulni, főleg fejben. Ráadásul néha már fentebb merészkedik a labda vonalánál (főleg ha Illarával játszik együtt, vagy Modric lép vissza a védelem elé labdáért) és ekkor Ő is használhatatlan. Amikor szűkül a terület, gyorsabban kell jól megjátszani, akkor Ő is zavarba jön. A lövései pedig siralmasak lettek sajnos.
Összességében egyébként nem tartanám meg Illaramendit, de ami még fontosabb ide sem hoztam volna (nem azon okok miatt, amiket itt felsoroltak). Ilyen stílusú játékosra nincs szükségünk, Alonso-t is lassan ki kell építeni a csapatból. Sajnos nem eléggé univerzálisak a mai topfutball által megkövetelt, ideális középső középpályás poszthoz képest szerintem.
A mai meccsről.
Én tartok ettől a Dortmundtól, illetve a saját védelmünktől (csapatszintű védekezésünktől). Sajnos bármikor benne van a megingás a csapatban, a sokak által taglalt mentális gát miatt.
Képességekre, nevekre, minőségre 2 góllal erősebb csapat vagyunk, kérdés, hogy ezt megfelelő mentalitással be is bizonyítják-e a srácok.
Ha ne adj' Isten mi kapjuk az első gólt, akkor tartok tőle, hogy a kiesés szélére is sodródhatunk.
Szóval Ő is indokolatlanul le van nézve itt szerintem. Pl. a legszembetűnőbb, hogy sokak szerint lassú. Szerintem teljesen átlagos, normális a sebessége. Volt több olyan meccs, ahol sprintelt vissza, ahogy kell, és menteni is tudott. Alonsonál jóval gyorsabb, ebben biztos vagyok (mondjuk ez nem megsüvegelendő önmagában).
Az igaz, hogy előre játékban még kevés, inkább választ biztos passzt, amikor meg nem, akkor sok a pontatlanság. Viszont a Sociedadban kicsit más szerepkörben játszott, valóban Alonso-klónnak tűnt/tűnik, szerepre legalábbis. Ehhez képest nálunk kénytelen fentebb lépni, kicsit még idegen ez neki.
Ennek ellenére szerintem látszik, hogy van esze a focihoz, technikailag rendben van, csak bele kell szoknia.
Alonsora is kitérek kicsit.
Amit az elmúlt meccseken mutatott, az siralmas. Inkább Őt pihentetném, és Illara-t játszatnám az eredeti helyén. Még mindig nagy zsugás az öreg, de kezd lassulni, főleg fejben. Ráadásul néha már fentebb merészkedik a labda vonalánál (főleg ha Illarával játszik együtt, vagy Modric lép vissza a védelem elé labdáért) és ekkor Ő is használhatatlan. Amikor szűkül a terület, gyorsabban kell jól megjátszani, akkor Ő is zavarba jön. A lövései pedig siralmasak lettek sajnos.
Összességében egyébként nem tartanám meg Illaramendit, de ami még fontosabb ide sem hoztam volna (nem azon okok miatt, amiket itt felsoroltak). Ilyen stílusú játékosra nincs szükségünk, Alonso-t is lassan ki kell építeni a csapatból. Sajnos nem eléggé univerzálisak a mai topfutball által megkövetelt, ideális középső középpályás poszthoz képest szerintem.
A mai meccsről.
Én tartok ettől a Dortmundtól, illetve a saját védelmünktől (csapatszintű védekezésünktől). Sajnos bármikor benne van a megingás a csapatban, a sokak által taglalt mentális gát miatt.
Képességekre, nevekre, minőségre 2 góllal erősebb csapat vagyunk, kérdés, hogy ezt megfelelő mentalitással be is bizonyítják-e a srácok.
Ha ne adj' Isten mi kapjuk az első gólt, akkor tartok tőle, hogy a kiesés szélére is sodródhatunk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Pont azért illene magabiztosan nyerni mert nem veszik fél vállról a Dortmundot,, biztos vagyok benne hogy kőkeményen koncentrálva fognak játszani,tavalyi év miatt visszavágnak 3-0 várok,, nem hinném hogy ugyanabba a hibába esnének mint tavaly ,, szerintem nincs sok esélye a Dortmundnak, a győzelem 90 százalék kérdés mennyi lesz közötte , biztos vagyok benne hogy nem tudja megismételni a tavalyit a Dortmund, akárhogy felszIvhatják magukat, a Real is felfogja od vissza illene nyerni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na ezt adom bár Xabi helyett is mehetett volna Illarra, de a rutin miatt ezt meg lehet érteni (csak pihenhetett volna mondjuk a hétvégén az öreg)kupak17 írta:A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Xabi Alonso, Modric, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.
és be merte tenni Iscot.
pirospont
Nem illik.
A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Xabi Alonso, Modric, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.
és be merte tenni Iscot.
pirospont
és be merte tenni Iscot.
pirospont
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- ikarus93
Nagyon sokan írják, hogy 3-0 meg 4-0. Ez a Dortmund nem a Schalke, nagyon nem. Nagyon le vannak nézve, pedig szerintem simán képesek lehetnek akár meglepetésre is. 2-1 a tippem , idegenben viszont vért fognak izzadni a srácok, a továbbjutás érdekében.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- nmate
Annak ellenére, hogy egyik kedvenc játékosom a keretből (meg az egyik legkreatívabb is), most pihentettem volna amúgy is. De nagyon idegesítő, hogy megint sérült. 30 meccsen ha ott van egy szezonban. Nagyon kevés, így nem is tud formába lendülni.petiamadridista írta:Marcelo
Most már nyomatnám Coentraot, aztán Marcelo legyen kész a VB-re meg az előszezonra és ősztől nem lesz talán probléma. Meg kicsit átnézhetnék az edzéstervét, nem igaz, hogy nem gyanús ez a sok sérülés.
- realmadridfan
Természetesen? azért kicsit erős, tavaly rendesen megvertek minket. elégedett lennék 1-0-val is, 2-0 már nagyon jó. visszavágón az a lényeg, hogy legyen előnyünk és tudjunk a gyors embereinkkel elfutni, mert nekik jönniük kell. A Schalkét is így vertük agyon, mert gyors gólt szereztünk és jöttek ránk az egyenlítésért. Itt annyival lesz nehezebb, hogy a Dortmund szervezettebb csapat, jó edzővel. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ha jó szellemiségben megyünk ki akkor mi jutunk tovább, de nem lesz gála, ez nem a galata meg apoel.R79 írta:természetesen ki kell őket tömni rendesen!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát.
se Marcelo, se Di Maria..
ez így nem túl jó hír.
Hát majd este meglátjuk.
Óvatos vagyok, tartok a Dortmundtól.
se Marcelo, se Di Maria..
ez így nem túl jó hír.
Hát majd este meglátjuk.
Óvatos vagyok, tartok a Dortmundtól.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Gareth Bale, Iker Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Természetesen nyerni kell! Bár, a mai Dortmund eléggé ki van herélve, de ettől, még nagyon komoly kontrákat tudnak vezetni. Oda kell figyelni, és természetesen ki kell őket tömni rendesen!
iHALA MADRID!
iHALA MADRID!