Értékeld a legutóbbi meccset
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Így van azért maradjunk a földön és örüljünk, hogy egyedül mi lehetünk nyugodtak a visszavágót illetően és azt hiszem jól tartalékolva idén meg lesz a döntő, ott meg már ha meghalnak a pályán szerintem akkor is behúznák a srácok(ha csak pl Pepe mentalitásából indulok ki, hatalmas pacsi neki és üzenem, hogy ne menjen fodrászhoz legalább május végéig. )Az nagyon fontos, hogy innentől ne legyen sérülés, reméljük Ronaldonak semmi komoly baja és csak elővigyázatosságból kellett lejönnie. Isco megmutatta meglehet vele húzni a 'váratlant' mert asszem a csapatból azt úgy oda nem sokan rakták volna el max Luka.. lényeg, hogy nagyon fontos lesz ő nekünk a hajrába ahogy ezt már sokan írták Jesé sérülése után mert a cserepadra tekintve egyedül benne van annyi potenciál amivel veszélyesebb a csapat. Én teljesen elégedett vagyok most már a hétvégére szabad gondolni és menni a bajnokságért. Valahogy úgy érzem picit elkezdett visszafelé billenni a mérleg.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem rossz ő, csak nem ezen a szinten van. Egy erős középcsapatban simán jó lesz, mondjuk mehetne ő is a Napoliba . Nagyon aggasztó, hogy mennyire magára hagyták a védőket, simán vezethették fel a labdát rájuk. Ha Pepe nem hozza ma élete formáját gáz lehetett volna. Ez egy jobb formában lévő csapat ellen bukó. Becsapós ez az eredmény, de látom senki sem értékeli túl. A Dortmund gyenge volt az biztos.Nem védve Moratát - ma is világtalankodott egyet-kettőt - viszont a felőtt labdák megtartásában/megszerzésében remek! Jó felépítése van, kellően robusztus és erős sőt még a megindulásai sem rosszak. Aztán a végén a kondenzcsík megjelenik, de ha felérne valaki akkor talán lenne néhány gólpassza.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk Pepe mentése előtt is szépen elment gyufáért, így a dortmundi senkitől sem zavartatva adhatott be. Engem nagyon idegesít a faszi, június 1-én az első géppel küldeném el.Mikor milyen álarcot vesz fel. De nyugtával dicsérem a napot, jelenleg jobb, mint a brazil, védekezésben biztos.
Ejjha, az kellemetlen. Igaz ma nem olvastam el a híreket.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Mondjuk ha egy 3 gólos, kapott gól nélküli győzelem nem megnyugtató, akkor mi az? Az első félidőben a Dortmund hozzá se szagolt a meccshez, annyira szépen lenulláztuk őket. Az, hogy nem lett 5 között így is csak a kapusukon múlt.
Nem tudom, hogy ideges legyek, hogy még egy ilyen meccsre se tudjuk odatenni magunkat igazán, vagy örüljek, hogy még így is 3-0-ra nyertünk.
Szerintem egyáltalán nem volt az igazi a hozzáállásunk. Isco odatette magát, meg Benzema, Modric is elrohangált, de CR-Bale megint inkább alibizett védekezésben.
De valószínűleg inkább Ancelottinál kell érdeklődnöm, hogy ez mi a tököm volt, mert nem véletlen, hogy a legtöbb passzunk Pepe és Ramos között volt. Nem volt intenzitás, pedig ha nekimegyünk a Dortmundnak, nagyon csúnyán elverhettük volna őket. Nekem hiányzott az, hogy tényleg tétnélküli legyen a visszavágó, persze lehet, hogy inkább már a hétvégére tartalékoltunk.
Nekem a lent szidott Carvajal volt az, aki kifejezetten tetszett, mellettük Pepe-Ramos voltak jók, a középpályánk Isco kicsit gyengébb védekezése (bár magához képest tényleg odatette magát), Xabi lassúsága miatt nem volt az igazi, sokszor kerültek nehéz helyzetben a védők, de megoldották.
Coentrao nem volt rossz, bár volt egy óriási helyzkedsi hibája, amikor Reus megindult, Ramos ment ki rá, Coentrao meg elkezd rohangálni keresztbe kisegíteni, tök egyedül hagyva a gaboni gyereket. Szerencsére kicsit hosszan kapta a labdát.
Bale gólja szép volt, de amikor 4 a 2-ben vittük kapura, és elcseszte, akkor felpofoztam volna...
CR se hozott óriási meccset, de a gólja tényleg szép volt, a többit meg bízzuk a sérülésére.
Szerintem egyáltalán nem volt az igazi a hozzáállásunk. Isco odatette magát, meg Benzema, Modric is elrohangált, de CR-Bale megint inkább alibizett védekezésben.
De valószínűleg inkább Ancelottinál kell érdeklődnöm, hogy ez mi a tököm volt, mert nem véletlen, hogy a legtöbb passzunk Pepe és Ramos között volt. Nem volt intenzitás, pedig ha nekimegyünk a Dortmundnak, nagyon csúnyán elverhettük volna őket. Nekem hiányzott az, hogy tényleg tétnélküli legyen a visszavágó, persze lehet, hogy inkább már a hétvégére tartalékoltunk.
Nekem a lent szidott Carvajal volt az, aki kifejezetten tetszett, mellettük Pepe-Ramos voltak jók, a középpályánk Isco kicsit gyengébb védekezése (bár magához képest tényleg odatette magát), Xabi lassúsága miatt nem volt az igazi, sokszor kerültek nehéz helyzetben a védők, de megoldották.
Coentrao nem volt rossz, bár volt egy óriási helyzkedsi hibája, amikor Reus megindult, Ramos ment ki rá, Coentrao meg elkezd rohangálni keresztbe kisegíteni, tök egyedül hagyva a gaboni gyereket. Szerencsére kicsit hosszan kapta a labdát.
Bale gólja szép volt, de amikor 4 a 2-ben vittük kapura, és elcseszte, akkor felpofoztam volna...
CR se hozott óriási meccset, de a gólja tényleg szép volt, a többit meg bízzuk a sérülésére.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vírusos hasmenés, madridom, rövid hírek :ĐSierra írta:Di María miért nem játszott? Eltiltott volt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Di María miért nem játszott? Eltiltott volt?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mikor milyen álarcot vesz fel. De nyugtával dicsérem a napot, jelenleg jobb, mint a brazil, védekezésben biztos.ziro4vr írta:annyira ellentmondásos nekem ez a faszi..egyszer favágó tuskó, egyszer fetrengős ribi, egyszer finom cselt tol, egyszer szereli az oldalvonal..nem tudom, egy trabantot nem bíznék rá, de most ez van, vagyis őSierra írta: Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
Benzema nagyon jól játszott, csak hiányoznak a gólok tőle és ezt nagyon sajnálom.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Számomra az a nagyon durván meglepő, hogy mekkorát zuhant pár hónap alatt.... Lehet megint elfogyott a szufla.Alonso: bűngyenge, nem tényező már ezen a szinten.
Tényleg kevés már erre a szintre.
Ha tűrné a padot én még itt tartanám, de jövőre a kezdőben már nem nagyon kéne látni
Coentrao szerintem most jobb megoldás mint Marcelo (pedig az egyik kedvencem a kis brazil, de amit lehoz mostanában) sokkal kevesebbet hibázik, megbízhatóbb.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
annyira ellentmondásos nekem ez a faszi..egyszer favágó tuskó, egyszer fetrengős ribi, egyszer finom cselt tol, egyszer szereli az oldalvonal..nem tudom, egy trabantot nem bíznék rá, de most ez van, vagyis őSierra írta: Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
Nem illik.
Alonso: bűngyenge, nem tényező már ezen a szinten.
Illarramendi: őt sem tartom sokra, szintén körülményes és szerintem lassú is, nincs dinamika a játékában, nem is értem hogy adhattak ki 32 milliót egy olyan játékosra, aki már 24 elmúlt de nincs még 100 profi meccs a lábában.
Benzema: óriási, nagyon jól játszott.
Ramos-Pepe: ma mindketten ott voltak a szeren.
Carvajal: csinál szép dolgokat, de néha túlkombinálja ő is... nagyon szertelen még. De ez változhat, sőt fog is szerintem.
Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
Modric: csak a szokásos... bár nagyobb csapatok csúnyán bedarálják őt is sajnos.
Bale: szép dolgokat csinál, egyelőre úgy fest, hogy a bajnokságban gyenge csak, BL-ben rendre jól szerepel.
Isco: fasza játékos lehet belőle.
Morata: no cemment.
Illarramendi: őt sem tartom sokra, szintén körülményes és szerintem lassú is, nincs dinamika a játékában, nem is értem hogy adhattak ki 32 milliót egy olyan játékosra, aki már 24 elmúlt de nincs még 100 profi meccs a lábában.
Benzema: óriási, nagyon jól játszott.
Ramos-Pepe: ma mindketten ott voltak a szeren.
Carvajal: csinál szép dolgokat, de néha túlkombinálja ő is... nagyon szertelen még. De ez változhat, sőt fog is szerintem.
Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
Modric: csak a szokásos... bár nagyobb csapatok csúnyán bedarálják őt is sajnos.
Bale: szép dolgokat csinál, egyelőre úgy fest, hogy a bajnokságban gyenge csak, BL-ben rendre jól szerepel.
Isco: fasza játékos lehet belőle.
Morata: no cemment.
-
Nem védve Moratát - ma is világtalankodott egyet-kettőt - viszont a felőtt labdák megtartásában/megszerzésében remek! Jó felépítése van, kellően robusztus és erős sőt még a megindulásai sem rosszak. Aztán a végén a kondenzcsík megjelenik, de ha felérne valaki akkor talán lenne néhány gólpassza.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sima győzelem, habár voltak lyukak hátul, a kp-s védekezés nem éppen megoldott/rendezett ebben a felállásban, de vagy a Dortmund balfaszkodta el, vagy jött Pepe. Modric tanár volt, Isco aktív, a támadóharmadban egyre kevesebb hibával, de védekezésben kevés még, pláne ha Xabi van mellette, aki megint belefutott majdnem egy buta 11es kiharcolásába és sokat bújócskázott labdakihozatalnál. BBC jó volt, Karim mezőnyben jókat húzott, a befejezése nem igazán ült. Casemiro, alias pufiarc is pályára került, hajrá..Morata kopaszon kicsit jobb játékosnak tűnik, de lehet csak a visszaverődő fény vakított el a fejéről.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem vagyok teljesen elégedett a csapat mutatott játékával, egy komolyabb ellenfél ellen nem ezzel az eredménnyel jövünk le a pályáról.
+Pepe hatalmas meccset hozott le!
+Nem kaptunk gólt. (hála a BVB f@szkodásának)
+Casillas bravúrja
+Coentrao mutatott játéka
+Sok kialakított helyzet / -Sok elbénázott helyzet
-Carvajal megingásai
-Morata mit keres a csapatban?!
-Egy komolyabb ellenfél legalább elpakolt volna nekünk 2-3 gólt
+Pepe hatalmas meccset hozott le!
+Nem kaptunk gólt. (hála a BVB f@szkodásának)
+Casillas bravúrja
+Coentrao mutatott játéka
+Sok kialakított helyzet / -Sok elbénázott helyzet
-Carvajal megingásai
-Morata mit keres a csapatban?!
-Egy komolyabb ellenfél legalább elpakolt volna nekünk 2-3 gólt
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Négy nullnak jobban örültem volna, benne is volt a meccsben.
Nem azt mondom, hogy így nagyon izgulok, de amilyen ütemben fogynak a játékosok...
Nem azt mondom, hogy így nagyon izgulok, de amilyen ütemben fogynak a játékosok...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
csöcs: hozzáállás, modric, pepe, isco ebben a kicsit defenzívebb pozícióban, coentrao > marcelo
pöcs: szervezetlen védekezés, alonso, ramos, illarramendi, morata
pöcs: szervezetlen védekezés, alonso, ramos, illarramendi, morata
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Eszemben sincs lenézni.Itt csak arra gondoltam,hogy a dortmund jócskán gyengült ahhoz a négyeshez képest,a Real viszont erősödött,jobb lett.Nyilván vannak akik ezt vitatnák,de én úgy érzem az akkori csapathoz képest ez jobb.A Dortmundot illik nem lenézni. Iszonyatosan fel fogják magukat szívni, nagyon harapósak lesznek. Sok gólos meccs lesz. Vigyázni kell...remélem a csapatot nem altatja el a tegnapi 5-0...
Ezért ha nem jutnánk tovább,akkor enyhén szólva is értetlenül bámulnék a vakvilágba...
Én azt hiszem,ez a dortmund egy fokkal jobb kb mint a S04...annak meg tudjuk mi lett a vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...