Most akkor mégsem léphet pályára?
Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom.Valamikor írtam is,hogy ha Angyalka top csapat ellen is hozza azt a formát amit eddig,akkor feltétlen szükséges e egy kp vásárlása nagy összegért?Mert az volt a véleményem hogy DM szükségmegoldás azon a poszton,de nem megoldás....de talán lassan ideje lenne átértékelnem...Durva, de lassan én is így vagyok vele. Dm az új pozijában bőven maradhat, sok helyen bevethető még, nincs vele gond. Egyébként meg nem hiszem, hogy menne ő a Monacoba. Az a project láthatóan nem pörög annyira, mint a City vagy a PSG.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Remélem is, hogy kamu, mert jelen állás szerint ez DM Aguero cserét jelentene, ami Benzema jelenlegi formája miatt nem éri meg.
Durva, de lassan én is így vagyok vele. Dm az új pozijában bőven maradhat, sok helyen bevethető még, nincs vele gond. Egyébként meg nem hiszem, hogy menne ő a Monacoba. Az a project láthatóan nem pörög annyira, mint a City vagy a PSG.
Citynek sincs értelme lecserélni Aguerot. Falcao lépne, de így járt, talán nem a pénzt kellett volna választani.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szerda: DIGI Sport 2 - Atlético Madrid - FC Barcelonakiki. írta:Azt nem tudja valaki hogy a mi visszavágónkat a Digi1 vagy a Digi2 adja-e?
DIGI Sport 1 - Bayern München - Manchester United
Kedd: DIGI Sport 1 - Borussia Dortmund - Real Madrid
Sport 1 - Chelsea - PSG
Hogy mindenkinek világos legyen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
+1. másfél éve neten nézem a meccseinket, spanyol kommentárból 99%-át nem értem, de sokkal jobb így, mint az elfogult magyar "szakértőkkel". mai világban kb már azt a meccset nézed amelyiket akarod - még ha nem is adja a (magyar) sportTV (digi vagy akármelyik másik).wZoLee7 írta:betolok egy streamet és kész, nem kell hallgatni a hülyeségeket amiket meccs alatt előtt után összehordanak a "szakértők"
Falcaonak sztem csak akkor lenne értelme ha Benz menne. Két dudás egy csárdában, úgy hogy 1 csatáros játék és CR-Bale-Jesé is vannak nem lesz. DM-t nagyon remélem hogy eszükbe sem jut eladni a nyáron! egy idősebb, padtűrő, de jó csatár kell Benz mellé (Santa Cruz?).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
betolok egy streamet és kész, nem kell hallgatni a hülyeségeket amiket meccs alatt előtt után összehordanak a "szakértők"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Remélem is, hogy kamu, mert jelen állás szerint ez DM Aguero cserét jelentene, ami Benzema jelenlegi formája miatt nem éri meg. DM meg jelenleg a legjobbunk.dannen írta:a marca azt írja, hogy volt valami "titkos találkozó" falcao, perez, mendes, rybolovlev (monaco elnöke) és begiristain(vmi city nagykutya) között madridban. állítólag a témák a következők voltak: di maria->monaco, falcao->city, agüero->real nekem elég kamunak hangzik, de legalább van min csámcsogni
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én kimondottan nem örülök, hogy a Sport 1-en kell nézni a meccset, már a stúdió és a kommentátor miatt is. Bár nem tudom, hogy ki lesz az, de tuti, hogy valamelyik gyö ér. A digit jobban preferálom, százszor de jobban. Most is mit olvastam a Sport 1-en? Hogy csak azért nyertünk, mert a bíró madridista volt és ki kellett volna állítani Xabit és Pepét... mondta ezt egy BvB szurkoló, akinek a véleményével még a Bayernes haverja is egyetértett. Jó kész, végem.Victor írta:én is jobb szeretném, ha a mi meccsünket közvetítenék, 1: azért, mert madridista vagyok nyilvánvalóan, 2: szerintem még a 3-0-ás első meccs után is több izgalom lesz, mint a bunkerfocis Chelsea-PSG-n, 3: te leszel a párom 4: nem szeretem a digisportot
jaj, így is úgyis ezt adták volna, felesleges ezen rágódni, megoldották volna.pheco írta:Chelsea-PSG a Sport1-en!
10:42-kor rakták ki. Szóval az a 9:50 nem 21:50 akart lenni
Spanyolt adnak eleget, azért nem is az Atleti - Barcát adták
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Chelsea-PSG a Sport1-en!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
azt se szeretem a legjobb spanyol kommentárral nézni, az üvöltözik mint az őrült. na off végePedig jobb mint a sport1 szerintem
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én is, csak azt nem tudom, hogy hova...dannen írta:én is gondoltam már erre a rakitic gyerekre. kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami.
Pedig jobb mint a sport1 szerintemVictor írta:nem szeretem a digisportot
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Lehet, hogy a Sport1 :Dkiki. írta:Azt nem tudja valaki hogy a mi visszavágónkat a Digi1 vagy a Digi2 adja-e?
Azt nem tudja valaki hogy a mi visszavágónkat a Digi1 vagy a Digi2 adja-e?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Visszahozva
Kérdés, hogy elfogadják-e, mert 9:50-et írtak zárásnak. Máskor toljatok pü-t róla. Bár nekem mindegy, van ez is, az is.
Jól van Victor, cselekedni kellett, gyorsan :Đ
Kérdés, hogy elfogadják-e, mert 9:50-et írtak zárásnak. Máskor toljatok pü-t róla. Bár nekem mindegy, van ez is, az is.
Jól van Victor, cselekedni kellett, gyorsan :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Kiteszem fb-ra, egységben az erő
ez ám a szép megfogalmazás, biztos ösztönözni fogja a többieket! (arra, hogy ne írjanak így) no offense szerkesztőtársamA sport1 most szavazást indított, hogy a mi vagy a PSG meccsét adja.
én is jobb szeretném, ha a mi meccsünket közvetítenék, 1: azért, mert madridista vagyok nyilvánvalóan, 2: szerintem még a 3-0-ás első meccs után is több izgalom lesz, mint a bunkerfocis Chelsea-PSG-n, 3: te leszel a párom 4: nem szeretem a digisportot
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kiteszem fb-ra, egységben az erő
Szerk.: alakul :Đ
Szerk.: alakul :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Facen beírtam nekik, kommentbe, hogy "Jó hát akkor nézem a digin a Real-t " , de valami furcsa módon törölték a hsz-tferni írta:hát ebből megint Stream lesz sztem.... bár valamelyest érthető, de jobb lenne a TVben nézni a meccsünket...CRonika írta:Lehet nem ide tartozik, de szerintem egy kattintást megér, engem nem érdekel a PSG-Chelsea bunkerfoci, ezerszer inkább a mi meccsünk, a Dortmund amúgy is jó otthon, csak sokan lefutottnak gondolják a dolgot, szóval szavazzon aki még tud
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/02/lab_szavazas8
hát ebből megint Stream lesz sztem.... bár valamelyest érthető, de jobb lenne a TVben nézni a meccsünket...CRonika írta:Lehet nem ide tartozik, de szerintem egy kattintást megér, engem nem érdekel a PSG-Chelsea bunkerfoci, ezerszer inkább a mi meccsünk, a Dortmund amúgy is jó otthon, csak sokan lefutottnak gondolják a dolgot, szóval szavazzon aki még tud
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/02/lab_szavazas8
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ott Kakuta átigazolásánál volt probléma, a korábbi klubja bemószerolta a kékeket, de a Chelsea fellebbezett és nekik adtak igazat és így lett ebből pénzfizetés. (mekkora hatalmas tehetség volt ő is, de eltűnt a süllyesztőben, most Lazio)tubatibi írta:A Chelsea-nal is volt hasonló, ott az lett a huzavona vége, hogy 920 000 Euro és visszavonták az átigazolási tilalmat. Kár reménykedni, hasonló lesz a Barcelonánál is.
Már hónapok óta ezen agyalok, hogy milyen jó lenne őt leigazolni és nem is lenne olyan drága mint a többi kiszemelt + a szállóige: horvát révén Modriccal sztem jól megértenék egymást - és fiatalabb is mint Modric. Szerintem mindenképp lépni fog valahova, sevillánál jobb csapatban is alapkezdő lenne. Bárcsak ilyen jól tudnának igazolni és nem sok-sok 10 millióért feleslegesnek tűnő játékosokat (Illarra).Ivan Rakitic lesz a Real Madrid egyik fő célpontja a nyáron, állítják spanyol lapok. A horvát játékos szerződése 2015-ben jár le, ezért a klub bízik benne, hogy nem túl magas áron tudja megszerezni a középpályást. Rakiticet egyébként a városi rivális, az Atlético Madrid is szeretné elcsábítani Sevillából.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!